Beste nageldroger

Laatste update: 03.06.20

 

Nageldrogers test van 2020

 

Als vrouw wil je er altijd zo goed mogelijk uitzien en verzorgd voorkomen. Als je dan ook graag je nagels onder handen neemt dan kan een nageldroger wel een handig apparaatje zijn om in huis te hebben. Bekijk alvast eens de koopgids zodat je een beter idee krijgt van de elementen waarop je eventueel kunt letten als je besluit een nageldroger aan te kopen. Je kunt natuurlijk ook rechtstreeks overgaan naar de top 3 van beste nageldrogers indien je dit wenst. Na een grondig onderzoek is gebleken dat de A Beauty UV-LED nageldroger een bijzonder degelijk en duurzaam toestel is. Je kunt er verschillende soorten nagellak in een mum van tijd mee laten drogen of uitharden. Met de 36w UV gel tunnel nageldroger haal je meer dan een waardig alternatief in huis. Het is een krachtige nageldroger die bovendien over spiegelreflectie beschikt. Daardoor zullen je nagels niet alleen sneller uitharden maar bovendien ook een bepaalde glans bekomen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Nageldrogers koopgids

 

Wanneer je naar een trouwfeest of een ander belangrijk evenement moet dan wil je er als vrouw echt wel piekfijn uitzien. Mooie en verzorgde nagels horen daar dan ook bij. Met een nageldroger kun jij ervoor zorgen dat jouw nagels in een mum van tijd zijn opgedroogd. Houd zeker rekening met het gebruiksgemak, de nagellak en uiteraard ook het toestel.

Gebruiksgemak

 

Als vrouw wil je er op elke belangrijke gelegenheid of elk belangrijk evenement piekfijn uitzien. Het maakt niet uit of het nu voor een trouwfeest is, een date of gewoon een leuke avond onder vrienden. Je wilt er gewoon altijd en overal goed uitzien. De meeste vrouwen hechten dan ook veel belang aan mooie verzorgde nagels. Toch kan het soms wel eens heel lang duren vooraleer je nagels droog zijn. Met de nageldroger kan je daar uiteraard verandering in brengen en kun je ervoor zorgen dat je nagels in een recordtijd opgedroogd zijn.

Als je de aanbiedingen met elkaar gaat vergelijken probeer dan zeker te gaan voor een toestel dat beschikt over een timerfunctie. Zo kun je namelijk eenvoudig te weten komen wanneer je nagels echt droog zijn. Afhankelijk van het toestel dat je beslist aan te kopen kan deze functie over verschillende standen beschikken. Als je ook graag hebt dat de nagels van je tenen er verzorgd uitzien dan is het een goede aanbeveling om voor een toestel te gaan dat je zowel voor je handen als voeten kunt gebruiken.

Uiteraard zul je ook merken dat er heel wat toestellen voorzien zijn van een spiegelreflectie. Met een spiegelreflectie kun je ervoor zorgen dat de gel die je gebruikt volledig gaat uitharden zoals het moet. Uiteraard is alles afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de verwachtingen die je hebt van het toestel. Je kunt ook altijd op voorhand de reviews van kopers lezen die het product reeds aangekocht hebben en je daarop baseren.

 

 

Nagellak

 

Het lijkt misschien overbodig maar toch is het niet zo onbelangrijk. Als je op zoek gaat naar een nageldroger dan is het belangrijk dat je rekening gaat houden met het type nagellak. Net zoals er verschillende modellen nageldrogers op de markt zijn, zijn er ook verschillende types nagellak. Zo kent iedereen wel de gewone standaard nagellak. Die is beschikbaar in verschillende kleuren en droogt in slechts enkele seconden door er gewoon zachtjes op te blazen. Houd er wel rekening mee dat na slechts enkele dagen de nagellak al begint af te pellen.

