Beste muursticker

Laatste update: 01.06.20

 

Muurstickers test van 2020

 

Heb je geen zin om de hele kamer te herschilderen maar wil je toch zorgen voor een opvallend design of een extra kenmerk? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor één van de betere muurstickers. Ideaal om een baby- of kinderkamer net iets gezelliger en huiselijker te maken. Toch zijn er heel wat mogelijkheden en daardoor is het niet altijd makkelijk om een keuze te maken. Wij zetten daarom de 3 best beoordeelde hedendaagse muurstickers alvast even op een rijtje. Kies je voor de Walpus Uil Bloem Boom Multicolor muursticker, dan kies je voor een uitstekende sticker om de kinderkamer of speelkamer net dat tikkeltje meer gezelligheid te bieden. Ben je niet meteen op zoek naar een muursticker om in de kinderkamer te plaatsen, maar meer iets voor in de woonkamer of eventueel in je kantoor? Kies dan voor de MiMi Innovations muursticker.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Muurstickers koopgids

 

Wil je de kinderkamer wat gezelliger maken? Dat kun je makkelijk doen met behulp van een unieke muursticker. Je zult merken dat er heel wat verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van muurstickers. Het komt er dan ook vooral op aan om de diverse stickers te bekijken en met elkaar te vergelijken alvorens je een keuze maakt. Je zou hierbij kunnen letten op het formaat, de materiaalsoorten en het mogelijke prijskaartje van de muursticker. Maar ook de manier waarop je deze hoeft aan te brengen, kan best wel handig zijn. Neem alvast rustig je tijd om de beste muurstickers grondig te bekijken.

 

 

Het gebruiksgemak en de voordelen

Het zal je misschien versteld doen staan maar er zijn heel wat mogelijkheden op het gebied van muurstickers. Het ruime assortiment is uiteraard wel bijzonder leuk maar het maakt de keuze ook net dat tikkeltje lastiger. Zo zul je kunnen vaststellen dat er vandaag de dag muurstickers in allerlei vormen, kleuren en formaten bestaan. Ook wat betreft de gebruikte materiaalsoorten bestaan er heel wat mogelijkheden. Heel wat personen gebruiken ook vaak de woorden stickers, decoratiestickers of interieurstickers wanneer ze het over muurstickers hebben. En eigenlijk is dat nog eens zo gek niet.

Muurstickers hebben in eerste instantie als voornaamste doel, een kamer te gaan opfleuren. Denk maar aan een babykamer die plots heel wat gezelliger wordt met een leuke sticker van schattige diertjes. Of een muursticker waarbij de sterren en de maan heel duidelijk aan bod komen. Uiteraard hoef je een muursticker niet alleen in de babykamer te gebruiken. Er zijn ook heel wat personen die kiezen voor een muursticker in de woonkamer of de keuken. Kortom, je hebt heel wat vrijheid bij het plaatsen van de muursticker. Zorg er gewoon voor dat het werkelijk helemaal aan jouw verwachtingen voldoet.

 

Gebruikte materiaalsoorten en formaat

In je zoektocht naar perfecte muursticker zul je merken dat er heel wat mogelijkheden zijn op het gebied van de gebruikte materiaalsoorten. Wanneer je bijvoorbeeld specifiek op zoek bent naar een muursticker om in de woonkamer, badkamer of kinderkamer te plaatsen, dan is vinyl alvast een goede aanbeveling. Het voordeel van een muursticker uit vinyl is dat deze bijzonder dun zijn. Daardoor heb je niet het gevoel dat het om een sticker gaat, maar lijkt het wel alsof de tekst of de afbeelding gewoon op de muur werd geschilderd.

