5 Beste Plafondventilatoren Test van 2022

Laatste update: 29.06.22

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Plafondventilatoren – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Indien je besluit om op zoek te gaan naar een nieuwe plafondventilator dan zul je versteld staan van het ruime gamma dat er tegenwoordig op de markt gebracht is. Toch heb je heel wat onderscheid tussen de verschillende toestellen. Het is daarom zeker en vast aan te raden om te kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid, ook al heeft dit soms een iets hoger prijskaartje. De Bestron DT48C is één van de grotere plafondventilatoren die over een goede prijs-kwaliteitverhouding beschikt. Ook de QAZQA Cool 52 zou een waardig alternatief kunnen zijn. Bovendien zul je merken dat het apparaat ook is uitgerust met een handige lamp. Zo heb je meteen ook verlichting.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Plafondventilatoren koopgids

 

Een plafondventilator kan voor een aangename verfrissing zorgen tijdens warme dagen, als je er nog een lamp kunt aan bevestigen kun je het zelfs gebruiken om een ruimte mee te verlichten. Enkele belangrijke kenmerken van een plafondventilator zijn: aantal bladen en snelheden, met of zonder licht en afstandsbediening, prijs, materiaal waarvan de ventilator vervaardigd is.

Aantal ventilatorbladen en snelheden

Eerst en vooral moet een plafondventilator groot of klein genoeg zijn voor de ruimte waar je het wilt plaatsen. Afhankelijk van de grootte van je ventilator zullen de bladen ook groter of kleiner zijn. Een ventilator wordt vooral gebruikt om de lucht in de ruimte te laten circuleren, dus je kunt het zowel gebruiken voor warme als koude lucht.

Je plafond moet ook genoeg hoogte hebben voor een plafondventilator, de ideale hoogte tussen de vloer en de ventilator is ongeveer 2,5 meter dus je moet al over een hoog genoeg plafond bij jou thuis beschikken. Als je plafond te hoog is kun je een verlengstuk plaatsen zodat je ventilator lager hangt.

Het aantal bladen van een ventilator is meer een kwestie van stijl. Kies de bladen die er voor jou het mooist uitzien, er bestaan ventilatoren met omkeerbare bladen zodat je het ontwerp kunt veranderen. Je kunt ventilatoren kopen met tot 9 bladen maar de meest voorkomende soort heeft 5 bladen.

De meeste ventilatoren hebben verschillende snelheden waarop je het toestel kunt instellen. Dit hangt ervan af hoe sterk je de lucht wilt circuleren in de ruimte en hoeveel luchtverplaatsing je wilt voelen. De grootte van de ruimte kan ook een rol spelen daarbij, in een kleine ruimte zul je een ventilator niet op de hoogste stand moeten zetten.

 

Mogelijkheden voor verlichting en bediening

Vele ventilatoren komen met de mogelijkheid om er een lamp aan te bevestigen en zo te zorgen voor licht. Andere ventilatoren zijn zo ontworpen dat ze al over verschillende ingebouwde lampen beschikken. Er bestaan ook ventilatoren die je kunt uitrusten met een verlichtingsset indien je later een lamp wilt bevestigen.

Als je net op zoek bent naar een plafondventilator met verlichting, dan heb je keuze uit verschillende soorten die werken met LED lampen, spaarlampen of halogeenlampen.

De klassieke ventilatoren worden bediend via een schakelaar en als je over verschillende snelheden beschikt dan kun je deze meestal aanpassen via een trekkoord. Er bestaan tegenwoordig ook modellen die je kunt bedienen met een afstandsbediening. Dit geeft verschillende voordelen want je kunt de snelheid instellen maar je kunt er ook het licht mee uitschakelen. Heel geavanceerde modellen beschikken over opties om het licht op een willekeurige manier in en uit te schakelen wanneer je op reis bent om eventuele inbrekers af te schrikken.

 

Stijl en materiaal

Plafondventilatoren zijn in verschillende stijlen en designs beschikbaar. Je kunt kiezen voor een antieke afwerking zodat ze goed in huizen passen met een vintage design. Deze ventilatoren zijn meestal afgewerkt met koper en geven een warm licht af. Je kunt natuurlijk ook gaan voor een moderne stijl in metaal met rechtlijnige afwerking. Deze stijl is mooi in eenvoud dus heeft weinig versieringen en past in bijna alle interieurs.