Daarom stappen heel veel vrouwen over naar andere soorten nagellak die er toch een goede drie tot vier weken blijft zitten. Het nadeel is dan wel dat je niet elke week van kleur kunt veranderen en het dus langere tijd met dezelfde nagels moet doen. Hier heb je dan de keuze tussen bijvoorbeeld gelnagels en acrylnagels.

Zowel gelnagels als acrylnagels zijn bijzonder stevig en zullen dus verschillende weken meegaan. Toch is er een klein verschil tussen beide. Als je bijvoorbeeld kiest voor gellak dan zul je merken dat dit een stroperige substantie is die op je nagels wordt geplaatst. Dit moet dan vervolgens uitharden onder een uv lamp. Acrylnagels zijn dan weer een combinatie van poeder met vloeistof. In tegenstelling tot de gellak zal acryl gaan uitharden door je nagels aan de lucht bloot te stellen. Hier is dus geen uv lamp nodig.

 

 

Toestellen

 

In je zoektocht naar de beste nageldrogers zul je al heel snel merken dat er heel wat verschillende modellen bestaan. Alles is hierbij afhankelijk van het type nagellak dat je beslist te gebruiken. Er zijn namelijk toestellen die een normale blaasfunctie gaan imiteren en dus ideaal zijn voor de gewone standaard nagellakjes. Deze toestellen zijn vaak voorzien van een leuk design waardoor het ideaal is voor jouw kind.

Er zijn uiteraard ook toestellen die werken door middel van gewone uv lampen. Wanneer je hoofdzakelijk werkt met soak off gellak, uv gel of uv-topcoat dan is dit de ideale nageldroger aanbieding voor jou. Uiteraard is het belangrijk dat je weet dat uv licht wel schadelijk kan zijn als je er te lang aan blootgesteld wordt.

Bij de led uv lampen daarentegen maakt het toestel gebruik van led lampjes in combinatie met uv licht. Als we het vergelijken met de gewone uv lamp, is dit toestel net iets duurzamer omdat je de lampen bijna nooit hoeft te vervangen. Met dit toestel kun je niet alleen je gelnagels laten uitharden maar ook acrylnagels. Kortom met dit toestel heb je gewoon iets meer mogelijkheden en het is ook duurzamer op langere termijn. Doordat het net iets duurder is in de aankoop zal het niet tot de goedkope nageldrogers behoren.

 

 

Nageldroger Reviews – Top 5

 

 

Stel je als dame voor dat je plotseling een evenement moet bijwonen en je geen ruimte hebt om je nagels te laten doen. Dankzij de beste nageldroger is dat geen probleem meer, want je kunt zelf je nagellak of –gel aanbrengen en gelijk laten drogen. Laat je gaan met de mogelijkheden hieronder.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

A Beauty UV Led

 

Ben je op zoek naar een duurzame nageldroger maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan willen wij jou uiteraard even een handje helpen. Dit product van het merk Beauty wordt door heel wat kopers bijzonder goed beoordeeld.

Deze professionele nageldroger heeft een maximale capaciteit van maar liefst 72 Watt. Zo heb je de keuze om je 2 handen tegelijk te laten drogen. De handige timerfunctie biedt je de mogelijkheid om te kiezen tussen 30 seconden, 60 seconden, 99 seconden of 120 seconden. De nageldroger is verder voorzien van een duidelijk leesbaar LCD scherm, slimme sensors en een dubbele lichtbron zodat het drogen vlotter en sneller verloopt.

De nageldroger wordt tijdelijk geleverd in combinatie met een degelijke luxe manicureset en een handige polijstblok. De aanwezige led parels gaan maar liefst 60000 uren mee en zijn dan ook bijzonder duurzaam. Het zal niet verwonderen dat kopers tot op heden alleen maar positieve reacties bij deze nageldroger hebben geplaatst.

Heb je al gehoord van het merk Beauty? Deze nageldroger wordt door hen geleverd en is ideaal voor zowel professioneel als particulier gebruik. Het product biedt je de optie om je beide handen op hetzelfde moment te laten drogen. Het is een krachtige nageldroger met maar liefst 36 ledlichtjes die makkelijk tot wel 60000 uren mee gaan.

