Beste paperclip

Laatste update: 20.09.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Paperclips test van 2021

 

Het is niet altijd makkelijk om een goede keuze te maken uit het ruime assortiment paperclips dat tegenwoordig voorhanden is. Om het voor jou dan ook allemaal wat makkelijker te maken, zijn we alvast op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde hedendaagse producten. Zo is uit het onderzoek onder andere gebleken dat je met de Monograph Set 15 stuks alvast kiest voor een topproduct. Dit type paperclip combineert kwaliteit moeiteloos met gebruiksvriendelijkheid en een opvallend design. Echt iets voor mensen die op zoek zijn naar een blikvanger. Door te kiezen voor de Maped Office Zilver x100 paperclips kies je alvast voor een evenwaardig alternatief. Zoals de naam doet vermoeden, telt de verpakking maar liefst 100 afzonderlijke paperclips.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Paperclips koopgids

 

Het lijkt misschien heel overbodig maar toch is het niet altijd makkelijk om een goede keuze te maken tussen de beste paperclips. Het komt er dan vooral op aan om zoveel mogelijk paperclips te vergelijken en dan jouw keuze te maken. Probeer hierbij te letten op het formaat, de voordelen en de eventuele extra kenmerken. Maar verlies ook zeker het doel niet uit het oog. Door bovendien aandachtig te zijn voor leuke promoties en kortingen is het altijd mogelijk dat je vroeg of laat een aantrekkelijke paperclip aanbieding tegenkomt. En dat is altijd mooi meegenomen want zo kun je nog wat geld gaan besparen.

 

 

Wat is een paperclip en het ontwerp ervan

Wanneer je op zoek gaat naar paperclips dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je perfect weet wat hiermee bedoeld wordt. Alhoewel we er zeker van zijn dat de meeste personen wel zullen weten wat een paperclip nu precies is. Bovendien komt het in tal van verschillende situaties voor en gaat het hier dan ook om een bijzonder handig product. Een paperclip kun je trouwens vinden in verschillende vormen, kleuren en formaten. En dat maakt het nemen van een beslissing niet altijd even makkelijk.

Maar wat is een paperclip nu precies? Het is een soort van metalen draadje dat op verschillende manieren gebogen is. Op die manier is het mogelijk om er belangrijke documenten of foto’s mee bijeen te houden. Bovendien zal een paperclip de documenten helemaal niet aan beschadigen en dat is natuurlijk een bijzonder groot pluspunt. Het is dan ook een goede aanbeveling om eerst even de verschillende mogelijkheden te bekijken alvorens je een uiteindelijke beslissing neemt.

 

Het gebruiksgemak en de voordelen

We hebben het in het voorgaande stukje al even vernoemd, maar paperclips kunnen best wel handig zijn in verschillende situaties. Zo zul je ze vaak zien verschijnen op kantoor maar ook op scholen en eventueel gewoon bij jou thuis. Het is een handig hulpmiddeltje om verschillende documenten samen te houden. Op die manier hoef je niet te vrezen dat je de documenten zult kwijt spelen. Uiteraard kun je met een paperclip ook foto’s bij elkaar houden.

Je kunt er ook foto’s of andere leuke afbeeldingen aan een koordje mee omhoog hangen. Op die manier heb je dan een leuk decoratiestuk in de woonkamer hangen bijvoorbeeld. Bovendien zijn paperclips bijzonder stevig en kunnen ze best wel wat verdragen. Verder zijn ze ook veilig en zullen ze de documenten of foto’s en afbeeldingen niet gaan beschadigen. Het enige dat jij nu nog hoeft te doen is een beslissing nemen naargelang het formaat en de kleuren.

 

Gebruikte materiaal en formaat

De meeste paperclips zijn eigenlijk zo goed als allemaal vervaardigd uit bijzonder duurzaam en stevig metaal. Dat metaal kan een zilvergrijze kleur hebben. Maar tegenwoordig zijn er ook paperclips in alle kleuren van de regenboog te vinden. Het metaal wordt vervolgens meerdere malen gebogen tot je de vorm krijgt van de standaard paperclip.