Verder zijn er ook heel wat muurstickers die gemaakt zijn op behangpapier. Deze optie is veel voordeliger en zul je dus ook tussen de goedkope muurstickers mogen verwachten. Echter is het niet meteen een aanrader indien je specifiek op zoek bent naar een sticker om in de badkamer te plaatsen. Daarnaast zijn er ook heel wat muurstickers vervaardigd uit hout, PVC net zoals er ook heel wat 3D muurstickers op de markt worden aangeboden. Deze zijn vaak wat duurder en dus zul je op zoek moeten gaan naar een 3D muursticker aanbieding.

Ook wat het formaat van de muursticker betreft, is het belangrijk om er even bij stil te staan. Muurstickers heb je vandaag de dag in allerlei vormen en ook formaten. Om het formaat van de sticker te bepalen, is het dus een goede aanbeveling om rekening te houden met de plek waar je de sticker wenst te bevestigen. Beschik je over een grote muur of is het toch beperkter? Houd hier rekening mee zodra je moet beslissen over de afmetingen van de sticker. Kortom, er zijn heel wat mogelijkheden.

 

Wat is het mogelijke prijskaartje

Sommige muurstickers zullen al iets duurder zijn in de aankoop dan andere. Toch is het mogelijk om een unieke en prachtige muursticker aan te kopen voor amper 4 euro. Bepaalde elementen of factoren zullen het prijskaartje in enige mate gaan beïnvloeden. Denk maar aan het formaat en de gebruikte materiaalsoorten. Zo zal een 3D muursticker vaak net iets duurder zijn in de aankoop dan een muursticker vervaardigd uit vinyl. Daarom is het een goed idee om eventuele aanbiedingen niet uit de weg te gaan.

 

 

Het aanbrengen van de muursticker

Tenslotte willen wij ook even je aandacht vestigen op de manier waarop je een muursticker kunt aanbrengen. Wanneer je bijvoorbeeld besloten hebt om de kinderkamer eerst te verven, dan is het aan te raden om de verf even een goede maand te laten drogen en uitharden alvorens je er een sticker op kleeft. Verder is het ook afhankelijk van weer. In de zomerperiode droogt alles nu eenmaal sneller dan tijdens de winterperiode. Zorg er verder ook voor dat de muur helemaal stofvrij en ook vetvrij is. Bij het plaatsen van de muursticker is het ook belangrijk om te kiezen voor een effen muur.

 

Muursticker – Reviews Top 5

 

Een muursticker kan de kamer of de ruimte meteen een volledig andere uitstraling geven en zelfs een pak vrolijker of gezelliger maken. Bekijk op voorhand goed de verschillende soorten muurstickers. Zo heb je bijvoorbeeld heel wat 3d muurstickers die uiteraard niet meteen meer tot de goedkope muurstickers zullen behoren. Om het jou toch net iets gemakkelijker te maken, zijn we op zoek gegaan naar 5 topproducten. Uit de reviews die klanten op het net plaatsen, werd duidelijk dat deze 5 opties om verschillende redenen heel sterk worden aangeraden. Neem je tijd om ook het advies van de gebruikers door te nemen en kies voor jezelf dan vervolgens de beste muursticker.

 

 

Walplus Uil Bloem Boom Multicolor

 

Indien je op zoek bent naar muurstickers voor de babykamer dan hoef je zeker dit product van het bekende merk Walplus eens te bekijken. Met deze leuke muurstickers kun je de babykamer meteenh heel wat vrolijker en gezelliger maken.

De muursticker heeft een totale afmeting van ongeveer 100 x 60 cm en is helemaal gemaakt uit stevig en duurzaam vinyl. Dit wil zeggen dat je de muursticker zonder problemen kunt verwijderen en gewoon weer gaan hergebruiken. Deze muurstickers bestaat uit een combinatie van lieve uiltjes en een boom.

Ondanks het feit dat de verpakking voor één koper veel te groot is, is de meerderheid van de gebruikers duidelijk wel tevreden over deze muursticker. Het product heeft niet alleen een uitstekende kwaliteit maar ziet er ook gewoon heel lief en vrolijk uit.

