fbpx

Beste monitor

Laatste update: 15.10.19

 

Monitors test van 2019

 

 

Monitors koopgids

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar een degelijke monitor, maar kun je er maar geen vinden die aan jouw wensen voldoet? Met onze koopgids willen wij jou graag even verder op weg helpen. Door rekening te houden met bepaalde factoren zoals het type, het beeldscherm, de resolutie en de helderheid, zul je vast en zeker een geschikt toestel vinden. Probeer alvast zoveel mogelijk apparaten en aanbiedingen te vergelijken. En wie kun je ergens wel een aantrekkelijke monitor aanbieding spotten tussen de beste monitors van vandaag.

 

 

Het gebruiksgemak en het type

 

Je zult merken dat er verschillende soorten monitors bestaan. Zo heb je bijvoorbeeld de monitors om je hartslag te meten en te registreren, maar de meest voor de hand liggende zijn natuurlijk de monitors die je aan je laptop koppelt. Toch willen wij jou aanraden om niet meteen het eerste het beste toestel aan te kopen. Het is beter om verschillende apparaten te bekijken op basis van de wensen en verwachtingen die je hebt. Zo zul je onder andere kunnen vaststellen dat de vorm van het display alvast een belangrijke rol heeft.

Daarnaast kun je ook letten op de resolutie en de helderheid van het scherm. Het is altijd aangenaam om van een uitstekende beeldkwaliteit te kunnen genieten. Of je nu aan het gamen bent of naar je favoriete serie of film kijkt. Het kan een goed idee zijn om ook eens een kijkje te nemen tussen de verschillende online beoordelingen. Daarin kun je vaak wat meer informatie vinden over verschillende monitors. Klanten geven er hun ongezouten mening onder de vorm van een advies. Dit kan zowel positief als ook negatief zijn.

 

 

De vorm van het beeldscherm

 

Zodra je besluit om op zoek te gaan naar de voor jou ideale monitor, dan zul je merken dat er verschillende beeldschermen bestaan. Het is dan ook een goede aanbeveling om daar even bij stil te staan. Breedbeeldmonitors worden vandaag de dag als de standaard aanvaard. Toch bestaan er nog tal van andere mogelijke vormen. Sommige daarvan kunnen heel wat voordelen aanbieden die handig kunnen zijn in tal van toepassingen.

Zo kun je vandaag de dag ook kiezen voor de zogenaamde “Ultrawide” monitors. Zoals de naam doet vermoeden, zullen deze monitors een pak groter en breder zijn in vergelijking met de standaard monitors. Dit type beeldscherm kan bijvoorbeeld bijzonder goed van pas komen als je moet multitasken. Dus wanneer je bijvoorbeeld meerdere vensters nodig hebt, dan kun je deze makkelijk naast elkaar zetten. Ook tijdens het gamen kan dit type beeldscherm een goede aanbeveling zijn.

Tenslotte zijn er ook nog de “Curved” monitors. Deze beeldschermen hebben een licht gebogen vorm. Op die manier zul je kunnen vaststellen dat er een soort van panoramisch effect ontstaat. Zo lijkt het alsof het beeldscherm plots veel groter lijkt. Ook dit kan best wel handig zijn als je vaak aan het gamen bent, of gewoon graag een film bekijkt.

 

 

De helderheid en de resolutie

 

Aangezien het beeldscherm enorm belangrijk is, is het ook een goed idee om rekening te houden met de helderheid en de resolutie. De resolutie wordt telkens weergegeven in pixels. Hoe meer pixels de resolutie bedraagt, hoe beter de beeldkwaliteit zal zijn. Uiteraard zal een monitor met een hoge resolutie niet bepaald meer tussen de goedkope monitors te vinden zijn.

Toch is het altijd mogelijk om ergens wel een leuke en aantrekkelijke promotie of aanbieding te spotten. In het algemeen bedraagt de standaard resolutie zo’n 1920 x 1080 pixels. Probeer ook gebruik te maken van een degelijke videokaart. Aangezien je de monitor met de videokaart van je laptop of je computer zult moeten verbinden, kun je maar beter over een degelijke videokaart beschikken.

 

 

Extra kenmerken en functiemogelijkheden

 

Kortom je zult merken dat er dus heel wat mogelijkheden zijn op het gebied van monitor toestellen. Alles is natuurlijk in de eerste plaats vooral afhankelijk van waarvoor je de monitor wilt gebruiken. Je kunt een monitor gebruiken om naar je favoriete films en series te kijken, maar ook om te gamen. De meeste hedendaagse monitors zijn niet zo heel dik, en makkelijk te verplaatsen. Bovendien neemt een monitor ook niet zoveel extra ruimte in beslag.

Verder beschikken de meeste hedendaagse monitors over een uitstekende beeldkwaliteit en werken ze ook nog eens energiezuinig. Dat is belangrijk als je van plan bent om de monitor toch enkele uurtjes per dag te gaan gebruiken. Kortom, er zijn heel wat factoren en elementen waarmee je zoal rekening zou kunnen houden. Neem vooral rustig je tijd, en bekijk zoveel mogelijk monitor apparaten. Vroeg of laat zul je vast en zeker het voor jou ideale toestel tegenkomen.

