fbpx

Beste Oral B tandenborstel

Laatste update: 15.10.19

 

Oral B tandenborstels test van 2019

 

 

Een elektrische tandenborstel reinigt veel beter je tanden. Daarbij verzorgt hij door massage je tandvlees en houdt je mond gezond. De elektrische tandenborstel Oral B is wel de bekendste en wordt wereldwijd door tandartsen aanbevolen. Echt goedkope Oral B tandenborstels zijn er helaas niet. Wij zetten de top modellen op een rijtje en baseerden ons daarbij op het advies van onze klanten.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Oral-B Cross Action Opzetborstels

 

Bij je tandenborstel heb je natuurlijk ook de opzetborstels nodig. Gebruiken meer gezinsleden een Oral B tandenborstel, dan is deze 10 stuks verpakking heel gunstig. Je kunt ze gebruiken voor alle typen Oral B elektrische tandenborstels.

De borstelhaartjes van deze ronde opzetborstels zijn in een precieze hoek geplaatst. Hierdoor reinigt hij in alle hoeken van je gebit. Met het gebruik van een elektrische tandenborstel verwijder je 100% meer plak dan met een gewone handtandenborstel.

Gebruikers van deze opzetborstels zijn zeer tevreden. De opzetborstels zijn van prima kwaliteit en gaan lang mee. De grote verpakking is handig en economisch, zeker bij gebruik door meer gezinsleden.

 

Koop bij bol.com (€30.2)

 

 

 

 

Oral-B Genius 9000N Wit

 

Deze elektrische tandenborstel is de beste Oral B tandenborstel die wereldwijd wordt aanbevolen door tandartsen. Hij maakt verkeerd poetsen onmogelijk. Je hoeft je dus nooit meer af te vragen of je wel op de juiste wijze poetst.

Met de 2 minuten timer weet je ook precies of je wel lang genoeg gepoetst hebt. De druksensor geeft aan of je niet te hard drukt bij het poetsen. Hij wordt geleverd met 4 extra opzetborstels en een reisetui, dat is voorzien van een oplader. Er wordt een app bijgeleverd die je alles leert over de juiste richting van het poetsen.

De reviews spreken zeer lovend over deze luxe tandenborstel. Je mond voelt echt goed schoon aan na gebruik. Het meegeleverde reisetui wordt als heel handig ervaren. Met de lader kun je naast je tandenborstel ook je smartphone opladen.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Oral-B Genius 9000N Rosegold

 

Wil je ook dat je tandenborstel een luxe uitstraling heeft? Dan is deze Oral B tandenborstel voor jou. Hij is uitgevoerd in een fraaie roze gouden kleur. Bovendien is hij door de Consumentenbond uitgeroepen tot de beste elektrische tandenborstel. Verkeerd poetsen gaat met deze tandenborstel niet meer.

Hij beschikt over maar liefst 5 snelheden, waaronder een white cleaning. Daarbij heeft hij ook een speciale instelling voor gevoelige tanden. Een apart reisetui wordt meegeleverd met daarin een handige lader. Hiermee kun je heel praktisch ook je smartphone opladen.

In de review wordt gesproken over de meest complete elektrische tandenborstel met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Deze tandenborstel is ook zeer geschikt voor gevoelig tandvlees. Het meegeleverde reisetui met oplader wordt als zeer handig ervaren.

 

Koop bij bol.com (€139.99)

 

 

 

 

Oral-B Opzetborstel Precision Clean

 

Deze opzetborstels zijn te gebruiken voor alle Oral B elektrische tandenborstels. Ze beschikken over een ronde kop. De borstelharen zijn in precieze hoeken geplaatst en zorgen daarmee voor een grondige reiniging van tanden en kiezen. Je tandvlees wordt verzorgd met een aangename aanvoelende massage.

Je kunt kiezen uit een verpakking van 3 stuks of 10 stuks. Deze opzetborstels garanderen een 100% tandplakverwijdering. Hierdoor houd je langer een fris gevoel in de mond en dit draagt bij aan gezondere tanden.

Klanten die dit product kochten, zijn zeer tevreden over hun aankoop. De opzetborstels met hun ronde kop voelen aangenaam aan en reinigen erg goed tussen de tanden. De kwaliteit is prima en ze gaan lang mee. Kortom, een top kwaliteit opzetborstel.

 

Koop bij bol.com (€18.41)

 

 

 

 

Oral-B Pro Series Cross Action 2500

 

Een zogenaamde “special edition”  die je het gevoel geeft met een Oral B tandenborstel aanbieding van doen te hebben. Tegen een hele betaalbare prijs wordt deze tandenborstel aangeboden in een zwarte en een roze kleur. De zwarte voor hem en de roze voor haar.

Zoals je gewend bent van Oral B zorgt deze elektrische tandenborstel voor een perfecte reiniging van je gebit. Hij is bij uitstek ook geschikt voor reiniging van gevoelig tandvlees. Deze tandenborstel is af te stellen op twee snelheden. Hiermee krijgen zowel je tanden alsook het tandvlees een prima behandeling. Hij beschikt over een druksensor en een 30 seconden timer. Met behulp van de laatste weet je zeker dat je geen plekje meer overslaat.

Kopers die dit artikel reeds kochten, zijn zeer tevreden over dit product. Het heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding en is zeer gebruiksvriendelijk. Zowel de druksensor als de timer worden als handig ervaren. De batterijduur is ook een vermeldenswaardig voordeel. 

 

Koop bij bol.com (€99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status