Beste quadcopter drone

Laatste update: 02.12.22

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Quadcopter drones test van 2022

 

Met een quadcopter drone haal je een soort van drone in huis die kan vliegen met behulp van 4 afzonderlijke propellers. Vandaar dus ook de naam quadcopter. In onze koopgids proberen we zo goed mogelijk uit te leggen waarmee je zoal rekening zou kunnen houden in je zoektocht naar de beste quadcopter drone. We zijn daarnaast ook op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde apparaten. Zo hebben we kunnen opmerken dat je met de DJI Mavic Pro Fly quadcopter drone een degelijk toestel in huis haalt. Bovendien kun je het toestel na gebruik gewoon gaan dichtvouwen en op die manier snel verplaatsen. Ook met de Parrot AR.Drone 2.0 quadcopter drone haal je een meer dan waardig alternatief in huis. Bovendien kun je dit apparaat zonder problemen via de Wifi verbinding gaan besturen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Quadcopter drones koopgids

 

Een quadcopter drone is een drone die vier propellers gebruikt om te kunnen vliegen. Deze drones zijn heel stabiel en zijn daarom een goede aanbeveling voor mensen die camerabeelden vanuit de lucht willen maken. Als je op zoek bent naar een quadcopter drone aanbieding dan is het belangrijk om te letten op het gebruik, de batterijduur, de besturing, de camera en de prijs. We gaan even dieper in op deze punten zodat het kan helpen om de beste quadcopter drone te kopen.

 

 

Gebruik van de drone

 

Je moet in de eerste plaats weten waarvoor je de drone zult gebruiken, daarna is het makkelijker om te beslissen welke soort drone je beter koopt. Als je van plan bent om vooral foto’s en video’s te maken dan moet je op zoek gaan naar een drone met een goede camera. De beeldkwaliteit van de camera moet optimaal zijn zodat je uitstekend beeldmateriaal kunt maken.

Als je lange afstanden wilt vliegen met je drone dan kun je letten op de maximale afstand van de drone. Dit kun je weten door te letten op het maximale bereik van de afstandsbediening naar de drone toe. Een quadcopter drone beschikt over een uitstekende stabiliteit dankzij het gebruik van de vier propellers en is dus geschikt om mee te filmen.

 

 

Levensduur van de batterij

 

De batterij is waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel van een drone. Hoe sterker de batterij, hoe langer je zult kunnen vliegen met je drone voordat je de batterij opnieuw hoeft op te laden. Je moet dus letten op twee kenmerken van de batterij wanneer je een drone koopt.

Je moet rekening houden met de capaciteit van de batterij. Hoe hoger de capaciteit, hoe langer je de drone kunt gebruiken. Meestal staat op de verpakking van het toestel aangegeven hoe lang je de drone kunt gebruiken met een volle batterij. Ten tweede moet je letten op de oplaadtijd van een batterij. Sommige batterijen zijn vlug opgeladen maar andere batterijen doen er veel langer over.

 

 

De besturing

 

Een drone kan op twee manieren bestuurd worden. Sommige apparaten worden verkocht met een afstandsbediening die je kunt gebruiken. Deze afstandsbediening beschikt over een scherm en is verbonden met de camera. Op die manier kun je de beelden zien die je aan het filmen bent.

Andere drones kun je verbinden met je smartphone of tablet via een app en op die manier besturen. Zo kun je ook meteen de filmpjes en foto’s op je telefoon laten opslaan. Zorg er dan wel voor dat je genoeg opslagruimte op je telefoon hebt en dat de batterij van je smartphone sterk genoeg is. De meeste drones met afstandsbediening kun je ook koppelen aan je telefoon om de beelden meteen op te slaan.

Als je de beelden wilt opslaan op het geheugen van de drone zelf dan is het interessant als je een geheugenkaart in het apparaat kunt plaatsen. Zo kun je de opslagruimte uitbreiden om genoeg beeldmateriaal op te slaan.

