5 Beste power racks Test Van 2020

Laatste update: 28.05.20

 

5 Beste power racks (Reviews) van 2020

 

Vaak is het een heel karwei om na een lange werkdag nog snel even naar de sportschool te rennen. Wil je echter wel aan je lichaam werken en spieren onderhouden of extra trainen, dan kan dit vanaf nu ook gewoon thuis. Kies daarvoor alvast de beste power rack uit. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, hebben we een selectie gemaakt van 5 topproducten. Neem rustig de tijd om ook de online reviews en het advies van klanten, positief of negatief, even ter harte te nemen.

 

 

1.  RS Sports Squatrek Squat rack Power rack 120 x 240 cm

 

Ben je op zoek naar een veelzijdig fitnesstoestel waarmee je niet alleen je armspieren en beenspieren kunt trainen maar ook aandacht kunt geven aan de spieren in je rug en borst? Kies dan voor dit unieke power rack, geleverd en aangeboden door het bekende merk RS Sports. Je kunt er tal van oefeningen mee uitvoeren zoals bankdrukken, squatten en noem maar op.

De power rack is maar liefst 120 cm breed en ongeveer 240 cm hoog. Met een gewicht van ongeveer 60 kg is deze power rack behoorlijk eenvoudig te verplaatsen. De gebruikte materialen zoals staal, zorgen ervoor dat deze power rack voldoende stevig is en belast kan worden met een totaal gewicht van 400 kg. Bovendien is het toestel verstelbaar en dat maakt dat deze power rack zowel door mannen als vrouwen kan worden gebruikt.

Houd er wel rekening mee dat de levering van deze power rack alvast geen gewichten telt. En dat zou mogelijks als een minpuntje kunnen worden beschouwd. Anderzijds krijg je heel wat kwaliteit aangeboden en dit tegen een vriendelijk prijsje. Het lijkt hier wel om een power rack aanbieding te gaan.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2.  Power Rack Powertec WB-PR – Yellow 24-delig

 

In tegenstelling tot het vorige product zul je dit apparaat jammer genoeg niet meteen tussen de goedkope power racks moeten verwachten. De hoge prijs is mogelijks ook een verklaring voor het gebrek aan online reviews. Echter is het altijd mogelijk dat heel wat klanten het toestel reeds in huis hebben gehaald maar gewoon nog niet de tijd hebben gevonden om een reactie te plaatsen.

Beginnend of ervaren sporter; dit power rack is alvast een goede aanbeveling en biedt zelfs de mogelijkheid om op termijn uit te breiden. Zo kun jij je spieren trainen en onderhouden zonder dat je naar de sportschool hoeft te rennen. Het apparaat wordt geleverd door Powertec; een merk bekend vanwege z’n optimale kwaliteit en hoge betrouwbaarheid.

Het rek is maar liefst 125 cm breed en ongeveer 220 cm hoog, verder aangevuld met een gewicht van ruim 93 kg. Ook deze power rack is 100% vervaardigd uit duurzaam staal en kun je maximaal belasten met een gewicht van 450 kilogram. Het rek bestaat uit 24 onderdelen maar is eenvoudig en snel te monteren. Doordat het rek verstelbaar is, is het mogelijk om diverse oefeningen uit te voeren en dit zowel mannen als vrouwen.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3.  Taurus Power Rack stabiliteit en verstelbaarheid met massief frame

 

Wil je liever niet zoveel geld spenderen aan een degelijke power rack maar tegelijk wel zeker zijn van een optimale kwaliteit en stevigheid? Kies dan gelijk voor dit unieke product, jou aangeboden door het populaire merk Taurus. Doordat deze power rack vervaardigd is uit duurzame massieve materialen kun je zeker zijn van heel wat stabiliteit en stevigheid. Dit maakt de power rack belastbaar tot een maximaal gewicht van 300 kg.

Het grote pluspunt is dat de power rack snel en makkelijk te verstellen is. Hierbij is het mogelijk om de steunen aan te passen van minimaal 55 cm tot maximaal 190 cm, rekening houden met een interval van 7,5 cm. Daardoor kun je tal van verschillende oefeningen uitvoeren en de power rack eventueel in combinatie met een halterbank gebruiken.

Het is mogelijk om deze power rack verder uit te breiden met extra halters en gewichten. Kortom, een veelzijdig product waarmee je je trainingen steeds kunt opvoeren. Jammer genoeg zijn er nog geen online reacties bij dit product geplaatst waardoor het voor ons moeilijk is om jou verder advies te verschaffen over de gebruikerservaringen.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4.  RawFitness power rack 153 x 215 cm verstelbaar – zwart

 

Door te kiezen voor deze power rack van RawFitness kies je niet alleen voor kwaliteit maar tevens voor een heel veelzijdig product. De power rack is vervaardigd uit duurzaam massief staal en kan dan ook best wel wat verdragen. De stevige constructie is bovendien eenvoudig en snel in elkaar te plaatsen en staat garant voor een prettige trainingservaring.

Het power rack wordt gekenmerkt door een maximaal formaat van 161 x 153 x 215 cm en biedt een maximale draagkracht aan van maar liefst 400 kg. Het apparaat wordt geleverd inclusief een multifunctionele optrekstang en 8 verchroomde pinnen. De optrekstang is voorzien van een slipvrije coating zodanig dat een optimale grip en stabiliteit wordt gegarandeerd. De pinnen kun je gebruiken om accessoires op te plaatsen die je tijdens de trainingen regelmatig zult gebruiken.

Ook hier blijven enige reacties van klanten voorlopig uit. Het is mogelijk dat het om een vrij recent apparaat gaat dus laat je hierdoor niet meteen afschrikken. Neem de tijd om het toestel te bekijken en misschien is het toch wel nog iets voor jou.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5.  Darwin Fitness Power Cage Set Power Rack Set

 

Met deze unieke power rack set van het populaire merk Darwin Fitness kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. De set bestaat niet alleen uit 2 lange haltersteunen maar telt verder ook nog eens 4 kortere steunen waarvan de hoogte verstelbaar blijkt te zijn. Het is de ideale set voor beginnende sporters.

De set telt ook nog eens een duurzame optrekstang die voorzien is van wel 5 verschillende grepen en zo de mogelijkheid om diverse oefeningen uit te voeren. Ideaal om rug- en borstspieren te trainen en nadien te onderhouden. Verder zullen ook je arm- en beenspieren er heel wat baat bij hebben.

De optrekstang heeft een maximale draagkracht van maar liefst 120 kg en verder is het mogelijk om het apparaat te gebruiken inclusief gewichten. Er wordt aangeraden om te werken met een halterschijven van 30 of 50 mm. Houd er wel rekening mee dat je de halterschijven en gewichten zelf nog zult moeten aankopen daar deze niet meegeleverd worden. De hoge prijs zou jammer genoeg een verklaring kunnen zijn voor het gebrek aan reviews.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status