Beste neustrimmers

Laatste update: 26.05.20

 

Neustrimmer test van 2020

 

Ben je op zoek naar één van de betere neustrimmers maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan willen wij jou graag even op weg helpen met behulp van onze koopgids. Echter kun je ook gelijk verder klikken naar onze top 3 indien je dringend op zoek bent naar een nieuw toestel. Zo is de Philips 5000 serie NT5180/15 neustrimmer alvast één van de 3 topproducten gebleken. Ideaal om je neushaar, oorhaar en wenkbrauwhaar naar wens te trimmen. Door te kiezen voor de BaByliss For Men neustrimmer kies je niet alleen voor een gebruiksvriendelijk product maar tevens ook voor eentje dat je makkelijk kunt onderhouden. En dat is door vele kopers alvast een belangrijk pluspunt.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Neustrimmers koopgids

 

Het is niet altijd makkelijk om een leuk en origineel geschenk te vinden voor je vader, broer, vriend of partner. Misschien kan één van de beste neustrimmers alvast wel soelaas bieden. Toch is het een aanbeveling om niet meteen het eerste het beste product in huis te halen. Bekijk de mogelijkheden even en ga de verschillende neustrimmers ook effectief met elkaar vergelijken. Let hierbij niet alleen op het gebruiksgemak maar ook op het type en de mogelijke kenmerken of extra functies. Door rekening te houden met promoties kun je zomaar een aantrekkelijke neustrimmer aanbieding tegenkomen.

 

 

Het gebruiksgemak van een neustrimmer

Verzorging speelt een belangrijke rol in het dagelijkse leven van heel wat mannen en vrouwen. Vrouwen hebben hun eigen verzorgingsproducten net zoals die er voor mannen ook zijn. Als man kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een handige neustrimmer, die onder heel wat vormen en designs op de markt gebracht is. Dat maakt de keuze niet alleen interessanter maar ook moeilijker. Zoals de naam doet vermoeden, maakt een neustrimmer het mogelijk om je neushaar te verwijderen of te trimmen.

Het kan hierbij handig zijn indien je bijvoorbeeld de trimlengte of de snelheid van het trimmen kunt aanpassen. Een apparaat met meer mogelijkheden en functies is altijd wel een pak handiger. Maar misschien ook net een tikkeltje duurder. Toch willen wij jou aanraden om de verschillende soorten neustrimmers even van naderbij te bekijken alvorens je besluit een keuze te maken. Ga eventuele promoties en aanbiedingen alvast niet uit de weg!

 

Het type neustrimmer

Er zijn wel degelijke verschillende neustrimmers op de markt gebracht. Zo zou je kunnen kiezen voor de schaar. De schaar is echt heel basic en behoort dus tot de eerste neustrimmers die op de mart gebracht zijn. Tegenwoordig zul je merken dat steeds meer mannen kiezen voor een elektrische of mechanische neustrimmer maar toch is het best wel handig om ook over een schaartje te beschikken. De schaar behoort bovendien tot de goedkope neustrimmers.

Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor een handmatige neustrimmer. Een handmatige neustrimmer is een soort tondeuse en is jammer genoeg minder populair alhoewel er nog altijd heel wat gebruikers zijn die daar steevast voor kiezen. Net zoals je bij de schaar nood hebt aan een vaste hand, is dat bij de handmatige trimmer al helemaal niet anders. Houd er wel rekening mee dat ze nog net een tikkeltje trager zijn dan de mechanische neustrimmers en jammer genoeg ook iets pijnlijker.

Door te kiezen voor de elektrische of mechanische neustrimmer kies je dus voor een iets duurder doch nauwkeurig werkend apparaat. Het principe van de elektrische of mechanische neustrimmer zou je kunnen vergelijken met dat van een handmatige neustrimmer. Alleen werkt het net iets sneller, nauwkeuriger en bovenal ook minder pijnlijk.