 

 

De camera van de drone

 

De meeste mensen kopen een drone om opnames te maken of foto’s te nemen. Om deze reden beschikken bijna alle drones over een camera. In dit geval geldt de volgende regel: hoe duurder de drone, hoe beter de camera van het toestel. Maar zelfs de goedkope quadcopter drones zijn al voorzien van een HD camera waarmee je beeldmateriaal van hoge kwaliteit kunt maken.

Je kunt dus even goed op zoek gaan naar aanbiedingen want zelfs de goedkope producten beschikken over een hoge kwaliteit. Als je natuurlijk meer geld uitgeeft zal de kwaliteit nog beter zijn. Vooral in het geval van de camera kun je bij een duurder product bijvoorbeeld een betere optische zoom hebben. Op die manier beschik je over meer mogelijkheden wanneer je aan het filmen bent.

Prijs van een quadcopter drone

 

Een goedkope drone kost toch al gauw €200 en een duurder exemplaar kan je makkelijk €1000 kosten. Als je geen haast hebt om een drone te kopen en je wilt geld besparen dan kun je best zoveel mogelijk producten vergelijken op basis van de prijs en de kwaliteit.

Een makkelijke manier om dit tot stand te brengen is door online te zoeken naar drones op verschillende webwinkels. Deze winkels bieden geregeld interessante promoties aan zodat je niet moet wachten tot de koopjesperiode om een goedkopere aanbieding te vinden.

Je kunt dit product ook eenvoudig online bestellen en aan huis laten leveren. Let wel op de voorwaarden van de verkoop, zorg ervoor dat je het product eerst kunt testen en tenminste over één week beschikt om een eventueel defect product terug te sturen. Houd ook rekening met de verzendkosten van de drone, bij een zwaar toestel kunnen deze redelijk hoog oplopen.

 

 

Quadcopter drone reviews – top 5

 

 

Een quadcopter drone gebruikt vier propellers om te vliegen voor meer stabiliteit en zo betere camerabeelden vast te leggen. Wij hebben vijf producten opgezocht en vergeleken op basis van de reviews van kopers. Baseer je op hun advies om de beste quadcopter drone voor jezelf te kopen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

DJI Mavic Pro Fly 

 

De DJI Mavic Pro kun je opvouwen om het makkelijk overal mee naartoe te nemen. De drone maakt foto’s met een kwaliteit van 12 megapixel en kan videobeelden opnemen in 4k. Dit toestel behaalt een maximale snelheid tot 65 km per uur en je kunt er maximaal 27 minuten mee vliegen.

Het apparaat is uitgerust met verschillende sensoren zodat de drone obstakels kan ontwijken. Het beschikt zelfs over een tracking functie zodat je drone je automatisch volgt. De drone heeft een maximaal bereik van 7 km en je kunt het toestel besturen met zowel je controller als je smartphone.

Het grootste minpunt van deze drone is de hoge prijs maar je krijgt er wel topkwaliteit voor terug. Verder geven de kopers nog goed advies over de beeldkwaliteit van de video’s en de foto’s en kun je makkelijk vliegen met dit toestel.

Het is niet altijd eenvoudig om een goede en duurzame quadcopter drone te vinden. Volgens verschillende kopers loont het echter de moeite om dit apparaat van het merk DJI toch eens van naderbij te bekijken. Hieronder kun je alvast de voor- en nadelen van de drone op een rijtje zien.

Voordelen
Capaciteit:

met deze drone kun je zonder problemen uitstekende beelden maken van 12 megapixels en videobeelden in een schitterende kwaliteit van 4k.

Handig in gebruik:

de maximum snelheid van deze drone ligt rond de 65 km per uur. Daarnaast kun je het toestel gedurende 27 minuten lang probleemloos gebruiken.

Comfort:

het is mogelijk om de drone na gebruik helemaal op te vouwen. Op die manier is het toch gemakkelijker om overal mee naartoe te nemen of om nadien op te bergen.

Nadelen
Kostenplaatje:

het is niet meteen het toestel met de laagste prijs en dat vinden sommige klanten best wel wat jammer.

