fbpx

Beste persoonlijke alarm

Laatste update: 15.10.19

 

Persoonlijke alarmen test van 2019

 

 

Het geeft een veilig gevoel wanneer je een persoonlijk alarm bij je draagt. Je kunt op straat bedreigd worden of je komt in aanraking met een zakkenroller. Dan is een simpel en handzaam apparaatje heel handig om snel de aandacht van je omgeving te vragen. Wij hebben een vijftal voor je geselecteerd. Hierin hebben wij ook een persoonlijk alarm voor ouderen opgenomen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Xavax Midi V2

 

Dit handige compacte apparaatje behoort tot de goedkope persoonlijke alarmen. Met zijn harde alarmgeluid zal het zeker de aandacht van je omgeving vragen. Voor een leuk prijsje kun je zo met een veilig gevoel de straat opgaan. Heel geschikt voor mannen, vrouwen maar ook voor kinderen.

Door eenvoudig het pinnetje te verwijderen, schakel je het alarm in. Hij kan ook gebruikt worden als sleutelhanger. Je gaat nooit zonder sleutels op pad en zo heb je hem altijd bij de hand. Hij heeft een geïntegreerd ledlampje en is daarmee ook prima te gebruiken als zaklamp als je bijvoorbeeld het sleutelgat wilt vinden in het donker.

Kopers beoordelen dit artikel zeer positief. Het is een handig klein apparaatje met een eenvoudige bediening. Het geeft je een veilig gevoel. Het luide alarm zal zeker de aandacht van je omgeving trekken wanneer de situatie dat vereist.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Love Earth Be Safe 

 

Misschien is dit wel het beste persoonlijke alarm voor jou. Het is een setje van twee vrolijk gekleurde alarmpjes in de kleuren roze en blauw. Daarmee kan dit natuurlijk ook heel goed door kinderen gebruikt worden. Met een trekkoordje kun je heel eenvoudig het alarm met een geluidsniveau van 90 dB in werking stellen.

Met zijn kleine formaat van 7 x 4,5 x 2 cm stop je het heel eenvoudig in je broekzak, jaszak of handtas. Het werkt op 12V 23A batterijen, die met de apparaatjes worden meegeleverd. Houdt je er niet van om ´s avonds alleen de straat op te gaan, dan is dit de persoonlijk alarm aanbieding voor jou.

In de review van klanten wordt dit setje met maar liefst 5 sterren gewaardeerd. Hier is echt sprake van een prima prijs-kwaliteitverhouding. Een heel handig apparaatje dat een luid en duidelijk alarmsignaal afgeeft.

 

Koop bij bol.com (€7.18)

 

 

 

 

Merkloos 130 DB Led

 

Dit persoonlijk alarm is als beste getest. Voor een hele redelijke prijs ga jij met een veilig gevoel op pad. Het is te gebruiken als sleutelhanger, zodat je het altijd binnen handbereik hebt. Het is geschikt voor gebruik door mannen, vrouwen, kinderen maar ook door ouderen.

Het beschikt over een ledlampje en een lednoodsignaal. Bij verwijdering van het pinnetje gaat een luid en duidelijk geluidssignaal af met een geluidsniveau van 130 dB. Ook begint dan een flash light te knipperen en geeft een SOS signaal af. Het is daarbij heel handig als zaklampje te gebruiken.

Het advies voor aankoop door kopers is zeer positief. Het apparaatje is van een degelijke en stevige kwaliteit. Ook de sleutelring is erg solide. Het pinnetje laat zich niet te gemakkelijk verwijderen en het alarmsignaal is heel luid en duidelijk. Kortom een top product.

 

Koop bij bol.com (€13.95)

 

 

 

 

NL Alarmering

 

Dit systeem is op de markt gebracht door de Nederlandse Seniorenafdeling en is bij uitstek geschikt als persoonlijk alarm voor ouderen. Het draagt eraan bij dat ouderen langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Het is bij levering gebruiksklaar en hoeft niet eerst te worden aangesloten.

Het apparaat kan eenvoudig om de hals worden gedragen. De functionele app voor naasten is geschikt voor Android en iOS. Via deze app kun je meldingen ontvangen en de locatiegeschiedenis inzien. Door enkele seconden de SOS knop in te drukken wordt een noodsignaal afgegeven. Dit apparaat wordt geleverd inclusief een accu oplaadstation.

Gebruikers van dit alarmsysteem zijn zeer tevreden over de aankoop en waarderen dit product met maar liefst 5 sterren. Eenmaal aangesloten heb je er geen omkijken meer naar en het systeem werkt super.

 

Koop bij bol.com (€59.95)

 

 

 

 

Alarm met paniekknop

 

Dit handige kleine apparaatje is geschikt voor mannen, vrouwen, kinderen en ouderen. Het is uitgevoerd in een rode kleur en is daarmee opvallend genoeg. Het kan om de nek worden gedragen. Maar je kunt het ook om de pols hangen. Daarnaast functioneert dit persoonlijke alarm ook prima als sleutelhanger.

Door middel van een pinnetje wordt het alarm ingeschakeld en ook weer uitgeschakeld. Met de zeer geringe afmetingen van 6 x 3,5 x 1,5 cm stop je het heel makkelijk in je zak of handtas. Dit persoonlijk alarm werkt op een AG13 knoopcel batterij, die natuurlijk wordt meegeleverd.

Dit artikel is nog niet zo lang geleden aan ons assortiment toegevoegd. Helaas beschikken wij dan ook nog niet over reviews. Wij kunnen je jammer genoeg dan ook geen objectief advies geven.

 

Koop bij bol.com (€6.5)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status