fbpx

Beste papierversnipperaar

Laatste update: 15.10.19

 

Papierversnipperaars test van 2019

 

 

Veel vertrouwelijke informatie wordt tegenwoordig digitaal verstrekt. Toch hebben we nog altijd wel documenten die je veiligheidshalve niet onvernietigd bij het afval doet. Denk maar eens aan bankpasjes of cd´s met gevoelige gegevens. Een papierversnipperaar biedt uitkomst. Wij kozen vijf verschillende modellen uit en hebben ons laten leiden door het advies van onze klanten. Zo kies jij de beste papierversnipperaar die bij jouw behoeften past.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

HSM X10

 

Deze geluidsarme papierversnipperaar is bij uitstek geschikt voor kleinere kantoren. Natuurlijk leent hij zich ook uitstekend voor gebruik bij jou thuis. Hij versnippert tot maximaal 10 A4 vellen. Ook zijn de vernietiging van pasjes en cd´s geen probleem voor dit apparaat.

Hij beschikt over een automatische start- en stopfunctie. Daarnaast heeft hij een led indicatie die de status van het apparaat aangeeft. Denk daarbij aan standby, papier vastgelopen, papierbak is vol of overhitting. Hij heeft een eenvoudig uitneembare opvangbak en via een kijkglas kun je de vulstand controleren.

In de review van klanten wordt gesproken over een top papierversnipperaar. Hij heeft een fraai design en past zowel in huis als op kantoor. Vernietiging van pasjes en cd´s is voor hem geen enkele moeite. De kwaliteit is prima en je kunt zeker spreken van een goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€95)

 

 

 

 

Rexel Style+

 

Deze papierversnipperaar met een aantrekkelijke prijs kun je prima gebruiken voor kleine kantoren maar ook zeker voor privégebruik. Rexel is een toonaangevend bedrijf dat allerlei producten levert om het werken op kantoor en thuis efficiënter en makkelijker te maken.

Deze Rexel papierversnipperaar heeft een gekruiste snijrichting. Daarmee laat hij niets over van de leesbaarheid van vertrouwelijke documenten. Hij heeft een invoercapaciteit van 8 A4-tjes in één keer en beschikt natuurlijk over een makkelijk uitneembare afvalbak.

Klanten spreken in hun beoordeling over een papierversnipperaar met een leuk design. Hij past goed zowel thuis als op kantoor. De lade laat zich heel eenvoudig legen zonder rommel te maken. De kwaliteit is prima en de prijs-kwaliteitverhouding is zeker heel goed te noemen.

 

Koop bij bol.com (€75.99)

 

 

 

 

Fellowes 53C 

 

Deze papierversnipperaar leent zich prima voor gebruik op kantoor en thuis. Hij heeft een gekruiste snijrichting en vernietigt daarmee perfect je vertrouwelijke documenten. Fellowes is al sinds 1917 actief in de levering van hoogwaardige kantoorartikelen. Maar ook voor thuisgebruik kun je op Fellowes rekenen.

Hij versnippert niet alleen papier. Ook met pasjes, cd´s, nietjes en paperclips heeft hij geen enkele moeite. Je kunt hem in één keer 10 A4 documenten laten versnipperen. Hij is vriendelijk geluidsarm en heel makkelijk in het gebruik. Via een handig kijkglas kun je de vulstand van de papierbak volgen.

Klanten zijn zeer tevreden over hun aankoop. Zij spreken van een prima kwaliteit die tegen een zeer gunstige prijs wordt geleverd. Hij is snel en efficiënt en heeft een eenvoudige bediening. Een betaalbaar top product.

 

Koop bij bol.com (€99.99)

 

 

 

 

Desq 20052

 

Wanneer je naar de prijs van deze papiervernietiger kijkt, denk je haast met een papierversnipperaar aanbieding te maken te hebben. Met dit apparaat haal je tegen een hele leuke prijs een prima shredder in huis. Hij is uitermate geschikt voor privégebruik of voor een klein archief.

Hij is lief voor het milieu met een gescheiden opvang voor papier, cd´s en creditcards. Hij kan 8 A4 vellen in één keer aan en werkt eenvoudig maar snel. Maar met cd´s en bankpassen heeft hij ook geen moeite. Via een handig kijkvenster kun je de vulstatus van de opvangbakken controleren.

Kopers van deze papierversnipperaar zijn zeer tevreden met dit product. Het is een super apparaat voor privégebruik. Hij werkt eenvoudig en snel. Zeker in combinatie met de aantrekkelijke prijs is hier sprake van een prima prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€67.95)

 

 

 

 

Rexel Promax RSX1538

 

Deze papierversnipperaar heeft een wat forser formaat. Hij is daarmee zeer geschikt voor gebruik op middelgrote tot grotere kantoren. Met zijn prijs behoort hij niet echt tot de categorie goedkope papierversnipperaars. Daar staat tegenover dat hij van prima en duurzame kwaliteit is zoals je van Rexel mag verwachten.

Naast de versnippering van 15 A4 vellen in één keer heeft hij  geen enkele moeite met paperclips en nietjes. Ook de vernietiging van cd´s en pasjes is voor dit apparaat geen probleem. Hij beschikt over een royale afvalbak met een inhoud van maar liefst 38 liter. Deze bak laat zich eenvoudig verwijderen en legen zonder rommel te maken.

Deze papierversnipperaar is nog niet zo lang geleden aan het assortiment toegevoegd. Om deze reden beschikken wij tot nu toe nog niet over reviews van klanten. Van een leverancier als Rexel mag je wel verwachten dat er niets mis is met de prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€373.1)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status