 

De gebruikte mesjes

Bij de aankoop van een neustrimmer houd je best ook rekening met het gebruik van de mesjes. Het  lijkt misschien heel nutteloos maar dat is het uiteindelijk niet. Het type mesje dat gebruikt wordt, wordt vaak vermeld op de verpakking. Kies bij voorkeur voor “dubbelzijdig” aangezien daarmee de mesjes bedoeld worden die over tweesnijdende bladen beschikken. Kortom, een echte aanbeveling!

 

Ledlampjes en haarzuigingssysteem

Sommige neustrimmers zijn verder ook voorzien van handige ledlampjes. Dat is wel bijzonder handig omdat je dan nog net iets nauwkeuriger te werk kunt gaan en dus ook kunt zien wat je aan het doen bent. Op die manier kun je de kans op eventuele wondjes of irritatie van de huid voorkomen. En dat is natuurlijk mooi meegenomen. Verder kan het ook altijd handig zijn indien de neustrimmer voorzien is van een ingebouwd haarzuigsysteem. Zo worden de overgebleven haartjes vrijwel meteen verwijderd en heb je er ook geen last meer van.

 

 

Extra kenmerken, functies en eventuele toebehoren

Het is altijd een aanrader om te kiezen voor een apparaat dat over net iets meer mogelijkheden en functies beschikt. Het kost misschien iets meer maar in vele gevallen zijn de meeste accessoires best wel praktisch en bruikbaar. Zo is het altijd handig als de neustrimmer geleverd wordt met een stel krachtige oplaadbare batterijen.

Ook bepaalde accessoires zoals bijvoorbeeld een opbergtasje zijn best wel handig. Daardoor kun je de neustrimmer makkelijk en zonder problemen meenemen wanneer je op reis gaat. Een trimmer met extra verwisselbare koppen is ook altijd pluspunt net zoals een apparaat dat volledig waterbestendig is. Zo kun je de neustrimmer gewoon onder de douche gebruiken.

 

Het onderhoud van de neustrimmer

Het spreekt voor zich dat je wilt dat de neustrimmer zo lang mogelijk meegaat. Om daarvoor te zorgen kies je natuurlijk in de eerste plaats voor een duurzame neustrimmer. Maar daarnaast is ook het onderhoud bijzonder belangrijk. Daarom raden wij aan om de snijkoppen op regelmatige basis van een grondige schoonmaakbeurt te voorzien.

Verder kan het ook handig zijn om, om de zoveel tijd, eens alle schroeven los te draaien en afzonderlijk schoon te maken. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de messen. Ook ontsmettingsalcohol is een handige schoonmaak tool.

 

Neustrimmer Reviews – Top 5

 

Ben je op zoek naar een neustrimmer maar weet je niet meteen welk exemplaar nu het beste is? Dan helpen wij jou graag eventjes op weg. Zo zou je kunnen kiezen voor een Philips neustrimmer maar je kunt ook opteren voor een Babyliss neustrimmer of een Panasonic neustrimmer. Welk model je uiteindelijk kiest, is uiteraard afhankelijk van persoon tot persoon. Toch kan het een goed idee zijn om de 5 topproducten hieronder even grondig te bekijken. Houd hierbij meteen rekening met de verschillende online reviews en het advies van de klanten en kies er voor jou vervolgens de beste neustrimmer uit.

 

 

Philips 5000 serie NT5180/15

 

In vergelijking met sommige andere toestellen zul je dit apparaat alvast niet tussen de goedkope neustrimmers hoeven te verwachten. Dit heeft vooral te maken met het hoge prijskaartje ervan. Dit apparaat is nochtans echt uitstekend voor het verwijderen of het trimmen van enerzijds neushaar en anderzijds oorhaar en wenkbrauwhaar.

Deze oor- en neustrimmer is afkomstig van het bekende merk Philips en heeft heel wat online beoordelingen mogen ontvangen. Zo werkt het toestel op krachtige AA batterijen en kun je het zowel voor droog alsook voor nat scheren gebruiken. Het apparaat wordt geleverd in combinatie met een handige schaar, een pincet en zelfs een nagelknipper.

