Beste Panini grill

Laatste update: 17.04.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Panini grill test van 2021

 

Tegenwoordig is er heel wat keuze op het gebied van panini grill toestellen. Dit is enerzijds wel leuk want zo kun je kiezen voor een toestel met meer of minder opties. Anderzijds wordt het juist daardoor ook wel moeilijker om een uiteindelijke beslissing te nemen. Daarom willen wij jou op voorhand al even op weg helpen in je zoektocht. We hebben dus in eerste instantie een koopgids geschreven maar we zijn verder ook op zoek gegaan naar 3 topproducten. Zo zijn we uitgekomen bij de Princess 112412 panini grill. Dit apparaat is bijzonder handig en vooral eenvoudig om te bedienen. Zo zul je snel van een heerlijke tosti kunnen genieten. De Bestron ASW113R panini grill hoeft alvast niet onder te doen. Het is een degelijk apparaat waarmee je ook verschillende ingrediënten kunt gaan grillen. Denk maar aan groenten, brood, vlees of zelfs een heerlijk stukje vis.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Panini grills koopgids

 

Houd jij ook zo van een lekker mals en sappig stukje vlees of vis? Dan is een grill toestel misschien wel iets voor jou. Daarom hebben wij een aantal elementen besproken waardoor jij een goede keuze kunt maken uit de beste panini grills. Let hierbij vooral op de verschillende types, de mogelijke opties en uiteraard de prijs van de panini grill aanbieding.

 

 

Types

 

Een grill toestel zal ervoor zorgen dat je jouw voedsel op een hogere temperatuur kunt gaan bereiden. Op die manier kun je een stukje vlees of zelfs vis helemaal gaan dichtschroeien waardoor dit lekker mals en sappig wordt. Uiteraard is er tegenwoordig al een ruim assortiment aan verschillende panini grill toestellen terug te vinden op de markt. Daarom is het ook belangrijk dat je goed weet welke verschillende toestellen er bestaan zodat je een goede keuze kunt maken uit de verschillende aanbiedingen.

Zo zijn er bijvoorbeeld de contactgrill toestellen en de tafelgrill toestellen. De standaard contactgrill gebruikt men vooral in de gesloten stand dus wanneer beide helften van het toestel dichtgeklapt zijn. Je ingrediënten zitten hierdoor eigenlijk tussen twee platen in waardoor ze aan beide kanten tegelijk kunnen gegrild worden. Het is een toestel dat je hoofdzakelijk in de keuken zal gaan gebruiken bijvoorbeeld op het aanrecht en vandaar dus ook de naam.

Bij de tafelgrill staat het toestel bij jou op tafel, ideaal voor als je dus met een groepje bent en lekker gezellig aan tafel wilt grillen. Het is een toestel dat werkt op elektriciteit en waarbij in tegenstelling tot de contactgrill het voedsel slechts aan één enkele zijde gegrild wordt. Op die manier moet je dus altijd je stuk vlees of vis eens omdraaien.

Vervolgens heb je ook de contactgrills die helemaal kunnen opengaan waardoor ze dus ook perfect als tafelgrill kunnen gebruikt worden. Houd er rekening mee dat dit enkel over de recentere contactgrills gaat, de iets oudere toestellen hebben deze mogelijkheid niet.

 

 

Opties

 

Naast het feit dat er reeds verschillende soorten panini grills bestaan, is het uiteraard ook logisch dat je uit een ruim assortiment van extra opties kunt gaan kiezen.

Beide grill toestellen dus de contactgrill en tafelgrill kunnen gebruikt worden voor het grillen van verschillende soorten groente, vlees en vis. Maar heb je bijvoorbeeld ook graag eens een lekkere croque monsieur dan is het aan te raden om voor een contactgrill met zwevende topplaat te kiezen. Dit is uiteraard een extra optie aangezien het niet tot alle panini grill toestellen behoort.

Daarnaast heb je ook panini grill toestellen waarbij het mogelijk is om de platen eruit te halen en deze te vervangen door andere platen. Op die manier kun je bijvoorbeeld ook eens van lekkere wafels genieten. En het zorgt er bovendien ook gewoon voor dat het toestel veel gemakkelijker schoon te maken is.

