5 Beste Pedicuresets Test van 2020

Laatste update: 13.08.20

 

Pedicuresets – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Net zoals heel wat personen aandacht besteden aan de verzorging van hun handen, is het minstens even belangrijk om ook de voeten van een regelmatige verzorgingsbeurt te voorzien. Daarvoor kies je maar beter één van de betere pedicuresets uit. In onze koopgids proberen we jou een idee te geven waarmee je zoal rekening zou kunnen houden. Echter kun je ook gelijk verder scrollen naar onze hedendaagse top 3. Daaruit is gebleken dat je met de Beurer MP62 pedicureset alvast voor een topproduct kiest. Bovendien is de set niet alleen geschikt om je voeten van een optimale verzorgingsbeurt te voorzien, maar kun je de set ook gebruiken om je handen te verzorgen. Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor de Sanitas SMA 35 pedicureset die geleverd wordt inclusief maar liefst 7 handige opzetstukken.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Pedicuresets koopgids

 

Het is niet altijd makkelijk om de beste pedicuresets met elkaar te vergelijken want waar moet je zoal op letten? Zo is de veiligheid belangrijk maar kunnen ook de accessoires en opzetstukken een belangrijke rol spelen. Het is dan ook een goede aanbeveling om zoveel mogelijk pedicuresets te bekijken alvorens je besluit er eentje aan te kopen. Sommige apparaten maken zelfs de combinatie tussen een pedicureset en een manicureset, en misschien kan dit ook wel voordeliger uitkomen. In bepaalde periodes kunnen er ook heel mooie aanbiedingen en kortingen gegeven worden, ga deze alvast niet uit de weg.

 

 

Wat is een pedicureset en het gebruiksgemak

Wanneer je besluit op zoek te gaan naar een pedicureset dan kies je voor een apparaat waarmee het mogelijk is om je voeten te verzorgen. Pedicure staat namelijk voor “voeten” in het Nederlands. Vaak wordt dergelijk apparaat geleverd in combinatie met tal van verschillende accessoires en praktische opzetstukken zodanig dat een optimale verzorging kan worden gegarandeerd.

Je kunt beslissen om enkel en alleen een pedicureset aan te kopen maar tegenwoordig bestaat ook de mogelijkheid om een totaalpakket aan te schaffen. In dergelijke gevallen kies je dan niet alleen voor een pedicureset maar tevens ook voor een degelijke manicureset. Zo kun jij naast je voeten ook je handen van een optimale verzorging voorzien. Bekijk dus even waar jij naar op zoek bent alvorens een keuze te maken.

 

Wat zijn de voordelen van een pedicureset

Een pedicureset staat in voor de verzorging van je voeten en dat kun je heel ruim bekijken. Het helpt de huid van je voeten zachter en gladder te maken en bijgevolg gezonder. Op die manier kun je bovendien eventuele problemen en klachten zoals eelt en droge huid of kloofjes makkelijk vermijden. Echter kun je dergelijke problemen met behulp van een kwalitatieve pedicureset ook aanpakken.

Indien je dus een actief leven hebt, en van nature uit een gevoelige en droge huid hebt dan kies je maar liever voor een pedicureset. Ook wanneer je last hebt van hele diepe kloven kan een een goed werkende pedicureset in combinatie met verschillende opzetstukken alvast voor enige soelaas zoeken. Het is dus niet zozeer de vraag of er voordelen verbonden zijn aan een pedicureset maar eerder welk type pedicureset je in huis wilt halen.

 

Praktische opzetstukken

De levering van een degelijke pedicureset gaat steevast gepaard met diverse praktische opzetstukken. Ook wanneer je kiest voor de combinatie pedicure-manicureset is dit uiteraard het geval. Dergelijke opzetstukken bieden je de mogelijkheid om de behandeling en de verzorging van de voeten te vervolledigen en optimaliseren. We kunnen hierbij een onderscheid maken tussen frezen, kegels en schijven. Hierbij zijn sommige opzetstukken alleen maar te gebruiken voor de voeten, en dan heb je ook opzetstukken die je zowel voor handen als voeten kunt gebruiken.

