Beste pureestamper

Laatste update: 22.01.20

 

Pureestampers test van 2020

 

Zelf klaargemaakte puree is uiteindelijk niet alleen gezonder maar ook veel lekkerder dan puree uit een pakje. Wil jij vanaf nu ook je puree zelf kunnen maken? Dan heb je daar uiteraard wel een stevige en degelijke pureestamper voor nodig. In onze koopgids leggen we jou graag uit waarop je zoal zou kunnen letten. Uiteraard kun je ook meteen verder scrollen naar onze top 3. Zo is uit onderzoek gebleken dat de Jamie Oliver Zilver pureestamper alvast een uitstekende aankoop is. De zilverachtige kleur oogt modern en klassevol en laat het in eender welk interieur passen. Met de Lurch Grijs pureestamper mag je zeker zijn van een evenwaardig topproduct. Het is een stevige stamper met een breed werkoppervlak en daardoor ideaal om puree voor heel wat personen klaar te maken.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Pureestampers koopgids

 

Kun jij ook zo genieten van een heerlijke zelfgemaakt puree bij een lekker stukje vis? Dan zul jij vast tevreden zijn met een degelijke pureestamper. Uiteraard is het belangrijk dat je rekening houdt met de kwaliteit en de mogelijkheden maar ook met de soort pureestamper. Als je de verschillende modellen en aanbiedingen wilt vergelijken, kun je eventueel ook letten op het design en de kostprijs. Zo ben jij zeker dat je één van de beste pureestampers zult in huis halen.

 

 

Het nut van een degelijke pureestamper

 

Sommige mensen werken nu eenmaal graag in de keuken terwijl andere personen er een bloedhekel aan hebben. Toch is het belangrijk dat wanneer je je gerechten bereidt, je beroep kunt doen op degelijk keukenmateriaal. Een aantal keukenapparaten zijn dan ook zo goed als onmisbaar geworden. De pureestamper is daar zeker één van. Veel mensen zullen soms ook spreken van een aardappelstamper. Het hoeft geen verdere uitleg dat deze 2 verschillende termen naar één en hetzelfde product verwijzen.

Met een pureestamper kun je op een eenvoudige en vooral snelle manier aardappelen tot hele kleine brokjes stampen. Door er nog een beetje melk, nootmuskaat en eventueel een eitje bij te gooien, kun je die typische heerlijke puree klaarmaken. Uiteraard kun je dit apparaatje ook gebruiken om groentjes te fijn te stampen. Het is wel een aanbeveling om meteen een heel degelijke pureestamper aan te kopen. Sommige groenten zijn namelijk iets harder en vereisen iets meer kracht om fijn gestampt te worden. Het is dus wel de bedoeling dat de pureestamper niet meteen kapot gaat zodra je veel kracht hoeft te gebruiken.

 

 

Het type pureestamper

 

Je zult vast en zeker versteld staan van de mogelijkheden die er zijn op het gebied van pureestampers. Eigenlijk kunnen we de aardappelstampers onderverdelen in 2 grote categorieën. Zo heb je de typische standaard pureestampers die we ondertussen allemaal wel kennen. Deze modellen zijn vaak uitgerust met een zijwaarts of ook wel rechtopstaand handvat. Dit handvat is dan weer verbonden met het stamphoofd. In de meeste gevallen is het stamphoofd uit RVS draad vervaardigd in een soort van zigzag vorm. In andere gevallen kan het ook gewoon een RVS plaat zijn dat voorzien is van grote of kleine gaatjes.

Tegenwoordig zul je ook steeds meer moderne pureestampers op de markt zien. Dit is dan de zogenaamde pureepers. De moderne versie van de standaard pureestamper. Bij dit apparaatje wordt er eigenlijk gewerkt met een soort knijpsysteem. De twee handvatten zijn verbonden met een bakje waar je de aardappelen moet in leggen. Op het moment dat je de 2 handvatten samenknijpt, worden de aardappelstukjes meteen fijngestampt.