Voordelen
Ledverlichting:

de nageldroger is voorzien van duurzame ledlichtjes, in totaal zo’n 36 paar. Deze gaan bovendien makkelijk tot wel 60000 uur mee.

Vermogen:

het is een bijzonder krachtige nageldroger met een maximale vermogenscapaciteit van wel 72 Watt.

Nadelen

We kunnen alleen maar positieve reacties op het product vaststellen. Dit maakt het voor ons best wel moeilijk om te kijken of er eventuele minpuntjes met deze nageldroger verbonden zijn.

Koop bij bol.com (€59.95)

 

 

 

 

36w UV gel tunnel

 

Dit product beschikt over 4x 9 watt UV lampen, die in combinatie met een spiegelreflectie heel snel zorgen voor droge nagels. De 36W UV gel tunnel heeft een ingebouwde timer die afgaat na 120 seconden zodat je gezellig kunt praten met je vriendin, terwijl je nagels aan het drogen zijn.

Verder heeft dit product een handige optie genaamd doorbranden indien de nagels in 120 seconden niet droog genoeg zijn zoals je die zou willen hebben. Deze nageldroger is ideaal voor handen en voeten met een uitneembare plaat om gemakkelijk de lampen te kunnen vervangen.

Alle gebruikers van dit product raden het aan, want de 36W UV gel tunnel lamp is een topproduct en het is van zeer goede kwaliteit. Dit product is tevens een voordelige koop en dat is ook gebleken uit de duurzaamheid ervan. Het droogt de nagels heel snel, zodat je weer met de dagelijkse bezigheden kan doorgaan.

Als je op zoek bent naar een nageldroger die niet alleen bijzonder degelijk is maar ook nog eens over een voordelig tarief beschikt dan heb je met dit toestel van het merk Bc helemaal geluk. Het apparaat zul je namelijk zonder problemen in de categorie van goedkope nageldrogers kunnen terugvinden.

Voordelen
Design:

het toestel is beschikbaar in 2 kleuren namelijk wit of roze. Zo kies jij de nageldroger die jij het liefste ziet of die gewoon het beste in je interieur past.

Handig in gebruik:

het apparaat is voorzien van een ingebouwde timerfunctie en spiegelreflectie. Verder is het mogelijk om er de bodemplaat uit te halen. Dit is zeker en vast een voordeel wanneer je de lampen hoeft te vervangen.

Nadelen
Handleiding:

het is behoorlijk jammer dat er geen handleiding bij het apparaat geleverd wordt.

Snoer:

volgens één enkele gebruiker had het snoer toch net een tikkeltje langer mogen zijn om zo meer bewegingsvrijheid te creëren.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

36w UV Led

 

De 36W UV LED nageldroger is zeer geschikt voor professioneel gebruik en ook voor thuisgebruik. Dit product is geschikt om gellak en gelnagels te drogen, dus je hebt hiermee dubbel voordeel.

Je kunt met dit apparaat je teennagels ook laten drogen en het is handig voor UV topcoats. Het is heel gemakkelijk om te gebruiken, omdat je het slechts moet aansluiten en je kunt dan gelijk van start gaan. Dit apparaat telt 3 verschillende timerfuncties te weten: 10, 30 en 60 seconden met een levensduur van 50.000 uren.

Hoewel dit apparaat niet 1 van de goedkope nageldrogers is, is deze gebruiker er erg blij mee. Deze persoon vindt dit een topproduct, want het is ondanks de hoge prijs van zeer goede kwaliteit en het heeft een fraai ontwerp. Bovendien is het heel gemakkelijk om te gebruiken en je hebt er bijna geen handleiding voor nodig.

Vanaf nu is het mogelijk om je gelnagels in een mum van tijd droog te krijgen dankzij dit handige toestel van het merk Aulo. Deze handige nageldroger is geschikt om gellak en gelnagels helemaal uit te harden en is bovendien beschikbaar in 2 roze tinten. Zo kun je kiezen uit een licht roze exemplaar of een donkerroze nageldroger.

