fbpx

Beste multifunctionele ladder

Laatste update: 15.10.19

 

Multifunctionele ladders test van 2019

 

 

Multifunctionele ladders koopgids

 

Eén van de beste multifunctionele ladders is altijd een goede aanbeveling. Je kunt dit product namelijk zowel binnenshuis alsook buitenshuis zonder problemen gebruiken. Toch begrijpen we dat het niet altijd makkelijk is om een goede keuze te maken uit het ruime aanbod. We kunnen daarom alleen maar aanraden om zoveel mogelijk multifunctionele ladders te vergelijken en rekening te houden met eventuele aanbiedingen. Probeer hierbij te letten op factoren zoals het prijskaartje, het de werkhoogte, het gebruiksgemak en de voordelen ervan.

 

 

Het gebruiksgemak

 

Als je regelmatig binnen- of buitenshuis allerhande klusjes uitvoert dan kan een ladder echt wel handig zijn. Heel wat personen kiezen vandaag de dag steeds meer voor een multifunctionele ladder die ook wel reformladder genoemd wordt. Dit heeft vooral te maken met het feit dat je dit type ladder voor heel wat verschillende klusjes en taken kunt gaan gebruiken.

Zoals de naam het als zegt, is het een multifunctioneel toestel. Het is bovendien ideaal om zowel door professionele werklui te gebruiken alsook de echte doe-het-zelver. Een multifunctionele ladder is het ideale toestel om bijvoorbeeld je ramen te wassen maar ook wanneer je bijvoorbeeld struiken wilt snoeien. Kortom het zorgt gewoon voor een grote bereikbaarheid aangezien je op verschillende werkhoogtes kunt werken.

Toch is het belangrijk om niet meteen de eerste de beste multifunctionele ladder te gaan aankopen. Het is een goed idee om eerst verschillende apparaten te bekijken. Zo zou je kunnen kiezen voor een multifunctionele vouwladder. Maar je kunt ook opteren voor een reformladder omdat je deze ook kan dienst doen als opsteekladder.

 

 

Werkhoogte en andere kenmerken

 

Zoals we het reeds aan bod hebben laten komen, wordt een multifunctionele ladder ook vaak een reformladder genoemd. Dit soort ladders kun je op verschillende manieren gaan gebruiken. Zo kun je de multifunctionele ladder zonder problemen als een soort van vrijstaande ladder in de daarvoor voorziene A-stand gaan plaatsen. Maar je kunt een multifunctionele ladder ook als een soort van opsteekladder gaan gebruiken die je dus tegen een muur of wand plaatst.

Je zult merken dat de meeste multifunctionele ladders over een maximale werkhoogte beschikken van maar liefst 10 meter. Uiteraard kun je met dit type ladder ook op lagere hoogtes zonder problemen gaan werken. Daarnaast zijn de sporten of de treden van een multifunctionele ladder vaak iets breder ontworpen in vergelijking met andere soorten ladders. Hoe breder de treden of de sporten zijn, hoe comfortabeler en aangenamer het wordt wanneer je een langere tijd op een bepaalde hoogte moet werken.

 

 

Het kostenplaatje

 

In je zoektocht naar de voor jou beste multifunctionele ladder zul je met heel wat toestellen in contact komen. Dit wil natuurlijk ook meteen zeggen dat er verschillende prijskaartjes mogelijk zijn. Zo zullen bepaalde toestellen kunnen onderverdeeld worden tussen de goedkope multifunctionele ladders. Dit is ideaal voor mensen die liever niet zoveel geld spenderen hieraan omdat ze de ladder bijvoorbeeld maar heel sporadisch een keertje gaan gebruiken. Toch zijn er ook heel wat ladders die je iets duurder zult betalen.

Het kan misschien voor jezelf een goed idee zijn om even na te denken waar je precies naar op zoek bent. Hiermee bedoelen we gewoon om jezelf de vraag te stellen welke eisen en verwachtingen je van het toestel hebt. Welk budget wil en kun je vooral maximaal spenderen aan een degelijke multifunctionele ladder. Daarnaast willen wij jou ook aanraden om alvast eens een kijkje te nemen tussen de verschillende online reviews. Daarin wordt iets meer informatie gegeven omtrent de gebruikerservaring. En wie weet kom je zo wel een multifunctionele ladder aanbieding tegen.

 

 

Opberglengte, draagkracht en veiligheid

 

Daarnaast willen wij jou ook aanraden om even aandachtig te zijn voor de opberglengte van de multifunctionele ladder. Indien je niet zoveel opbergruimte hebt, dan is het belangrijk om een toestel te kiezen waarvan de opberglengte zo beperkt mogelijk is. Daardoor zal het iets makkelijker worden om de multifunctionele ladder veilig en zonder problemen op te bergen. Daarnaast is het misschien ook een opties om de multifunctionele ladder in de garage of een opberghok gewoon op te hangen.

Verder zul je merken dat bepaalde multifunctionele ladders over iets meer mogelijkheden en opties beschikken in vergelijking met andere exemplaren. Uiteraard zullen deze opties ook verwerkt worden in het uiteindelijke prijskaartje. Zo zul je merken dat de meeste multifunctionele ladders over een zogenaamde rode trede of sport beschikken. Op die manier wordt op een duidelijke manier weergegeven wat nu precies de hoogst mogelijk trede is waar je zonder problemen kunt gaan opstaan.