Zo kun je de schijven alvast gebruiken om de nagels te vijlen en bijgevolg dus ook in meer of mindere mate te bewerken. Hierbij heb je de mogelijkheid om een keuze te maken tussen schijven van een verschillende structuur en dikte. Ideaal voor zowel handen als voeten. Ook kegels kun je gebruiken voor de bewerking van de nagels, meer bepaald om deze te polijsten en gladder te maken. Indien je bijvoorbeeld last hebt van een ingegroeide teennagel of eksterogen dan kies je maar beter voor frezen. Ook een eeltslijper kan best wel handig zijn.

 

 

Accessoires en toebehoren

Naast de verschillende opzetstukken zul je merken dat bepaalde pedicuresets ook voorzien zijn van enkele handige accessoires en/of toebehoren. Zo kan een ingebouwd nagelbadje alvast een pluspunt zijn. Een nagelbadje biedt je de mogelijkheid om de nagels van je tenen en/of handen eenvoudig weg te laten weten zodanig dat de nagelriemen iets soepeler worden. Ook een nageldroger en een bokkenpootje behoren alvast tot de bekende accessoires. Houd er wel rekening mee dat dergelijke toestellen niet langer tot de goedkope pedicuresets zullen behoren alhoewel er altijd ruimte is om een pedicureset aanbieding te spotten.

 

Veiligheid

Het is natuurlijk ook belangrijk om aandachtig te besteden aan wat betreft de veiligheid. Zorg er dus voor dat het product betrouwbaar en veilig kan gebruikt worden. Daarnaast is het ook belangrijk om te letten op je eigen veiligheid. Daarmee bedoelen we dat het aan te raden is, om de te behandelen zones zo goed als mogelijk is, in de gaten te gaan houden. Stel dat je bijvoorbeeld tot de groep van de diabetici behoort, dan kun je in bepaalde gevallen iets minder gevoel ervaren in de voeten en/ of handen. Zorg dan dat de druk van de pedicure apparaten niet zo groot is.

 

5 Beste Pedicuresets (Reviews) van 2020

 

Wie wil nu niet graag goed verzorgde en daarmee mooie handen en voeten hebben. Met de zomer voor de deur kun je dit met de op de markt beschikbare pedicuresets heel makkelijk realiseren. De aanschaf van zo’n set heb je dan aan tijd en geld zo weer terugverdiend. Wij hebben er vijf voor je geselecteerd. Zo kun je de voor jou beste pedicureset makkelijk selecteren.

 

1. Beurer MP62 Manicure-en Pedicureset

 

Misschien is dit voor jou de geschikte keuze. Met deze Beurer manicure- en pedicureset kun je op professionele wijze je handen en voeten verzorgen. Hij wordt geleverd met maar liefst 10 hoogwaardige saffier opzetstukken en in een fraai opbergetui. Het resultaat na behandeling mag zeker worden gezien.

De snelheid wordt eenvoudig traploos geregeld, zodat hij makkelijk op iedere behandeling kan worden aangepast. Deze pedicureset beschikt over een LED lamp waarmee je ook in wat donkere ruimtes een goed zicht hebt op het te behandelen oppervlak. Hij draait zowel rechts als linksom en heeft een krachtige motor.

In de reviews van klanten wordt gesproken over een professionele pedicureset. Hij biedt alle mogelijkheden die je van zo’n apparaat verwacht. Het is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat dat aangenaam in de hand ligt. Met zijn krachtige motor en vele hulpstukken is hij zijn prijs zeker waard. Over de prijs-kwaliteitverhouding wordt dan ook positief geoordeeld.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Sanitas SMA35 Manicure-en Pedicureset

 

Deze pedicureset wordt geleverd met een opbergetui en 7 opzetstukken. Hiermee vind je voor elke behandeling wel het juiste. De voeding gaat via het stroomnet. Mogelijk is dit voor jou wel het juiste apparaat. Het biedt vele mogelijkheden en wordt geleverd tegen een redelijke prijs.