 

Koop bij bol.com (€14.95)

 

 

 

 

MiMi Innovations

 

Indien je liever niet zoveel geld wenst uit te geven aan een degelijke muursticker dan is dit model van MiMi Innovations niet meteen waar je naar op zoek bent. De hoge prijs zorgt ervoor dat je het niet meteen tussen de goedkope exemplaren kunt vinden. Toch zijn de meeste kopers duidelijk positief.

De muursticker is beschikbaar in verschillende neutrale kleuren en is gemaakt uit stevig hout. Met een formaat van 130 x 78 cm voorzie je toch maar best wat ruimte. De muursticker biedt een duidelijk beeld van de wereld en kan de woonkamer een avontuurlijke toets geven.

Sommige kopers vinden de kleur niet zo mooi en het ontwerp toch net iets te groot. Toch stellen we vast dat de overgrote meerderheid van de gebruikers duidelijk wel overtuigd is van deze muursticker. Het heeft niet alleen een goede kwaliteit maar het ziet er ook nog eens fraai uit.

 

Koop bij bol.com (€69.95)

 

 

 

 

RoomMates dieren in het bos

 

Net zoals het eerste product zou je deze muursticker van het merk RoomMates ook perfect in een kinder- of babykamer kunnen bevestigen. De muursticker bevat een leuke afbeelding van een vrolijk uiltje dat op een tak zit. Het ontwerp wordt afgewerkt met een aantal vrolijke en felgekleurde bloemetjes, een egeltje en een eekhoorn.

De muursticker heeft een totale afmeting van 27 x 13 x 3 cm en is helemaal gemaakt uit vinyl. Om het jou iets gemakkelijker te maken, is de muursticker onderverdeeld in maar liefst 66 verschillende stuks.

Momenteel kunnen we alleen maar positieve reacties vaststellen. Zo zijn heel wat gebruikers duidelijk overtuigd van de correcte prijs-kwaliteitverhouding en de gebruiksvriendelijkheid van het product. Bovendien wordt deze muursticker door de meerderheid van de klanten ook aangeraden.

 

Koop bij bol.com (€17)

 

 

 

 

Sterren Sterrenhemel Webby Wonen

 

Indien je op zoek bent naar een leuke muursticker die bovendien niet zoveel kost dan is dit model werkelijk iets voor jou. Dankzij de lage prijs zou het hier zomaar eens over een muursticker aanbieding kunnen gaan.

De verpakking bevat maar liefst 78 stuks van 5 x 5 cm. Doordat de muurstickers gemaakt zijn uit stevig vinyl is het mogelijk om ze zonder problemen weer af te muur te halen en ze later opnieuw te gebruiken. De muursticker beeldt een mooie sterrenhemel uit die te verkrijgen is in maar liefst 3 verschillende kleuren.

De kopers zijn duidelijk tevreden over deze muursticker want we kunnen vaststellen dat ze het product meteen aanraden. Dit maakt het dan ook de moeite waard om de sticker eens van naderbij te bekijken en misschien is het wel het product waar jij naar op zoek bent.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3D Vlinders

 

Tot slot kun je natuurlijk ook nog altijd kiezen voor deze leuke vlinders. In tegenstelling tot de voorgaande producten haal je met dit model een leuke 3d muursticker in huis. En dit bovendien aan een zeer betaalbare prijs.

De muursticker heeft een totale afmeting van 12 x 9 cm en de verpakking bestaat uit 12 verschillende stuks. Bovendien is deze 3d muursticker helemaal gemaakt uit stevig vinyl en daardoor enorm duurzaam. De mooie blauwe vlinders kunnen ook perfect in de baby- of kinderkamer passen.

Ook hier merken we dat de reacties duidelijk allemaal positief zijn. Voor velen gaat het hier om een uitstekend product dat voorzien is van een correcte prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast ziet het er ook nog eens fraai uit en dat is voor velen dan ook een pluspunt.

 

Koop bij bol.com (€5)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status