5 Beste Nespresso Espressomachines Test van 2020

Laatste update: 05.07.20

 

Nespresso Espressomachines – Vergelijkingstest & Koopgids

 

De meeste personen hebben in de ochtend meteen een heerlijk bakje koffie nodig. Met een degelijke nespresso-espressomachine is dit vast en zeker mogelijk. Bovendien kun je zelfs kiezen tussen een gewoon heerlijk kopje koffie met een beetje melk of een lekkere macchiato of cappuccino. Kortom bekijk alvast even deze 3 uitstekende nespresso-espressomachines. Zo blijkt de Nespresso Magimix Inissia M105 best wel een goede aanbeveling te zijn. Het is bovendien een vrij compact apparaat dus je kunt het makkelijk ergens op het aanrecht plaatsen. Ook de Nespresso Krups Inissia XN1001 is absoluut een uitstekende apparaat. Bovendien is het een krachtig toestel en zul je dus nooit lang hoeven te wachten op een heerlijk kopje koffie.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Nespresso-espressomachines koopgids

 

Wanneer je echt kunt genieten van een heerlijke cappuccino, een macchiato of gewoon een lekker kopje koffie met melk dan is een nespresso-espressomachine misschien wel het ideale toestel voor jouw keuken. Om de keuze uit de beste nespresso-espressomachines voor jou gemakkelijker te maken houd je rekening met de verschillende types, de werkwijze, de functiemogelijkheden en dae prijs.

 

 

Types nespresso machines

Een nespresso machine kun je het beste gaan vergelijken met een espresso-machine maar dan het volautomatische type. Het enige verschil is dat een nespresso-espressomachine veel eenvoudiger te gebruiken is en veel sneller werkt. Toch zijn er tegenwoordig reeds verschillende types nespresso-espressomachines op de markt te vinden waarbij we een onderscheid kunnen maken tussen twee grote types.

Je hebt de gewone nespresso-espressomachine dus het standaard apparaat waarmee je bijvoorbeeld een gewone espresso kunt maken of een espresso lungo.

Wanneer je bijvoorbeeld graag eens een gewoon kopje koffie met melk drinkt, of een koffie met melk op dezelfde wijze als een cappuccino of liever nog een macchiato dan ben je eigenlijk beter af met de iets recentere nespresso-espressomachine. Deze nespresso apparaten zijn namelijk voorzien van een geïntegreerde melkopschuimer en daarmee onderscheiden ze zich van de gewone basismodellen.

Wanneer je bijvoorbeeld al een standaard nespresso-espressomachine model in jouw keuken hebt staan dan hoef je daarom niet meteen een nieuwe nespresso machine te kopen. Je kunt ook gewoon een aparte melkopschuimer aankopen waarmee je dat heerlijke kopje koffie met melk of de lekkere cappuccino kunt maken en het zal waarschijnlijk iets minder duur zijn.

 

Werkwijze

De werkwijze van het nespresso-espresso toestel is gebaseerd op een uniek systeem namelijk het capsulesysteem. Elke capsule bevat hierbij de gepaste hoeveelheid fijngemalen koffie die nodig is voor het zetten van jouw ideale kopje koffie.

Het is belangrijk om te weten dat de nespresso-espressomachine in principe gemaakt is om te werken met aluminium koffiecapsules. Deze capsules zijn iets duurder omdat ze speciaal ontworpen zijn voor dit product. Toch kun je tegenwoordig ook andere misschien meer alternatieve capsules gaan kopen en die iets goedkoper zijn in vergelijking met de aluminium capsules. De werkwijze blijft uiteraard gelijk.

Daarnaast moet je uiteraard ook het watervolume gaan instellen alsook de maat van je koffiekopjes. Kortom, de werkwijze is heel eenvoudig. Voor je start bekijk je eerst het watervolume, vervolgens steek je één capsule in de machine en stel je de maat van je koffiekop in en druk je op start. Op die manier kun je snel en op een eenvoudige manier van een goed en lekker kopje koffie genieten.

 

Extra functies

Naast het standaard model zijn er natuurlijk ook veel toestellen te verkrijgen met extra opties of mogelijkheden.

In eerste instantie is het belangrijk dat je let op de opwarmtijd van het toestel. Er zijn namelijk apparaten die vlugger gaan opwarmen dan andere en dus een korte opwarmtijd hebben. Daarnaast is het ook altijd handig dat het apparaat voorzien is van een opvangbakje dat de lege capsules gaat opvangen. Dit is handig aangezien de capsules anders gewoon op het aanrecht of keukenblad belanden.

