Beste pizzarette

Laatste update: 03.06.20

 

Pizzarettes test van 2020

 

Heel wat gebruikers blijken dol te zijn op heerlijke zelfgemaakte pizza’s. Ben jij ook zo iemand die van een heerlijke pizza kan genieten, al dan niet met een lekker glaasje wijn? Dan loont het de moeite om één van de betere pizzarettes te overwegen. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, zijn we alvast op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde pizzarettes. En deze zetten we voor jou graag even op een rijtje. Zo zou je kunnen kiezen voor de Trebs 99300 PizzaGusto pizzarette die de mogelijkheid biedt om met maximaal 6 personen van heerlijke pizza’s te genieten. Met de Emerio Cooltouch PO-115985 pizzarette mag je alvast zeker zijn van een meer dan waardig alternatief. Het exemplaar is iets compacter in vergelijking met de vorige pizzarette en bijgevolg handig om te verplaatsen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Pizzarettes koopgids

 

Wat nu precies de beste pizzarettes zijn dat is natuurlijk afhankelijk van persoon tot persoon. Het is daarom handig om niet meteen het eerste het beste product in huis te halen, maar zoveel mogelijk pizzarettes en bijbehorende aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Zo zou je onder andere rekening kunnen houden met het nut, de werking, het type bakplaat, het formaat en de gebruikte materiaalsoorten. Ook het onderhoud kan echter wel een belangrijke rol spelen. Al deze elementen zullen ook een bepaalde invloed hebben op het prijskaartje en bepalen of je met één van de goedkope pizzarettes naar huis gaat of juist niet.

 

 

Wat is een pizzarette en het nut ervan

Eigenlijk doet het woord het zelf al een beetje vermoeden. Een pizzarette is een handig product waarmee je op een gezellige manier je eigen pizza kunt maken. Het spreekt voor zich dat de pizzarette voorzien is van een uitstekende bakplaat. Daarnaast is er ook nog heel wat mogelijk op het gebied van formaat en gebruikte materiaalsoorten. Het is altijd leuk en aangenaam om met je vrienden van een heerlijke stukje pizza te kunnen genieten.

Je zou de pizzarette dus eigenlijk kunnen beschouwen als een soort van compacte mini oven die voorzien is van een handige koepel. De combinatie tussen de verwarmingselementen enerzijds en de koepel anderzijds, zorgt ervoor dat je zelfgemaakte pizza in een mum van tijd helemaal klaar is. Het is ook leuk indien de pizzarette geleverd wordt met tal van handige toebehoren en opzetstukken. En bekijk ook eens even het onderhoud van dergelijke producten.

 

De werking van een degelijke pizzarette

Zoals we al min of meer wat vermeld hebben in het voorgaande stukje, kun je de pizzarette beschouwen als een soort van mini oventje waarin je heerlijke pizza’s kunt klaarmaken. Een pizzarette bestaat in de meeste gevallen uit 2 grote delen; namelijk een onderstel in combinatie met een koepel.

Het onderstel is vaak de bakplaat waarop je de pizza’s kunt bakken. Verder worden daar ook nog de verwarmingselementen aan toegevoegd en klaar is Kees! De koepel enerzijds in combinatie met de bakplaat en de verwarmingselementen zorgt ervoor dat bij de meeste pizzarettes een pizza in amper 5 tot 7 minuten klaar is.

 

Welk type bakplaat

Wanneer je op zoek gaat naar een pizzarette dan is het wel belangrijk om ook even rekening te houden met de bakplaat die gebruikt wordt. Eigenlijk kunnen we de bakplaten onderverdelen in 2 grote groepen. Zo heb je enerzijds de basis standaard bakplaten en anderzijds de vuurvaste stenen bakplaat. Welke bakplaat je kiest, is uiteindelijk echt wel een persoonlijke keuze. Echter als je rekening wilt houden met de smaak en de textuur van de pizza dan is een vuurvaste stenen bakplaat wel een goede aanbeveling.