Sommige toestellen beschikken tegenwoordig ook over een antiaanbaklaag. Op die manier blijft het voedsel minder vaak aan de grill kleven en wordt het dus ook weer veel eenvoudiger schoon te maken. Daarnaast is het ook een optie om een grill toestel aan te schaffen dat  voorzien is van een vetopvangbakje waardoor het vet dus meteen tijdens het grillen wordt opgevangen.

Vervolgens zijn er ook toestellen die je perfect aangeven wanneer het toestel aanstaat, wanneer de juiste temperatuur bereikt is en uiteraard wanneer de ingrediënten perfect gegrild zijn. Veel van de hedendaagse toestellen zijn bovendien ook voorzien van een koele handgreep waardoor je het toestel altijd veilig kunt vastnemen zonder je te verbranden. Dit kan uiteraard meer veiligheid bieden in een huishouden met jonge kindjes.

Kortom er zijn heel veel opties en mogelijkheden waarmee je rekening kunt houden. Houd er wel rekening mee dat een toestel met meer opties misschien niet in de categorie van goedkope panini grills zal te vinden zijn. Bekijk daarom zoveel mogelijk aanbiedingen en probeer deze met elkaar te vergelijken om tot het ideale toestel te komen.

Prijs

 

Uiteraard is ook de prijs van het panini grill toestel niet geheel onbelangrijk. In eerste instantie is het heel belangrijk dat je weet waarvoor je het toestel wilt gebruiken en dat je weet welk bedrag je er kunt en wilt aan spenderen.

Vervolgens is het ook afhankelijk van de mogelijkheden en extra opties die het toestel eventueel heeft. Het is dan ook een goede aanbeveling om reviews van verschillende kopers eens te lezen en op die manier kun je een beter idee krijgen van de eigenschappen van elk toestel. Houd ook zeker rekening met eventuele promoties en op die manier zal jij ook zeker jouw ideale panini grill aanbieding tegenkomen.

 

 

Panini grill Reviews – Top 5

 

 

Als jij dol bent op panini’s of lekkere tosti, dan kun je liever een Panini grill kopen. Met dit product kun je elke dag thuis heerlijke tosti’s of panini’s klaarmaken. Je hoeft dus niet meer zoveel geld uit te geven in een broodjeswinkel of café. Bekijk de opties hieronder en maak de keuze voor de beste Panini grill.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Princess 112412

 

De Princess 112412 is een Panini grill die je kunt gebruiken voor het klaarmaken van diverse heerlijke en gezonde gerechten. Je kunt deze contactgrill gebruiken om diverse ingrediënten te grillen.

Denk daarbij maar aan vlees, groenten, brood, vis en nog veel meer. De platen zijn voorzien van een handige antiaanbaklaag, dus je hebt geen boter of olie nodig om de gerechten te bereiden. Op zo een manier kook jij bewust gezonder.

Voor dit product zijn er meer reviews te lezen in vergelijking met de andere producten. De meeste kopers zijn wel blij met dit product, want het is eenvoudig om te gebruiken en de kwaliteit ervan is ook goed. Het is een voordelige koop, want de prijs ervan is redelijk. Je kunt er snel en gemakkelijk heerlijke panini’s mee klaarmaken, want het is eenvoudig om te gebruiken. Voor enkele gebruikers is dit product kwetsbaar en is het snoer te kort.

Als jij graag zo nu en dan eens een lekkere tosti eet dan is deze panini grill van het merk Princess echt wel iets voor jou. Het merk Princess is voor heel wat kopers ook veruit het beste merk. Bovendien heeft dit toestel ook de meeste reacties gekregen van gebruikers waardoor het ook wel eens één van de populairste panini grill toestellen zou kunnen zijn.

Voordelen
Gebruiksgemak:

deze contactgrill is gemakkelijk te bedienen en kun je gebruiken om verschillende ingrediënten klaar te maken. Denk maar aan brood, groenten, vlees en vis.

Antiaanbaklaag:

de platen van deze panini grill zijn uitgerust met een antiaanbaklaag. Dit maakt het onderhoud ook een pak eenvoudiger doordat er geen vervelende etensresten zullen blijven aankleven.

Prijskaartje:

het is misschien niet meteen het toestel met de laagste prijs maar toch is het een bijzonder voordelige aankoop.

Nadelen
Snoer:

voor sommige gebruikers is het snoer van deze panini grill net iets te kort.

