fbpx

Beste Rimmel

Laatste update: 15.10.19

 

Rimmel test van 2019

 

 

Rimmel koopgids

 

De meeste mensen zullen misschien wel al gehoord hebben van Rimmel. Rimmel is eigenlijk een bekend cosmetica merk dat ontstaan is in Londen. Tegenwoordig heeft het al wereldwijde bekendheid. Ben je zelf ook op zoek naar de beste Rimmel producten maar weet je niet goed waar te beginnen, dan willen wij jou maar al te graag helpen. Zo kan het alvast een goede aanbeveling zijn om verschillende producten met elkaar te vergelijken. Probeer hierbij alvast de vele aanbiedingen en eventuele promoties niet uit de weg te gaan. En wie weet kun je ergens wel een aantrekkelijke Rimmel aanbieding spotten.

 

 

Wat is Rimmel

 

Je hebt misschien wel al gehoord van Rimmel maar wat is het nu precies. Rimmel is eigenlijk een merknaam, een soort van overkoepelende term voor verschillende cosmetica en verzorgingsproducten. Rimmel staat bekend vanwege zijn duurzaamheid en kwaliteit, maar ook vanwege de mooie en voordelige prijskaartjes. Je zult werkelijk versteld staan maar heel wat van de cosmetica behoort tot de goedkope Rimmel producten. En dat is bijzonder aantrekkelijk als je op zoek bent naar degelijke producten maar er liefst niet zoveel geld wilt aan spenderen.

Rimmel staat niet alleen voor passie maar ook voor zelfexpressie. Zelfexpressie vinden zij bijzonder belangrijk omdat het ervoor zorgt dat jij jezelf op een unieke manier kunt profileren. Dit kun je doen door gebruik te maken van make-up. Elke vrouw is uniek en mooi zonder make-up, maar met make-up zorg je nog voor een stuk meer eigenheid. Daarnaast proberen zij er ook voor te zorgen dat je steeds opnieuw je grenzen durft te verleggen.

Bovendien heeft elke persoon het recht en de vrijheid om zichzelf zonder problemen te kunnen uiten. Sommigen zullen kiezen voor een subtiele make-up terwijl anderen het toch iets gewaagder zullen willen. Verder vinden ze het ook belangrijk om mee te geven dat alle proeven en testen volledig volgens de regels en de normen van de wet verlopen. Zij zijn dan ook geen voorstander om producten op dieren te testen, en zullen dit ook zoveel mogelijk proberen vermijden.

 

 

Wanneer kwam Rimmel tot leven

 

Indien je besluit om op zoek te gaan naar degelijke Rimmel producten dan is het ook altijd leuk om een beetje op de hoogte te zijn van de achtergrond. Zo is Rimmel ontstaan in 1834 in Londen, uit de hand van een bijzonder jonge doch getalenteerde parfumeur. Die persoon ontwierp op een gegeven moment een mascara die helemaal niet giftig was. In plaats van er zijn voordeel uit te halen en het product enkel aan de rijke bevolkingsklasse te verkopen, heeft hij zijn uitvinding doorverkocht aan een groter bedrijf.

Sinds dat moment werden de eerste niet giftige mascara’s op grote schaal geproduceerd waardoor ze ook veel goedkoper konden worden aangeboden. Na de mascara’s, werden er ook oogpotloden, foundations en zelfs nagellakjes ontworpen. Vandaag de dag is Rimmel dan ook een bijzonder groot en belangrijk bedrijf op wereldvlak. Je kunt er terecht voor heel wat verschillende make-up producten en verzorgingsproducten. En bovenal wordt kwaliteit gecombineerd met een mooi prijskaartje.

 

 

Welke producten worden aangeboden

 

We hebben het hiervoor al even kort aan bod laten komen, maar Rimmel biedt vooral heel wat make-up producten en verzorgingsproducten aan. Bovendien wordt er hierbij niet enkel en alleen rekening gehouden met de vrouwen, maar is er ook aandacht besteed aan de mannen. Uiteraard bestaat de cosmetica van Rimmel niet alleen uit nagellakjes, oogpotloden, mascara’s, foundations en oogschaduw. Rimmel is veel meer dan alleen maar dat. Zo kun je er ook terecht voor handige toebehoren en accessoires.

Denk maar aan make-up borstels, speciale sponsjes of misschien wel een leuke reisetui? Je kunt er ook terecht voor make-up koffers of make-up reistassen. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden. Daarnaast is er ook aandacht besteed aan bepaalde verzorgingsproducten zoals zalfjes voor het gezicht of de handen. En dit zowel voor mannen alsook voor vrouwen. Kortom er zijn werkelijk heel wat verschillende mogelijkheden wanneer je op zoek gaat naar degelijke producten van Rimmel. Neem rustig je tijd om deze even te bekijken.

 

 

Welk budget hoef je te voorzien en het design

 

Het is ook belangrijk om het even te hebben over het prijskaartje. In elk geval zul je meteen versteld staan van de mooie en voordelige prijs. Uiteraard zul je merken dat bepaalde producten misschien toch een tikkeltje te duur zijn. Maar als we het vergelijken met andere wereldmerken zoals Dior en Chanel, dan zul je aangenaam verrast zijn. Rimmel staat niet alleen garant voor kwaliteit en duurzaamheid maar bovenal ook voor de voordelige prijs.