Bovendien zijn er ook apparaten die nog net iets meer opties hebben. Denk maar aan een functie om de mokken of kopjes warm te maken en te houden. Er zijn ook toestellen die je een waarschuwing kunnen geven wanneer het tijd is om je toestel te ontkalken of waarbij je het toestel in energiemodus kunt zetten. Sommige toestellen beschikken ook over een melkopschuimer waardoor je naast de typische espresso ook macchiatos kunt maken.

Naast al deze opties kun je uiteraard ook kiezen uit verschillende kleuren en afmetingen. Kortom het is een correcte aanbeveling om eerst goed na te gaan wat je verwacht van het product. Houd er wel rekening mee dat een toestel met meer opties misschien niet meer terug te vinden is tussen de goedkope nespresso-espressomachines.

 

 

Prijs

Zoals duidelijk blijkt is er tegenwoordig een groot assortiment aan nespresso machines op de markt. Uiteraard hangen hier ook verschillende prijskaartjes aan vast.

Het is in eerste instantie heel belangrijk dat je voor jezelf uitmaakt wat je het liefste hebt. Ben je iemand die al tevreden is met bijvoorbeeld een gewone espresso dan is het gewone basismodel een correcte nespresso-espressomachine aanbieding. Heb je toch net graag eens een cappuccino of een gewoon lekkere koffie met melk dan kun je een nespresso-espressomachine kopen die voorzien is van een melkopschuimer. Uiteraard behoren deze toestellen niet meer tot de goedkope nespresso-espressomachines.

Kortom het is belangrijk dat je de verschillende aanbiedingen aandachtig gaat bekijken en met elkaar gaat vergelijken. En misschien zit er wel een leuke promotie tussen.

 

5 Beste Nespresso Espressomachines (Reviews) van 2020

 

Voor een heerlijk kopje koffie thuis met echte smaak, heb je de beste nespresso espressomachine nodig. Met dit apparaat kun je op elk moment van de dag een heerlijk kopje koffie voor jezelf klaarmaken, precies zoals jij dat wilt. Wacht dus niet langer en bekijk de opties hieronder om jezelf te verwennen met zo een apparaat.

 

1. Nespresso Magimix Inissia M105 koffiemachine

 

De Nespresso Magimix Inissia M105 in de kleur crème is een klein, maar geweldig apparaat. Dit product heeft een inhoud van 0,7 liter en is net goed om per keer een kopje koffie klaar te maken.

Het apparaat heeft een compact design en ziet er bovenal modern uit. Het is dus een aanwinst voor elke keuken en je kunt het gerust op je aanrecht laten staan. Dit apparaat is geschikt voor cups en het maakt heerlijke koffie klaar. Je kunt het op een eenvoudige manier bedienen met de knoppen dat het heeft.

Dit product heeft veel reviews in vergelijking met de andere producten. Een klein deel van de kopers vindt dat dit product lawaaierig is en een matige kwaliteit heeft. Daarnaast is het waterreservoir ook klein. De overige gebruikers zijn blij met dit product, want het is van goede kwaliteit en het heeft een redelijke prijs. Het maakt snel lekkere koffie klaar.

Het is niet meteen het toestel met de laagste prijs maar je zult het zeker tussen de goedkope nespresso espresso apparaten kunnen vinden. Verder wordt duidelijk dat dit apparaat heel wat positieve reacties gekregen heeft van klanten. Het is dus mogelijk dat deze nespresso espresso van Magimix eventueel wel eens één van de populairste toestellen uit deze selectie wordt.

Voordelen
Compact:

in vergelijking met andere toestellen is deze nespresso espresso machine behoorlijk compact. Dit maakt het makkelijk om het apparaat ergens te zetten of op te bergen.

Waterreservoir:

het toestel is voorzien van een waterreservoir met een capaciteit van 0,7 liter. Dit komt overeen met 1 kopje koffie per keer.

Gebruiksgemak:

je zult merken dat het toestel eenvoudig te bedienen is. In een mum van tijd kun jij dus genieten van een heerlijk kopje koffie.

Nadelen
Matige kwaliteit:

enkele kopers zijn niet helemaal overtuigd van de kwaliteit van dit apparaat.

