Beste Philips scheerapparaat

Laatste update: 27.05.20

 

Philips scheerapparaten test van 2020

 

Ben je op zoek naar een origineel en geslaagd geschenkje voor je vader, partner of echtgenoot? Dan kun je misschien één van de betere Philips scheerapparaten overwegen. De keuze tegenwoordig is behoorlijk groot en daardoor niet altijd even makkelijk. En daarom willen wij jou graag even verder op weg helpen. Zo hebben we onderzoek gedaan naar de 3 best beoordeelde hedendaagse scheerapparaten die door Philips worden aangeboden. We zijn onder andere uitgekomen bij het Philips OneBlade QP2520/30 scheerapparaat. Dit apparaat combineert een uitstekende kwaliteit en hoge gebruiksvriendelijkheid moeiteloos met een betaalbaar prijskaartje. Kies je voor het Philips Shaver 9000 serie S9711/31 apparaat dan kies je voor een toestel dat in 2018 door de Consumentenbond geselecteerd werd als “beste Philips scheerapparaat”. Kortom, ook dit apparaat blijkt alvast een goede aanbeveling te zijn.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Philips scheerapparaten koopgids

 

Het is niet altijd makkelijk om een keuze te maken uit de beste Philips scheerapparaten. Het assortiment is namelijk zo groot dat de keuze alleen maar lastiger wordt. Het is dan ook een aanbeveling om rekening te houden met een aantal factoren. Zo zou je onder andere aandachtig kunnen zijn voor het gebruiksgemak en het prijskaartje van het Philips scheerapparaat. Bekijk verder of er eventuele extra opties of toebehoren aanwezig zijn. Een groter aantal opties of mogelijkheden kan het prijskaartje misschien wel beïnvloeden daarom is het ook handig te letten op eventuele aanbiedingen.

 

 

Het nut van een Philips scheerapparaat

Het merk Philips is een vaste waarde op het gebied van huishoudelijke toestellen en verzorgingsapparaten. Indien je dus op zoek gaat naar een nieuw scheerapparaat dan zal het niet verwonderen dat je bij Philips vast en zeker zult vinden waar je naar op zoek gaat. Een scheerapparaat hoeft niet noodzakelijkerwijs alleen door mannen te worden gebruikt. Ook heel veel vrouwen halen er hun voordeel uit. Zo is elektrisch scheren meteen een pak sneller en efficiënter dan scheren met een mesje.

Toch is het niet altijd makkelijk om te weten wat nu precies het beste scheerapparaat is. Eigenlijk is het vooral afhankelijk van je eigen verwachtingen en wensen. Waar ben je naar op zoek en waarvoor wil je het scheerapparaat gebruiken. Ben je van plan om het scheerapparaat regelmatig te gebruiken of is het zo nu en dan eens een keertje. Het antwoord op al deze vragen zal je in grote mate helpen om een uiteindelijke beslissing te nemen. Zo zul je vroeg of laat vast en zeker met het voor jou beste Philips scheerapparaat naar huis kunnen gaan.

 

Mogelijkheden en kenmerken

Je zult merken dat sommige Philips scheerapparaten misschien net een tikkeltje duurder zijn doordat ze misschien ook wel over meer functies en mogelijkheden beschikken. Zo is het altijd handig in het scheerapparaat ook gebruikt kan worden om een baard te trimmen. Dat lijkt misschien niet nutteloos maar niet elk Philips scheerapparaat biedt deze optie aan. Bovendien hebben sommige mannen iets meer baardgroei dan andere, en dan is een multifunctioneel apparaat best wel een goede aanbeveling.

Het is bovendien ook een pluspunt indien het Philips scheerapparaat toelaat om zowel droog alsook nat te scheren. Als je het apparaat ook onder de douche kunt gebruiken, is dat voor heel wat gebruikers een voordeel. Elektrisch scheren tijdens het douchen wordt vaak als minder pijnlijk ervaren. Verder is het ook altijd leuk indien het Philips scheerapparaat geleverd wordt in een mooi en stevig opbergtasje. Zo kun je het apparaat na gebruik altijd weer veilig opbergen. En dankzij de “snel laden functie” is je scheerapparaat in een mum van tijd weer opgeladen en gebruiksklaar.

