fbpx

Beste mini vaatwasser

Laatste update: 15.10.19

 

Mini vaatwassers test van 2019

 

 

Als je vaak niet zoveel tijd hebt om te koken of de afwas te doen, dan zul je misschien wel al even nagedacht hebben over een vaatwasser. Er zijn tegenwoordig heel wat merken die een degelijke mini vaatwasser op de markt aanbieden. Wij zijn daarom alvast even op zoek gegaan naar 5 topproducten. Neem rustig de tijd om deze toestellen even grondig te bekijken en kies er vervolgens voor jou de beste mini vaatwasser uit. Misschien is dat wel de Bosch mini vaatwasser of misschien kies je toch liever voor een ander merk. Het kan wel nuttig zijn om ook rekening te houden met de verschillende online reviews en het advies van de klanten.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Exquisit GSP206A+

 

Ben je op zoek naar een degelijke mini vaatwasser die niet al te duur is? Dan kunnen wij jou alvast deze compacte vaatwasser van het bekende merk Exquisit aanraden. Zodra je het prijskaartje ziet, zul je merken dat het hier wel eens om een mini vaatwasser aanbieding zou kunnen gaan. Het toestel heeft een mooie witte kleur maar is ook in het zilver te verkrijgen.

Het is een handig vrijstaand exemplaar dat je bijvoorbeeld makkelijk in de kampeerwagen kunt plaatsen. Verder zul je merken dat het een krachtige mini vaatwasser is, die voorzien is van het energielabel A+. Je kunt bovendien kiezen uit maar liefst 6 verschillende wasprogramma’s, die je zonder problemen via het display kunt instellen.

We merken dat de meeste klanten niet alleen een positief advies geven over de uitstekende kwaliteit maar ook over de duurzaamheid. Ondanks de voordelige prijs, vindt een enkele klant deze mini vaatwasser toch nog steeds te duur.

 

Koop bij bol.com (€269)

 

 

 

 

Bosch SKS62E22EU

 

Ben je op zoek naar een degelijke en originele vrijstaande mini vaatwasser? Dan hoef je gewoon maar even dit exemplaar van Bosch te bekijken. De vaatwasser is niet alleen kwalitatief heel erg sterk, maar bovendien ook een echte blikvanger. Je kunt zelf kiezen of je voor een zilveren exemplaar kiest, of toch liever een witte of een rode mini vaatwasser hebt.

Het is een bijzonder compact toestel dat niet al te veel stroom verbruikt. Vandaar ook het energielabel A+. Verder heb je de keuze uit maar liefst 5 verschillende wasprogramma’s die je via het display kunt selecteren. Er is ook een SuperSilence functie aanwezig, die ervoor zorgt dat de mini vaatwasser zo goed als geluidloos functioneert.

Voor sommige klanten is deze mini vaatwasser echter toch veel te klein. Toch is de meerderheid duidelijk tevreden over de kwaliteit en de verschillende wasprogramma’s waaruit je kunt kiezen.

 

Koop bij bol.com (€364)

 

 

 

 

Inventum VVW5520

 

Met deze Inventum mini vaatwasser haal je volgens verschillende klanten meteen een topproduct in huis. De vaatwasser biedt niet alleen een uitstekende kwaliteit aan, maar ziet er bovendien ook heel erg fraai uit. En dat is altijd wel mooi meegenomen natuurlijk.

Deze onderbouw mini vaatwasser is bijzonder handig te installeren. Alhoewel je er rekening mee moet houden dat je er bij de aankoop geen bovenblad en afgewerkte zijkanten bij krijgt. Het is een compacte vaatwasser met een energielabel A+. Zo verbruikt het toestel amper 6,5 liter water per afzonderlijke wasbeurt. Je kunt hierbij kiezen uit meerdere wasprogramma’s die je via het display kunt selecteren. Zo is er bijvoorbeeld ook en ECO stand beschikbaar.

Deze mini vaatwasser biedt je ook de mogelijkheid om het wasprogramma uit te stellen. We merken dan ook dat heel wat klanten niet alleen een positief advies geven over de uitstekende kwaliteit, maar ook over het prijskaartje ervan.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

ETNA VWT349WIT

 

Tussen de goedkope mini vaatwassers zul je dit exemplaar van ETNA misschien niet meteen terugvinden. Toch kunnen we stellen dat de vaatwasser momenteel aan een mooi en scherp prijskaartje wordt aangeboden. En dat weten heel wat klanten duidelijk te waarderen.

Het is een vrij compacte vaatwasser die bijzonder ideaal is voor maximaal 2 personen. Je kunt dit toestel eventueel ook op kantoor plaatsen, en er eventueel wat kopjes tussendoor in te plaatsen. Het is een handig apparaat dat voorzien is van meerdere wasprogramma’s waaruit je kunt kiezen.

Wanneer we een kijkje nemen tussen de verschillende online beoordelingen, dan stellen we vast dat de meningen toch eerder verdeeld zijn. Sommige kopers vinden het een topproduct. Andere gebruikers zijn dan weer niet helemaal overtuigd van de kwaliteit van deze mini vaatwasser.

 

Koop bij bol.com (€250)

 

 

 

 

Siemens SK26E821EU

 

Tenslotte is er dan ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor deze mini vaatwasser van het bekende merk Siemens. Het is een handig en compact apparaat, maar dan zul je er wel wat meer budget voor hoeven te voorzien.

Het toestel heeft heel wat vermogen, maar werkt toch zo stil mogelijk. Verder beschikt het over het energielabel A+, en behoort het dus tot de zuinige mini vaatwasser toestellen. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit meerdere wasprogramma’s. Zo zal de varioSpeed functie ervoor zorgen dat je vaat dubbel zo snel gereinigd wordt. Verder is er ook een ECO stand aanwezig.

Ondanks de hoge prijs, zijn beide kopers het wel eens over de uitstekende kwaliteit van deze mini vaatwasser. Verder wordt er ook een positief advies gegeven over de duurzaamheid van het toestel.

 

Koop bij bol.com (€410)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status