Beste Oral B tandenborstel

Laatste update: 04.06.20

 

Oral B tandenborstels test van 2020

 

We merken dat steeds meer mensen kiezen voor een degelijke Oral B tandenborstel. Heb jij nog altijd geen Oral B tandenborstel in huis en ben je dringend op zoek naar een degelijk exemplaar? Bekijk dan alvast de koopgids even waarin we een aantal belangrijke factoren bespreken. Daarnaast kun je ook gelijk verder klikken naar onze top 3 waarin we de 3 best beoordeelde hedendaagse Oral B tandenborstels even op een rijtje plaatsen. Door te kiezen voor de Oral-B Cross Action Opzetborstels kies je meteen voor een voordeelverpakking die uit maar liefst 10 afzonderlijke opzetborstels bestaat. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld grote gezinnen. Met de Oral-B Genius 9000N Wit mag je alvast zeker zijn van een meer dan evenwaardig alternatief. Deze handige tandenborstel is bovendien uitgerust met een handige app die je meer informatie biedt over de correcte poetstechniek.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Oral B tandenborstels koopgids

 

Er bestaan wel degelijk verschillende soorten Oral B tandenborstels waardoor het niet altijd makkelijk is om een keuze te maken tussen de beste Oral B tandenborstels. We raden jou daarom aan om naast de werking en het prijskaartje, ook rekening te houden met de poetsstanden en de bewegingen van de borstels. Het is niet alleen een goede aanbeveling om de verschillende Oral B tandenborstels met elkaar te vergelijken maar ook om rekening te houden met eventuele aanbiedingen. Het is altijd leuk indien je met een Oral B tandenborstel aanbieding huiswaarts kunt keren.

 

 

Wat is een Oral B tandenborstel, de voordelen en het gebruiksgemak

Door te kiezen voor een Oral B tandenborstel kies je volgens verschillende tandartsen niet alleen voor kwaliteit en degelijkheid maar ook voor gebruiksvriendelijkheid. Het gebruik van een elektrische tandenborstel wordt sowieso al door heel veel verschillende tandartsen aangeraden. Oral B is dan nog net een trapje hoger vanwege de unieke en speciale 3D technologie. Het zal je dan ook niet verwonderen dat het prijskaartje van een Oral B tandenborstel vaak net een tikkeltje hoger zal zijn. De hoge prijs verhindert dat je dergelijke tandenborstels tussen de goedkope producten kunt spotten.

Ondanks het feit dat er niet zoveel goedkope Oral B tandenborstels op de markt gebracht zijn, loont het toch wel de moeite om het product even grondig te bekijken. Dergelijke tandenborstels leveren namelijk heel wat voordelen op. De aparte 3D technologie in combinatie met de beweging van de borstels en de verschillende poetsstanden helpen de mondhygiëne aanzienlijk te verbeteren. Eventuele kwaaltjes zoals een pijnlijk tandvlees en tandplak kunnen makkelijk worden verholpen doordat de borstels zelfs tussen de tanden grondig zullen poetsen.

Verder helpt het gebruik van een degelijke Oral B tandenborstel ook tegen een eventuele slechte adem. Er is bovendien helemaal geen probleem indien je nog over melktanden beschikt of eventueel een beugel draagt of moet dragen. Ook om witte tanden te krijgen en te behouden, is een Oral B tandenborstel alvast een goede aanbeveling.

 

De werkwijze van een elektrische Oral B tandenborstel

Een elektrische tandenborstel, of deze nu van Oral B is of niet, maakt gebruik van een typische kenmerkende roterende beweging. Doordat het borsteltje een draaiende beweging maakt, hoef je dus zelf bitter weinig kracht en druk uit te oefenen. Bij een handtandenborstel wordt vaak net iets te veel druk uitgeoefend waardoor je vaker kwaad dan goed doet. Met behulp van een degelijke elektrische Oral B tandenborstel kun je problemen zoals tandvlees beschadigingen en tandglazuur makkelijk vermijden.

