fbpx

Beste nietpistool

Laatste update: 15.10.19

 

Nietpistolen test van 2019

 

 

Een nietpistool hoort eigenlijk in ieder huishouden thuis. Je kunt er lichte houten delen mee samen nieten of er stoelen mee bekleden. Ze worden in verschillende uitvoeringen en prijzen geleverd. Wij zetten voor jou een aantal nietpistolen op een rijtje en baseerden ons daarbij op het advies van klanten. Zo kun jij het voor jou beste nietpistool uitzoeken.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

vidaXL Spijkerpistool Dual luchtdruk

 

Dit lichtgewicht pistool met zijn alloy behuizing heeft naast een nietfunctie ook een spijkerfunctie. Je hoeft dus niet altijd meteen de hamer te gebruiken voor kleine klussen. Naast zijn lichte gewicht van 1,5 kg is hij door het kleine formaat van 6 x 24 x 26 cm erg makkelijk hanteerbaar.

Dit spijker- en nietpistool verwerkt spijkers van 50 mm en nietjes van 50 mm. Breedte van de nietjes is 5,7 mm. Een strip van 100 stuks 50 mm spijkertjes wordt meegeleverd. Ook een strip van 100 nietjes en een blikje smeerolie zijn inclusief. Je kunt dus meteen aan het werk.

In de review van klanten wordt gesproken over een heel handig apparaat. Het is zeer gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Je slaat zelden de plank mis. Het is een goed product en zeker aan  te bevelen op basis van de prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€32.99)

 

 

 

 

Relaxdays tacker 500 nieten

 

Zoek je een nietpistool voor gebruik als papiernieter maar die net ook een beetje meer kan? Dan is dit het nietpistool dat je zoekt. Hij heeft een zeer aantrekkelijke prijs en je krijgt direct het gevoel dat je met een nietpistool aanbieding te maken hebt. Dit nietpistool wordt geleverd inclusief 500 nieten.Je kunt dus meteen aan de slag.

De optimale schotkracht is eenvoudig instelbaar met een wieltje. Hij niet naast papier ook stof en dunne plankjes. Voor knutselaars is dit ook een heel handig apparaat. Het ligt prima in de hand en is erg gebruiksvriendelijk.

Klanten bevelen aankoop van dit nietpistool zeker aan. Het biedt een goede kwaliteit voor een heel scherpe prijs. Met zijn geringe afmetingen laat hij zich ook eenvoudig opbergen. Door kopers wordt dit nietpistool met maar liefst 5 sterren gewaardeerd.

 

Koop bij bol.com (€21.9)

 

 

 

 

Rapid Tacker 740

 

Dit nietpistool is van het merk Rapid. Dit bedrijf is een begrip op onder andere het gebied van nietpistolen. Door samen te werken met fysiotherapeuten ontwikkelde Rapid de zogenaamde Power Curve technologie. Hiermee wordt een inspanningsbesparing gerealiseerd van maar liefst 65%.

De aan slijtage onderhevige onderdelen van dit nietpistool zijn uit staal vervaardigd. De kracht is regelbaar en je ondervindt geen hinder van terugslag. Dit top nietapparaat is uitermate geschikt voor het aanbrengen van isolatiemateriaal en het verwerken van meubelstof.

In de klantenbeoordeling wordt lovend gesproken over dit nietpistool. Het is een duurzaam product met een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. Door zijn geringe gewicht ligt dit pistool ook zeer plezierig in de hand. Aan dit nietpistool werden in de beoordeling maar liefst 5 sterren toegekend.

 

Koop bij bol.com (€40.75)

 

 

 

 

Novus Nietpistool draadloos

 

Dit nietpistool behoort niet direct tot de categorie goedkope nietpistolen. Daar staat tegenover dat hij ook meer presteert. Stel je wat hogere eisen aan je nietpistool en wil je er wat meer geld aan besteden? Dan is dit misschien de juiste keuze voor jou.

Dit draadloze nietpistool beschikt over een handig LED lampje om je werkoppervlak te verlichten. In het inspectievenster kun je steeds controleren of er nog voldoende nietjes in het apparaat zitten. Hij wordt geleverd met een handige draagkoffer. Hij kan dus makkelijk worden meegenomen als je eens bij een ander een klusje wilt opknappen.

De beoordeling van klanten is zeer positief. Met de meegeleverde draagkoffer is hij makkelijk te vervoeren voor klussen bij vrienden of familie. De prestaties van het apparaat zijn zeker in overeenstemming met de prijs. Daarbij is dit nietpistool zeer gebruiksvriendelijk en handzaam.

 

Koop bij bol.com (€77.54)

 

 

 

 

T-Mech Elektrisch / Accu

 

Zoek je echt een professioneel nietpistool, dan is dit  wat voor jou. Wil je een apparaat dat meer doet dan alleen eenvoudig nietwerk voor stof en papier dan is dit nietpistool voor hout voor jou de top.

Dit elektrische nietpistool wordt geleverd samen met 300 nagels en 300 nietjes. Het heeft een royaal magazijn voor nietjes van maar liefst 100 stuks. De oplaadbare accu is gereed voor gebruik na slechts 50 minuten opladen. Zoek je een nietpistool voor professioneel gebruik, dan is deze zeker aan te bevelen. Voor een beetje meer biedt hij ook heel veel extra´s

Dit nietpistool is nog niet zo heel lang geleden op de markt gebracht. Om die reden beschikken wij helaas nog niet over reviews van klanten. In zijn prijscategorie biedt hij echter veel extra mogelijkheden.

 

Koop bij bol.com (€169.99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status