En dat is natuurlijk een groot pluspunt voor heel wat personen. Veel gebruikers gaan namelijk op zoek naar de perfecte make-up of de perfecte verzorgingsproducten, maar haken al snel af als het heel erg duur is. Rimmel weet daar perfect op in te spelen. Indien je echter toch mocht twijfelen tussen bepaalde producten, dan kunnen de online reviews van andere klanten je misschien alvast wat verder op weg helpen. Bovendien wordt alles geleverd in een mooie en originele verpakking.

 

 

Rimmel Reviews – Top 5

 

 

Rimmel is een vaste waarde op het gebied van cosmetica producten. De meesten onder ons zullen wel de nagellakjes en de matte liquid foundation van Rimmel kennen. Omdat wij willen dat je enkel met de beste Rimmel producten naar huis gaat, hebben wij een top 5 gemaakt. Hieronder stellen wij jou deze 5 opties voor die we hebben geselecteerd op basis van de vele online reviews en het advies van de verschillende klanten. Wie weet zit er ergens ook wel een leuke Rimmel aanbieding tussen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

London Natural Bronzing

 

Met dit bronzingpoeder van Rimmel London zul je op gelijk welk event schitteren. En dat waarderen ook heel wat kopers zodra we de online reviews erop nakijken.

Dit bronzingpoeder met kleurcode 026 Sun Kissed zal je gezicht een mooi warme gloed geven en is bovendien ook helemaal watervast. Uiteraard kun je ook uit heel wat andere kleurcodes kiezen. In elk geval zit er zeker voor elk wat wil bij. Dit goudbruine kleurtje zal je net hetzelfde gevoel geven als een leuke zonnige strandvakantie.

We merken duidelijk dat de overgrote meerderheid van de kopers duidelijk tevreden is over de degelijkheid en de uitstekende kwaliteit van dit product. Het is duurzaam en zorgt voor een mooie gezonde uitstraling. Het product had iets meer volume mogen hebben volgens één enkele koper.

 

Koop bij bol.com (€9.15)

 

 

 

 

London Glam’Eyes

 

Indien je op zoek bent naar goedkope Rimmel producten dan kun je zeker en vast deze eyeliner eens bekijken. Je zult meteen versteld staan van de voordelige prijs ervan. Deze eyeliner komt overeen met de kleurcode 001 Black Glamour maar kun je ook in andere kleurcodes bekomen.

Deze vloeibare eyeliner biedt je de mogelijkheid om in één snelle en vooral vloeiende beweging een mooi lijntje te plaatsen. Je zult merken dat het nog nooit zo eenvoudig geweest is. Bovendien is het product ook dermatologisch getest.

Sommige mensen zijn helemaal tevreden over dit product en laten dit dan ook duidelijk merken aan de hand van positieve online reacties. Andere gebruikers zijn iets minder tevreden en hebben hun twijfels over de kwaliteit ervan. Laat je in ieder geval niet afschrikken en probeer het product even zelf uit.

 

Koop bij bol.com (€7.49)

 

 

 

 

London Stay Matte Pressed

 

Net zoals het eerste product is ook dit een poeder dat afkomstig is van het bekende merk Rimmel London. Dit matte poeder kun je vinden onder de kleurcode 005 Silky Beige. Natuurlijk kun je ook uit heel wat andere kleurtjes kiezen.

Je kunt het product het beste van al aanbrengen ter hoogte van de jukbeenderen met behulp van een middelgrote kwast. Doordat het dermatologisch getest is, kun je er bovendien zeker van zijn dat het om een degelijk product van Rimmel London gaat.

De overgrote meerderheid van de kopers is duidelijk tevreden over de uitstekende kwaliteit en de duurzaamheid van dit poeder. Zij raden het andere personen dan ook meteen aan. Slechts een beperkte groep klanten is van mening dat het om een kwetsbaar product gaat dat helemaal niet zo lang mee gaat.

 

Koop bij bol.com (€9.99)

 

 

 

 

London The Only 1

 

Als je binnenkort een belangrijk feestje op de planning hebt staan, dan wil je er natuurlijk op en top goed uitzien. Met deze matte lipstick van Rimmel London zul jij vanaf het eerste uur stralen. Je kunt bovendien kiezen uit verschillende kleurtjes en zo de lipstick kiezen die het beste bij jou past.

Soms is het vervelend als je lipstick al na een uurtje begint te vervagen. Met dit model van Rimmel London hoef je daar helemaal niet voor te vrezen. Deze lipstick zorgt niet alleen voor een langhoudend kleureffect maar werkt bovendien ook nog eens hydraterend en verzorgend.

We kunnen alleen maar positieve reacties opmerken van de klanten. De kopers zijn duidelijk bijzonder tevreden over de kwaliteit en de hydraterende werking van het product. De meesten raden het ook meteen aan om het product zelf even uit te proberen.

 

Koop bij bol.com (€9.99)

 

 

 

 

London 60 seconds supershine

 

Indien je op zoek bent naar een 60 seconds nagellak dan kun je maar beter dit product eens bekijken. Net zoals de voorgaande cosmetica producten is ook deze nagellak afkomstig van het bekende merk Rimmel London.

Deze nagellak beschikt over de kleurcode 873 Breakfast In Bed en zorgt ervoor dat je er echt fantastisch zult uitzien tijdens het etentje met vrienden. Je kunt bovendien uit nog verschillende andere leuke kleurtjes kiezen. Het potje nagellak bevat 8 ml en is bijzonder duurzaam.

Ook hier kunnen we alleen maar positieve reviews opmerken. De klanten zijn duidelijk tevreden over de aangeboden kwaliteit en de correcte prijs. Het is een degelijk product dat bovendien ook erg handig te gebruiken is.

 

Koop bij bol.com (€4.99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status