fbpx

Beste parfum voor mannen

Laatste update: 15.10.19

 

Parfums voor mannen test van 2019

 

Het ruime assortiment aan mannenparfums maakt de keuze er natuurlijk niet altijd makkelijker op. Zo zou je natuurlijk rekening kunnen houden met bepaalde kenmerken zoals de geur of de inhoud en het design van de flacon. Maar je zou ook gewoon kunnen verder scrollen naar onze top 3. Wij zijn namelijk op onderzoek gegaan en hebben de 3 best beoordeelde parfums voor mannen even voor jou op een rijtje geplaatst. Zo blijkt het Hugo Boss Eau de toilette mannenparfum alvast een schot in de roos te zijn. De krachtige geur wordt jou aangeboden in een stoere en designvolle flacon. Je zou natuurlijk ook altijd nog kunnen kiezen voor het Paco Rabanne 1 Million parfum voor mannen. Het parfum wordt geleverd in een handige spray zodat je makkelijk en snel even wat parfum kunt spuiten.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Parfums voor mannen koopgids

 

Je wilt er als man toch altijd goed uitzien en verzorgd voorkomen. Een parfum kan daar zeker een bepaalde rol in spelen. Indien je op zoek wilt gaan tussen de beste parfums voor mannen dan kun je altijd rekening houden met het gebruiksgemak, de geur, het doel en het prijskaartje. Probeert daarnaast ook zeker de aanbiedingen met elkaar te vergelijken en rekening te houden met eventuele andere promoties. Zo zul je beslist het parfum vinden dat helemaal aan jouw wensen voldoet.

 

 

Het gebruiksgemak

Het is niet zo gemakkelijk meer om de ideale parfum voor mannen uit te kiezen. Er zijn vandaag de dag zoveel verschillende geurtjes op de markt dat de keuze alleen maar groter en dus ook moeilijker geworden is. En dan hebben we het helemaal nog niet gehad over het leuke design en het aantrekkelijke flacon. In de eerste plaats is de keuze van een parfum uiteraard iets heel persoonlijks. Sommige geuren vindt je heerlijk ruiken en andere geuren doen je dan weer kokhalzen. Je hoeft ook niet één favoriete geur te hebben. Het is mogelijk dat je 2 of meerdere geuren hebt die je graag ruikt. In dat geval kun je nadenken over het doel.

De geur van een parfum zal namelijk ook heel erg bepaald worden door de situatie waarin je zit. Zo is een sollicitatie of een belangrijk examen niet helemaal hetzelfde als een gezellig avondje uit met je vrienden. Het is dan ook een aanbeveling om al deze dingen goed in het achterhoofd te houden zodra je op zoek gaat naar een heerlijk parfum. Met het juiste parfum kun je trouwens een outfit en een gevoel ook helemaal af maken. Je zult merken dat bepaalde geurtjes ook iets duurder zijn en dus niet langer tot de goedkope parfums voor mannen behoren. Toch is het aan te raden om vooral te kijken naar wat jij heerlijk vindt ruiken.

 

Welke geur

In het voorgaande stukje kon je reeds min of meer opmaken dat er tegenwoordig een ruim assortiment aan verschillende geuren op de markt zijn. Daardoor wordt de keuze natuurlijk alleen maar groter en is het dus niet zo gemakkelijk om een geschikt parfum voor mannen te vinden. Over het algemeen kunnen we stellen dat heel veel mannengeuren elementen van hout, groene peper, amber en zelfs ceder bevatten. Deze geuren zijn dus niet zo zoet als de typische vrouwenparfums en zijn iets stoerder en robuuster.

Uiteraard zullen er ook mannen zijn die liever de zoete geur van vanille preferen. Net zoals sommige vrouwen ook graag een stoere mannelijke geur verkiezen. De keuze van een parfum blijft dus eigenlijk vooral afhankelijk van je persoonlijkheid. Maar daarnaast zal de geur ook min of meer afhankelijk zijn van de situatie. Zo zal de geur die je overdag gebruikt, misschien niet hetzelfde parfum zijn als wanneer je ’s avonds met je vrienden uit eten gaat. Dit zijn allemaal elementen die de keuze van een bepaalde geur kunnen en ook zullen beïnvloeden. Ook het seizoen kan hierin een belangrijk rol spelen.

 

Het doel

We hebben het hier reeds min of meer aan bod laten komen maar een parfum zal ook samenhangen met een bepaald doel of een bepaalde situatie. Geuren kunnen een outfit of een gevoel namelijk helemaal tot uiting laten komen. Wanneer je overdag een belangrijke sollicitatie of een belangrijk examen hebt dan zul je niet meteen dezelfde geur gebruiken als wanneer je gewoon thuis in de zetel naar tv kijkt.

Geuren kunnen een context of een situatie gaan versterken. Een sollicitatie zal bijvoorbeeld samengaan met een klassevol en tijdloos parfum. Als je met vrienden uit eten gaat kan het misschien al iets stoerder en robuuster zijn. Een parfum zal er bovendien ook voor zorgen dat je je veel zelfzekerder voelt en dan ga je dit meteen ook uitstralen. Hierdoor krijg je opnieuw meer zelfvertrouwen en het gevoel alsof je de hele wereld aan kunt.

 

 

Het kostenplaatje

Net zoals er verschillende soorten parfums voor mannen op de markt gekomen zijn, is het ook logisch dat er meerdere prijskaartjes te onderscheiden zijn. De prijs wordt grotendeels bepaald door een combinatie van verschillende factoren. Zo zal het design en het volume van het flacon zeker en vast een bepaalde invloed uitoefenen. Ook bekende merken zullen een belangrijke rol spelen in de uiteindelijke prijsbepaling van een product. Een flesje parfum van Armani zal misschien niet zo goedkoop zijn maar je kunt wel altijd een parfum voor mannen aanbieding tegenkomen.