We kunnen een onderscheid maken tussen maar liefst 2 voorkomende bewegingen. Zo heb je elektrische Oral B tandenborstels die gebruik maken van een kenmerkende oscillerend-roterende beweging. Dergelijk tandenborstels worden gekenmerkt door een opvallende ronde borstelkop. Kies je echter voor een traditionele rechthoekige borstelkop dan heb je veeleer te maken met een elektrische Oral B tandenborstel die gekenmerkt wordt door een sonische roterende borstel. Oral B tandenborstels komen het vaakste voor in combinatie met een ronde borstelkop.

 

Welke poetsstanden zijn mogelijk

De typische ronde borstelkop van de bekende Oral B tandenborstels zorgt er niet alleen voor dat er ook grondig tussen de tanden wordt gepoetst maar zal ook de tandvleesrand optimaal gaan aanpakken. Uiteraard speelt niet alleen de borstelkop hierbij een belangrijke rol maar is het ook aangewezen om rekening te houden met de beschikbare poetsstanden. Zo zul je merken dat er heel wat mogelijkheden zijn op het gebied van poetsstanden. Welke je kiest is uiteraard vooral persoonlijk.

De meeste Oral B tandenborstels worden gekenmerkt door maar liefst 2 verschillende poetsstanden waartussen je makkelijk kunt schakelen. Dat zijn de zogenaamde Oral B Pro tandenborstels. Wil je toch net dat tikkeltje meer en ben je dus op zoek naar een tandenborstel die over meer dan 2 poetsstanden beschikt? Dan is dat uiteraard ook mogelijk mits een hoger prijskaartje. De Oral B Smart of eventueel de Oral B Genius tandenborstel zijn hier alvast goede voorbeelden van.

 

 

Extra kenmerken en mogelijkheden

Je zult merken dat sommige Oral B tandenborstels net een tikkeltje duurder zijn doordat ze misschien wel over meer kenmerken en/of optiemogelijkheden beschikken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Oral B tandenborstel die speciaal voor kindjes ontworpen is. Ook wat betreft de accu zijn er heel wat mogelijkheden. Wens je de Oral B tandenborstel op te laden door middel van het gebruik van een oplaadstation of toch liever door middel van een USB kabel.

Ook wat betreft de extra toebehoren en accessoires zoals een reisetui of opbergtasjes zijn alvast een pluspunt. Sommige Oral B tandenborstels zijn voorzien van een enorm krachtige accu die makkelijk 60 minuten of langer kan meegaan, terwijl anderen na 30 minuten alweer moeten worden opgeladen. Uiteraard zal een krachtige accu ook wel een bepaalde invloed hebben op de uiteindelijke prijsbepaling.

 

Oral B tandenborstel Reviews – Top

 

Een elektrische tandenborstel reinigt veel beter je tanden. Daarbij verzorgt hij door massage je tandvlees en houdt je mond gezond. De elektrische tandenborstel Oral B is wel de bekendste en wordt wereldwijd door tandartsen aanbevolen. Echt goedkope Oral B tandenborstels zijn er helaas niet. Wij zetten de top modellen op een rijtje en baseerden ons daarbij op het advies van onze klanten.

 

 

Oral-B Cross Action Opzetborstels

 

Bij je tandenborstel heb je natuurlijk ook de opzetborstels nodig. Gebruiken meer gezinsleden een Oral B tandenborstel, dan is deze 10 stuks verpakking heel gunstig. Je kunt ze gebruiken voor alle typen Oral B elektrische tandenborstels.

De borstelhaartjes van deze ronde opzetborstels zijn in een precieze hoek geplaatst. Hierdoor reinigt hij in alle hoeken van je gebit. Met het gebruik van een elektrische tandenborstel verwijder je 100% meer plak dan met een gewone handtandenborstel.

Gebruikers van deze opzetborstels zijn zeer tevreden. De opzetborstels zijn van prima kwaliteit en gaan lang mee. De grote verpakking is handig en economisch, zeker bij gebruik door meer gezinsleden.