Rustieke plafondventilatoren passen perfect bij mensen die houden van een country en western stijl en er bestaan zelfs ventilatoren met een tropisch design voor mensen die aan het strand wonen. Je kunt de kleur van de ventilator kiezen maar wees er zeker van dat het verlengstuk dezelfde kleur heeft indien je dit nodig hebt.

Een plafondventilator kan vervaardigd zijn uit verschillende materialen. De basis is meestal van metaal maar kan ook van hout gemaakt zijn en hetzelfde geldt voor de bladen. De verlichting heeft meestal een glazen kap om het licht iets te dimmen over beter te verspreiden over de ruimte.

Kostprijs van een plafondventilator

Een plafondventilator is beschikbaar in verschillende prijsklassen afhankelijk van de kwaliteit van het product. Ventilatoren met een hogere kostprijs zijn beter in het verplaatsen van de lucht zonder veel geluidsoverlast te produceren. Ze zijn meestal ook gemaakt van onderdelen van betere kwaliteit en gaan langer mee.

Vele goedkope ventilatoren bevatten motoren die vlug kapot gaat en zelfs op de laagste stand nog geluid maken. De kwaliteit van de constructie en het design is meestal ook ondermaats. Toch kun je mooie aanbiedingen vinden op het internet door verschillende producten te vergelijken. Lees de reviews van kopers voor goede aanbevelingen, meestal vind je online duurdere producten voor een goedkopere prijs.

 

5 Beste Plafondventilatoren (Reviews) van 2022

 

Is het net iets te warm bij u in de zomer, maar u wilt geen geld uitgaven aan een dure airconditioning? Wat dacht u dan van een goedkope plafondventilator? Zo hebt u de perfectie dosis verfrissing bij warmer weer en hoeft u niet te veel geld uit te geven. Wilt u nog iets extra, koop dan een plafondventilator met een lamp voor extra verlichting of met een afstandsbediening om hem vanuit de sofa te activeren. Wij zetten enkele plafondventilator aanbiedingen voor u op een rijtje zodat u voor uzelf kunt uitmaken welke de beste plafondventilator is!

 

1. Bestron DT48C Plafondventilator Geborsteld RVS

 

De Bestron is handig voor elk jaargetijde, je kunt eenvoudig overschakelen tussen zomer en winter. Met zijn breedte van 120 centimeter heeft hij een groot bereik en zorgt dus voor een goede circulatie.

Hij bestaat uit 3 bladen en een motorbehuizing in chroom en is daarbovenop nog eens geruisloos. Let wel dat er een minimum van 2.30 meter afstand tussen de vloer en de bladen moet zitten.

De online reviews geven een positief advies over dit product. Het is een goede ventilator voor weinig geld. Inderdaad, met zijn gemiddelde prijs van 50€ behoort hij tot de goedkope plafondventilators.

Kopers zijn tevreden over de kwaliteit, de prijs en vinden dat hij gemakkelijk te installeren is. Wel vinden ze dat het touwtje net iets langer mocht. Als u op zoek bent naar een simpele ventilator voor een goede luchtcirculatie dan is dit topproduct voor u misschien wel de beste plafondventilator.

Bestron is misschien niet één van de gekende en dus niet één van de populairste merken toch blijken heel wat kopers er tevreden over te zijn. Dit komt door de vele voordelen die we hieronder even kort op een rijtje zetten gevolgd door de nadelen ervan.

Voordelen
Goede prijs-kwaliteitverhouding:

ondanks de goedkope prijs van dit product in vergelijking met sommige andere plafondventilatoren  voldoet het product aan de verwachtingen van heel wat kopers.

Formaat:

het toestel heeft een volledige breedte van 120 centimeter en behoort dus niet tot de kleinste ventilatoren. Het product heeft een groot bereik en zorgt hierdoor ook voor een goede luchtcirculatie.