Toch zijn er vandaag de dag al heel wat variaties ontstaan op de standaard paperclip. Het design is dus al enorm geëvolueerd net zoals ook het formaat.Vandaag de dag zul je dus ook een beslissing moeten nemen wat betreft het formaat van de paperclip. Zo zullen sommige paperclips vrij klein zijn terwijl er tegenwoordig ook heel wat grotere paperclips bestaan. Hoe groter de paperclip hoe meer vellen papier of foto’s je bij elkaar zult kunnen houden. Dat spreekt uiteraard voor zich.

 

 

Design en mogelijke prijskaartje

Zoals we al even hebben laten uitschijnen kun je vandaag de dag ook heel wat designvolle paperclips spotten. Dit is ergens wel heel leuk en zeker wanneer je op zoek bent voor paperclips voor je kindje. Of wanneer je bijvoorbeeld geboortekaartjes wilt ophangen dan kan een kleurrijke paperclip alvast een leuke oplossing zijn. Zo zijn er tal van paperclips in allerlei verschillende vrolijke kleurtjes. Sommige van deze paperclips zijn bovendien ook afgewerkt met een leuke afbeelding van een dier of een prinsesje. Zo wordt het een pak aantrekkelijker voor kinderen.

Het spreekt natuurlijk voor zich dat een paperclip met een apart design niet meteen tot de goedkope paperclips kan gerekend worden. Het is daarom een goed idee om zoveel mogelijk rekening te houden met kortingen en eventuele andere aantrekkelijke aanbiedingen. Wij willen jou ook aanraden om alvast even een kijkje te nemen tussen de verschillende online beoordelingen. Daarin geven kopers vaak iets meer advies over een bepaald type product. Soms kan het bijvoorbeeld ook voordeliger zijn om een grote hoeveelheid paperclips tegelijk aan te kopen. Er zijn dus heel wat mogelijkheden.

 

Paperclip Reviews – Top 5

 

Een paperclip lijkt misschien totaal nutteloos maar kan toch wel handig zijn voor bepaalde zaken. Wanneer je op een kantoor bepaalde papieren wilt samenhouden dan kun je hiervoor een paperclip gebruiken. Om de beste paperclip te kunnen aankopen, kunnen wij jou alleen maar aanraden om de top 5 hieronder eens grondig te bekijken. Deze top 5 is tot stand gekomen door de vele online reviews en het advies van de kopers grondig te bestuderen. Wie weet zit er ook wel een paperclip aanbieding tussen.

 

 

Monograph Set 15 stuks

 

Indien je op zoek bent naar een paperclip die er anders en uniek uitziet dan is het de moeite om dit product van Monograph eens te bekijken. Je zult het niet meteen tussen de goedkope paperclips hoeven te verwachten maar daar lijkt de koper zich niet aan te storen.

Deze prachtige paperclips zijn elk afzonderlijk allemaal vervaardigd uit ijzer waardoor ze bijzonder stevig en duurzaam zijn. Vervolgens werden ze afgewerkt met een rose gold coating. En juist dit maakt ze zo bijzonder. In de verpakking krijg je meteen 15 stuks meegeleverd en de paperclips zijn vanwege hun grootte en design geschikt voor op kantoor.

De koper is werkelijk helemaal weg van deze paperclips en raadt ze daarom ook iedereen aan. De paperclips zijn bijzonder stevig en zien er heel stijlvol uit. Ondanks de hoge prijs is dit voor deze gebruiker echt een topproduct.

Je zult het misschien niet meteen verwachten maar er bestaan wel degelijk heel wat diverse soorten paperclips. Dat maakt het assortiment alleen maar uitgebreider en de keuze een pak moeilijker. Deze set van 15 paperclips bijvoorbeeld, wordt jou aangeboden door het bekende, en misschien wel het beste merk Monograph.

Voordelen
Materiaal:

het zijn stuk voor stuk duurzame paperclips die gemaakt zijn uit degelijk en stevig ijzer en die bijgevolg best wel tegen een stootje kunnen.

Design:

de paperclips mogen dan wel uit ijzer bestaan, ze werden vervolgens voorzien van een prachtige rose gold coating.