Een vuurvaste stenen bakplaat zorgt er eigenlijk voor dat er niet zoveel vocht in het deeg van de pizza kan trekken. Daardoor zal de pizza krokanter worden en dus niet te slap uit de oven komen. Wat dus ook weer een pluspunt is naar de smaak toe. Echter zul je er wel rekening mee moeten houden dat een vuurvaste stenen bakplaat niet meteen tot de goedkope producten behoort. Het is daarom een goed idee om eventuele aanbiedingen in de gaten te houden en wie weet kun je zo wel ergens een koopje op de kop tikken.

 

Formaat en gebruikte materiaalsoorten

Je zult ook een keuze moeten maken tussen de verschillende materiaalsoorten en het formaat van de pizzarette. In de meeste gevallen is de koepel van de pizzarette vervaardigd uit duurzaam terracotta omdat het de warmte mooi en gelijkmatig verspreid. Wat het formaat betreft, zijn er echter wel iets meer mogelijkheden. Laat het formaat afhangen van de grootte van je gezin of het aantal vrienden die je wilt uitnodigen. Zo kun je kiezen voor een pizzarette die geschikt is voor 4 of 6 personen bijvoorbeeld.

 

 

Extra kenmerken en toebehoren

Sommige pizzarettes zullen over net iets meer mogelijkheden beschikken in vergelijking met andere pizzarettes. Zo is het bijvoorbeeld altijd handig indien de pizzarette voorzien is van een power indicatielampje. Daarnaast is het ook handig om uit te kijken naar een groter vermogen. Want hoe meer vermogen de pizzarette aan te bieden heeft, hoe sneller het apparaat is opgewarmd en dus gebruiksklaar is. Een product dat bovendien met de handgemaakt is, is niet alleen duurder maar ook uniek. Een echte blikvanger dus!

Verder is het altijd handig en mooi meegenomen indien de pizzarette geleverd wordt met tal van praktische toebehoren en opzetstukken. Bij de meeste apparaten krijg je er de pannetjes en bakspatels gewoon bij en dat is echt wel een pluspunt. Een pizzarette met een warmhoudfunctie zal misschien niet meteen een pizzarette aanbieding zijn maar is toch echt wel een goede aanbeveling. Kortom, heel wat elementen waar je rekening mee kunt houden.

 

Het onderhoud

Tenslotte raden wij jou ook aan om even stil te staan bij het onderhoud van de pizzarette. Het spreekt voor zich dat de pizzarette niet meteen in de vaatwasser kan gestopt worden en dus met de hand moet worden schoongemaakt. Kies dan bij voorkeur voor een exemplaar met een bakplaat die voorzien is van een antiaanbaklaag. Dit helpt het reinigen en schoonmaken meteen een pak vooruit. Daarnaast kun je de losse onderdelen zoals pannetjes en spatels natuurlijk wel in de vaatwasmachine stoppen.

 

Pizzarette Reviews – Top 5

 

Ben je ook zo dol op een heerlijke zelfgemaakte pizza dan is de beste pizzarette misschien wel iets voor jou. We begrijpen dat het echter helemaal niet zo makkelijk is om een goede keuze te maken. Daarom willen wij jou graag even op weg helpen. We zijn op zoek gegaan naar 5 topproducten die we hebben geselecteerd op basis van de online reviews en het advies van de klanten. Neem rustig de tijd om deze toestellen even te bekijken en wie weet zit er ergens wel een aantrekkelijke pizzarette aanbieding tussen die helemaal aan jouw verwachtingen voldoet.

 

 

G3 Ferrari Pizzaoven Delizia

 

Het is misschien niet meteen één van de meeste goedkope pizzaovens, maar volgens veel klanten alvast een kwalitatief goede optie. Deze unieke pizzaoven wordt je bovendien aangeboden door het merk G3 Ferrari en is afgewerkt in een neutrale doch bijzonder elegante zwarte kleur. Met een totaal formaat van 35 x 39 x 22 cm is de pizzaoven behoorlijk compact en dus makkelijk te verplaatsen.

Het grote pluspunt aan dit apparaat is de maximale temperatuur die op korte tijd kan worden bereikt; namelijk 450 graden Celsius. Dit maakt het makkelijker om het vocht veel sneller en makkelijker uit de bodem te gaan opnemen waardoor je een krokante pizzabodem bekomt. Dankzij het krachtige vermogen van 1200 Watt, kun je in amper 5 minuten van een heerlijke pizza genieten. Het lange snoer zorgt bovendien voor heel wat bewegingsvrijheid.