Kwetsbaar:

een kleine minderheid van de kopers is echter van mening dat het apparaat toch wel heel kwetsbaar is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Bestron ASW113R

 

De Bestron ASW113R Panini grill is jouw keukenhulp voor een betere en gezonde leefstijl. Met dit product kun je snel en gemakkelijk diverse dingen grillen zoals: groente, gamba’s, brood, vlees, toast, steak, vis etc.

Het heeft een vermogen van 1000 watt en het wordt snel warm. Dit product zorgt ervoor dat jouw voedsel gelijkmatig aan beide zijden gegrild wordt. Het is voorzien van een opvangbak om alle vloeistoffen en vetten op te vangen. De behuizing wordt niet heet en maakt dit apparaat dus veilig in gebruik. Het is gemakkelijk in gebruik en er is een indicatielampje om je op weg te helpen. Door zijn compact design neemt dit product niet veel ruimte in beslag.

Op enkele minpunten na geven de meeste gebruikers positief advies voor dit product. Dit product is kwalitatief en de prijs ervan is ook redelijk. Het apparaat heeft een eenvoudige bediening en het is daardoor gemakkelijk in gebruik.

Ook met de Bestron panini grill haal je volgens verschillende kopers een uitstekend apparaat in huis. Het toestel is bijzonder eenvoudig te bedienen en in een mum van tijd heb je een heerlijke tosti klaargemaakt. Je kunt het toestel uiteraard ook gebruiken om bijvoorbeeld vlees, groenten en vis mee te grillen.

Voordelen
Kracht:

deze panini grill is één van de krachtigere toestellen met een vermogen van maar liefst 1000 watt.

Opvangbak:

verder is het toestel uitgerust met een degelijke opvangbak. Op die manier kunnen alle vetstoffen en andere vloeistoffen worden opgevangen.

Veilig:

je zult merken dat de behuizing van deze panini grill nooit te heet wordt. Het is dus een veilig toestel.

Formaat:

het is een vrij compacte panini grill waardoor je niet veel ruimte hoeft te voorzien. Dit maakt het ook makkelijker om het nadien op te bergen.

Nadelen
Matige kwaliteit:

slechts één enkele gebruiker vindt de kwaliteit van het toestel toch wel matig.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Chef Master Kitchen

 

De Chef Master Kitchen is het ideale product waarmee je heerlijke sandwiches en panini’s kunt klaarmaken.

Dit product heeft een vermogen van 1800 watt en warmt daardoor snel op. Doordat dit product snel opwarmt kun je binnen een korte tijd heerlijke panini’s klaarmaken op deze grill.

Het heeft een roestvrijstalen finish en is voorzien van een antiaanbaklaag. Dit oppervlak zal ervoor zorgen dat je voedsel niet kleeft of aanbrandt. Het is gemakkelijk te bedienen met een simpele aan- en uitknop.

Als je naar kwaliteit zoekt, dan zal je het niet vinden onder de goedkope Panini grills. Dat de kopers tevreden zijn met dit product, kan je ook merken aan de reviews ervan. Zij vinden dat dit apparaat gemakkelijk te bedienen is en het is handig in gebruik. Het warmt snel op en het ziet er ook mooi uit. Voor deze kopers is het een topproduct.

Je kunt natuurlijk ook altijd de keuze maken om de Chef Master Kitchen panini grill aan te kopen. Dit toestel is ideaal wanneer je dol bent op lekker tosti’s en sandwiches. Bovendien kun je er gewoon je vrienden en familie mee verrassen door hen een lekkere panini klaar te maken. Laten we even de voor- en nadelen van dit apparaat bekijken.

Voordelen
Vermogen:

het is een krachtig toestel waarbij je kunt rekenen op een ruim vermogen van maar liefst 1800 watt. Je zult merken dat deze panini grill dus bijzonder snel opwarmt.

Antiaanbaklaag:

dankzij de antiaanbaklaag hoef je eigenlijk amper olie of boter te gebruiken. Verder zullen er trouwens geen vervelende etensresten aan de grillplaten blijven kleven.

Onderhoud:

het toestel is gemakkelijk schoon te maken dankzij de antiaanbaklaag en de roestvrijstalen finish.

Gebruiksgemak:

deze panini grill is eenvoudig te bedienen en is voorzien van een handige aan-en uitknop.