Formaat:

in vergelijking met sommige andere producten zul je merken dat deze paperclips groter en dikker zijn dan de standaard variant. Daardoor zijn ze geschikt om grote pakketjes papier samen te houden.

Nadelen
Prijzig:

echter staat er wel een iets hoger prijskaartje tegenover. Dit is iets waar je wel rekening mee zult moeten houden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Maped Office Zilver x100

 

Deze paperclips van het bekende merk Maped Office zijn allemaal gemaakt uit staal en zijn daardoor bijzonder stevig en duurzaam. In de verpakking krijg je meteen 100 stuks geleverd die ongeveer 77 mm lang zijn.

Omwille van de voordelige prijs zul je deze paperclips zeker in de categorie van de goedkope spulletjes kunnen zoeken. Je zult meteen ook opmerken dat de paperclips een gewelfd design hebben waardoor ze er toch iets unieker en anders uitzien in vergelijking met de standaard paperclip.

Op dit moment is er nog maar één enkele online reactie bij het artikel geplaatst. Toch kunnen we daaruit een tevreden klant opmaken. De koper is bijzonder tevreden wat betreft de kwaliteit van het product en kan het daardoor ook iedereen aanraden. Haast je dus zeker naar de winkel want misschien is dit wel exact waar jij naar op zoek bent.

Het merk Maped Office mag alvast niet ontbreken en zul je regelmatig tegenkomen in de zoektocht naar paperclips. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van dit product? Dan raden wij jou aan om de populairste voor- en nadelen alvast even wat grondiger onder de loep te nemen.

Voordelen
Materiaal:

in tegenstelling tot de vorige paperclips zul je merken dat deze producten vervaardigd zijn uit duurzaam en kwalitatief staal.

Verpakking:

de verpakking telt maar liefst 100 afzonderlijke paperclips. Ideaal voor professioneel en particulier gebruik.

Kostenplaatje:

wil je bovendien niet zoveel geld spenderen aan degelijke paperclips? Dan lijkt dit product, met misschien wel de laagste prijs, alvast een bijzonder goede aanbeveling te zijn.

Formaat:

elke paperclip afzonderlijk is ongeveer 1,5 cm breed en zo’n 0,2 cm hoog.

Nadelen
Te klein:

deze paperclips kunnen mogelijks te klein bevonden worden om heel wat documenten bij elkaar te houden.

Koop bij bol.com (€8.99)

 

 

 

 

Soho 30 stuks

 

In vergelijking met sommige andere paperclip producten zou het hier wel eens om een paperclip aanbieding kunnen gaan als je de prijs bekijkt. De paperclips werden gemaakt onder de bekende naam van Soho en worden per 30 stuks geleverd.

De paperclips zijn gemaakt uit heel duurzaam en stevig metaal en zijn behoorlijk langwerpig en groot. Dit maakt ze daarom werkelijk ideaal om grotere bundels papier samen te houden.

Doordat er momenteel nog geen enkele beoordeling bij dit artikel geplaatst werd, is het voor ons dan ook bijzonder moeilijk om verder bijkomend advies te geven. Wij durven vermoeden dat het hier misschien wel eens om een compleet nieuw artikel gaat. Het is ook mogelijk dat verschillende personen de paperclips al in huis hebben maar gewoon nog geen tijd gehad hebben om een review te schrijven.

Je zou natuurlijk ook kunnen opteren voor de paperclips van het bekende en sterk gewaardeerde merk Soho. Bovendien worden de paperclips geleverd in een stevige verpakking. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, zetten we de belangrijkste kenmerken alvast even op een rijtje.

Voordelen
Prijskaartje:

je zult werkelijk versteld staan van het mooie en betaalbare prijskaartje van deze paperclips.

Verpakking:

het doosje telt maar liefst 30 afzonderlijke paperclips. Zo kun je toch wel al een hele poos verder.

Materiaal:

bij de productie van deze paperclips heeft men voornamelijk gebruik gemaakt van duurzaam metaal dat best wel tegen een stootje kan.

Handig in gebruik:

je zult merken dat de paperclips gekenmerkt worden door een langwerpig en vrij dik design. Dit maakt de paperclips dan ook geschikt om grote bundels documenten zonder problemen samen te gaan houden.