Lawaaierig:

sommige andere gebruikers vinden dan weer dat het toestel toch wel behoorlijk veel lawaai maakt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Krups Nespresso Inissia XN1001 Koffiecupmachine

 

Met de Nespresso Krups Inissia XN1001 in de kleur wit, maak jij binnen de kortste tijd lekkere koffie klaar.

Je kunt diverse warme dranken maken zoals een espresso of lungo en je kunt ook zelf instellen hoe sterk jij je koffie wilt. Dit apparaat maakt gebruik van koffie capsules en het heeft een opvangbakje dat 9-10 capsules kan opvangen. Bij het kopen van dit product krijg je een welkomstpakket erbij om uit te proberen.

Iedereen wil graag een nespresso espressomachine in de aanbieding hebben. Dit product zou je kunnen zien als een koffiemachine dat in de aanbieding is, want het heeft een voordelige prijs. Niet iedereen is tevreden met dit product, want voor sommige kopers is het niet erg stevig en lastig om te gebruiken.

De meeste kopers vinden dit product juist gemakkelijk om te gebruiken en voor hen is het van goede kwaliteit.

Je kunt natuurlijk ook altijd opteren voor het nespresso espresso apparaat van het bekende merk Krups. Aan de vele positieve online beoordelingen te zien, is dit merk voor heel wat gebruikers ook veruit het beste merk. Laten we alvast even kijken naar de voor- en nadelen van dit product.

Voordelen
Design:

deze machine is afgewerkt in een opvallende witte kleur met hier en daar een zwart accent. Dit is ideaal om te plaatsen in een moderne keuken met een strak interieur.

Gebruiksgemak:

het is mogelijk om een keuze te maken tussen verschillende warme drankjes. Denk maar aan een heerlijke espresso of een lekkere lungo. Bovendien kun je zelf kiezen hoe sterk je de koffie hebben wilt.

Opvangbakje:

het toestel is voorzien van een handig opvangbakje met een capaciteit van 9 tot 10 capsules.

Accessoires en hulpstukken:

dit apparaat werkt op basis van handige koffie capsules. Op het moment dat je besluit om de nespresso espresso machine aan te kopen dan krijg je er ook meteen een welkomstpakket bij.

Nadelen
Niet stevig:

slechts enkele kopers zijn van mening dat het toestel niet erg stevig genoeg is.

Koop bij bol.com (€76.94)

 

 

 

 

3. Nespresso De’Longhi Lattissima Touch EN 550.B

 

De Nespresso De’Longhi Lattissima Touch EN 550.B is een geweldig product, want je kunt er zoveel heerlijke dranken mee maken.

Het is voorzien van een melkreservoir, waarmee je nu koffie kunt maken met heerlijke melk variaties erin. Dit apparaat heeft een eenvoudige bediening met 6 voorgeprogrammeerde opties waaruit je kunt kiezen. Je kunt dan nog zelf de hoeveelheid van koffie en melk bepalen en genieten van je koffie zoals je dat het lekkerst vindt.

Dit product is in vergelijking met de rest niet 1 van de goedkope nespresso espressomachines. Dat kun je ook merken aan de beoordeling die men heeft gegeven voor dit product. Sommige personen geven aan dat dit product een te hoge prijs heeft.

Daarnaast is de koffie die het maakt niet echt heet. Andere personen die dit product gebruiken, vinden dat het lekkere en warme koffie maakt. Het apparaat ziet er ook mooi uit en het past perfect.

Volgens verschillende kopers haal je ook met het nespresso espresso apparaat van De’Longhi een degelijk toestel in huis. Deze koffiecupmachine heeft een mooie en neutrale zwarte kleur en past daardoor in diverse huiskamers en keukens. Laten we alvast even de voor- en nadelen op een rijtje plaatsen.

Voordelen
Melkreservoir:

in tegenstelling tot de voorgaande apparaten, is dit toestel voorzien van een handig melkreservoir. Op die manier kun je nu ook kiezen voor een lekker kopje koffie met melk.

Bediening:

het toestel is eenvoudig te bedienen en is uitgerust met maar liefst 6 voorgeprogrammeerde opties. Verder is het mogelijk om de hoeveelheid koffie en melk zelf te regelen.

Nadelen
Prijzig:

een enkele koper is echter van mening dat het prijskaartje van dit nespresso espresso apparaat toch wel behoorlijk duur is. Je zult het dus niet meteen tussen de goedkope apparaten hoeven te zoeken.