Voordelen
Doel:

je kunt deze nageldroger zowel gebruiken om de gelnagels van je handen te laten drogen alsook je teennagels.

Timerfunctie:

het apparaat is voorzien van een handige timerfunctie die je kunt inzetten op 10, 30 of 60 seconden.

Levensduur:

de nageldroger is gebaseerd op LED lampen en kan maar liefst 50000 uren meegaan zonder problemen. Je hoeft de lampen dus amper te vervangen.

Toebehoren:

zodra je beslist hebt om het toestel aan te kopen dan zul je merken dat je er ook nog een aantal toebehoren bij krijgt. Denk maar aan een adapter en een handige gebruiksaanwijzing.

Nadelen

We merken dat de klant helemaal tevreden is met de mogelijkheden en de kwaliteiten van dit toestel. Dit maakt het er voor ons niet gemakkelijker op om eventuele minpunten aan het licht te brengen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Monkey Nail Polish Dryer

 

De Monkey nageldroger kun je gebruiken om je nagels te laten drogen in plaats van zelf te blazen. Het heeft een bananen drukplaatje waarop je dient te drukken, zodat het aapje de nagels droog blaast. Dit product gebruikt als voeding 2x AAA batterijen die je bij de aanschaf niet mee krijgt.

Dit apparaat kun je ook voor je meisjes gebruiken om ze te leren hoe het er aan toe gaat, want het aapje straalt ook een kindvriendelijke blik uit. Het is uitermate geschikt voor het drogen van nagellak en het is compact waardoor je het gemakkelijk overal kunt meenemen.

Dit product heeft slechts 2 gebruikers die beide verdeelde meningen hebben over deze nageldroger aanbieding. De ene vindt dat dit product van matige kwaliteit is en dat het een handleiding nodig heeft om de batterijen te laten plaatsen of vervangen. En de andere gebruiker vindt het eerder een leuke gadget.

Indien je op zoek bent naar een nageldroger die niet alleen bijzonder degelijk is maar ook nog eens goedkoop, dan kun je zeker dit leuke apparaat van het merk MikaMax eens rustig bekijken. In vergelijking met de andere 4 nageldrogers uit onze lijst, is dit duidelijk het toestel dat beschikt over de laagste prijs.

Voordelen
Budget:

zodra je de prijs van het toestel ziet, zul je helemaal versteld staan.

Design:

deze nageldroger komt in de vorm van een leuk aapje. Het schattige design en de aantrekkelijke kleuren zorgen ervoor dat het apparaat zeker tot de populairste toestellen behoort voor jonge meisjes.

Compact:

het is een eerder compacte nageldroger die je dus ook bijzonder eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen.

Nadelen
Batterijen:

het toestel werkt op basis van batterijen maar deze hoef je er zelf nog bij te kopen. Ze zijn dus niet bij de prijs inbegrepen.

Koop bij bol.com (€10.95)

 

 

 

 

MeaNail Sphere LED lamp 48w

 

Wil je ook mooie en verzorgde nagels hebben? Tegenwoordig hoef je er niet nog snel even voor naar het nagelsalon te rennen maar kun je dit gewoon thuis doen. Met deze unieke nageldroger van het bekende merk Meanail, kies je bovendien voor een krachtige droger. De combinatie van de dubbele CCFL technologie met duurzame ledlampen, zorgt namelijk voor een dubbele golflengte. Daardoor kun je probleemloos gelpolish, gellak, gel nagellak en eender wel top- en base coats snel uitharden.

Deze unieke nageldroger is voorzien van een degelijk snoer dat je eenvoudigweg in het stopcontact dient te steken. Vervolgens kun je, door middel van de beschikbare timerfunctie, bepalen hoe lang je je nagels wenst te drogen. De ledverlichting is efficiënt en ook bijzonder duurzaam. Je hoeft de ledverlichting dus niet om de haverklap te vervangen en dat is een voordeel.