 

 

De mogelijkheden en de kenmerken

 

In je zoektocht naar de voor jou ideale pureestamper zul je heel wat mogelijkheden opmerken. Ze zijn er tegenwoordig echt wel in alle kleuren van de regenboog en verschillende formaten. Toch raden wij jou aan om in de eerste plaatst te kijken naar de kwaliteit ervan. Het is niet de bedoeling dat je pureestamper meteen stuk gaat omdat je iets teveel kracht hoefde te zetten. Ook al ziet het apparaat er qua design dan wel leuk uit, het is dan toch vooral weggesmeten geld.

Bij het bepalen van een degelijke pureestamper kun je zeker en vast rekening houden met de mogelijkheden die het apparaatje biedt. Sommige exemplaren bieden iets meer opties dan andere pureestampers. Uiteraard zul je dit ook in de prijs voelen. Het is dus aan jou om te bepalen welke verwachtingen jij hebt. Als je een pureestamper wilt die vaatwasserbestendig is, dan raden wij jou geen model aan dat uit hout of gewoon ijzer gemaakt is. Dit zou al vrij snel stuk kunnen gaan.

Verder is het ook aan te raden om een model uit te zoeken met een stevig handvat. Op die manier kun je voldoende kracht zetten zonder dat je schrik hoeft te hebben dat de pureestamper breekt. Sommige exemplaren zijn ook voorzien van een ophangoog zodat je de pureestamper omhoog kunt hangen.

 

 

Kostprijs en het ontwerp

 

Er zijn heel wat goedkope pureestampers op de markt. Van sommige andere exemplaren zul je dan weer versteld staan van de hoge prijs. Je kiest uiteraard wel helemaal zelf het bedrag dat je maximaal wilt en kunt spenderen aan een degelijke aardappelstamper. Toch raden wij jou aan om in de eerste plaats even rekening te houden met je verwachtingen. Ben je bijvoorbeeld van plan om de pureestamper regelmatig te gebruiken of toch helemaal niet. Indien je slechts 2 maal per maand een pureestamper wilt gebruiken, dan hoef je zeker niet het duurste model uit te kiezen.

Verder kan de kostprijs bepaald worden door heel veel zaken zoals het type pureestamper. Een pureepers zal namelijk iets prijziger zijn dan een standaard model. Het is zeker mogelijk om een leuke pureestamper aanbieding tegen te komen. Je hoeft daarvoor enkel de promoties in de gaten te houden. Bekijk ook zeker de reviews van onze kopers.

 

 

Pureestamper Reviews – Top 5

 

 

Puree kan perfect smaken bij een heerlijk stukje vis. Daarvoor heb je dan ook de beste pureestamper nodig. Aangezien er zoveel mogelijkheden op de markt zijn is het niet altijd eenvoudig om het ideale toestel eruit te pikken. Neem daarom zeker eens een kijkje in onze top 5.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Jamie Oliver Zilver

 

Voor iedereen die graag in de keuken maaltijden klaarmaakt, kan deze pureestamper van het merk Jamie Oliver dan ook helemaal niet ontbreken. Het product is gemaakt van roestvrij staal en heeft een zilverachtige kleur.

Dankzij de kleine gaatjes aan de buitenkant van het product en de grotere gaatjes aan de binnenkant kun jij vanaf nu puree maken zonder brokken. Bovendien is het product ook voorzien van een pannenlikker waarmee je de pan mooi kunt leegmaken. Het product beschikt over een ophanghaakje waarmee je het product gemakkelijk kunt ophangen.

Uit de beoordelingen bij dit product blijkt dat werkelijk iedereen tevreden is over dit product. Dit doet ons vermoeden dat het wel eens om een topproduct zou kunnen gaan. Het is niet alleen handig in gebruik, het ziet er gewoon ook nog eens heel goed uit. Bovendien geven veel kopers ook een positief advies over de prijs-kwaliteitverhouding ervan.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Lurch Grijs

 

Dankzij de pureestamper van het merk Lurch kun jij vanaf nu in een recordtempo de lekkerste puree voorschotelen aan jouw vrienden en familie.

