5 Beste pc racesturen Test Van 2020

Laatste update: 06.08.20

 

5 Beste pc racesturen (Reviews) van 2020

 

Als je dol bent op race spelletjes en er per dag ook enkele uurtjes mee bezig bent, dan is een degelijk pc racestuur alvast geen overbodige luxe. Toch is het niet altijd makkelijk om een keuze te maken uit het ruime assortiment. Bekijk de 5 topproducten hieronder alvast even en beslis zelf welke voor jou het beste pc racestuur is. Dat kan er eentje zijn dat jou aangeboden wordt door Logitech al dan niet met koppeling. Kortom, heel wat mogelijkheden en dus ook heel wat knopen om door te hakken.

 

 

1. Logitech G29 Driving Force Racestuur + pedalen Playstation & PC

 

Ben je op zoek naar goedkope pc racesturen die je niet alleen aan je pc maar ook aan je PS toestel kunt koppelen. Dan lijkt dit apparaat van Logitech G misschien niet meteen de ideale aanbeveling. De prijs is namelijk een pak hoger en daardoor misschien een drempel voor sommige klanten. Echter blijken heel wat klanten een positief advies te geven over de kwaliteit. Zeker de moeite waard dus om de online reviews even grondig te bekijken.

Of je nu over een PS3 of PS4 toestel beschikt, dit pc racestuur koppel je er makkelijk aan. Bovendien kun je het racestuur ook zonder problemen op je laptop aansluiten. Het racestuur wordt geleverd inclusief een set pedalen waardoor de beleving nog intenser en realistischer wordt. Je geniet niet alleen Force feedback maar ook een maximale draaihoek van maar liefst 900 graden. Het geheel wordt jou toegestuurd in een stevige en duurzame doos.

Het is echter wel belangrijk om te beseffen dat het racestuur niet voorzien is van bluetooth. Het werkt dus niet draadloos en beschikt over een 1,8 meter lang snoer. Houd hier dan ook zoveel mogelijk rekening mee.

 

Koop bij bol.com (€277)

 

 

 

 

2. Thrustmaster T150 RS Force Feedback Racestuur PS3 + PS4

 

Net zoals het vorige product zul je merken dat ook dit racestuur probleemloos aan een PS3 of PS4 toestel gekoppeld kan worden. Ook Windows is alvast geen enkel probleem waardoor je het racestuur eventueel zelfs met je pc of laptop kunt verbinden. Het stuur wordt jou geleverd en aangeboden door het bekende merk Thrustmaster.

In tegenstelling tot het vorige product hoef je dit racestuur niet op een staander te plaatsen maar volstaat het tafelblad. Het toestel wordt geleverd inclusief een set degelijke voetpedalen en de aanwezigheid van Force feedback. Houd er wel rekening mee dat ook dit pc racestuur helemaal niet draadloos werkt.

Het racestuur wordt verder gekenmerkt door een krachtige accu en USB 2.0 aansluiting net zoals de mogelijkheid om het stuur maar liefst 1080 graden te draaien. Kopers reageren dan ook voornamelijk positief alhoewel een kleine minderheid van mening is dat het toestel behoorlijk kwetsbaar is.

 

Koop bij bol.com (€215)

 

 

 

 

3. Hori Apex Racestuur Official Licensed PC/PS4/PS3

 

In tegenstelling tot de vorige racesturen zul je hier meteen het gevoel krijgen dat je met een pc racestuur aanbieding te maken hebt. De lage prijs is alvast een bijzonder belangrijk pluspunt en maakt het toestel meteen een pak toegankelijker voor mensen met een beperkt budget.

Het pc racestuur wordt jou aanbevolen door het bekende merk Hori en biedt je de mogelijkheid om het aan je pc, PS4 of PS3 toestel te koppelen. Je kunt het pc racestuur eenvoudig op je bureaublad plaatsen, er wel rekening mee houdend dat het toestel niet draadloos functioneert. Verder geniet je geen Force feedback maar kun je dan weer wel rekenen op de aanwezigheid van meegeleverde voetpedalen.

We merken dat de overgrote meerderheid van de kopers duidelijk aangenaam verrast is over de aangeboden kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Echter blijken er ook enkele gebruikers te zijn die niet helemaal overtuigd zijn van het product. En dat is jammer.

 

Koop bij bol.com (€99.94)

 

 

 

 

4.  Logitech G Saitek Tractor Farming Simulator Controller PC

 

Net zoals het eerste product zul je merken dat ook dit pc racestuur jou aangeboden wordt door het populaire merk Logitech G. Heb je er altijd al eens van gedroomd om met een tractor te kunnen rijden maar ben je nog veel te jong of krijg je de toestemming niet? Dan niet langer getreurd. Dit pc racestuur inclusief controller en voetpedalen, maakt een realistische simulatie van hoe het voelt om met een tractor te rijden.

Je kunt het product eenvoudig op het bureaublad installeren en zonder problemen aan je pc toestel koppelen. Dit unieke pc racestuur werkt jammer genoeg niet draadloos en beschikt niet over Force feedback. Echter beschik je wel over een maximale kabellengte van 2 meter die toch voor heel wat bewegingsvrijheid moet zorgen. Verder heb je de mogelijkheid om je stuur maar liefst 900 graden te draaien.

Een blik op de online beoordelingen toont aan dat de klanten verdeeld reageren op dit product. Voor sommige gebruikers blijkt dit pc racestuur werkelijk een topproduct te zijn. Echter blijkt een kleine minderheid toch niet helemaal overtuigd van de aangeboden kwaliteit.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. TX Racing Wheel Leather Edition Xbox One & PC Thrustmaster

 

Mag het allemaal net iets meer zijn en ben je op zoek naar, misschien wel het beste pc racestuur? Dan raden wij jou aan om even dit product van Thrustmaster wat grondiger te bekijken. Echter zul je wel rekening moeten houden met een iets hoger prijskaartje. Dit unieke pc racestuur biedt je de mogelijkheid om het probleemloos aan je pc en Xbox One toestel te koppelen.

De levering omvat bovendien niet alleen een met leder afgewerkt racestuur maar meteen ook een stel duurzame voetpedalen. Op die manier krijg je een veel intenser en realistischer gevoel. In tegenstelling tot sommige andere pc racesturen zul je merken dat dit apparaat beter op een standaard wordt geplaatst en voorzien is van Force feedback.

Ondanks de hoge prijs merken we voornamelijk heel wat positieve reacties van klanten op. Echter zul je er wel rekening mee moeten houden dat de taalinstellingen van het product allemaal in het Frans staan. Dat kan mogelijks als een minpuntje beschouwd worden door sommige klanten.

 

Koop bij bol.com (€428.02)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status