fbpx

Beste neustrimmers

Laatste update: 15.10.19

 

Neustrimmer test van 2019

 

 

Ben je op zoek naar een neustrimmer maar weet je niet meteen welk exemplaar nu het beste is? Dan helpen wij jou graag eventjes op weg. Zo zou je kunnen kiezen voor een Philips neustrimmer maar je kunt ook opteren voor een Babyliss neustrimmer of een Panasonic neustrimmer. Welk model je uiteindelijk kiest, is uiteraard afhankelijk van persoon tot persoon. Toch kan het een goed idee zijn om de 5 topproducten hieronder even grondig te bekijken. Houd hierbij meteen rekening met de verschillende online reviews en het advies van de klanten en kies er voor jou vervolgens de beste neustrimmer uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Philips 5000 serie NT5180/15

 

In vergelijking met sommige andere toestellen zul je dit apparaat alvast niet tussen de goedkope neustrimmers hoeven te verwachten. Dit heeft vooral te maken met het hoge prijskaartje ervan. Dit apparaat is nochtans echt uitstekend voor het verwijderen of het trimmen van enerzijds neushaar en anderzijds oorhaar en wenkbrauwhaar.

Deze oor- en neustrimmer is afkomstig van het bekende merk Philips en heeft heel wat online beoordelingen mogen ontvangen. Zo werkt het toestel op krachtige AA batterijen en kun je het zowel voor droog alsook voor nat scheren gebruiken. Het apparaat wordt geleverd in combinatie met een handige schaar, een pincet en zelfs een nagelknipper.

Ondanks de hoge prijs van het toestel kunnen we toch vooral heel wat positieve online beoordelingen opmerken. Zo geven de meeste kopers niet alleen een positief advies over de kwaliteit maar ook over de duurzaamheid van het toestel.

 

Koop bij bol.com (€24.09)

 

 

 

 

BaByliss For Men

 

Je kunt natuurlijk ook altijd opteren voor deze handige neustrimmer van het bekende merk BaByliss For Men. Deze neus- en oortrimmer krijgt heel wat positieve reacties van verschillende kopers. Het toestel wordt gekenmerkt door het circulaire scheersysteem. Dit maakt het toestel niet alleen gebruiksvriendelijk maar ook veel veiliger.

Indien je het apparaat wilt schoonmaken dan is het mogelijk om de kop van de neustrimmer te verwijderen. Verder is het toestel ook voorzien van een handige beschermkapje en een aan- en uitschakelaar.

Het is wel belangrijk om te weten dat de neustrimmer functioneert op basis van handige AA batterijen. Deze krijg je er bij de aankoop van het toestel jammer genoeg niet bij. Toch zijn de meeste kopers echter wel overtuigd van de kwaliteit en de mogelijkheden van dit apparaat.

 

Koop bij bol.com (€14.99)

 

 

 

 

Out of the Blue

 

Indien je liever niet zoveel wenst uit te geven dan kun je ook altijd voor deze oor- en neustrimmer kiezen van het bekende merk Out of the Blue. Het is niet meteen een neustrimmer aanbieding maar toch zul je dit apparaat tussen de goedkope toestellen kunnen verwachten.

Het toestel werkt op basis van een krachtige AA batterij en wordt geleverd in een mooie en veilige kartonnen doos. Verder bevat de verpakking ook nog een degelijke beschermkap en zelfs een borstel. Doordat de neustrimmer helemaal niet zoveel weegt, zul je merken dat het apparaat best handig is om mee te werken.

De meeste kopers geven meteen een positief advies over de kwaliteit en de duurzaamheid van het apparaat. Verder zijn er ook enkelen die laten weten dat het toestel er ook nog eens fraai uitziet. Kortom de overgrote meerderheid van de gebruikers lijkt het product wel te willen aanraden.

 

Koop bij bol.com (€16.5)

 

 

 

 

Panasonic ER 112 B 301

 

Er is daarnaast ook nog altijd de mogelijkheid om te gaan kiezen voor de handige Panasonic neustrimmer. Het toestel heeft op dit moment nog maar 3 online beoordelingen mogen ontvangen van kopers maar deze blijken volledig positief te zijn.

Het is een krachtig apparaat dat je maar liefst 30 minuten lang kunt gebruiken op het moment dat het volledig is opgeladen. Verder zul je merken dat het toestel behoorlijk weinig weegt en daardoor juist bijzonder comfortabel en gebruiksvriendelijk is.

Deze neustrimmers is ook nog eens uitgerust met degelijke SteelWave mesjes die bovendien zelfslijpend zijn. Verder werkt het apparaat op krachtige batterijen. Al deze voordelen zorgen ervoor dat alle 3 de gebruikers het product alleen maar kunnen aanraden.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Neushaartrimmer Oorhaartrimmer

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar een handige neus- en oortrimmer? Maar wil je liever niet teveel geld spenderen of heb je eerder een beperkt budget? Dan hoef jij niet te panikeren want wij hebben voor jou de ideale oplossing. Bekijk daarom alvast even dit apparaat dat zowel door vrouwen alsook door mannen kan worden gebruikt.

Je zult vrijwel meteen merken dat de verpakking niet alleen een neus- en oortrimmer bevat maar dat er verder ook een borsteltje en zelfs een beschermkap worden meegeleverd. De mooie aluminium kleur zorgt ervoor dat het toestel er neutraal maar tegelijk toch heel stijlvol uitziet.

Ondanks de voordelige koop, is een enkele gebruiker toch niet helemaal overtuigd van de matige kwaliteit van het toestel. Laat je hierdoor echter helemaal niet afschrikken en neem gerust een kijkje alvorens zelf een oordeel te vellen.

 

Koop bij bol.com (€4.44)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status