fbpx

Beste pedicureset

Laatste update: 15.10.19

 

Pedicuresets test van 2019

 

 

Wie wil nu niet graag goed verzorgde en daarmee mooie handen en voeten hebben. Met de zomer voor de deur kun je dit met de op de markt beschikbare pedicuresets heel makkelijk realiseren. De aanschaf van zo’n set heb je dan aan tijd en geld zo weer terugverdiend. Wij hebben er vijf voor je geselecteerd. Zo kun je de voor jou beste pedicureset makkelijk selecteren.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Beurer MP62

 

Misschien is dit voor jou de geschikte keuze. Met deze Beurer manicure- en pedicureset kun je op professionele wijze je handen en voeten verzorgen. Hij wordt geleverd met maar liefst 10 hoogwaardige saffier opzetstukken en in een fraai opbergetui. Het resultaat na behandeling mag zeker worden gezien.

De snelheid wordt eenvoudig traploos geregeld, zodat hij makkelijk op iedere behandeling kan worden aangepast. Deze pedicureset beschikt over een LED lamp waarmee je ook in wat donkere ruimtes een goed zicht hebt op het te behandelen oppervlak. Hij draait zowel rechts als linksom en heeft een krachtige motor.

In de reviews van klanten wordt gesproken over een professionele pedicureset. Hij biedt alle mogelijkheden die je van zo’n apparaat verwacht. Het is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat dat aangenaam in de hand ligt. Met zijn krachtige motor en vele hulpstukken is hij zijn prijs zeker waard. Over de prijs-kwaliteitverhouding wordt dan ook positief geoordeeld.

 

Koop bij bol.com (€56.99)

 

 

 

 

Sanitas SMA 35

 

Deze pedicureset wordt geleverd met een opbergetui en 7 opzetstukken. Hiermee vind je voor elke behandeling wel het juiste. De voeding gaat via het stroomnet. Mogelijk is dit voor jou wel het juiste apparaat. Het biedt vele mogelijkheden en wordt geleverd tegen een redelijke prijs.

Hij beschikt over een instelling voor twee verschillende snelheden. Deze pedicureset is zowel links- als rechtsdraaiend. De meegeleverde hulpstukken maken elke hand- en voetbehandeling mogelijk  Vanaf simpel het vijlen van nagels via het polijsten van teen en vingernagels tot het verwijderen van eelt. Het is eenvoudig te bedienen en ligt goed in de hand.

Het advies voor aankoop van deze pedicureset is positief. Als voordelen van deze pedicureset worden genoemd zijn redelijke prijs, zijn goede kwaliteit en duurzaamheid. De meegeleverde opzetstukjes maken elke gewenste behandeling mogelijk. Samenvattend dus een top product.

 

Koop bij bol.com (€35.99)

 

 

 

 

Carmen Soft Skin

 

Deze pedicureset behoort tot de categorie goedkope manicuresets. Wil je niet te veel betalen en toch een goed kwaliteitsproduct hebben, dan kan je keuze wel eens op deze vallen. Qua prijs krijg je zelfs het gevoel met een pedicureset aanbieding te maken te hebben. Hij heeft een ergonomisch ontworpen handgreep waarmee hij heel comfortabel in de hand ligt.

Deze goedkope pedicureset wordt geleverd met maar liefst 8 hulpstukken. Hieronder een 40 mm lange roller voor het verwijderen van eelt op de voeten. Voor verwijderen van eelt tussen de tenen heeft hij een 12.5 mm lange roller. Hij wordt gevoed door 2 AA batterijen, zodat je hem ook heel makkelijk meeneemt op vakantie.

Klanten beoordelen deze Carmen pedicureset erg goed. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer zeker goed te noemen. Met de vele hulpstukken doet hij alles, wat je ervan verwacht. Hij maakt het vijlen van nagels tot een fluitje van een cent.

 

Koop bij bol.com (€29.99)

 

 

 

 

Meanail

 

Deze zeer gebruiksvriendelijke en betaalbare pedicureset zou wel eens wat voor jou kunnen zijn. Zeer gebruiksvriendelijk doet hij alles wat je verlangt van een pedicureset. Hij wordt geleverd inclusief adapter waarmee je hem eenvoudig aansluit op het elektriciteitsnet.

Deze pedicureset wordt geleverd met 6 hulpstukjes, waarmee je alle gewenste behandelingen kunt uitvoeren. Hij draait zowel links- als rechtsom. Hij beschikt over een krachtige motor en je kunt er ook makkelijk gellak mee verwijderen. Dat scheelt heel veel tijd in het vijlen.

Kopers die je voorgingen, spreken over een goede koop met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Het is een zeer gebruiksvriendelijke pedicureset die zich ook makkelijk laat opbergen. Deze pedicureset is zeker een aanrader.

 

Koop bij bol.com (€34.9)

 

 

 

 

Medisana MP 815

 

Deze vrolijke Medisana pedicureset wordt geleverd in de kleuren wit en paars. Hij is ook geschikt voor diabetici en beschikt over een automatische stop bij een te hoge druk. Daarnaast is hij zowel links- als rechtsom draaiend. Misschien ben je wel op zoek naar deze vriendelijk ogende pedicureset.

Hij wordt geleverd met 7 hoogwaardige en duurzame opzetstukjes en met opbergetui. Naast het vijlen van nagels verwijdert hij moeiteloos eelt van voeten en hielen. Natuurlijk zorgt hij ook voor een perfecte behandeling van nagelriemen.

Door klanten werd deze pedicureset beoordeeld met maar liefst 5 sterren. Naast een fraaie en kleurrijke uitstraling wordt zijn prima kwaliteit als een groot pluspunt genoemd. Hij is eenvoudig in het gebruik en ligt prima in de hand. Hier kun je ook zeker spreken van een goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€40)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status