Nadelen
Het touwtje:

aan de plafondventilator is een touwtje bevestigd dat voor enkele gebruikers net iets langer had mogen zijn. Daarnaast zijn de meeste kopers van mening dat het er niet zo goed uitziet en zij storen zich hier dan ook aan.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Qazqa Cool 52 Plafond ventilator met lamp 2 lichts

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar een degelijke plafond ventilator? Dan kun je misschien alvast even dit apparaat van het bekende merk QAZQA bekijken. Het toestel heeft heel wat positieve reacties mogen ontvangen van verschillende klanten.

De originele en unieke plafond ventilator is gemaakt uit een combinatie van verschillende materiaalsoorten zoals glas, hout en metaal. Verder heb je de mogelijkheid om uit 5 verschillende kleurtjes te kiezen. Je kunt de plafond ventilator gebruiken in combinatie met een LED lamp, een spaarlamp of een gloeilamp maar ook een halogeenlamp is een mogelijkheid.

Je zult merken dat het toestel over een E14 fitting beschikt en helemaal stofdicht is. Verder is er een aansluitspanning van ongeveer 220 Volt tot maximum 230 Volt. Het is ook mogelijk om de lichten te dimmen. Het enige minpuntje is dat je de dimmer er dan nog zelf zult hoeven bij te kopen.

Het is niet altijd makkelijk om een goede keuze te maken tussen de verschillende plafond ventilators. Daarom willen wij jou natuurlijk heel graag proberen helpen. We zijn dan ook meteen op zoek gegaan naar wat nu precies de voordelen en de nadelen van dit toestel zijn.

Voordelen
Compatibel:

het toestel beschikt over een E14 fitting. Je kunt er dus een spaarlamp, een gloeilamp, een halogeenlamp of zelfs gewoon een LED lampje indraaien.

Aansluitspannning:

deze plafond ventilator beschikt over een maximale aansluitspanning van ongeveer 220 tot 230 Volt.

Gebruiksgemak:

je zult merken dat het toestel bijzonder eenvoudig te gebruiken is. Daarnaast is het ook heel erg veilig want het is namelijk volledig stofdicht.

Materiaal en design:

het apparaat bestaat uit een combinatie van enerzijds glas en anderzijds hout en metaal. Verder is de plafond ventilator in 5 verschillende kleuren te verkrijgen.

Nadelen
Geen dimmer:

indien je het licht wenst te dimmen dan is het belangrijk om er meteen ook nog een dimmer bij te kopen. Deze is jammer genoeg niet bij de aankoop van het toestel inbegrepen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Westinghouse Bendan Plafondventilator met lamp

 

Ben je niet alleen op zoek naar kwaliteit maar ook naar een uniek en prachtig design? Dan lijkt deze plafondventilator van Westinghouse wel aan de verwachtingen te voldoen. Bovendien valt ook het prijskaartje nog hartstikke goed mee.

De plafondventilator heeft een totale afmeting van 132 x 132 x 38 cm en is vervaardigd uit een combinatie van verschillende materiaalsoorten. Zo heeft men gewerkt met metaal, hout en glas. Vandaar ook de aparte uitstraling die mooi tot uiting zal komen in een landelijke of strakke woning. De ventilator heeft een maximaal vermogen van 60 Watt en je kunt er dus met gemak een halogeen lichtbron in plaatsen. De 5 ventilatorbladen zorgen voor een aangenaam briesje of een koele wind, naargelang de 3 standen waaruit je kunt kiezen.

Een blik op de verschillende online reviews leert ons dat de kopers tot op heden alleen maar positieve reacties hebben geplaatst. Zo wordt de kwaliteit door de meerderheid met een maximum score beloond, net zoals ook de gebruiksvriendelijkheid en het aparte design. Kortom, een topproduct.

Westinghouse is een bekend merk op het gebied van ventilatoren. Het loont dan ook de moeite om de voor- en nadelen van dit product even grondig op een rijtje te plaatsen. Op die manier krijg je een beter beeld van de mogelijkheden en kun je te weten komen of het al dan niet iets voor jou is.

Voordelen
Materiaal:

het is een duurzame plafondventilator die vervaardigd is uit metaal, glas en hout.

Lichtbron:

de plafondventilator kan aangevuld worden met een halogeen lichtbron met een maximaal vermogen van ongeveer zo’n 60 Watt.

