fbpx

Beste roeitrainer

Laatste update: 15.10.19

 

Roeitrainers test van 2019

 

 

Is het niet haalbaar om na kantoor nog snel naar de sportschool te rennen? Dan hoef je alvast niet te panikeren want wij hebben de ideale oplossing. Zo zou je kunnen kiezen voor de beste roeitrainer. Op die manier kun je zelf bepalen wanneer je wilt trainen en aan welke intensiteit. Bovendien zul je kunnen kiezen tussen verschillende modellen. Zo is er de concept 2 roeitrainer maar kun je ook opteren voor de Proform r350 roeitrainer. Bekijk alvast even de 5 topproducten hieronder en houd hierbij rekening met de online reviews en het advies van de klanten.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Focus Fitness Row 3

 

Met de Focus Fitness Row 3 roeitrainer haal je volgens verschillende kopers alvast een degelijk apparaat in huis. Het is misschien niet het toestel met de laagste prijs maar toch zul je het zonder twijfel tussen de goedkope roeitrainers kunnen spotten.

Je zult merken dat het hier om een bijzonder krachtig apparaat gaat dat zo goed als volledig geruisloos werkt. En dat is natuurlijk een aangenaam pluspunt voor heel wat kopers. De roeitrainer is voorzien van een magnetisch weerstandssysteem. Dat zal ervoor zorgen dat de roeibeleving zo realistisch mogelijk wordt gehouden. Op die manier kun je verschillende spiergroepen optimaal trainen.

Daarnaast is het ook mogelijk om het toestel na gebruik op te klappen. Zo bespaar je niet alleen ruimte maar bovendien is het ook makkelijker om het te verplaatsen. De meeste kopers geven niet alleen een positief advies over de prijs-kwaliteitverhouding maar ook over het fraaie design. Jammer genoeg is een enkele klant niet overtuigd.

 

Koop bij bol.com (€349)

 

 

 

 

VirtuFit Row 450

 

Je kunt natuurlijk ook nog altijd kiezen voor de roeitrainer van het bekende merk VirtuFit. Bovendien zul je merken dat het prijskaartje een pak voordeliger is. Het zou hier wel eens om een roeitrainer aanbieding kunnen gaan.

Het toestel is uitgerust met een „silent magnetic” weerstandssysteem. Dat zorgt ervoor dat het niet alleen makkelijk is om tussen de verschillende weerstanden te schakelen. Bovendien gaat dit ook zo goed als geluidloos. Verder heb je de mogelijkheid om tussen 10 weerstanden te kiezen. Zo beslis je helemaal zelf hoe krachtig en intensief je de training wilt maken.

Het is een kwalitatief apparaat dat makkelijk te gebruiken is. Bovendien kun je het na gebruik ook gewoon opklappen. Uit de online beoordelingen kunnen we duidelijk opmaken dat dit door heel wat kopers sterk gewaardeerd wordt.

 

Koop bij bol.com (€295)

 

 

 

 

SP-MR-008 SportPlus

 

Je kunt ook altijd nog kiezen voor deze magnetische roeitrainer van het bekende merk SportPlus. Het toestel is tot hiertoe beoordeeld geweest door 4 personen. En we kunnen duidelijk opmaken dat de gebruikers duidelijk tevreden zijn met de kwaliteit ervan.

Het apparaat beschikt over meerdere weerstandsniveaus waaruit je kunt kiezen. Daarnaast wordt ook de hartslag weergegeven. Op die manier kun je veel gerichter trainen en een beter resultaat bekomen. Verder is het ook mogelijk om deze roeitrainer na gebruik op te vouwen. Op die manier hoef je minder plek te voorzien om het toestel op te bergen.

Zoals we vermeld hebben, zijn de kopers duidelijk helemaal overtuigd van deze roeitrainer. Verder geven verschillende gebruikers ook een positief advies over de uitstekende verhouding tussen de prijs en de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid.

 

Koop bij bol.com (€259.99)

 

 

 

 

Bonn Germany Concept 2.2

 

In vergelijking met sommige andere apparaten uit deze lijst zul je merken dat je voor deze roeitrainer maar best iets meer budget voorziet. De roeitrainer behoort toe aan het bekende merk Bonn Germany en is niet meteen één van de goedkope modellen.

Het is een soort van luchtmagnetische roeitrainer die je zowel thuis als eventueel ook op verplaatsing kunt gebruiken. Zo zou het een uitstekend toestel zijn om te gebruiken in een fysiotherapiepraktijk. Bovendien heb je de mogelijkheid om te kiezen uit meerdere programma’s en weerstandsniveaus. Op die manier kun je zelf de intensiteit van de trainer bepalen.

We kunnen duidelijk vaststellen dat de koper die op dit apparaat gereageerd heeft, niet helemaal overtuigd is van de roeitrainer. De gebruiker vindt het positief dat er meerdere programma’s worden aangeboden en dat het display duidelijk leesbaar is. Echter is de kwaliteit van deze roeitrainer volgens de klant toch eerder matig.

 

Koop bij bol.com (€799)

 

 

 

 

Vario Program R350

 

Indien je niet echt een budget hebt bij het kopen van een roeitrainer dan kun je alvast even dit toestel bekijken. Het apparaat is afkomstig van het bekende merk BH Fitness en is vooral voor professioneel gebruik. Je zult dit toestel dus vaak kunnen tegenkomen in om het even welke fitnesszaak.

Deze r350 roeitrainer is een uitstekend toestel om meerdere spiergroepen tegelijk te gaan trainen en onderhouden. Verder zal het apparaat je informatie bieden omtrent je hartslag, je calorieverbruik, het aantal roeibeweging en dit zowel per minuut alsook in het totaal.

Jammer genoeg kunnen wij jou geen verder advies geven over deze roeitrainer. En dit heeft vooral te maken met het feit dat er helemaal nog geen online beoordelingen zijn geplaatst. Het is mogelijk dat dit vooral komt door het hoge prijskaartje maar laat je hierdoor echter niet afschrikken.

 

Koop bij bol.com (€1099)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status