Probeer tenslotte bij de aankoop ook rekening te houden met de draagkracht van de multifunctionele ladder. Dit is dus het maximale draaggewicht dat de ladder kan houden. Dit draaggewicht staat er uiteraard niet voor niets op en het is dan ook belangrijk om hier op te letten. Stel dat je vooral zware klussen uitvoert en regelmatig zware objecten naar boven moet tillen dan is een multifunctionele ladder met een hoge belastbaarheid duidelijk aangeraden.

 

 

Multifunctionele ladder Reviews – Top 5

 

 

Of het nu is voor klusjes binnenshuis of taken buitenshuis, een multifunctionele ladder kan altijd wel van pas komen. Wij hebben dan ook een klein onderzoek verricht dat gebaseerd is op verschillende factoren zoals de online reviews van klanten. Hierdoor hebben wij een selectie kunnen maken van 5 topproducten. Bekijk hieronder deze opties dus eens rustig en kies er voor jezelf de beste multifunctionele ladder uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Altrex Double Decker Huishoudtrap

 

Deze handige multifunctionele ladder zul je niet meteen tussen de goedkope multifunctionele ladders hoeven te zoeken. Dit heeft te maken met het iets hogere prijskaartje in vergelijking met sommige andere modellen.

De ladder is afkomstig van het bekende merk Altrex en is uitgerust met 4 treden die iets breder zijn en meer comfort bieden. Daardoor is de multifunctionele ladder uitstekend voor particulier gebruik. De ladder is gemaakt uit aluminium en daardoor stevig en tegelijk licht en gemakkelijk te verplaatsen. De antislip op de treden biedt extra stabiliteit en veiligheid.

Ondanks de iets hogere prijs zijn de meeste kopers duidelijk overtuigd van de kwaliteiten en de gebruiksvriendelijkheid van de ladder. Het is een duurzaam product dat er ook nog eens heel leuk uitziet.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Tomado Metaltex 416303

 

Deze handige ladder zou zomaar eens een multifunctionele ladder aanbieding kunnen zijn als je de prijs ervan bekijkt. De ladder is afkomstig van het merk Tomado – Metaltex en bestaat uit 3 treden. Daardoor is de maximale werkhoogte ongeveer 62 cm.

De trap is gemaakt uit stevig en duurzaam aluminium en biedt een draagvermogen van maar liefst 150 kg. De antislip zorgen voor extra stabiliteit en dus ook veiligheid. Bovendien zijn er nergens scherpe hoeken of randen te zien in de afwerking. De trap is verder ook voorzien van een handig haakje waar jij dan eventueel je emmer aan kunt bevestigen.

Uit de vele online reviews merken we dat de overgrote meerderheid van de kopers duidelijk tevreden is over de ladder. Het model is bijzonder handig om te gebruiken en enorm duurzaam. Sommige geven dan weer een positief advies over de gunstige prijs-kwaliteitverhouding ervan.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Alumexx 6 Treden Zwart

 

In vergelijking met de voorgaande modellen is deze multifunctionele ladder van Alumexx iets groter. De trap beschikt namelijk over maar liefst 6 treden. Dit zou onder andere ook het hogere prijskaartje kunnen verklaren.

Indien je graag een ladder wilt die nog iets groter is dan kun je opteren voor iets meer treden. Houd er wel rekening mee dat dit een effect zal kunnen hebben op het uiteindelijke prijskaartje. De ladder is gemaakt uit aluminium en biedt een draagvermogen van 150 kg. Dankzij het antislip profiel op de treden, krijg je meer grip en stabiliteit. Het handige gereedschapsbakje bovenaan kun je gebruiken om spulletjes in op te bergen.

Enkele personen vinden het toestel vrij lastig te gebruiken terwijl anderen dan weer helemaal overtuigd zijn van de kwaliteiten en de mogelijkheden ervan. Haast je daarom naar de winkel en oordeel vooral zelf.

 

Koop bij bol.com (€82.95)

 

 

 

 

Altrex Cromato Silver 2-plus

 

Net zoals één van de voorgaande modellen is ook deze multifunctionele ladder afkomstig van het bekende merk Altrex. De ladder behoort bovendien ook zeker tot de goedkope exemplaren omwille van de voordelige prijs ervan.

Deze huishoudtrap is voorzien van 2 treden en is daarom ideaal voor particulier gebruik. De stalen ladder heeft een maximaal draagvermogen van maar liefst 150 kg. De hoge steunbeugel zal zorgen voor iets betere steun en dus meer comfort aanbieden.

Volgens één enkele gebruiker blijkt het trapje toch wel behoorlijk zwaar te zijn waardoor het niet zo eenvoudig te verplaatsen is. Toch is de overgrote meerderheid duidelijk laaiend enthousiast. Zo is dit model niet alleen handig te gebruiken maar beschikt het ook over een correcte prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€62.63)

 

 

 

 

Altrex Excelsior Huishoudtrap

 

Dankzij deze handige multifunctionele ladder van Excelsior zul jij vanaf nu geen probleem meer hebben om bijvoorbeeld spullen bovenaan in de kast op te bergen. De trap is voorzien van maar liefst 5 treden die over een antislip profiel beschikken. Daardoor heb je meer grip en stabiliteit.

De antislip dopjes aan de onderkant van de ladder zorgen ervoor dat de ladder ten allen tijde mooi stabiel blijft staan. De ladder is gemaakt uit stevig aluminium dat behoorlijk licht weegt en dus vrij eenvoudig te verplaatsen is.

De online reacties doen vermoeden dat het hier wel eens om een topproduct zou kunnen gaan. Het is een stevige multifunctionele ladder die niet alleen heel erg duurzaam is maar bovenal enorm gebruiksvriendelijk. Laat het ons dus zeker weten wat jij ervan vindt.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status