fbpx

5 Beste Mini Laptops Test van 2019

Laatste update: 12.10.19

 

Mini Laptops – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Zodra je besluit om op zoek te gaan naar een mini laptop dan zul je merken dat verschillende merken een degelijk apparaat aanbieden. Zo kun je kiezen voor een mini laptop van het bekende merk HP, maar er zijn ook apparaten beschikbaar Acer, Asus of Samsung. Welke de beste mini laptop is, is uiteindelijk een persoonlijke keuze. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, zijn we alvast op zoek gegaan naar 5 topproducten. We hebben hierbij enerzijds rekening proberen te houden met de verschillende online reviews. Anderzijds hebben we ook proberen letten op het advies van de klanten.

 

5 Beste Mini Laptops (Reviews) van 2019

 

 

1. Acer Chromebook R11 CB5-132T-C7D2 Chromebook 11.6 Inch

 

Indien je op zoek bent naar een degelijke mini laptop dan zul je vaak het merk Acer zien verschijnen. Deze chromebook R11 is dan ook een goede aanbeveling volgens heel wat kopers. Het toestel is voorzien van een duidelijk afleesbaar scherm met een grootte van maar liefst 11,6 inch.

Het HD scherm werkt op basis van touchscreen en zorgt voor een mooie en heldere beeldkwaliteit.Het apparaat heeft een totale opslagcapaciteit van maar liefst 64 GB en een werkgeheugen van ruim 4 GB.Het is een vrij compact apparaat dat gemakkelijk te bedienen is en zeer comfortabel is in gebruik. Zo zul je merken dat het mogelijk is om het scherm maar liefst 360 graden te kantelen.

We merken dat de meeste kopers duidelijk tevreden zijn over het fraaie design en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Toch is een enkele gebruiker van mening dat de touchpad vrij kwetsbaar is en dus sneller stuk gaat.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

2. Asus VivoBook Flip TP202NA-EH001T 2-in-1 Laptop 11.6 Inch

 

Je kunt natuurlijk ook altijd opteren voor de mini laptop van het bekende merk Asus. Toch zul je dan moeten rekening houden met de hoge prijs en zul je dit toestel dus niet meteen tussen de goedkope mini laptops hoeven te verwachten.

Het apparaat is voorzien van een HD scherm met een grootte van ruim 11,6 inch en het werkt door middel van touchscreen. Verder beschikt het toestel over een totaal werkgeheugen van ruim 4 GB en een totale opslagcapaciteit van maar liefst 32 GB.

Ondanks de hoge prijs stellen we vast dat de kopers toch overwegend positief zijn in hun advies naar andere gebruikers toe. Zo zijn heel veel klanten overtuigd van de uitstekende kwaliteit en de duurzaamheid. Toch vinden sommige klanten dat het toestel iets te kwetsbaar is en behoorlijk traag in werking treedt.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

3. Lenovo C330 81HY0005MH Chromebook 11.6 inch

 

Ook met deze mini laptop haal je volgens verschillende kopers echt wel een meer dan degelijk apparaat in huis. Het toestel is een chromebook met een schermgrootte van maar liefst 11,6 inch. Het is een krachtig en degelijk toestel maar het is wel belangrijk om te beseffen dat de mini laptop gebruik maakt van Google Chrome OS.

Het HD scherm functioneert door middel van touchscreen en heeft een totale opslagcapaciteit van maar liefst 32 GB. Het werkgeheugen heeft een capaciteit van ruim 4 GB. Verder is het mogelijk om je scherm ook te draaien. Het feit dat de mini laptop ook nog eens licht weegt, maakt het allemaal comfortabeler om ermee te werken.

Het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat de basis processor die gebruikt wordt toch niet zo ideaal is om zware opdrachten uit te voeren. Dit zou eventueel een minpuntje kunnen zijn voor sommige klanten. Toch zijn de meeste kopers bijzonder tevreden over de positieve eigenschappen van dit product.

 

Koop bij bol.com (€279)

 

 

 

 

4. HP Chromebook 11-v001nd 11.6 Inch

 

Met de HP chromebook haal je meteen een mini laptop aanbieding in huis. In vergelijking van de vorige toestellen die we hierboven besproken hebben dan lijkt dit toestel wel een koopje te zijn. Bovendien is het ook een bijzonder krachtig en degelijk toestel.

Het apparaat is voorzien van een HD scherm met een schermgrootte van ongeveer 11,6 inch. Dit is vrij compact maar maakt het dan ook weer makkelijk om het toestel onderweg mee te nemen. De mini laptop beschikt over een totale opslagcapaciteit van maar liefst 16 GB en een werkgeheugen van ruim 4 GB.

Wanneer we een kijkje nemen naar de verschillende online beoordelingen dan stellen we vast dat niet alle kopers bijzonder tevreden zijn. Sommige personen vinden het een topproduct terwijl andere kopers er toch wel hun twijfels over hebben.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

5. Samsung XE303C12-A01NL Chromebook

 

Tenslotte kun je ook nog kiezen voor deze handige mini laptop van het alombekende merk Samsung. Het is een degelijk apparaat dat gebruik maakt van Google Chrome OS. Dus het is niet mogelijk om er Windows op te plaatsen en dat is wel belangrijk om te weten.

Het toestel is voorzien van een HD scherm met een schermgrootte van ruim 11,6 inch. Verder heeft deze mini laptop een werkgeheugen van ongeveer 2 GB en een totale opslagcapaciteit van maar liefst 16 GB. Je kunt het scherm zonder problemen kantelen maar het werkt niet op basis van touchscreen.

Ook hier merken we op dat er heel wat online beoordelingen zijn geplaatst en dat de meningen wat verdeeld zijn. Toch is dit niet meteen slecht want zo ontstaat er gewoon iets meer ruimte tot verbetering. Kortom laat je hier zeker niet door afschrikken.

 

Koop bij bol.com (€179.95)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status