fbpx

Beste mini ventilator

Laatste update: 15.10.19

 

Mini ventilators test van 2019

 

 

In de zomer kan het soms best wel warm worden en dan kan een degelijke mini ventilator echt wel van pas komen. Toch is het niet altijd eenvoudig om een keuze te maken. Het is altijd handig om ook rekening te houden met de online reviews en het advies van de klanten wanneer je een toestel bekijkt. Hieronder hebben wij een top 5 samengesteld van de 5 best beoordeelde mini ventilators. Bekijk deze even rustig en kies er voor jou vervolgens de beste mini ventilator uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Deltaco FT-750

 

Met deze handige mini ventilator van het bekende merk Deltaco kun jij toch al wat verkoeling verkrijgen op een warme zomerdag. Dit is ideaal wanneer je in de zomer naar kantoor moet of gewoon thuis moet studeren voor een test of een examen.

De mini ventilator heeft een maximale diameter van 10 cm en is toch wel vrij krachtig. Er is wel maar een enkele snelheidsstand voorzien. Je kunt de mini ventilator makkelijk via een USB kabel met je laptop of je tablet gaan verbinden. Bovendien zul je merken dat het ook mogelijk is om de hoogte van de mini ventilator te gaan aanpassen.

De kopers zijn duidelijk aangenaam verrast met deze mini ventilator want ze geven allemaal een positief advies over de uitstekende kwaliteit ervan. Verder zijn sommige gebruikers ook bijzonder tevreden over de gebruiksvriendelijkheid van het apparaat.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Smartphone Ventilator

 

Indien je op zoek bent naar een echte mini ventilator aanbieding dan kunnen we jou zonder twijfelen dit product aanraden. De mini ventilator is afkomstig van het merk Dsmartphones.com en kan op heel wat positieve online beoordelingen rekenen. De lage prijs maakt dit apparaat ideaal voor mensen die liever niet zoveel geld wensen uit te geven aan een degelijke mini ventilator.

Deze mini ventilator is gemaakt uit stevig TPU materiaal en heeft een mooie witte kleur. Het is ook mogelijk om de mini ventilator in tal van andere leuke kleurtjes te verkrijgen. Je kunt de ventilator makkelijk inschakelen door middel van een micro USB aansluiting.

Ondanks de vele voordelen merken we toch dat het apparaat niet volledig aan de verwachtingen voldoet van sommige kopers. Zo zijn sommige gebruikers ervan overtuigd dat het om een kwetsbaar toestel gaat dat helemaal niet duurzaam is.

 

Koop bij bol.com (€5.62)

 

 

 

 

Xiaomi USB Mini Fan

 

Net zoals het vorige toestel dat we hierboven besproken hebben, zul je ook dit product tussen de goedkope mini ventilators kunnen spotten. Je zult meteen staan kijken van het mooie maar vooral betaalbare prijskaartje van dit handige apparaat. Het toestel is bovendien afkomstig van een vrij bekend merk namelijk Xiaomi.

Je kunt deze mini ventilator makkelijk en snel inschakelen door middel van een krachtige USB aansluiting. Zo kun je het bijvoorbeeld eenvoudigweg aan je laptop koppelen of aan een powerbank. Ondanks de kracht van het toestel werkt deze mini ventilator toch wel behoorlijk stil. Ideaal dus wanneer je op kantoor aan het werk bent of gewoon thuis werkt of studeert.

We stellen vrijwel meteen vast dat de overgrote meerderheid van de kopers duidelijk bijzonder tevreden is over de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van de mini ventilator. Het loont dan ook de moeite om het toestel even van naderbij te bekijken.

 

Koop bij bol.com (€10.95)

 

 

 

 

Oplaadbare Draagbare Ventilator

 

In vergelijking met de vorige apparaten uit deze top 5 selectie zul je merken dat je voor deze mini ventilator toch wel iets duurder zult moeten betalen. Toch blijken de meeste kopers zich daar niet meteen aan te ergeren.

Het apparaat is vrij compact en zou je daardoor kunnen gebruiken als een soort van handventilator. Bovendien werkt het op basis van krachtige batterijen die je gewoon weer kunt herladen. Doordat het toestel helemaal draadloos werkt, heb je bovendien ook meer bewegingsvrijheid en kun je het overal mee naartoe nemen.

Het is een krachtig toestel waarbij je de mogelijkheid hebt om te gaan kiezen uit 3 verschillende snelheidsstanden. Deze voordelen en kwaliteiten zorgen ervoor dat de kopers een duidelijk en positief advies geven over dit product. Er zijn zelfs gebruikers die het toestel echt aan iedereen willen aanraden.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Ninzer Tafelventilator

 

Tot slot heb je ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor deze leuke mini ventilator van het bekende merk Ninzer. Deze mini ventilator heeft een mooie zachtroze kleur maar kun je ook in het zwart, wit of het blauw verkrijgen. Zo kies je zelf de ventilator die je het liefste ziet.

De tafelventilator is toch wel behoorlijk krachtig en je kunt kiezen uit 2 verschillende snelheidsstanden. Verder zul je merken dat je het toestel kunt verrijden en dat het ook voorzien is van een aan- en uitschakelaar. Zo kun je de batterijen altijd een beetje gaan sparen. Verder kun je de mini ventilator ook gaan kantelen.

We merken dat de overgrote meerderheid van de kopers duidelijk echt wel tevreden is over de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van deze mini ventilator. Toch is één enkele gebruiker van mening dat het apparaat vrij kwetsbaar en dus helemaal niet zo duurzaam is.

 

Koop bij bol.com (€11.99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status