 

Koop bij bol.com (€32.99)

 

 

 

 

Oral-B Genius 9000N Wit

 

Deze elektrische tandenborstel is de beste Oral B tandenborstel die wereldwijd wordt aanbevolen door tandartsen. Hij maakt verkeerd poetsen onmogelijk. Je hoeft je dus nooit meer af te vragen of je wel op de juiste wijze poetst.

Met de 2 minuten timer weet je ook precies of je wel lang genoeg gepoetst hebt. De druksensor geeft aan of je niet te hard drukt bij het poetsen. Hij wordt geleverd met 4 extra opzetborstels en een reisetui, dat is voorzien van een oplader. Er wordt een app bijgeleverd die je alles leert over de juiste richting van het poetsen.

De reviews spreken zeer lovend over deze luxe tandenborstel. Je mond voelt echt goed schoon aan na gebruik. Het meegeleverde reisetui wordt als heel handig ervaren. Met de lader kun je naast je tandenborstel ook je smartphone opladen.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Oral-B Genius 9000N Rosegold

 

Wil je ook dat je tandenborstel een luxe uitstraling heeft? Dan is deze Oral B tandenborstel voor jou. Hij is uitgevoerd in een fraaie roze gouden kleur. Bovendien is hij door de Consumentenbond uitgeroepen tot de beste elektrische tandenborstel. Verkeerd poetsen gaat met deze tandenborstel niet meer.

Hij beschikt over maar liefst 5 snelheden, waaronder een white cleaning. Daarbij heeft hij ook een speciale instelling voor gevoelige tanden. Een apart reisetui wordt meegeleverd met daarin een handige lader. Hiermee kun je heel praktisch ook je smartphone opladen.

In de review wordt gesproken over de meest complete elektrische tandenborstel met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Deze tandenborstel is ook zeer geschikt voor gevoelig tandvlees. Het meegeleverde reisetui met oplader wordt als zeer handig ervaren.

 

Koop bij bol.com (€182.49)

 

 

 

 

Oral-B Opzetborstel Precision Clean

 

Deze opzetborstels zijn te gebruiken voor alle Oral B elektrische tandenborstels. Ze beschikken over een ronde kop. De borstelharen zijn in precieze hoeken geplaatst en zorgen daarmee voor een grondige reiniging van tanden en kiezen. Je tandvlees wordt verzorgd met een aangename aanvoelende massage.

Je kunt kiezen uit een verpakking van 3 stuks of 10 stuks. Deze opzetborstels garanderen een 100% tandplakverwijdering. Hierdoor houd je langer een fris gevoel in de mond en dit draagt bij aan gezondere tanden.

Klanten die dit product kochten, zijn zeer tevreden over hun aankoop. De opzetborstels met hun ronde kop voelen aangenaam aan en reinigen erg goed tussen de tanden. De kwaliteit is prima en ze gaan lang mee. Kortom, een top kwaliteit opzetborstel.

 

Koop bij bol.com (€12.5)

 

 

 

 

Oral-B Pro Series Cross Action 2500

 

Een zogenaamde “special edition”  die je het gevoel geeft met een Oral B tandenborstel aanbieding van doen te hebben. Tegen een hele betaalbare prijs wordt deze tandenborstel aangeboden in een zwarte en een roze kleur. De zwarte voor hem en de roze voor haar.

Zoals je gewend bent van Oral B zorgt deze elektrische tandenborstel voor een perfecte reiniging van je gebit. Hij is bij uitstek ook geschikt voor reiniging van gevoelig tandvlees. Deze tandenborstel is af te stellen op twee snelheden. Hiermee krijgen zowel je tanden alsook het tandvlees een prima behandeling. Hij beschikt over een druksensor en een 30 seconden timer. Met behulp van de laatste weet je zeker dat je geen plekje meer overslaat.

Kopers die dit artikel reeds kochten, zijn zeer tevreden over dit product. Het heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding en is zeer gebruiksvriendelijk. Zowel de druksensor als de timer worden als handig ervaren. De batterijduur is ook een vermeldenswaardig voordeel. 

 

Koop bij bol.com (€99)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status