Verder is er een stevige antiaanbaklaag voorzien die het onderhoud van de pizzarette bevordert. Je kunt ook gebruik maken van de aan- en uitschakelaar en de aanwezige grillfunctie. We merken dat de meerderheid van de klanten duidelijk tevreden zijn met de aankoop. Slechts enkele klanten vinden het product toch wel wat prijzig.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Emerio Cooltouch PO-115985

 

Indien je op zoek bent naar een echte pizzarette aanbieding dan is dit apparaat van het bekende merk Food & Fun een echte aanbeveling. Het is de ideale pizzarette voor 4 personen. Bij de aankoop van het toestel dan krijg je er dus ook meteen 4 bakspatels bij.

Het is een degelijk apparaat dat ook bijzonder krachtig is. Zo zul je amper 5 tot 7 minuutjes hoeven te wachten alvorens je pizza klaar is. Verder is de koepel van de pizzarette volledig met de handgemaakt en haal je daardoor een echt uniek stuk in huis. Bovendien zal de koepel of het deksel nooit niet te heet worden. Dit is ideaal als je zelf kinderen hebt.

De handige antiaanbaklaag zorgt ervoor dat er geen vervelende etensresten aan het toestel blijven kleven. Waardoor het ook veel gemakkelijker te onderhouden is. We merken dan ook dat de overgrote meerderheid van de kopers duidelijk tevreden zijn met dit apparaat en het werkelijk ook aan iedereen aanbevelen.

 

Koop bij bol.com (€54.95)

 

 

 

 

Bestron DLD9036 Pizzaoven

 

Wil je liever niet zoveel budget spenderen maar tegelijk zeker zijn van een degelijke en kwalitatieve pizzarette? Kies dan voor deze unieke pizzaoven die jou aangeboden wordt door Bestron. Bovendien heb je ook de mogelijkheid om te kiezen tussen een rode of een witte pizzaoven. Het product is uitgerust met een ruim vermogen van wel 1000 Watt waardoor je in amper 8 minuutjes een heerlijke pizza kunt bereiden.

De korte opwarmtijd en de snelle baktijd worden verder aangevuld met een grillfunctie en een heteluchtfunctie. Dankzij de 2 verwarmingselementen kan op hetzelfde moment boven- en onderwarmte worden geleverd. Kortom, de warmte wordt mooi en gelijkmatig verdeeld. Verder kun je ook de temperatuur naar wens instellen en kun is er een indicatielampje voorzien. De antislipvoetjes zorgen er dan weer voor dat het toestel voldoende grip biedt en niet omvalt of wegschuift.

Een blik op de online beoordelingen toont aan dat de meningen toch wel wat verdeeld zijn. Voor sommige klanten is dit werkelijk een topproduct terwijl andere kopers wel wat twijfels blijken te hebben. Laat je hier in elk geval niet meteen door afschrikken.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Emerio Stone Oven Keep Warm

 

Net zoals één van de vorige apparaten zul je merken dat ook deze pizzarette toebehoort aan het bekende en sterk gewaardeerde merk Emerio. Het is een degelijk toestel dat je jammer genoeg niet meteen tussen de goedkope apparaten zult hoeven te verwachten. Toch lijken de meeste kopers zich niet meteen te ergeren aan de hoge prijs.

Deze ronde pizzarette is geschikt om door maximaal 6 personen te worden gebruikt. Bovendien is het een bijzonder krachtig apparaat met een totaal vermogen van maar liefst 1500 Watt. Daardoor zul je slechts 5 tot 7 minuten hoeven te wachten alvorens je pizza klaar is. Verder is het toestel ook voorzien van een ingebouwde thermostaat, een controlelampje en zelfs een handige warmhoudfunctie.

De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je het product makkelijk en zonder al teveel problemen kunt onderhouden. De bakspatels kun je bovendien ook gewoon in de vaatwasser stoppen. Kortom het is voor beide kopers echt gewoon een topproduct.