Nadelen
Budget:

jammer genoeg zul je deze panini grill niet meteen tussen de goedkope toestellen hoeven te verwachten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Inventum PG610B

 

Met de Inventum PG610B Panini grill kun je op een snelle en eenvoudige manier nu thuis panini’s grillen.

Dit product is ideaal om lekkere panini’s of tosti’s klaar te maken. Ook de ingrediënten die je wilt gebruiken om je Panini te vullen kun je op deze plaat grillen zoals, paprika, uien, slablad etc. De grill is aan beide kanten voorzien van een anti-aanbaklaag, waardoor dit product gemakkelijk is om schoon te maken. Dat wil zeggen dat je voedsel niet gemakkelijk zal vastkleven aan de grill. Je kunt het simpelweg met keukenpapier afvegen.

De gebruikers vinden dat dit product heerlijke en lekkere tosti’s maakt. Dit product is van goede kwaliteit en het is gemakkelijk om te gebruiken. Dit apparaat werkt goed en wordt snel heet. Voor een gebruiker zijn de vaste platen niet zo handig in gebruik, want ze zijn lastig om schoon te maken.

Ook de Inventum panini grill krijgt heel wat positieve reacties van verschillende klanten. Het is een vrij compact apparaat waarvoor je niet veel ruimte hoeft te voorzien en dat je na gebruik snel en makkelijk kunt opbergen. Het lijkt ons een goed idee om even de eigenschappen op een rijtje te zetten.

Voordelen
Gebruiksgemak:

dit toestel is niet alleen ideaal om brood te grillen maar je kunt het ook gebruiken om je groenten of je vlees te grillen.

Onderhoud:

je zult merken dat de panini grill bijzonder eenvoudig te reinigen is. Dit heeft vooral te maken met de antiaanbaklaag waarover het toestel beschikt.

Krachtig:

het is een krachtige panini grill die niet veel tijd nodig heeft om op te warmen.

Nadelen
Matige kwaliteit:

uit de reviews kunnen we vaststellen dat één enkele gebruiker niet zo tevreden is over het toestel. Dit komt vooral door de vaste platen die toch behoorlijk lastig zijn om te onderhouden.

Koop bij bol.com (€28.49)

 

 

 

 

Aigostar Warme 30HHH

 

Met de Aigostar Warme 30HHH Panini grill kun je nu lekkere en gezonde gerechten klaarmaken. Dit product is ideaal om te gebruiken voor het grillen van vlees, groente of broodjes.

Het is een handig 2 in 1 apparaat met een Panini machine en een grillplaat in 1. Dit product is aan twee kanten voorzien van een aluminium grill en zorgt ervoor dat je voedsel aan beide kanten verwarmd en gegrild word.

Als je een Panini grill aanbieding zoekt, dan kun je zeker dit product bekijken. Voor de meeste gebruikers is het van goede kwaliteit en het is een voordelige koop, want het heeft ook een goede prijs. Het is gemakkelijk om te gebruiken en zij zijn er tevreden mee. Het heeft een mooie kleur en een leuk design. Daarnaast maakt het ook heerlijke panini’s. Voor sommige gebruikers is dit product kwetsbaar en de opbergruimte voor het snoer is niet praktisch.

Tot slot is er dan ook nog de mogelijkheid om te opteren voor de Aigostar panini grill. Dit toestel is werkelijk ideaal wanneer jij dol bent op een heerlijke tosti zo nu en dan. Bovendien kun je het toestel ook gebruiken om er vlees, vis of zelfs groente mee te grillen.

Voordelen
2 in 1 apparaat:

dit is eigenlijk een bijzonder degelijke 2 in 1 toestel omdat het niet alleen een panini toestel is maar tegelijk ook over een grillplaat beschikt.

Platen:

het toestel is aan beide kanten uitgerust met een handige en duurzame grill uit aluminium. Je zult dus merken dat het voedsel aan beide kanten mooi en vooral gelijkmatig gegrild en verwarmd zal worden.

Prijskaartje:

indien je op zoek bent naar een betaalbare panini grill dan is dit toestel echt iets voor jou.

Nadelen
Opbergruimte snoer:

een enkele koper vindt de opbergruimte om het snoer in op te bergen niet echt praktisch.

Kwetsbaar:

enkele andere gebruikers zijn dan weer van mening dat het om een kwetsbaar apparaat gaat.

Koop bij bol.com (€24.99)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status