Nadelen
Design:

de paperclips zijn verder afgewerkt in een neutraal standaard design dat door kindjes bijvoorbeeld als heel saai kan ervaren worden.

Koop bij bol.com (€4.45)

 

 

 

 

DesignNest Allocacoc Sheepi

 

Indien je bang bent om je paperclips te verliezen dan kan dit product van het bekende en gewaardeerde merk DesignNest misschien wel wonderen doen. Dit is eigenlijk een soort van papercliphouder in de vorm van een schaapje.

Het schaapje heeft een zwarte kleur gekregen waardoor het heel stijlvol oogt en meteen opvalt. Bovendien krijg je bij de aankoop ook 30 witte paperclips meegeleverd en deze vallen dan beter op tegen de zwarte achtergrond van het schaap. Het schaap meet 10 x 6 x 4,5 cm en kun je dus gemakkelijk ergens op het aanrecht of op je bureau plaatsen.

Op dit moment is er nog maar één enkele beoordeling bij deze papercliphouder geplaatst waardoor het niet zo eenvoudig is om een complete gebruikerservaring mee te delen. De gebruiker is wel tevreden maar vindt het product toch iets kleiner uitvallen dan verwacht.

Door te kiezen voor deze paperclips van DesignNest kies je niet alleen voor kwaliteit maar duidelijk ook voor design. Een echte blikvanger zowel op kantoor alsook gewoon bij je thuis. De moeite waard dus om het even van dichterbij te bekijken en te beslissen of het al dan niet iets voor jou is. Hieronder een kort overzicht van de belangrijkste kenmerken.

Voordelen
Design:

de verpakking telt een leuke papercliphouder die eruit ziet als een vrolijk schaapje. De houder zelf is volledig afgewerkt in een zwarte kleur terwijl de meegeleverde paperclips wit zijn.

Set:

de verpakking telt maar liefst 30 afzonderlijke witte paperclips.

Formaat:

de papercliphouder heeft een totale afmeting van maar liefst 10 x 6 x 4,5 cm en is compact genoeg om er een leuk plekje voor te vinden.

Nadelen
Te klein:

ondanks de algemene tevredenheid merken we toch op dat één klant de papercliphouder toch liever wat groter had gehad.

Koop bij bol.com (€18.95)

 

 

 

 

Lpc King size

 

Indien je op zoek bent naar extra grote en stevige paperclips dan is het misschien een idee om dit product van LPC eens grondiger te bestuderen. De paperclips hebben een king size formaat en worden per 100 stuks geleverd.

De paperclips zijn allemaal vervaardigd uit heel duurzaam en stevig vernikkeld metaal en zijn ongeveer 77 mm lang. Ze hebben een glad oppervlak en een draaddiameter van 1,2 mm.

Jammer genoeg moeten we vaststellen dat er bij dit product nog geen online reviews werden geplaatst. Het is mogelijk dat de iets hogere prijs daarvoor iets tussen zit. Het kan natuurlijk ook altijd zijn dat het nog om een vrij recent product gaat. Laat je hierdoor in elk geval niet afschrikken.

Heb je echt grote bundels papier samen te houden? Dan kijk je maar beter uit naar een grote stevige paperclip. Zoals dit product, jou aangeboden door LPC. Het kenmerkende king size formaat zorgt ervoor dat je zonder problemen dikkere bundels documenten kunt samenvoegen. Laten we even op zoek gaan naar de voor- en nadelen.

Voordelen
Verpakking:

zodra je de levering ontvangen hebt, zul je merken dat de verpakking maar liefst 100 afzonderlijke paperclips telt.

Materiaal:

voor de productie van deze paperclips heeft men gebruik gemaakt van vernikkeld metaal.

Formaat:

elke afzonderlijke paperclip heeft een lengte van 77 mm en een draaddiameter van maar liefst 1,2 mm.

Nadelen
Te groot:

uiteraard zijn deze paperclips speciaal ontworpen om dikke bundels papier samen te houden en zijn ze bijgevolg minder geschikt om 2 of 3 vellen papier samen te bundelen.

Koop bij bol.com (€25.95)

 

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status