 

Koop bij bol.com (€94.95)

 

 

 

 

Food and Fun Cool wall PO-112135

 

Tot slot is er dan ook nog deze handige pizzarette voor 4 personen die afkomstig is van het merk Food and Fun. Het toestel heeft een mooie ronde vorm en is voorzien van een handige terracotta koepel. Bij de aankoop van het product zul je merken dat je er 4 bakspatels bij krijgt waardoor het toestel dus met maximaal 4 personen kan worden gebruikt.

Dankzij de antiaanbaklaag zul je merken dat er geen vervelende etensresten aan het toestel blijven kleven. Dit is natuurlijk een groot voordeel want op die manier kun je de pizzarette gewoon makkelijker onderhouden en schoonmaken.

Jammer genoeg kunnen wij jou geen verder advies geven over dit product aangezien er nog geen online beoordelingen zijn geplaatst. We vermoeden echter dat het hier om een vrij recente pizzarette gaat. Neem dus alvast een kijkje en wees de eerste in het plaatsen van een mooi online review.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Deze producten zijn niet langer beschikbaar

 

 

Trebs 99300 PizzaGusto

 

Ben je ook dol op heerlijke zelfgemaakte pizza’s dan kun je alvast even deze pizzarette voor 6 personen bekijken. Dit toestel is afkomstig van het bekende merk Trebs maar zul je jammer genoeg niet meteen tussen de goedkope pizzarettes moeten verwachten. Toch heeft het toestel heel wat positieve online beoordelingen mogen ontvangen.

Met deze ronde pizza oven haal je een degelijk product in huis waarmee je tot wel 6 kleine pizza’s of 1 grote pizza kunt maken. Het apparaat wordt geleverd met 6 bakspatels en is daardoor ideaal voor 6 personen. Het is een krachtig apparaat want in amper 5 minuutjes kun je van een heerlijke zelfgemaakte pizza genieten.

Ondanks het feit dat het toestel volgens één enkele koper toch wel kwetsbaar is, merken we toch vooral heel wat positieve online beoordelingen op. Zo geven de meeste gebruikers een positief advies over de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid ervan.

 

 

Bestron APG410

 

Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor de handige en krachtige pizza oven van het bekende merk Bestron. Dit exemplaar is misschien niet voorzien van de laagste prijs maar toch zul je het vast en zeker tussen de goedkope producten kunnen spotten. De mooie bruine kleur laat het er meteen ook heel modern en klassevol uitzien.

De Bestron pizzarette heeft een mooie ronde vorm en wordt geleverd met maar liefst 4 bakspatels. Dit wil dus zeggen dat het product kan gebruikt worden door maximum 4 personen. Ideaal dus om met het hele gezin van een heerlijke zelfgemaakte pizza te genieten. Het apparaat is ook voorzien van antislip voetjes zodat het steeds mooi en stabiel blijft staat.

Er is ook een terracotta koepel voorzien net zoals er een power indicatielampje aanwezig is. We begrijpen dan ook meteen waarom de kopers het toestel zoveel mogelijk willen aanraden. Zo geven de meeste gebruikers niet alleen een positief advies over de correcte prijs-kwaliteitverhouding maar ook over de gebruiksvriendelijkheid ervan.

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rob Smedema
Rob Smedema
3 months ago

Een Ferrari Pizzaoven is om 1 of meerdere grote pizza’s na elkaar in de keuken te maken. Dat kun je toch niet vergelijken met een Pizzarette aan tafel waarbij iedereen zijn eigen pizza’s maakt. Eerst de ene smaak en daarna de andere. Het is net of je een gourmetstel met een koekenpan vergelijkt. Verder wel een leuk verhaal.

10top Team
Admin
10top Team
3 months ago
Reply to  Rob Smedema

Hoi Rob,

Bedankt voor de oprechte reactie bij het artikel “Beste pizzarette”.
Je hebt vast en zeker een punt. Bij de selectie van de 5 producten baseren we ons op basis van meerdere bronnen en sommige bronnen gaven dit toestel weer onder de vorm van “pizzarette”.
Regelmatig worden pagina’s geactualiseerd dus we kijken het zeker na.

Vriendelijke groet

DMCA.com Protection Status