fbpx

Beste optigrill

Laatste update: 23.10.19

 

Optigrills test van 2019

 

 

In deze drukke tijd heeft bijna iedereen haast. We gunnen ons niet meer de tijd om uitgebreide maaltijden te bereiden. Het liefst zo in de pan en als het piept, is het klaar. Daarvoor is een optigrill bedoeld. Wij zetten 5 optigrills voor je op een rijtje. Zo kun je de voor jou beste optigrill selecteren. De prijzen variëren nogal. Wij hebben ons laten leiden door het advies en de reviews van klanten. Er zijn diverse aanbieders van optigrills. De Tefal Optigrill is wel één van de bekendere merken.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Tefal Optigrill+ XL GC722D

 

De innovatieve kooksensor op deze optigrill past automatisch de bereidingstijd aan de dikte van de ingrediënten aan. Daarnaast beschikt deze optigrill over een manueel programma met 4 temperatuurinstellingen. Bovendien heeft hij een diepvriesstand voor het bereiden van bevroren producten. Het meegeleverde kookboek zorgt voor extra inspiratie.

Kopers raden deze Tefal Optigrill aan omdat hij ervoor zorgt dat de bereide producten heerlijk smaken. De prijs-kwaliteitverhouding is prima. Door de royale afmetingen van de optigrill bereid je makkelijk voor wat meer personen een maaltijd.

 

Koop bij bol.com (€179.99)

 

 

 

 

Tefal Optigrill GC702D

 

Ben je op zoek naar een optigrill van goede kwaliteit tegen een redelijke prijs? Dan kan deze Tefal Optigrill voor jou zeker de juiste zijn. Deze optigrill is niet echt een optigrill aanbieding, maar behoort ook niet echt tot de duurste categorie. Naast de 6 automatische kookprogramma´s beschikt hij over een manuele functie voor het bereiden van o.a. groenten.

Een multifunctionele optigrill die voorzien is van een opvangbakje. Dit bakje en de bakplaten kunnen zo in de vaatwasser. Hij beschikt over een kooksensor en past zich automatisch aan op de dikte van de ingrediënten.

Kopers raden deze Tefal Optigrill aan wegens een goede prijs-kwaliteitverhouding.  De automatische functies op het apparaat zijn de meerprijs zeker waard. Bovendien is hij eenvoudig in gebruik. Het controlelampje op het apparaat geeft heel precies aan wanneer het product klaar is.

 

Koop bij bol.com (€124.95)

 

 

 

 

Tefal Optigrill GC7148

 

Ook deze Tefal Optigrill staat garant voor perfecte resultaten. Het geluidssignaal geeft aan wanneer de bereidingstijd verstreken is. De hittebestendige handvatten maken deze Tefal Optigrill makkelijk verplaatsbaar.

Deze optigrill biedt veel waar voor zijn geld. Naast 6 automatische programma´s heeft hij ook een manueel programma. Hiermee kun je ook eenvoudig groente en aardappelen bereiden. De verwijderbare platen en de vetopvangbak zijn vaatwasmachine bestendig.

Door kopers wordt deze Tefal Optigrill als een top product aangemerkt. Je kunt er van alles perfect op bereiden, zelfs pannenkoeken. Deze optigrill is ook eenvoudig in de bediening en simpel schoon te maken.  De platen zijn makkelijk afneembaar en kunnen zo in de vaatwasser

 

Koop bij bol.com (€178.7)

 

 

 

 

Tefal Optigrill+ XL GC724D

 

Zoek je een wat royalere optigrill met nog meer mogelijkheden? Dan is dit voor jou mogelijk de beste Tefal Optigrill. Door het grote grilloppervlak is deze optigrill geschikt voor maar liefst 6 personen. Daarnaast wordt een snacking & baking accessoire meegeleverd voor nog meer mogelijkheden.

Deze optigrill beschikt naast de 9 automatische kookprogramma´s ook over een diepvriesstand. Natuurlijk heeft ook deze optigrill een kooksensor. Het apparaat laat zich makkelijk reinigen. De platen en de meegeleverde snacking & baking accessoire zijn vaatwasmachine bestendig.

Kopers geven deze Tefal Optigrill een prima beoordeling met maar liefst 5 sterren. Het is een optigrill in de wat duurdere prijsklasse. Een optigrill als deze zul je niet aantreffen bij de goedkope optigrills. Hij biedt dan ook heel veel mogelijkheden. Ondanks de vele opties is deze optigrill erg makkelijk in het gebruik.

 

Koop bij bol.com (€253)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status