Het product is volledig gemaakt uit roestvrij staal en heeft een grijze kleur. Hierdoor kan het zeker niet misstaan in gelijk welke keuken. Bovendien kun je de pureestamper heel gemakkelijk gaan schoonmaken daar hij perfect in de vaatwasser mag gestopt worden.

Uit een enkele review is gebleken dat de pureestamper wel heel zwaar weegt. Toch zijn de meeste kopers echter overtuigd van de goede prijs-kwaliteitverhouding ervan. Het is heel handig in gebruik en sommige kopers gebruiken het toestel ook om er heerlijke appelmoes mee te maken. Het fraaie design is ook hier een extra pluspunt voor de meeste personen.

 

Koop bij bol.com (€22.99)

 

 

 

 

Brabantia Profile Matt Steel

 

De Brabantia pureestamper is gemaakt van roestvrij staal en heeft een zilverachtige kleur. Dit zorgt er niet alleen voor dat het een klassevolle uitstraling creëert, het zorgt er ook voor dat het gemakkelijk in elke keuken past.

Het product is volledig naadloos wat ervoor zorgt dat je het eenvoudig kunt schoonmaken. Bovendien mag het ook in de vaatwasser gestoken worden. Je kunt de pureestamper ook goed opbergen aangezien het van een ophanghaak voorzien is. Hierdoor kun je het aan de wand dicht tegen het fornuis ophangen.

Voor sommige personen had het product iets groter mogen zijn. Toch is de meerderheid heel lovend over dit product. Het is gemakkelijk schoon te maken en heel erg handig in gebruik. Daarnaast beschikt het product ook over een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit in combinatie met het fraaie design zorgt ervoor dat dit voor veel kopers een echte pureestamper aanbieding is.

 

Koop bij bol.com (€8.95)

 

 

 

 

Brabantia Black Line Zwart

 

Als jij ook zo kunt genieten van heerlijke puree en die het liefst zonder al te veel klonters hebt, dan moet je echt de pureestamper van Brabantia aanschaffen.

Deze pureestamper is volledig gemaakt uit kunststof en is beschikbaar in een zwarte kleur. Bovendien is er geen spoor van naden waardoor het product gemakkelijk schoon te maken is. Je kunt het trouwens ook zonder problemen in de vaatwasser stoppen. Ideaal voor mensen die niet zo graag afwassen. Dankzij het ophanghaakje kun je de pureestamper gemakkelijk wegbergen.

Net zoals bijvoorbeeld pureestampers van tupperware gemakkelijk in de hand liggen bij veel mensen, zijn de meeste kopers ook echt heel tevreden over deze brabantia pureestamper. Het is een product van goede kwaliteit dat er ook nog eens heel goed uitziet. Sommige gebruikers vinden de steel van het product wel net iets te kort.

 

Koop bij bol.com (€7.49)

 

 

 

 

Oxo Good Grips Zwart

 

Met deze pureestamper van OXO good grips maak jij vanaf nu de allerbeste puree. Je hoeft dus niet langer beschaamd te zijn om je vrienden en familie uit te nodigen.

De pureestamper is volledig gemaakt van roestvrij staal en is beschikbaar in een zwarte kleur. Bovendien kun je het product voor meer dan alleen puree gebruiken. Dankzij de verschillende instellingsmogelijkheden kun je er ook gemakkelijk pastinaak, wortel en rapen mee klaarmaken. Je kunt het toestel ook gemakkelijk uit elkaar halen wat ervoor zorgt dat schoonmaken geen enkel probleem meer is.

In tegenstelling tot de vorige producten hierboven is dit product net iets prijziger. Dit doet ons vermoeden dat het product niet meer tot de goedkope pureestampers zal behoren. Enkele gebruikers vinden het er niet zo aantrekkelijk uitzien. Toch zijn de meeste kopers overtuigd van de goede kwaliteit. Bovendien is het ook nog eens heel erg handig in gebruik.

 

Koop bij bol.com (€52.72)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status