Het product wordt geleverd inclusief een praktische Nederlandstalige handleiding. Wanneer we de online beoordelingen bekijken dan kunnen we ook alleen maar positieve reacties waarnemen. Kopers zijn duidelijk tevreden over de aangeboden kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid. Echter is voor één klant het snoer net iets te kort.

Wil je toch liever niet zoveel geld spenderen aan een degelijke en duurzame nageldroger? Dat kan met dit unieke product, jou aangeboden door Meanail Paris. De nageldroger is voorzien van krachtige ledlampen met een maximaal vermogen van 48 Watt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan zeker even verder.

Voordelen
Gebruiksgemak:

de nageldroger is voldoende krachtig om een minimale golflengte van maar liefst 350 nanometers probleemloos te bereiken. Dit maakt het apparaat geschikt om eender welke vorm van gellak, gel nagellak en gelpolish in slechts enkele seconden te drogen.

Duurzaam:

het gebruik van ledlampen zorgt niet alleen voor een helder wit licht maar werkt ook energiezuinig en is dus duurzaam.

Voeding:

de nageldroger, die voorzien is van een handig snoer, kun je makkelijk en snel op het lichtnet aansluiten.

Nadelen
Snoerlengte:

slechts één enkele gebruiker is van mening dat het snoer toch wel net iets te kort is om voldoende bewegingsvrijheid te genieten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Deze producten zijn niet langer beschikbaar

 

 

Imprezz CCFL + Led combo

 

Je zou natuurlijk ook nog altijd kunnen opteren voor deze unieke nageldroger van het bekende merk Imprezz. De nageldroger is bovendien beschikbaar in maar liefst 3 verschillende kleuren. Zo kies jij het product dat het beste in jouw interieur past.

De nageldroger is uitgerust met een bijzonder krachtige en degelijke CCFL + LED Combo lamp met een maximaal vermogen van ruim 48 Watt. Op het moment dat je je hand in het toestel stopt, dan zul je merken dat de lampen automatisch aanspringen. De bovenzijde van deze unieke lamp is bovendien voorzien van een handige armsteun. Verder zul je merken dat de bodemplaat te verwijderen is, wat het onderhoud aanzienlijk makkelijker maakt.

Een blik op de online beoordelingen bij deze nageldroger leert ons dat de kopers tot op heden alleen maar positief advies hebben gegeven. Zo zijn de meeste klanten niet alleen overtuigd van de uitstekende kwaliteit maar ook van de duurzaamheid en de gebruiksvriendelijkheid.

Het is een krachtige nageldroger die je makkelijk kunt verplaatsen vanwege het compacte formaat. Dit toestel is niet alleen geschikt voor het uitharden en drogen van prachtige UV maar bovendien ook van LED gels. Kortom, hieronder alvast een overzichtje van de belangrijkste kenmerkende eigenschappen.

Voordelen
Timer:

het apparaat is voorzien van een handige timerfunctie die je kunt instellen op 10, 20 of maximaal 30 seconden.

Ledlamp:

de nageldroger is uitgerust met een krachtige ledverlichting waarbij de lampjes over een lange levensduur van wel 50000 uur beschikken.

Vermogen:

deze nageldroger is vrij krachtig met een totaal vermogen van wel 48 Watt.

Nadelen
Prijskaartje:

kopers hebben tot op heden alleen maar positieve reacties bij het product geplaatst. Misschien dat sommige klanten de prijs toch een nadeel zouden kunnen vinden.

 

 

Promed 36 UV

 

De Promed 36 UV is een nageldroger voor gewone nagellak. Dit product heeft een gemakkelijke applicatie om te gebruiken met een 3-speed tijdschakelaar. Je kunt het voor 90 seconden, 120 seconden of voor 30 minuten aaneensluitend gebruiken.

