fbpx

Beste retro radio

Laatste update: 15.10.19

 

Retro radio’s test van 2019

 

 

De meeste mensen zullen misschien wel één of meerdere radio’s in huis hebben. Maar ben je echt op zoek naar een speciaal en uniek stuk? Dan is een exemplaar met een retro achtig design misschien wel iets voor jou. Zo kun je kiezen voor een retro radio met cd speler of een retro dab radio. Welk toestel je ook kiest, zorg er gewoon voor dat het voor jou effectief om de beste retro radio gaat. Het kan een goed idee zijn om even de top 5 hieronder rustig te bekijken. Probeer het advies, dat door kopers in de online reviews gegeven wordt, alvast niet uit de weg te gaan.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

König HAV-TR800BL

 

Het is misschien niet meteen een Philips retro radio, maar toch ligt dit apparaat van König bijzonder goed in de markt. We kunnen namelijk tal van positieve online beoordelingen waarnemen bij dit product. Bovendien zul je dit toestel vanwege de lage prijs vast en zeker tussen de goedkope retro radio’s kunnen spotten.

Deze retro radio met bluetooth heeft een bijzonder mooie robuuste doch elegante zwarte kleur. De bluetooth functie maakt het mogelijk om een draadloze verbinding te maken met je tablet of je smartphone. Bij de aankoop krijg je er meteen ook een voedingskabel bij, zodat je de radio makkelijk in het stopcontact kunt steken. Toch kan het apparaat ook op batterijen functioneren, alleen zul je die er dan zelf nog moeten bij kopen.

De radio is voorzien van AM/FM radio en zelfs een AUX uitgang. De handgreep maakt het allemaal wat comfortabeler wanneer je de retro radio wenst te verplaatsen. Ondanks de beperkte mogelijkheden volgens één koper, blijkt de meerderheid helemaal overtuigd.

 

Koop bij bol.com (€61.66)

 

 

 

 

Denver DAB-38Grey

 

Zodra je het prijskaartje van deze originele retro radio onder ogen krijgt, zul je het gevoel hebben met een retro radio aanbieding te maken te hebben. Het toestel is afkomstig van het bekende merk Denver en kun je bekomen in maar liefst 2 verschillende doch neutrale retro achtige kleuren. De houten behuizing ziet er niet alleen uniek uit maar is het ook.

Deze retro radio is niet alleen voorzien van een handige FM radio maar beschikt ook over een degelijke DAB+ functie. Verder is er ook een alarmklok functie aanwezig. Ideaal dus als je in de ochtend graag door de radio gewekt wordt. Je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om je te laten wekken door een buzzer signaal in plaats van de radio. Je kunt zelfs een slaapfunctie instellen.

Kortom, er zijn werkelijk heel wat mogelijkheden en opties en dat is ook de meeste kopers niet ontgaan. De meerderheid van de klanten is niet alleen tevreden over de uitstekende kwaliteit maar ook over het prachtige design.

 

Koop bij bol.com (€72.24)

 

 

 

 

ViewQuest BXL-JB10

 

Je kunt natuurlijk ook altijd opteren voor deze originele retro radio van het bekende merk View Quest. Indien je op zoek bent naar een compacte retro radio die je makkelijk overal kunt meenemen, dan is dit het apparaat waar jij al zo lang naar op zoek bent. Bovendien kun je kiezen tussen 3 verschillende doch neutrale retro achtige kleuren.

De behuizing van het apparaat mag er misschien wel retro en vintage uitzien, toch beschikt het toestel over heel wat moderne elementen. Zo is er een FM radio aanwezig, net zoals er ook een DAB en DAB+ functie beschikbaar is. En dankzij de bluetooth functie kun je zelfs muziek van je smartphone streamen.

We merken dat de klanten positief reageren op deze retro radio. Het zorgt niet alleen voor een hemels geluid maar je kunt ook genieten van een duidelijk leesbaar en helder display. Kortom, tal van mogelijkheden resulteert dus in tevreden gebruikers.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Basic BXL-JB10

 

Heb je toch net iets meer interesse in deze retro radio van het bekende merk BasicXL? Dan zul je toch net iets meer budget hoeven te voorzien. Toch is dat niet onlogisch indien je merkt tot wat deze retro radio allemaal in staat is.

Eigenlijk zou je het toestel meer als een soort van retro jukebox kunnen omschrijven die voorzien is van een retro radio. Zo is er een AM/FM radio aanwezig, net zoals het toestel ook over een degelijke cd speler beschikt. Het toestel beschikt over een digitaal LCD display en krachtige ingebouwde speakers. Het heeft een vermogen van 2x 2 Watt en heeft nood aan een 230 Volt voeding.

We merken dat de meeste kopers tevreden zijn over de kwaliteit en de verschillende gebruiksmogelijkheden van het apparaat. Toch is er ook een kleine minderheid die ervan overtuigd is dat dit toestel vrij kwetsbaar is.

 

Koop bij bol.com (€90)

 

 

 

 

König HAV-TR710BL

 

Net zoals het eerste apparaat blijkt ook deze retro radio afkomstig te zijn van het bekende merk König. Het is een mooi en duurzaam toestel dat zomaar eens een retro radio aanbieding zou kunnen zijn. De zwarte kleur laat het er bovendien ook heel robuust en modern uitzien.

Het apparaat is voorzien van een AM/FM radio die een helder en duidelijk geluid produceert. Dankzij het handvat wordt het meteen een pak makkelijker om de retro radio van de ene naar de andere ruimte te verplaatsen. De antenne is vrij lang om een zo goed mogelijke ontvangst te garanderen.

Ondanks de vele positieve reacties door diverse klanten en gebruikers, is het toch wel belangrijk om te weten dat de batterijen niet worden meegeleverd bij de aankoop van het apparaat. Dit kan dus misschien voor sommigen wel een vervelende meerkost betekenen.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status