Handig in gebruik:

de plafondventilato is makkelijk en zonder al teveel problemen te installeren. Bovendien heb je de mogelijkheid om te kiezen uit maar liefst 3 verschillende ventilatorstanden. Je krijgt zelfs een afstandbediening meegeleverd.

Design:

de plafondventilator wordt gekenmerkt door een opvallend design dat bestaat uit 5 ventilatorbladen. De maximale diameter bedraagt ruim 132 cm.

Nadelen
Geen lichtbron:

jammer genoeg wordt de lichtbron niet meegeleverd op het moment van de aankoop.

Geen dimfunctie:

je moet er echter wel rekening mee houden dat de plafondventilator niet over een dimfunctie beschikt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. LT-Luce Fanaway EVO 2 Staal met afstandsbediening & lamp

 

Je zou natuurlijk ook kunnen opteren voor deze prachtige plafondventilator van LT-Luce. Dit exemplaar maakt deel uit van de Lt-Luce Fanaway serie en wordt geleverd inclusief lamp en afstandsbediening. Verder heb je de keuze om te kiezen uit 2 lichte neutrale kleuren die heel mooi zullen staan in een modern of landelijk interieur.

De ventilator heeft een totale afmeting van maar liefst 122 x 122 x 40 cm en is hoofdzakelijk vervaardigd uit duurzaam metaal. De ventilatorbladen daarentegen bestaat uit acryl. Je mag er dus zeker van zijn dat het product best wel tegen een stootje kan. De bediening van het product gebeurt geheel elektrisch en je hebt de mogelijkheid om te schakelen tussen de 3 standen die beschikbaar zijn. De motor heeft een maximaal vermogen van 60 Watt en de lampen hebben een E27 fitting. Je kunt er dus makkelijk 3 lichtbronnen van elk 20 Watt in plaatsen.

We moeten jammer genoeg vaststellen dat er nog geen online beoordelingen bij dit product geplaatst staan. Dat kan te maken hebben met het hoge prijskaartje maar het kan ook zijn dat het om een vrij recent product gaat. Laat je hierdoor dus zeker niet afschrikken.

Indien het toch allemaal net een tikkeltje meer mag zijn dan zou je natuurlijk ook altijd voor deze unieke plafondventilator kunnen kiezen. De plafondventilator wordt jou aangeboden door het al dan niet bekende merk LT-Luce en wordt jou toebezorgd met bijbehorende lamp en zelfs een praktische afstandsbediening.

Voordelen
Materiaal:

het is een degelijke en duurzame plafondventilator die best wel tegen een stootje kan. De gebruikte materialen, zoals acryl en metaal, zijn stevig en kwalitatief heel erg sterk.

Vermogen:

de plafondventilator wordt op een geheel elektrische manier bediend. Het maximale vermogen van de motor bedraagt hierbij ongeveer 60 Watt.

Formaat:

de plafondventilator heeft een vrij goed formaat om middelgrote tot grote ruimtes te verkoelen. Zo mag je rekenen op een maximaal formaat van 122 x 122 x 40 cm.

Nadelen
Geen dimfunctie:

houd er wel rekening mee dat de plafondventilator niet over een dimfunctie beschikt.

Geen lichtbron:

jammer genoeg zul je de lichtbron zelf nog apart hoeven aan te kopen en dat kan voor sommige kopers als een vervelende meerkost worden beschouwd.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. AEG DVL 5667 plafondventilator met lamp

 

Vanwege het hoge prijskaartje zul je deze plafondventilator jammer genoeg niet meer tussen de goedkope producten zien verschijnen. Toch zul je zien dat hij zijn geld meer dan waard is. Zo kun je deze krachtige plafondventilator zowel in de winter- als in de zomer gebruiken dankzij de aanwezigheid van een zomer- en winterstand.

Verder zul je zien dat de D-VL 5667 plafondventilator is uitgerust met maar liefst 5 aparte ventilatorbladen vervaardigd uit metaal en voorzien van een stijlvol RVS design. Dankzij de grote bladwijdte kan een optimale luchtcirculatie worden bekomen waardoor de kamer sneller afkoelt en opwarmt. Hij is bovendien makkelijk aan het plafond te installeren dankzij de verlengkabel die wordt meegeleverd. Houd er wel rekening mee dat de hellingshoek van het plafond niet meer dan 10 graden mag zijn.