 

 

Monitor Reviews – Top 5

 

 

Er zijn tegenwoordig heel wat monitor toestellen op de markt gebracht. Zo heb je heel wat apparaten om de hartslag te regelen maar je hebt ook heel wat monitors die je met een spelconsole of een PC toestel kunt gebruiken. Om er de voor jou beste monitor te kunnen uitkiezen, kun je hieronder de 5 topproducten eens rustig bekijken. Sommige monitors hebben een scherm van 19 inch of meer terwijl andere modellen enkel over een klein LCD display beschikken. De top 5 is tot stand gekomen door met factoren zoals reviews, het advies en de gebruikerservaring van klanten rekening te houden.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

BenQ Zowie RL2755

 

Tussen de goedkope monitors zul je dit apparaat van het bekende merk BenQ misschien niet meteen gaan vinden. Toch merken we dat meeste klanten geen probleem hebben met het hogere prijskaartje.

Deze monitor heeft een schermgrootte van maar liefst 27 inch en een resolutie van 1920 x 1080 pixels waardoor je tijdens de game echt van een uitstekende beeldkwaliteit kunt genieten. Verder zijn er 2 HDMI poorten voorzien net zoals ook VGA en DVI aansluitingen.

De hoge prijs is voor een kleine minderheid van de kopers wel een klein struikelblok. Toch merken we vooral heel wat positieve reacties op. Zo zijn de meeste gebruikers overtuigd van de uitstekende kwaliteit en het heldere display. Kortom voor hen is het echt een topproduct en de moeite waard om het eens uit te proberen.

 

Koop bij bol.com (€219)

 

 

 

 

Acer KG221Qbmix

 

In vergelijking met het voorgaande toestel zou dit zomaar eens een monitor aanbieding kunnen zijn. Deze full HD monitor is uitgerust met een bijzonder snelle en krachtige reactietijd van slechts 1 ms.

Het toestel heeft een beeldscherm van 22 inch maar indien je dit wenst dan kun je ook altijd voor een nog groter scherm kiezen. Uiteraard zal de uiteindelijke prijs dan lichtjes mee variëren. Met een resolutie van 1920 x 1080 pixels kun je bovendien rekenen op een helder en scherp beeld. Deze monitor met HDMI aansluiting beschikt bovendien ook over een VGA aansluiting en ingebouwde luidsprekers.

Het is een kwetsbaar toestel met een matige geluidskwaliteit volgens sommigen, terwijl het een topproduct is volgens andere kopers. De meerderheid is duidelijk tevreden over de correcte prijs-kwaliteitverhouding en de gebruiksvriendelijkheid ervan.

 

Koop bij bol.com (€122)

 

 

 

 

Samsung C27F390FHU

 

Met deze handige monitor van Samsung mag je er zeker van zijn dat je een degelijk toestel in huis haalt. Het apparaat heeft een schermgrootte van 27 inch en je zult merken dat het scherm ook een gebogen vorm heeft. Daardoor krijg je een intenser en werkelijker beeld waardoor de kijkervaring gestimuleerd wordt.

Het toestel heeft een resolutie van maar liefst 1920 x 1080 pixels en zal zorgen voor een scherp en heldere beeldkwaliteit. Verder is er gebruik gemaakt van een VA-paneel waardoor de kleuren veel duidelijker en intenser overkomen. Er is ook een HDMI uitgang voorzien net zoals een VGA aansluiting en een Audio-ingang.

Het is een krachtig product dat door heel wat kopers wel kan gewaardeerd worden. Zo zijn er heel wat gebruikers die overtuigd zijn van de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van het toestel. Andere kopers vinden dan weer dat er toch net iets te weinig aansluitingen voorzien zijn.

 

Koop bij bol.com (€182.99)

 

 

 

 

Polar H10 Borst Bluetooth

 

Indien je op zoek bent naar een degelijke hartslagmonitor om tijdens het sporten te gebruiken dan is dit model van Polar misschien wel wat je zoekt. Deze zwarte hartslagmeter zal het hartritme steeds gaan bijhouden en controleren waardoor je ook de trainingen daarop kunt aanpassen.

De hartslagmonitor is bovendien waterdicht tot op een diepte van maar liefst 30 meter. Het is voorzien van een krachtige CR2025 batterij die tot wel 400 uur probleemloos kan meegaan. De behuizing van deze monitor is gemaakt uit een stevige combinatie van ABS en roestvrij staal terwijl het bandje uit polyester en silicone gemaakt is.

Op dit moment kunnen we geen negatieve online reviews spotten. We merken dus dat de gebruikers echt helemaal enthousiast zijn met de aankoop van dit product. Het beschikt over een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en het doet precies wat het moet doen.

 

Koop bij bol.com (€89.9)

 

 

 

 

Jumper Doppler Professional

 

Als je binnenkort hoeft te bevallen dan kan het wel al eens leuk zijn om het hartje van je kindje te horen kloppen. Met deze handige monitor van Jumper is het mogelijk om het hartje van je kind op gelijk welk moment van de dag of de nacht in de gaten houden.

Dit apparaat is werkelijk ideaal voor vrouwen die al 12 tot 14 weken zwanger zijn. Het toestel is voorzien van handige ingebouwde luidsprekers waardoor je dus het hart van je kind kunt horen kloppen. Het werkt op basis van een oplaadbare batterij en je krijgt bij de aankoop het laadstation meegeleverd.

Ondanks het feit dat sommige kopers het product best wel duur vinden in aankoop, zijn de meesten toch overtuigd van de correcte prijs-kwaliteitverhouding. Haast je dus zeker naar de winkel en oordeel vooral zelf.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4.50 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status