fbpx

Beste prullenbak

Laatste update: 15.10.19

 

Prullenbakken test van 2019

 

 

Een prullenbak komt altijd wel van pas. Toch is het niet eenvoudig om er de beste prullenbak uit te kiezen. Dat heeft vooral te maken met het ruime assortiment dat er tegenwoordig bestaat. Zo kun je kiezen voor een Wesco prullenbak of een dubbele prullenbak. Verder kun je kiezen voor een prullenbak met een grote inhoud of wil je toch liever een kleine prullenbak. We zijn zo vrij geweest om even op zoek te gaan naar wat nu precies de 5 best beoordeelde producten zijn. Neem rustig de tijd om deze top 5 even te bekijken en kies er dan voor jou de beste prullenbak uit. Probeer zeker aandachtig te zijn voor de reviews en het advies van de gebruikers.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Brabantia Touch Bin

 

Het is niet altijd makkelijk om een goede keuze te maken uit de verschillende prullenbakken. Deze Brabantia prullenbak blijkt echter toch wel bijzonder populair te zijn. En ondanks het feit dat het toestel niet meteen tot de goedkope prullenbakken behoort, blijken de meeste kopers echter wel een positieve review te hebben geschreven.

De prullenbak van ruim 60 liter is afgewerkt in een mooie Matt Steel Fingerprint Proof kleur. Uiteraard heb je de mogelijkheid om ook een andere kleur of design te kiezen. De touch prullenbak is bijzonder makkelijk en handig om te gebruiken en is voorzien van een Soft Touch sluiting. Dit wil zeggen dat het deksel van de prullenbak niet met een klap zal dichtvallen.

We kunnen duidelijk vaststellen dat de overgrote meerderheid van de gebruikers helemaal overtuigd blijkt te zijn van dit product. Het is niet alleen handig te gebruiken maar het beschikt volgens de meesten ook over een correcte prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€124.99)

 

 

 

 

Hailo Tandem de Luxe

 

Ben je op zoek naar een inbouw prullenbak dan kan dit product van het bekende en sterk gewaardeerde merk Hailo misschien wel iets voor jou zijn. Het is een luxe prullenbak die vast en zeker mooi zal staan in een strak en modern interieur.

Je zult merken dat deze inbouw prullenbak over maar liefst 2 gelijke emmers beschikt. Zo heeft elke afzonderlijke emmer een inhoud van maar liefst 15 liter. Waardoor de inbouw tandem prullenbak een totale capaciteit van ruim 30 liter telt. Bovendien is het makkelijk om deze prullenbak te installeren en is het bovendien in een mum van tijd geregeld.

Ondanks de vele voordelen merken we op dat slechts één enkele koper toch niet zo tevreden is over de gebruiksvriendelijkheid van het toestel. Zo zou deze tandem prullenbak helemaal niet zo eenvoudig schoon te maken zijn. Toch spreken de andere gebruikers dat duidelijk tegen.

 

Koop bij bol.com (€90)

 

 

 

 

Simplehuman Retro Step

 

Ook met de Simplehuman prullenbak mag je zeker zijn van een uitstekend apparaat. Dat kun je ook wel al merken aan de enorme hoeveelheid positieve online beoordelingen die het toestel gekregen heeft. De prullenbak heeft een maximale capaciteit van maar liefst 30 liter en is helemaal gemaakt uit duurzaam en stevig RVS.

De zilveren kleur zorgt ervoor dat de prullenbak in om het even welk interieur past. Toch heb je ook nog de mogelijkheid om uit diverse andere kleurtjes te kiezen. En dit alles voor een redelijk betaalbare prijs. Deze prullenbak is een soort van pedaalemmer. Je hoeft dus enkel maar even met je voet op de pedaal te trappen en vervolgens gaat het deksel van de prullenbak open.

Sommige kopers zijn echter van mening dat de prullenbak niet zo stevig en stabiel staat en al zeker niet op een gladde ondergrond. Toch lijken de meeste kopers echter wel helemaal overtuigd te zijn van dit product. Neem alvast een kijkje en oordeel nadien vooral zelf.

 

Koop bij bol.com (€193.89)

 

 

 

 

Eko Ecofly Step Bin

 

Net zoals het vorige product is ook deze prullenbak een handige pedaalemmer. Met een enkele tik op de pedaal zul je merken dat het deksel volledig en zonder problemen opengaat. Deze prullenbak is afkomstig van het bekende merk EKO en is gemaakt uit mat RVS.

Je zult vrijwel meteen merken dat deze prullenbak over 2 afzonderlijke compartimenten beschikt. Daardoor is het makkelijker om het afval van elkaar te scheiden. De prullenbak heeft een totale inhoud van maar liefst 40 liter. Dit wil dus zeggen dat elk afzonderlijk compartiment een volume van ruim 20 liter telt.

De kopers zijn niet alleen overtuigd van de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maar bovendien ook van het prachtige design ervan. Het zal dan ook niet verwonderen dat de overgrote meerderheid van de gebruikers het toestel meteen aan iedereen wilt aanraden.

 

Koop bij bol.com (€87.3)

 

 

 

 

Wesco Single Master

 

Tot slot is er dan ook nog deze handige prullenbak van het bekende merk Wesco. Indien je op zoek bent naar een prullenbak aanbieding dan kunnen we jou alvast dit product aanbevelen. Het toestel heeft een totale inhoud van ruim 9 liter en is dus vrij compact. Dit maakt het ideaal om bijvoorbeeld op de badkamer te plaatsen of bij jou op kantoor.

Het apparaat is bijzonder duurzaam en stevig doordat het gemaakt is uit RVS. Vervolgens is de prullenbak afgewerkt met een glanzende coating waardoor het meteen heel stijlvol en elegant oogt. Je hebt natuurlijk ook wel de mogelijkheid om te kiezen uit tal van andere leuke en stijlvolle kleurtjes.

Ook hier valt meteen op dat de overgrote meerderheid van de kopers duidelijk helemaal tevreden is over deze Wesco prullenbak. Het is een degelijk apparaat dat bijzonder handig te gebruiken is en er eigenlijk ook gewoon goed uitziet.

 

Koop bij bol.com (€62.3)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status