Wij kunnen jou daarom zeker aanraden om even de online reviews te bekijken die klanten op het net hebben geplaatst. Op die manier krijg je toch nog wat extra informatie over een bepaald product en kun je op die manier inschatten of het toch iets voor jou is of juist niet. Houd daarnaast ook zeker rekening met eventuele promoties en bepaal op voorhand welk bedrag jij wilt maar vooral kunt uitgeven aan een degelijk parfum.

 

Parfum voor mannen reviews – Top 5

 

Als je een evenement gepland hebt, dan is het altijd belangrijk om goed voor te komen. Parfum kan echt wel die meerwaarde bieden op zo een moment. Er is uiteraard heel veel keuze. Daarom hebben wij een selectie gemaakt uit een aantal topproducten. Nu hoef jij enkel maar het beste parfum voor mannen eruit te kiezen.

 

Hugo Boss Eau de toilette

 

Misschien ben je wel op zoek naar het geschikte geschenk om aan jouw partner te geven? Dan kan dit parfum van Hugo Boss eventueel wel een leuke aanbeveling zijn. Je kunt kiezen uit 4 verschillende volumes die gaan van 30 ml tot zelfs 200 ml.

De typische geurcombinaties van onder andere bergamot met ceder en tagete zorgen voor een mysterieus karakter. Daardoor is dit parfum werkelijk ideaal om bijvoorbeeld te gebruiken als je deze avond naar een feestje gaat.

Over het algemeen zijn de meeste kopers echt helemaal tevreden. Velen geven dan ook een positief advies over de prijs-kwaliteitverhouding van het product. Verder ziet het flesje er heel erg aantrekkelijk uit. Voor één enkele gebruiker is het product net iets te prijzig.

 

Koop bij bol.com (€35.99)

 

 

 

 

Paco Rabanne 1 Million

 

Als je op zoek bent naar een parfum waardoor mensen je zullen blijven herinneren dan moet je zeker dit flesje van Paco Rabanne eens bekijken. Door de hoge prijs behoort het niet meer tot de goedkope parfums voor mannen.

Je kunt de spray op elk moment van de dag gebruiken. Het verleidelijke karakter van dit parfum wordt bereikt door een zalige mix te maken van verschillende ingrediënten. De aanwezigheid van sinaasappel met leder en houtkenmerken zorgt voor een aparte en opvallende geur. Er zijn 3 verschillende flacons voorhanden die elk een apart volume hebben. Je kiest dus zelf het gewenste volume.

Heel wat gebruikers vinden dit een parfum van een goede kwaliteit dat er gewoon ook nog eens heel leuk uitziet. Toch zijn er een aantal kopers die vinden dat het product veel te duur is.

 

Koop bij bol.com (€63)

 

 

 

 

Joop! For Men Eau de toilette

 

Dit product van Joop zou echt wel eens een parfum voor mannen aanbieding kunnen zijn als je de prijs bekijkt. Het is een kruidig parfum met een verleidelijk karakter dat echt geschikt is als je naar een belangrijk evenement moet.

Je hebt de keuze uit 5 verschillende volumes die gaan van 30 ml tot maar liefst 200 ml. De spray bevat heel wat verschillende ingrediënten. Zo zul je er beslist kaneel en sinaasappelbloesem in herkennen. Verder is er ook gebruik gemaakt van honing, tabak en sandelhout.

Voor de meeste personen is dit echt een topproduct. Dit merk je als je de verschillende reviews bekijkt. Toch blijkt dat enkele kopers het product ondanks de lage prijs toch nog te duur vinden. Ze raden aan om er niet teveel van te gebruiken in één keer.

 

Koop bij bol.com (€25.65)

 

 

 

 

Jean Paul Gaultier Le Male

 

Het mannen parfum van Jean Paul Gaultier behoort zeker tot de bekende parfums voor mannen. Door ook aandacht te besteden aan het design, is men tot een flacon gekomen dat er heel aantrekkelijk uitziet.

Het is mogelijk om zelf het volume te kiezen uit 4 verschillende mogelijkheden. De spray heeft een mysterieus en verleidelijk karakter doordat het bestaat uit contrasten. Zo zijn er frisse en zachte geuren gebruikt maar evengoed geuren met een traditioneel en gewaagd karakter.

We merken dat de meningen hier eerder verdeeld zijn en dat is helemaal niet erg. Dit biedt namelijk ruimte om over te gaan tot verbetering. Voor sommige personen staat dit parfum gelijk aan een frisse geur die leuk verpakt is. Terwijl andere gebruikers de geur toch redelijk zwaar vinden. En nog andere kopers vinden dan weer dat de geur helemaal niet lang blijft zitten.

 

Koop bij bol.com (€45)

 

 

 

 

Armani Acqua Di Gio Pour Homme

 

Dit parfum voor mannen van het merk Armani is absoluut bekend onder het grote publiek. Die typische flacon met het opschrift “Acqua Di Gio” roept meteen herkenning op bij heel wat mensen.

Deze spray geeft een energieke maar vooral sportieve geur af. Daardoor is het parfum ook geschikt om bijvoorbeeld overdag te dragen. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor een volume van 30 ml maar ook 200 ml is een mogelijkheid.

Uit de reviews kunnen we opmaken dat heel wat mensen lovend zijn over dit product. Het is niet alleen duurzaam maar het heeft ook een goede kwaliteit. Ondanks de vele positieve reacties vinden slechts enkele gebruikers het product te duur. Laat je hierdoor zeker niet afschrikken want misschien is dit wel iets voor jou.

 

Koop bij bol.com (€47)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status