Ondanks de hoge prijs van het toestel kunnen we toch vooral heel wat positieve online beoordelingen opmerken. Zo geven de meeste kopers niet alleen een positief advies over de kwaliteit maar ook over de duurzaamheid van het toestel.

 

Koop bij bol.com (€25.25)

 

 

 

 

BaByliss For Men

 

Je kunt natuurlijk ook altijd opteren voor deze handige neustrimmer van het bekende merk BaByliss For Men. Deze neus- en oortrimmer krijgt heel wat positieve reacties van verschillende kopers. Het toestel wordt gekenmerkt door het circulaire scheersysteem. Dit maakt het toestel niet alleen gebruiksvriendelijk maar ook veel veiliger.

Indien je het apparaat wilt schoonmaken dan is het mogelijk om de kop van de neustrimmer te verwijderen. Verder is het toestel ook voorzien van een handige beschermkapje en een aan- en uitschakelaar.

Het is wel belangrijk om te weten dat de neustrimmer functioneert op basis van handige AA batterijen. Deze krijg je er bij de aankoop van het toestel jammer genoeg niet bij. Toch zijn de meeste kopers echter wel overtuigd van de kwaliteit en de mogelijkheden van dit apparaat.

 

Koop bij bol.com (€20.89)

 

 

 

 

Out of the Blue

 

Indien je liever niet zoveel wenst uit te geven dan kun je ook altijd voor deze oor- en neustrimmer kiezen van het bekende merk Out of the Blue. Het is niet meteen een neustrimmer aanbieding maar toch zul je dit apparaat tussen de goedkope toestellen kunnen verwachten.

Het toestel werkt op basis van een krachtige AA batterij en wordt geleverd in een mooie en veilige kartonnen doos. Verder bevat de verpakking ook nog een degelijke beschermkap en zelfs een borstel. Doordat de neustrimmer helemaal niet zoveel weegt, zul je merken dat het apparaat best handig is om mee te werken.

De meeste kopers geven meteen een positief advies over de kwaliteit en de duurzaamheid van het apparaat. Verder zijn er ook enkelen die laten weten dat het toestel er ook nog eens fraai uitziet. Kortom de overgrote meerderheid van de gebruikers lijkt het product wel te willen aanraden.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Panasonic ER 112 B 301

 

Er is daarnaast ook nog altijd de mogelijkheid om te gaan kiezen voor de handige Panasonic neustrimmer. Het toestel heeft op dit moment nog maar 3 online beoordelingen mogen ontvangen van kopers maar deze blijken volledig positief te zijn.

Het is een krachtig apparaat dat je maar liefst 30 minuten lang kunt gebruiken op het moment dat het volledig is opgeladen. Verder zul je merken dat het toestel behoorlijk weinig weegt en daardoor juist bijzonder comfortabel en gebruiksvriendelijk is.

Deze neustrimmers is ook nog eens uitgerust met degelijke SteelWave mesjes die bovendien zelfslijpend zijn. Verder werkt het apparaat op krachtige batterijen. Al deze voordelen zorgen ervoor dat alle 3 de gebruikers het product alleen maar kunnen aanraden.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Neushaartrimmer Oorhaartrimmer

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar een handige neus- en oortrimmer? Maar wil je liever niet teveel geld spenderen of heb je eerder een beperkt budget? Dan hoef jij niet te panikeren want wij hebben voor jou de ideale oplossing. Bekijk daarom alvast even dit apparaat dat zowel door vrouwen alsook door mannen kan worden gebruikt.

Je zult vrijwel meteen merken dat de verpakking niet alleen een neus- en oortrimmer bevat maar dat er verder ook een borsteltje en zelfs een beschermkap worden meegeleverd. De mooie aluminium kleur zorgt ervoor dat het toestel er neutraal maar tegelijk toch heel stijlvol uitziet.

Ondanks de voordelige koop, is een enkele gebruiker toch niet helemaal overtuigd van de matige kwaliteit van het toestel. Laat je hierdoor echter helemaal niet afschrikken en neem gerust een kijkje alvorens zelf een oordeel te vellen.

 

Koop bij bol.com (€4.99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
DMCA.com Protection Status