Kwetsbaar:

een kleine minderheid van de kopers is echter van mening dat bepaalde onderdelen aan het toestel vrij kwetsbaar zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Parrot AR.Drone 2.0

 

De Parrot AR.Drone 2.0 is geschikt voor personen vanaf 15 jaar en is draadloos bestuurbaar via Wifi. Je kunt de app downloaden op je smartphone om de drone te besturen en het apparaat is uitgerust met 2 HD camera’s die kunnen filmen of foto’s nemen. Je kunt tot 12 minuten vliegen met deze drone per batterij.

De gebruikers zijn tevreden over de goede kwaliteit van dit apparaat en je kunt er eindeloos speelplezier aan beleven. Hoewel enkele kopers hem al een paar keer tegen een paal laten vliegen hebben is er toch geen blijvende schade vastgesteld aan het toestel, het is dus een stevige drone.

De kopers raden wel aan om meteen een tweede batterij erbij te bestellen want anders beleef je er maar kort plezier aan. Ook duurt het even voordat je het vliegen onder de knie hebt maar daarna kun je er veel van genieten.

Je kunt natuurlijk ook altijd opteren voor de Parrot AR.Drone 2.0. Dit model is aan te raden voor personen vanaf de leeftijd van ongeveer 15 jaar oud. Doordat de drone over een krachtige Wifi verbinding beschikt kun je deze drone geheel draadloos gaan besturen. Het loont dan ook de moeite om even op zoek te gaan naar de eigenschappen van dit apparaat.

Voordelen
Voeding:

deze drone werkt op basis van een krachtige batterij. Per batterij is het mogelijk om de drone tot wel 12 minuten lang te laten vliegen.

Gebruiksgemak:

je zult vrijwel meteen merken dat deze drone over 2 krachtige HD camera’s beschikt waarmee je videobeelden en foto’s kunt maken.

Prijs-kwaliteitverhouding:

de overgrote meerderheid van de kopers is echter helemaal overtuigd van de uitstekende kwaliteit van het toestel en de duurzaamheid ervan. Ze zijn dan ook bereid om het prijskaartje te betalen.

Nadelen
Tweede batterij:

een aantal kopers geven wel graag de raad mee om eventueel een extra tweede batterij aan te kopen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Denver DCH-330

 

De Denver DCH-330 is geschikt voor mensen op zoek zijn naar goedkope quadcopter drones.

Je kunt dit toestel eenvoudig besturen via de afstandsbediening en het is uitgerust met een ingebouwde 2.0MP camera. Als je wilt filmen dan moet je er wel een microSD kaart in plaatsen om de beelden te kunnen opslaan.

Het apparaat heeft een compact design dus je kunt het makkelijk overal mee naartoe nemen. De maximale vlieghoogte bedraagt 30 meter en de afstand waarop je het kunt bedienen ook 30 meter. Het toestel werkt op AA batterijen en je kunt er tot 9 minuten mee vliegen.

De kopers geven goed advies over de kwaliteit van deze quadcopter drone aanbieding. De kinderen beleven er uren speelplezier aan maar het is wel nogal moeilijk om goed te kunnen vliegen in het begin. De batterijen zijn ook veel te snel leeg.

Indien je op zoek bent naar een quadcopter drone maar liever niet zoveel geld wenst uit te geven aan een degelijk apparaat dan hoef je zeker dit model even te bekijken. Je zult meteen versteld staan van het bijzondere prijskaartje. Daardoor zou het misschien ook wel eens tot populairste drone toestellen kunnen behoren.

Voordelen
Formaat:

in tegenstelling tot sommige andere drone toestellen zul je merken dat dit apparaat vrij compact is. Daardoor is het gemakkelijk op te bergen en kun je het ook overal mee naartoe nemen.

Bereik:

met dit apparaat kun je gemakkelijk tot wel 30 meter hoog vliegen. Daarnaast kun je het toestel vanop maximaal 30 meter gaan besturen.

Voeding:

de drone maakt gebruik van krachtige AA batterijen. Vervolgens kun je er gedurende 9 minuten lang mee vliegen.