 

Vermogen en voeding van het scheerapparaat

In je zoektocht naar het voor jou perfecte Philips scheerapparaat is het toch wel bijzonder handig om ook even stil te staan bij de voeding en het vermogen. Met voeding hebben we het natuurlijk over de batterij of de accu. In de meeste hedendaagse Philips scheerapparaten zit een vrij krachtige accu die je telkens opnieuw kunt opladen. Dit doe je door middel van het scheerapparaat in een laadstation of op een voetstuk te plaatsen. Afhankelijk van het vermogen, zal het scheerapparaat juist sneller of trager opladen.

Met het vermogen bedoelen we dus vooral de kracht waarover het Philips scheerapparaat beschikt. Hoe groter het vermogen, hoe sneller het apparaat is opgeladen en dus ook gebruiksklaar is. Jammer genoeg moet je hier dan ook rekening houden met een prijskaartje dat net iets hoger ligt dan het gemiddelde. Toch kan een krachtig Philips scheerapparaat best wel handig zijn en het biedt ook de mogelijkheid om mannen met verschillende soorten baardgroei te helpen.

 

 

Met welk budget moet rekening worden gehouden

Ben je op zoek naar goedkope Philips scheerapparaten die kwalitatief en degelijk zijn? Dan is er een goede mogelijkheid dat je die zult vinden. Philips staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid en dat wordt dan ook door heel veel mensen gewaardeerd. Toch bestaan er ook heel wat Philips scheerapparaten die wel een tikkeltje duurder zijn. Uiteindelijk beslis je helemaal zelf hoeveel geld je maximaal wilt maar vooral ook kunt spenderen aan een degelijk scheerapparaat.

Ben je van plan om het scheerapparaat dagelijks te gebruiken of toch eerder sporadisch eens een keertje? Ben je iemand die belang hecht aan heel wat extra functiemogelijkheden en opties of is een standaard Philips scheerapparaat voor jou voldoende? Het komt er dus vooral op aan om zoveel mogelijk scheerapparaten te bekijken en deze met elkaar te vergelijken. Neem ook alvast eens een kijkje tussen de online reviews en wie weet kun je zo nog wel een Philips scheerapparaat aanbieding spotten.

 

Philips scheerapparaat Reviews – Top 5

 

Philips wordt door heel veel mensen beschouwd als één van de betere merken op het gebied van huishoudtoestellen en andere elektrische apparaten. Het zal dus niet verwonderen dat veel gebruikers het advies geven om een Philips scheerapparaat aan te kopen. Op basis van de verschillende online reviews, zijn we in staat geweest om een top 5 samen te stellen. Neem gerust je tijd om deze selectie te bekijken en kies er dan het voor jou beste Philips scheerapparaat uit.

 

 

Philips OneBlade QP2520/30

 

Zodra je de prijs van dit apparaat ziet dan zul je beseffen dat het hier wel eens om een Philips scheerapparaat aanbieding zou kunnen gaan. In vergelijking met sommige andere apparaten is dit echt wel een koopje en dat is ook de meeste kopers niet ontgaan.

Met dit apparaat haal je bovendien een toestel in huis dat geschikt is voor gelijk welk type baardgroei. Of je nu veel of weinig baardgroei hebt, met dit toestel is het allemaal mogelijk. Daarnaast kun je beslissen om je baard helemaal af te scheren maar je kunt  dit toestel ook aanwenden om je baard te trimmen.

Bovendien biedt dit toestel je de mogelijkheid om zowel droog alsook nat te scheren. Wanneer het toestel helemaal is opgeladen dan kun je het probleemloos tot wel 45 minuten lang gebruiken. We merken dan ook dat de meeste kopers overtuigd zijn van de uitstekende kwaliteit en het betaalbare prijskaartje. Toch vinden sommige gebruikers de prijs nog steeds iets te hoog.