Niet heet:

we merken dat sommige kopers vermelden dat de koffie niet echt heet is. Het is wel zo dat andere personen deze mening niet delen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Nespresso Krups U & Milk XN2601 Pure Cream

 

Met de Nespresso Krups U & Milk XN2601 is het maken van een heerlijk kopje koffie nu gemakkelijker dan ooit.

Dit apparaat heeft een eigen melkopschuimer waardoor je nu ook kunt genieten van een heerlijk laagje schuim op jouw koffie. Het is voorzien van een touch bediening, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is. Als je dit product koopt, dan krijg je het inclusief een welkomstpakket van Nespresso, zodat je dit apparaat gelijk kunt uitproberen.

De meningen over dit product zijn verdeeld. Een groot deel is wel blij met de kwaliteit van dit product en geeft er goed advies voor. Het is gemakkelijk om te gebruiken en het maakt lekkere koffie.

Het is een mooi apparaat en het heeft een leuk design. Voor een ander deel van de kopers is de prijs van dit product te hoog en is dit product kwetsbaar. Daarnaast past het ook niet optimaal.

Net zoals één van de voorgaande apparaten is ook deze nespresso espresso machine afkomstig van het bekende merk Krups. Alvorens je besluit om het toestel aan te kopen, dan kan het een goede aanbeveling zijn om te weten hoe het product werkt. Wij willen jou helpen om op zoek te gaan naar de voor- en nadelen van deze machine.

Voordelen
Melkopschuimer:

het toestel is voorzien van een handige melkopschuimer. Zo kun je genieten van een heerlijke laag schuim wanneer je een lekker kopje koffie wilt.

Touch bediening:

het apparaat is uitgerust met een eenvoudige touch bediening.

Accessoires en hulpstukken:

op het moment dat je besluit om deze nespresso espresso machine aan te kopen dan krijg je er ook een welkomstpakket bij.

Nadelen
Kwetsbaar:

een kleine minderheid van de kopers vindt dat bepaalde onderdelen aan het toestel te kwetsbaar zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Nespresso De’Longhi Inissia EN80B Koffiecupmachine 

 

De Nespresso De’Longhi Inissia EN80B is het ideale product voor de echte koffieliefhebbers. Het waterreservoir van dit product heeft een inhoud van 0,7 liter en je kunt per keer 1 kopje koffie maken.

Dit apparaat werkt met capsules en heeft daarvoor ook een speciale opvangbak. Je krijgt een leuk welkomstpakket om uit te proberen als je dit product koopt. Met dit apparaat kun je gelukkig zelf bepalen hoe sterk de koffie moet zijn. Daarnaast heeft het een mooi en compact design, waarvan je elke keer zal genieten als je de keuken binnenstapt. Het is ook zuinig in energieverbruik, want na 9 minuten gaat het op de standby modus.

Voor de personen die dit product gekocht hebben en het gebruiken, is het een topproduct. De prijs is voordelig, want dit apparaat doet wat het moet doen en het is van goede kwaliteit. Alleen is het apparaat een beetje lawaaierig.

Tot slot is er dan ook nog dit nespresso espresso apparaat dat toebehoort aan het bekende merk De’Longhi. Laten we alvast even op zoek gaan naar de kenmerken van dit toestel. Op die manier krijg je een beter beeld van het apparaat.

Voordelen
Compact:

het is een vrij compacte nespresso espresso machine die over een waterreservoir beschikt met een volume van 0,7 liter. Dit wil zeggen dat je ongeveer 1 kopje koffie per keer zult kunnen klaarmaken.

Werkwijze:

je zult merken dat het toestel werkt op basis van handige capsules. Deze worden na gebruik opgevangen in het opvangbakje.

Handig in gebruik:

het is mogelijk om zelf de sterkte van de koffie te gaan bepalen. Verder verbruikt het toestel weinig energie en gaat het na enkele minuten over op een standby modus.

Nadelen
Lawaai:

het enige waar je rekening mee moet houden, is het lawaai. Volgens sommige kopers is het toestel vrij lawaaierig.

Koop bij bol.com (€80.99)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nespresso machine
7 months ago

Bedankt voor het uitgebreide artikel!

10top Team
Admin
10top Team
7 months ago

Heel graag gedaan en bedankt voor de leuke reactie!

DMCA.com Protection Status