Nadelen
Geen microSD kaart:

het is belangrijk om te beseffen dat het apparaat niet geleverd wordt met een microSD kaart. Deze heb je echter wel nodig wanneer je wilt filmen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

DJI Spark Alpine White

 

Deze drone heeft een heel compact ontwerp en weegt slechts 300 gram. Je kunt dit toestel eenvoudig en je zak of tas meenemen. De drone kan bestuurd worden met de controller, je smartphone of zelfs gedeeltelijk met je hand. Het apparaat beschikt over verschillende functies en is in verscheidene kleuren verkrijgbaar.

De drone is uitgerust met een 12MP camera die ook video’s van HD kwaliteit kan opnemen. Met de PalmControl functie kun je de drone besturen met je hand en met Active Track volgt de drone je automatisch.

Over dit product zijn momenteel nog maar 2 beoordelingen geplaatst. Ook hier klagen de gebruikers over de korte vliegtijd van de batterij. Voor de rest maakt het stabiele beelden en is de kwaliteit van de drone top.

Net zoals één van de voorgaande apparaten is ook deze quadcopter drone afkomstig van het bekende merk DJI. Daardoor vermoeden we dat heel wat kopers dit misschien ook wel eens als het beste merk zouden kunnen beschouwen. Het loont dan ook echt de moeite om even op zoek te gaan naar de voor- en nadelen van dit apparaat.

Voordelen
Formaat:

je zult merken dat het om een vrij compact toestel gaat dat gemakkelijk overal mee naartoe te nemen is. Bovendien weegt het amper 300 gram.

Besturing:

het is mogelijk om deze quadcopter drone te bedienen met behulp van de controller. Maar daarnaast kun je dit ook doen door middel van je hand of gewoon met je smartphone.

PalmControl functie:

dankzij de PalmControl functie is het mogelijk om deze quadcopter drone gewoon met je hand te besturen.

Active Track:

dankzij de Active Track functie zul je merken dat de drone je automatisch zal kunnen volgen.

Nadelen
Niet gebruiksvriendelijk:

volgens een kleine minderheid van de kopers is het apparaat niet zo eenvoudig te bedienen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Syma X11 Hornet

 

Deze drone behoort dankzij de lage prijs tot de categorie van goedkope quadcopter drones en is zowel geschikt voor beginners als gevorderden.

De snelheid van de drone kan aangepast worden en bij de levering zit er een demonteerbare kooi om de propellers te beschermen tegen schade.

De accu moet 60 minuten opladen en de drone is voorzien van een LED verlichting zodat je er ook mee in het donker kunt vliegen. Je kunt er tot 8 minuten lang mee vliegen en het wordt geleverd met een controller. Het toestel heeft een bereik van 50 meter.

Kinderen beleven eindeloos speelplezier aan deze drone en ze zijn ook tevreden over het licht om in de donker mee te kunnen vliegen. De drone is perfect om mee te leren vliegen.

Tot slot kun je ook opteren voor deze Syma X11 Hornet quadcopter drone. Zodra je dit model te zien krijgt dan zul je meteen verrast zijn door het betaalbare prijskaartje ervan. Dit is werkelijk ideaal wanneer je liever niet zoveel geld wenst uit te geven of wanneer je gewoon een beperkt budget hebt.

Voordelen
Gebruiksvriendelijk:

dit toestel is niet alleen aan te raden voor gevorderden maar ook voor beginners.

Demonteerbare kooi:

dankzij de demonteerbare kooi is het mogelijk om de propellers van deze quadcopter drone te beschermen tegen eventuele beschadigingen.

Handig in gebruik:

het is mogelijk om de snelheid van het apparaat aan te passen en in te stellen. Daarnaast is er ook LED verlichting voorzien zodat je de drone ook in het donker kunt gebruiken.

Nadelen

We merken momenteel alleen maar positieve online beoordelingen op. Dit maakt het iets moeilijker voor ons om eventuele minpunten te ontdekken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status