Kortom, het is de ideale plafondventilator om ruimtes met een oppervlakte van maximaal 40 m2 te verwarmen en af te koelen. Bovendien is hij ook nog eens voorzien van 3 verstelbare lampen. Wat meteen het hogere prijskaartje zou kunnen verklaren. Toch blijken klanten bijzonder tevreden en beoordelen ze het product met een mooie score van 4,6 sterren.

Voordelen
Gebruiksgemak:

dankzij de aanwezigheid van een zomer- en winterstand is het apparaat niet alleen in de winter te gebruiken maar ook in de zomer.

Installatie:

het apparaat kan zonder problemen aan het plafond worden geïnstalleerd met behulp van de meegeleverde verlengkabel.

Materialen:

de bladen van deze plafondventilator werden voornamelijk uit staal vervaardigd en vervolgens voorzien van een RVS design.

Nadelen
Prijzig:

ben je van plan om deze plafondventilator aan te kopen dan zul je jammer genoeg wel rekening moeten houden met een prijskaartje die boven het gemiddelde ligt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

Beacon Moonah zwart plafondventilator 132 cm

 

Je kunt natuurlijk ook altijd opteren om deze plafond ventilator aan te kopen. Het toestel is afkomstig van het al dan niet bekende merk Beacon en behoort jammer genoeg niet meteen tot de goedkope plafond ventilators.

Dit apparaat is gemaakt uit verschillende materiaalsoorten. Zo bestaat de basis of het frame degelijk en duurzaam metaal dat is afgewerkt met een matte poedercoating. Verder is de lampenkap zelf volledig afgewerkt uit donker rookglas waardoor je dit uniek en origineel design krijgt.

Jammer genoeg is het niet zo eenvoudig voor ons om jou hier verder advies over te geven. Dit heeft vooral te maken met het feit dat er nog geen online beoordelingen zijn geplaatst. We durven vermoeden dat het hier dus nog om een vrij recent en nieuw toestel gaat. Neem dus gerust een kijkje naar deze plafond ventilator.

Voordelen
Formaat:

het is een vrij compacte plafond ventilator met een totale afmeting van 33 bij 33 cm.

Materiaal en design:

het apparaat is enerzijds gemaakt uit mat gepoedercoated staal en anderzijds uit donker rookglas. Dit zijn duurzame en stevige materialen die ook zorgen voor een uniek uitzicht.

Voedingstype:

het toestel is voorzien van een E27 fitting en werkt op netstroom. Verder krijg je er bij de aankoop ook meteen een lichtbron meegeleverd. Zo kun je de plafond ventilator praktisch meteen gaan gebruiken.

Nadelen
Geen reviews:

we merken dat er op dit moment nog helemaal geen online reviews door klanten zijn geplaatst. En dit is best wel jammer want daardoor kunnen wij jou geen verder advies geven over de gebruikerservaring.

 

 

Merkloos Boomerang Plafondventilator

 

Deze luxe plafondventilator met afstandsbediening beschikt over drie verschillende standen en dankzij zijn uitzonderlijke vormgeving is hij heel windverplaatsend.

U kan tevens een lamp aan de ventilator bevestigen die met de afstandsbediening aan- een uitgeschakeld kan worden. Hij is uiterst stil dus u hoeft u geen zorgen te maken over geluidsoverlast wanneer u de ventilator inschakelt.

De prijs van dit product ligt ook iets hoger dus hij behoort jammer genoeg niet tot de goedkope plafondventilatoren.

Over dit apparaat zijn nog geen online reviews te vinden dus we kunnen u geen advies geven op basis daarvan.

Het merk Willemse is misschien niet zo gekend bij het grote publiek en dat kan de reden zijn dat er nog geen beoordeling geplaatst is. Laat ons daarom even kijken naar wat het product zo goed maakt en of er eventueel ook minder goede punten terug te vinden zijn.

