fbpx

Beste muurbeugel tv

Laatste update: 15.10.19

 

Muurbeugels tv test van 2019

 

 

Beeldschermen van televisies worden steeds groter en nemen dus ook veel ruimte in beslag. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen je televisie aan de muur te hangen. Het is niet alleen ruimtebesparend maar ziet er ook fraai uit. Wij zetten een vijftal tv muurbeugels voor je op een rij. Wij baseerden ons daarbij primair op de review van onze klanten. Je kunt kiezen uit vaste en verstelbare muurbeugels.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Vogel’s BASE 05 L

 

Vogel is een begrip in onder andere muurbeugels voor je tv. Wil je het toestel zo strak mogelijk tegen de wand monteren? Dan zou dit wel eens de beste tv muurbeugel voor jou kunnen zijn. De minimale afstand tot de muur bedraagt 27 mm.

Deze Vogel tv muurbeugel is geschikt voor beeldschermen van 51” tot 80” met een maximaal gewicht tot 70 kg. Hij heeft een speciaal vergrendelingsmechanisme voor een veilige en stevige wandmontage. Eenmaal gemonteerd is hij niet meer verstelbaar. 

Klanten geven een zeer positief advies over deze muurbeugel. Hij heeft een fraaie vormgeving en garandeert een strakke wandmontage. Hij is van goede kwaliteit en makkelijk te plaatsen. De instructies voor montage zijn duidelijk.

 

Koop bij bol.com (€64.95)

 

 

 

Hama Fix

 

Deze vaste muurbeugel voor je televisie behoort tot de categorie goedkope tv muurbeugels. Hij heeft een leuke prijs en daarvoor krijg je een prima kwaliteit geleverd. Je zou bijna denken met een tv muurbeugel aanbieding te maken te hebben. De Duitse leverancier Hama levert al sinds 1923 elektronica accessoires van goede kwaliteit.

Deze beugel is geschikt voor schermen van 19” tot 40” met een maximaal gewicht van 25 kg. De afstand tot de muur bedraagt 3 cm en zorgt daarmee voor een strakke montage. Naast de voor bevestiging benodigde pluggen en schroeven wordt ook een klein waterpasje meegeleverd.

Klanten zijn erg enthousiast over hun aankoop. Voor een hele aantrekkelijke prijs krijg je een kwalitatief hoogwaardig product met een fraai design. Hij is geschikt voor schermen met diverse afmetingen en is heel eenvoudig te monteren. Kortom, een top tv muurbeugel voor een top prijs.

 

Koop bij bol.com (€20)

 

 

 

 

Maclean Brackets MC-781

 

Zoek je een kantelbare tv muurbeugel tegen een goede prijs? Dan zou je keuze op deze tv muurbeugel 55” kunnen vallen.Hij is van een prima kwaliteit en eenvoudig te monteren met behulp van een ingebouwde waterpas

Hij is geschikt voor beeldschermen van 26” tot 55” met een maximum gewicht van 45 kg. Groter dan 55” kan ook op voorwaarde dat het gewicht niet meer dan 45 kg is. Hij heeft een instelbare helling van 2º tot 12º. De afstand tot de muur bedraagt 57 – 479 mm. Met behulp van de meegeleverde instructies en alle benodigde pluggen en schroeven hangt hij zo aan de muur.

Kopers die je voorgingen zijn zeer tevreden over deze tv muurbeugel. Zij spreken zich lovend uit over de goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast is hij door de ingebouwde waterpas ook snel te plaatsen. Ook de kantelbaarheid van de beugel wordt als een pluspunt ervaren.

 

Koop bij bol.com (€34.95)

 

 

 

 

Universele beugel 26-55 Inch

 

Deze tv muurbeugel is vervaardigd uit een degelijk materiaal. Hij is geschikt voor beeldschermen van 26” tot 55” met een maximaal gewicht van 35 kg. Deze beugel is zowel draaibaar als kantelbaar. Zo zit je altijd in de juiste kijkhoek. Ook ideaal voor montage in een kinderspeelkamer.

De afstand tot de muur  bedraagt 75 tot 400 mm. Hij kan 180º draaien en is kantelbaar tussen +5º en -5º. Zo zorg je ervoor dat je het beeldscherm netjes weg kunt schuiven als je er niet naar wilt kijken. Hij wordt vanzelfsprekend geleverd met montage instructies en de benodigde pluggen en schroeven.

Klanten spreken heel positief over deze muurbeugel. De geleverde kwaliteit is heel goed te noemen en hij laat zich makkelijk monteren. De prijs-kwaliteitverhouding is prima en geeft je het gevoel dat je zeker een goede aankoop hebt gedaan.

 

Koop bij bol.com (€39.95)

 

 

 

 

Samsung WMN-M13EA

 

Deze Samsung tv muurbeugel is geschikt voor wandmontage van een flatscreen. Hij is vrij prijzig en valt zeker niet in het segment  goedkope tv muurbeugels. Daar staat tegenover dat de kwaliteit top is, zoals je van Samsung mag verwachten.

Deze muurbeugel is geschikt voor flatscreens met een afmeting van 109 tot 163 cm en met een maximaal gewicht van 35 kg. De beugel is kantelbaar en ook na montage kan de kijkhoek makkelijk ingesteld worden. Deze muurbeugel biedt de mogelijkheid je flatscreen strak tegen de muur te plaatsen.

Kopers van dit artikel zijn zeer tevreden en waarderen het met maar liefst 5 sterren. Hoewel de muurbeugel prijzig is, wordt de prijs-kwaliteitverhouding goed genoemd. De beugel heeft een fraai design en is eenvoudig te monteren.

 

Koop bij bol.com (€149)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status