Het onderste deel is zeer gemakkelijk te verwijderen om het lampje te vervangen. Dit product zorgt voor een gelijkmatige uitharding, want het heeft een 360 graden zilveren coating. Het gaat om een heel duurzaam product, vooral als er een lange garantiestelling op staat en het heeft voor een solide gevoel 4 antislip rubberen voetjes.

In de reviews merk je dat 1 gebruiker van de Promed 36 UV nageldroger vindt dat het prijzig en van matige kwaliteit is. Voor de overige gebruikers is dit product een voordelige koop vanwege de redelijke prijs en de goede kwaliteit. Het is trouwens ook duurzaam dus het gaat erg lang mee.

Als vrouw wil je er natuurlijk altijd goed uitzien en verzorgde handen en nagels horen daar nu eenmaal bij. Met deze nageldroger van het merk Promed kun jij ervoor zorgen dat je nagels in een mum van tijd droog zijn. Dit kan verklaren waarom een aantal kopers helemaal overtuigd zijn van het toestel en het dan ook als beste merk beschouwen.

Voordelen
Design:

je kunt de nageldroger in 3 verschillende kleuren bekomen. Zo heb je de mogelijkheid tussen een roze toestel, een wit of een zwart toestel.

3-speed tijdschakelaar:

dit apparaat is uitgerust met de zogenaamde 3-speed tijdschakelaar. Dit houdt in dat je kunt kiezen tussen 90 seconden, 120 seconden of 30 minuten.

Handig in gebruik:

je kunt het onderste gedeelte van het toestel eenvoudig verwijderen als je de lamp hoeft te vervangen. De antislipvoetjes zorgen ervoor dat het toestel altijd stabiel staat.

Nadelen
Kostenplaatje:

een kleine minderheid van de klanten vindt dat de prijs van het toestel toch nog net een tikkeltje te hoog is.

 

 

Elle by Beurer Nageldroger MPE58

 

De ELLE by Beurer nageldroger MPE58 is ideaal voor het aanbrengen van kunstnagels. Het is erg handig voor het uitharden van UV gel teen- en vingernagels. Dit product beschikt over een krachtige ventilator om lakken snel te drogen met een ononderbroken werking. Verder zijn er 3 functies waaruit je kunt kiezen namelijk de ventilator, Uv-licht en de combinatie van beide voornoemde functies. Het heeft een uitneembare bodemplaat voor als je dit product wilt reinigen. De MPE58 heeft een onderhoudsvriendelijk en bestendig oppervlak. Het hardt zorgvuldig en gelijkmatig de gel van de nagels uit.

Voor de ELLE by Beurer Nageldroger MPE58 zal er in de toekomst zeker advies worden gegeven zo gauw er gebruikerservaringen worden geplaatst voor dit product.

De mogelijkheid dat er wel gebruikers zijn van dit product is zeer waarschijnlijk, maar de zekerheid is er nog niet vandaar dat het nog niet kan worden aan- of afgeraden.

Met deze nageldroger van het merk Beurer is het mogelijk om zowel de nagels van je handen alsook van je tenen te verzorgen. Alvorens je besluit om het toestel aan te kopen, is het natuurlijk aan te raden om de voor- en nadelen ervan eerst eens grondig te bestuderen.

Voordelen
Spiegelreflectie:

dit toestel is voorzien van een spiegelreflectie. Die zorgt ervoor dat de gel overal gelijkmatig en mooi wordt uitgehard.

Kracht:

het toestel is voorzien van een extreem krachtige ventilator waardoor de je nagels sneller droog zijn.

Functies:

je kunt kiezen uit meerdere functiemogelijkheden. Zo is het mogelijk om enkel te werken met UV licht of enkel te werken met de ventilator. Je kunt ook een combinatie van beide elementen gebruiken.

Nadelen
Gebruikerservaring:

op dit moment zijn er nog geen reviews geplaatst waardoor we jou geen verder advies kunnen geven omtrent de gebruikerservaring.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status