Voordelen
Gebruiksvriendelijk:

dankzij de afstandsbediening kun je de ventilator aan- of uitzetten vanuit je bed of sofa. Je hebt daarnaast de keuze tussen drie verschillende standen waaruit je kunt kiezen. Bovendien werkt het toestel volledig geruisloos.

Verlichting:

het is mogelijk om een lamp te bevestigen juist naast de ventilator. Bovendien kun je de lamp ook aan- en uitzetten door middel van diezelfde afstandsbediening.

Nadelen
Prijs:

ondanks de vele voordelen die het product biedt, heeft het toch een redelijk hoge prijs. Die hoge prijs kan voor sommige gebruikers misschien echt wel een struikelblok zijn.

 

 

Qazqa Wind 42

 

Deze plafondventilator met lamp zorgt voor een frisse wind in uw huis of kantoor. Hij bestaat uit 4 bladen van elk 42 cm en is toepasbaar op twee manier.

U kan er ook een lamp aan bevestigen indien u graag wat meer licht wilt, de lamp is echter niet dimbaar en is ook niet inbegrepen in de levering, u moet die dus zelf aanschaffen.

Kopers van dit product vinden de handleiding onduidelijk maar zijn voor de rest heel tevreden over deze plafondventilator aanbieding.

Hij is geruisloos, geeft voldoende licht en is ook nog eens goedkoop.  

Deze plafondventilator met verlichting is een topproduct. Als u op zoek bent naar een goedkoop product met verlichting is dit misschien voor u wel de beste plafondventilator.

In vergelijking met de andere producten beschikt deze plafondventilator echt wel over de laagste prijs. Het is misschien niet het beste merk doordat het minder gekend is, toch heeft het heel wat sterke en ook minder sterke punten.

Voordelen
Kwaliteit:

ondanks de lage prijs voldoet dit product voor heel wat gebruikers toch aan de verwachtingen. Het is niet alleen geruisloos maar geeft ook voldoende licht.

Design:

het product heeft een volledig witte kleur met een trendy ontwerp. Hierdoor past het vrijwel in elke interieurinrichting zonder problemen. Het ziet er niet alleen heel trendy maar ook echt stijlvol uit.

Nadelen
Design:

ondanks het feit dat heel wat kopers positief zijn over het ontwerp van deze ventilator vinden andere gebruikers dan weer dat het eerder gedateerd en ouderwets is.

Ventilatorbladen:

het product bestaat uit 4 bladen die elk een lengte hebben van 42 cm en door sommige kopers net iets te klein bevonden zijn.

 

 

Lampen Airfusion

 

Deze mooie design plafondventilator met afstandsbediening kunt u gemakkelijk vanuit uw stoel, sofa of bed bedienen. Hij beschikt zowel over een zomer- als winterstand.

Hij is geruisloos en bestaat uit 3 bladen. Door zijn hoge prijs behoort hij wel niet meer tot de goedkope plafondventilatoren.

Alhoewel het woord lampen in de beschrijving van de ventilator zit beschikt hij jammer genoeg niet over verlichting.

Deze ventilator is top en krijgt een positief advies van de online reviews. Kopers zijn heel tevreden over de kwaliteit van dit product en vinden dat het een trendy design heeft.

Hij is ook heel makkelijk te installeren. Dit is een mooie plafondventilator aanbieding.

De plafondventilator van Lampen Airfusion is veruit het duurste van alle producten. Toch was de koper bereid er dit bedrag aan te geven en dit komt doordat het heel wat sterke punten heeft. Die zetten wij graag voor jou op een rijtje gevolgd door de mindere punten.

Voordelen
Kwaliteit:

het product voldoet volledig aan de verwachtingen van de koper en is zijn geld meer dan waard. Bovendien wordt dit gecombineerd met het zeer klassevolle design dat werkelijk in elk interieur past.

Gebruiksvriendelijk:

de plafondventilator beschikt over 3 bladen en werkt volledig geruisloos. Je kunt door middel van de afstandsbediening de ventilator aan- of uitzetten vanuit je sofa of bed.

Nadelen
Lampen:

ondanks het feit dat er in de beschrijving het woord lampen vermeld wordt, beschikt de ventilator echter niet over verlichting.

