fbpx

Beste portable dvd speler

Laatste update: 15.10.19

 

Portable dvd spelers test van 2019

 

 

Binnenkort gaan we weer fijn op vakantie met de kinderen. Graag wil je dat je kinderen op de achterbank ook genieten van een misschien wel lange autorit. Daarvoor zijn nu portable dvd spelers een uitkomst. Wij selecteerden een aantal voor jou en keken daarbij ook naar het advies van klanten. Zo kun jij bepalen welke voor jou de beste portable dvd speler is.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Denver MT-783 NB

 

Zoek je een handzaam en eenvoudig te bedienen dvd speler voor jou of voor je kind, dan is dit product wat voor jou. Voor een hele redelijke prijs wordt een prima kwaliteit geleverd met vele voordelen. Je zou hier bijna spreken van een portable dvd speler aanbieding. 

Hij beschikt over een 7” beeldscherm dat maar liefst 180º kan draaien. Hij heeft ingebouwde speakers maar oortjes worden ook meegeleverd. Hiermee kun je zowel individueel als samen kijken en luisteren. Hij heeft een USB poort voor aansluiting van een USB stick. Deze portable dvd speler auto wordt geleverd met een 12 V oplader voor in de auto en een 230 V oplader voor thuis.

In hun review spreken klanten over een prima prijs-kwaliteitverhouding. Deze dvd speler is van goede kwaliteit en biedt een haarscherp beeld. Weliswaar wordt een hoofdsteun niet meegeleverd, maar wel een tasje waarin je alles kunt opbergen.

 

Koop bij bol.com (€67.93)

 

 

 

 

Autovision AV2500IR Duo

 

Heb je meer dan één kind zoet te houden op de achterbank. Dan zoek je natuurlijk naar een portable dvd speler met twee schermen. Bij voorkeur moeten die dan ook afzonderlijk bedienbaar zijn om ruzie op de achterbank te voorkomen. Dan is deze portable dvd speler met twee schermen zeker iets voor jou.

Hij valt niet in de categorie goedkope portable dvd spelers, maar biedt veel waar voor zijn geld. Hij heeft twee beeldschermen van maar liefst 10.1 inch die afzonderlijk bedienbaar zijn met een individuele afstandsbediening. Hij wordt geleverd met laders voor zowel thuis als in de auto. Naast de ingebouwde speakers biedt hij ook een aansluiting voor individuele oortelefoons.

Kopers die deze portable dvd speler met 2 schermen reeds eerder kochten, geven een zeer positief advies voor aankoop. Met name wordt erg lovend gesproken over de zeer scherpe beeldkwaliteit en de mogelijkheid van afzonderlijk gebruik. Bovendien is deze portable dvd speler zeer gebruiksvriendelijk.

 

Koop bij bol.com (€171.01)

 

 

 

 

Autovision AV 1900IR Duo Deluxe

 

Ben je aan vervanging toe van een eerder aangeschafte portable dvd speler? Je hebt inmiddels al hoofdsteunen voor 2 beeldschermen van 9”, dan wil je graag dezelfde grootte weer. Dan zou dit voor jou de ideale vervanging kunnen zijn. Weliswaar worden twee hoofdsteunen meegeleverd, maar die zijn altijd handig als reserve.

Deze portable dvd speler met twee 9“ schermen beschikt over een ingebouwd infrarood zender voor een draadloze verbinding met een koptelefoon. Daarnaast beschikt hij over twee dvd spelers, zodat je kinderen gezamenlijk of individueel kunnen kijken en luisteren. Dat voorkomt dan weer ruzie op de achterbank.

Klanten beoordelen dit artikel enigszins verschillend. Lovend tot matig maar zijn het allemaal wel eens over het grote scherm met een prima beeldkwaliteit. Als minpuntje wordt melding gemaakt van een wat kwetsbaar en minder makkelijk te plaatsen ophangsysteem.

 

Koop bij bol.com (€170)

 

 

 

 

Akai hoofdsteunhouder

 

Beschik je al over een portable dvd speler, maar je hebt nog een goede hoofdsteun houder nodig? Wij hebben deze voor je geselecteerd van het bekende Japanse merk Akai. Als je zoekt naar een hoofdsteunhouder voor je Akai portable dvd speler, dan past deze bij jou.

Hij is geschikt voor beeldschermen tussen de 7” en 10” voor alle merken. Deze Akai hoofdsteunhouder is  eenvoudig te monteren en is bovendien geschikt voor veel autotypen. Hij heeft een afmeting van 220 x 220 x 155 mm en heeft een gewicht van maar slechts 200 gr.

Ook hier zijn de reviews wat uiteenlopend. Deze variëren van goed tot gematigd. Velen prijzen zijn gebruiksvriendelijkheid en het feit dat hij in veel automerken kan worden gebruikt. Als minpuntje wordt aangegeven dat hij minder stevig is.

 

Koop bij bol.com (€29.95)

 

 

 

 

Philips PD7030 

 

Met deze Philips portable dvd speler hoef jij je nooit meer te vervelen. Als je er eentje zoekt voor je kind, dan is dit ook een heel goede keuze voor jou. Zet je kind op de achterbank in het kinderzitje en je hebt er geen omkijken meer naar.

Hij beschikt over een USB poort en een 7” beeldscherm. Hij heeft een aansluiting voor een hoofdtelefoon en voor een USB stick. De accuduur is na oplading maar liefst 3 uur, dus alle tijd om te ontspannen in de trein of de bus. Daarnaast kan hij ook tegen een stootje.

Kopers van deze portable dvd speler van het ons zo vertrouwde Nederlandse merk Philips zijn erg lovend. Deze portable dvd speler heeft een prima beeldkwaliteit en is erg gebruiksvriendelijk voor kinderen.

 

Koop bij bol.com (€179.93)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status