Hij beschikt over een instelling voor twee verschillende snelheden. Deze pedicureset is zowel links- als rechtsdraaiend. De meegeleverde hulpstukken maken elke hand- en voetbehandeling mogelijk  Vanaf simpel het vijlen van nagels via het polijsten van teen en vingernagels tot het verwijderen van eelt. Het is eenvoudig te bedienen en ligt goed in de hand.

Het advies voor aankoop van deze pedicureset is positief. Als voordelen van deze pedicureset worden genoemd zijn redelijke prijs, zijn goede kwaliteit en duurzaamheid. De meegeleverde opzetstukjes maken elke gewenste behandeling mogelijk. Samenvattend dus een top product.

 

Koop bij bol.com (€37.99)

 

 

 

 

3. Carmen Soft Skin Manicure en Pedicure set

 

Deze pedicureset behoort tot de categorie goedkope manicuresets. Wil je niet te veel betalen en toch een goed kwaliteitsproduct hebben, dan kan je keuze wel eens op deze vallen. Qua prijs krijg je zelfs het gevoel met een pedicureset aanbieding te maken te hebben. Hij heeft een ergonomisch ontworpen handgreep waarmee hij heel comfortabel in de hand ligt.

Deze goedkope pedicureset wordt geleverd met maar liefst 8 hulpstukken. Hieronder een 40 mm lange roller voor het verwijderen van eelt op de voeten. Voor verwijderen van eelt tussen de tenen heeft hij een 12.5 mm lange roller. Hij wordt gevoed door 2 AA batterijen, zodat je hem ook heel makkelijk meeneemt op vakantie.

Klanten beoordelen deze Carmen pedicureset erg goed. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer zeker goed te noemen. Met de vele hulpstukken doet hij alles, wat je ervan verwacht. Hij maakt het vijlen van nagels tot een fluitje van een cent.

 

Koop bij bol.com (€28.19)

 

 

 

 

4. Meanail Manicure Pedicure set

 

Deze zeer gebruiksvriendelijke en betaalbare pedicureset zou wel eens wat voor jou kunnen zijn. Zeer gebruiksvriendelijk doet hij alles wat je verlangt van een pedicureset. Hij wordt geleverd inclusief adapter waarmee je hem eenvoudig aansluit op het elektriciteitsnet.

Deze pedicureset wordt geleverd met 6 hulpstukjes, waarmee je alle gewenste behandelingen kunt uitvoeren. Hij draait zowel links- als rechtsom. Hij beschikt over een krachtige motor en je kunt er ook makkelijk gellak mee verwijderen. Dat scheelt heel veel tijd in het vijlen.

Kopers die je voorgingen, spreken over een goede koop met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Het is een zeer gebruiksvriendelijke pedicureset die zich ook makkelijk laat opbergen. Deze pedicureset is zeker een aanrader.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Medisana MP 815  Manicure-en Pedicureset

 

Deze vrolijke Medisana pedicureset wordt geleverd in de kleuren wit en paars. Hij is ook geschikt voor diabetici en beschikt over een automatische stop bij een te hoge druk. Daarnaast is hij zowel links- als rechtsom draaiend. Misschien ben je wel op zoek naar deze vriendelijk ogende pedicureset.

Hij wordt geleverd met 7 hoogwaardige en duurzame opzetstukjes en met opbergetui. Naast het vijlen van nagels verwijdert hij moeiteloos eelt van voeten en hielen. Natuurlijk zorgt hij ook voor een perfecte behandeling van nagelriemen.

Door klanten werd deze pedicureset beoordeeld met maar liefst 5 sterren. Naast een fraaie en kleurrijke uitstraling wordt zijn prima kwaliteit als een groot pluspunt genoemd. Hij is eenvoudig in het gebruik en ligt prima in de hand. Hier kun je ook zeker spreken van een goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status