 

 

LT-Luce Plafondventilator Fanaway EVO 2 Staal

 

Deze prachtige design plafondventilator wordt geleverd met afstandsbediening voor uw gemak, zo hoeft u uzelf niet te verplaatsen om het apparaat te bedienen.

Hij heeft zowel een zomer- als winterstand en heeft automatisch uitklapbare bladen. Hij is gemaakt uit metaal en u kunt kiezen uit 3 verschillende standen. Daarbovenop is het ook nog eens een plafondventilator met verlichting!

De reviews liegen er niet om, dit is een mooie plafondventilator aanbieding. Eén koper omschrijft het automatisch openen en sluiten van de bladen met de bloei van een lotusbloem.

Volgens velen is het de meest geruisloze ventilator ooit en de meesten zijn na hun aankoop naar de winkel teruggegaan om er nog bij te kopen. Gebruikers zijn ook heel tevreden over het design en de verlichting is sterk genoeg. Het advies is enkel maar positief dus kunnen we enkel besluiten dat dit product echt top is!

In vergelijking met de vorige producten is deze plafondventilator van het merk LT-Luce echt wel het duurste product en daardoor misschien niet meteen het populairste. Toch heeft ook dit product heel wat voor- en nadelen. Laten we deze even kort bekijken.

Voordelen
Handig in gebruik:

de ventilator beschikt over een zomerstand en een winterstand en is dankzij de bijgeleverde afstandsbediening heel gemakkelijk te gebruiken vanuit je zetel of je bed.

Kwaliteit:

ondanks de hoge prijs is het toch wel een degelijk product dat over automatisch uitklapbare ventilatorbladen beschikt. Bovendien is het toestel ook voorzien van licht.

Nadelen
Prijs:

het is duidelijk dat het product heel wat voordelen biedt. Toch is het mogelijk dat kopers de prijs net iets te hoog vinden ondanks de degelijkheid van het toestel.

Montage:

de plafondventilator wordt gedemonteerd voor het vervoer. Dit wil dus zeggen dat je thuis zelf de ventilatorbladen in elkaar zult moeten zetten net zoals de ontvanger van de afstandsbediening.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

5 COMMENTAIRES

10top Team

March 21, 2021 at 11:07 am

Hoi John,

Bedankt voor de reactie op de tekst over plafondventilatoren.
Wij bekijken het opnieuw.

Met vriendelijke groet,
het 10toptest.nl team

Reply
John

March 20, 2021 at 4:35 pm

Hoe kan dat u na een jaar nog niets hebt gewijzigd? En mijn reactie van 30 minuten geleden hebt verwijderd. Als u deze blijft verwijderen, ga ik die er vanaf nu vaker opzetten via een robotsysteem.

U schrijft toch zelf dit??:
Echter zullen we de pagina over “plafondventilatoren” updaten en even bekijken of we de 2 uitverkochte producten kunnen vervangen door nieuwe aantrekkelijke ventilatoren die beschikbaar zijn. We brengen dit vandaag in orde.

Reply
10top Team

March 21, 2021 at 11:08 am

Hoi John,

Wij hebben helemaal geen enkele reactie verwijderd en zullen dat ook niet doen.
Echter willen wij er wel graag op wijzen dat elke vorm van communicatie vriendelijk en met respect dient te verlopen.

Met vriendelijke groet,
het 10toptest.nl team

ps: de dubbele reacties gaan we nu uiteraard wel verwijderen.

Reply
Keja

October 21, 2019 at 6:04 pm

Jammer dat juist de mooiere niet beschikbaar zijn..
Zijn ze volgend jaar wel weer beschikbaar

Reply
10top Team

October 22, 2019 at 8:20 am

Beste Keja,
Hartelijk dank voor de reactie. Soms gebeurt het dat een product tijdelijk uitverkocht is. Meestal komen dergelijke producten op termijn terug binnen. Echter zullen we de pagina over “plafondventilatoren” updaten en even bekijken of we de 2 uitverkochte producten kunnen vervangen door nieuwe aantrekkelijke ventilatoren die beschikbaar zijn. We brengen dit vandaag in orde.

Hartelijke groeten

Reply
DMCA.com Protection Status