 

Koop bij bol.com (€39.49)

 

 

 

 

Philips Shaver 9000 serie S9711/31

 

In vergelijking met het voorgaande apparaat zul je voor dit Philips scheerapparaat toch net iets meer budget hoeven te voorzien. Toch wordt dit toestel sterk aangeraden door heel wat kopers en is het bovendien in 2018 ook door de Consumentenbond getest en goedgekeurd.

Met dit apparaat haal je een scheerapparaat in huis dat zowel geschikt is voor mannen met lichte baardgroei alsook mannen met een zware baardgroei. Het is mogelijk om zowel nat als droog te scheren en je kunt het toestel maar liefst 50 minuten lang gebruiken. Dankzij de snel laden functie hoef je bovendien nooit lang te wachten alvorens het toestel volledig is opgeladen.

We merken dat de hoge prijs voor sommige kopers toch wel een struikelblok is. Toch zijn de meeste klanten overtuigd van de uitstekende kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van dit Philips scheerapparaat.

 

Koop bij bol.com (€219)

 

 

 

 

Philips PowerTouch 5000 PT860/16

 

Indien je op zoek bent naar een degelijk scheerapparaat maar liefst niet zoveel geld wenst uit te geven dan loont het de moeite om dit model even te bekijken. Dit exemplaar zul je zeker en vast tussen de goedkope Philips scheerapparaten kunnen spotten.

Zodra je het apparaat helemaal hebt opgeladen dan kun je het zonder problemen tot wel 50 minuten lang gebruiken. Bovendien beschikt het toestel over een snel laden functie waardoor je helemaal niet zo lang hoeft te wachten tot het toestel is opgeladen. Het apparaat werkt op basis van dubbele mesjes en is vooral geschikt voor mannen met een lichte baardgroei.

Daarnaast is het ook belangrijk om te weten dat je het toestel ook kunt gebruiken om te trimmen en dat je er toch wel wat accessoires bij krijgt. Dit kunnen de meeste kopers zeker waarderen. Dit apparaat is jammer genoeg niet geschikt om onder de douche te gebruiken.

 

Koop bij bol.com (€57.45)

 

 

 

 

Philips Shaver 9000 serie S9111/31

 

In tegenstelling tot het voorgaande apparaat zul je dit Philips scheerapparaat niet meteen tussen de goedkope apparaten hoeven te zoeken. Het toestel is voorzien van een iets hoger prijskaartje maar daar lijken de meeste kopers zich niet meteen aan te storen.

Het toestel is voorzien van een handige oplaadfunctie waardoor je nooit lang hoeft te wachten eer het apparaat is opgeladen. Vervolgens kun je het tot wel 50 minuten lang gebruiken. Dit scheerapparaat is zowel geschikt voor mannen met een lichte alsook zware baardgroei en je kunt er zowel nat alsook droog mee scheren.

Zodra je besluit om het scheerapparaat aan te kopen dan krijg je er meteen ook een handige reisetui bij net zoals een oplaadstation en een degelijke baardtrimmer. Ondanks de hoge prijs merken we toch dat de overgrote meerderheid van de kopers duidelijk tevreden is over de uitstekende kwaliteit van het apparaat.

 

Koop bij bol.com (€144.13)

 

 

 

 

Philips S5672/26

 

Tot slot is er dan ook nog de mogelijkheid om te opteren voor het Philips S5672/26 scheerapparaat. Volgens heel wat kopers haal je met dit toestel niet alleen een degelijk maar tegelijk ook een duurzaam apparaat in huis.

Het toestel kan gebruikt worden bij om het even welk type baardgroei en is geschikt om zowel nat alsook droog te scheren. Dankzij de speciale oplaadfunctie zul je merken dat het scheerapparaat in een mum van tijd is opgeladen. Waarna je het probleemloos kunt gebruiken voor ruim 60 minuten wat overeenkomt met meer dan 17 scheerbeurten.

Het is duidelijk dat de overgrote meerderheid van de kopers duidelijk tevreden is over de correcte prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast is het toestel ook bijzonder eenvoudig te gebruiken. Volgens een enkele klant zou de handleiding toch net iets uitgebreider en duidelijker mogen zijn.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status