fbpx

Beste Saeco espressomachine

Laatste update: 22.10.19

 

Saeco espressomachines test van 2019

 

Ben je op zoek naar een degelijke Saeco espressomachine maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kan het helpen om je, tijdens de zoektocht, op een aantal eigenschappen en kenmerken te focussen. In onze koopgids bespreken we een aantal van deze belangrijke kenmerken die je mogelijks verder kunnen helpen. Echter zijn we ook op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde Saeco espressomachines. Zo is onder andere gebleken dat je met de Philips Saeco Xelsis SM7685/00 Zilver touchscreen kleurendisplay alvast een topproduct in huis haalt. Handig om te bedienen en bovendien voorzien van een touchscreen kleurendisplay. Kies je voor de Saeco PicoBaristo Deluxe SM5573/10 Zilver 13 koffiespecialiteiten dan kies je voor een vrij compacte espressomachine waarvoor je makkelijk een plekje kunt voorzien in de keuken of op het aanrecht.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Saeco espressomachines koopgids

 

Misschien drink jij ’s morgens of overdag ook wel graag eens een heerlijk kopje koffie. Met één van de beste Saeco espressomachines haal jij niet alleen de heerlijkste koffie in huis maar bovendien vraagt het amper onderhoud. Zo een machine komt dus eigenlijk met heel veel voordelen. Toch raden wij jou ook aan om eventueel te letten op de opties en de kenmerken, het prijskaartje en het design wanneer je de verschillende modellen gaat vergelijken. Houd ook rekening met eventuele aanbiedingen want het is altijd mogelijk dat je op die manier een Saeco espressomachine aanbieding tegenkomt.

 

 

Voordelen van een Saeco espressomachine

De aankoop van een degelijke en duurzame Saeco espressomachine brengt natuurlijk heel wat voordelen met zich mee. In de eerste plaats is een Saeco espressomachine een pak sneller dan een gewoon standaard koffiezetapparaat. Dit is natuurlijk ideaal als je bijvoorbeeld in de ochtend gehaast bent maar toch nog graag een kopje koffie wilt drinken. Met deze volautomatische espressomachine is het mogelijk om in een mum van tijd een heerlijke zelfgemaakt kopje koffie te zetten. Bovendien beschikt dit apparaat over een eenvoudige bediening. Je hoeft dus helemaal geen moeilijke bewerkingen uit te voeren om een heerlijke kopje koffie te maken.

Daarnaast zul je merken dat een Saeco espressomachine ook veel minder voorbereidingstijd en opruimtijd vraagt in vergelijking met een standaard koffiezetapparaat. Dit heeft vooral te maken met het feit dat je bijvoorbeeld geen bonen hoeft te malen of geen koffieresten hoeft weg te gooien. Een bijkomend maar bijzonder groot voordeel van Saeco espressomachines is natuurlijk de smaak. Je zult meteen merken dat de smaak van de koffie veel intenser en ook veel krachtiger is dan de smaak die je bekomt met een gewoon koffiezetapparaat. Je kunt bovendien de sterkte van je koffie helemaal zelf bepalen.

 

Het design en de kostprijs

In je zoektocht naar de voor jou beste Saeco espressomachine dan zul je vrijwel meteen merken dat er ook heel wat verschillen waar te nemen zijn op het gebied van de prijs. Zo heb je de goedkope Saeco espressomachines maar je hebt ook heel wat duurdere modellen. Het is daarom een goede aanbeveling om eventueel eerst eens na te denken over een budget. Welk bedrag zou je kunnen en vooral willen uitgeven aan een degelijk apparaat. De prijs wordt in de eerste plaats uiteraard bepaald door het design. Hoe groter en eleganter het apparaat, hoe meer je dit zult zien in de prijsbepaling.

Verder wordt de prijs van het toestel ook grotendeels bepaald door de eventuele opties en de extra kenmerken. Indien je een apparaat aankoopt dat bijvoorbeeld net iets meer kan dan een ander model dan zul je dit logischerwijze ook in de prijs gaan voelen. Het lijkt ons daarom wel een goed idee mocht je even de tijd nemen om de vele online beoordelingen eens rustig te bekijken. We vermelden dit graag omdat daar vaak nog heel wat handige tips in gegeven wordt en je vaak wat extra informatie krijgt omtrent de gebruikerservaring.

 

Opties en functies

In vergelijking met een standaard koffiezetapparaat beschikken de Saeco espressomachines uiteraard over heel wat meer opties en mogelijkheden. Zo beschikken deze volautomatische espressomachine over een AquaClean filter. Deze filter zal ervoor zorgen dat het water steeds opnieuw gezuiverd wordt waardoor er geen kalkaanslag zal optreden. Met een Saeco espressomachine kun je dus tot wel 5000 kopjes koffie zetten zonder dat je het apparaat hierbij hoeft te ontkalken.

Verder beschikken de Saeco espressomachines over keramische maalschijven. Op die manier wordt de maling helemaal aangepast met de bedoeling om de beste en meest intense koffiesmaak te bekomen. Zo heb je de mogelijkheid uit verschillende instelling zoals bijvoorbeeld een fijne maling of een grove maling. Verder zijn deze apparaten ook nog uitgerust met een VariPresso koffiezetkamer waarbij het mogelijk is om de druk in te stellen. Zo is een lage druk ideaal voor bijvoorbeeld een caffè americano en een hoge druk ideaal voor een espresso.

 

 

Onderhoud

Een ander groot voordeel van een Saeco espressomachine is dat het bijzonder eenvoudig te onderhouden is. In het voorgaande stukje werd bijvoorbeeld vermeld dat deze apparaten over een AquaClean waterfilter beschikken. Daardoor wordt het water steeds opnieuw automatisch gezuiverd en hoef je de espressomachine amper te ontkalken. Dit is een groot pluspunt dat een gewoon koffiezetapparaat helemaal niet heeft.

Bij de aankoop van sommige Saeco espressomachines krijg je er bovendien ook nog een volledige onderhoudskit bij. Dit kan best wel handig zijn. Zo heb je tabletten waarmee je eventuele koffieresten kunt verwijderen. Je hebt ook sterke en krachtige ontkalkers waarmee je kunt zorgen dat het apparaat steeds goed onderhouden en dus duurzaam blijft.

 

Saeco espressomachine Reviews – Top 5

 

Ben jij ook zo dol op een heerlijk kopje zelfgemaakte koffie, dan is de Saeco espressomachine echt iets voor jou. Wij willen jou dan ook helpen om een goede keuze te maken en te kiezen voor de beste Saeco espressomachine. Daarom hebben wij ons gebaseerd op de reviews van kopers. Zo hebben wij voor jou een top 5 kunnen samenstellen.

 

Philips Saeco Xelsis SM7685/00

 

Ben je op zoek naar een unieke Saeco espressomachine en mag het allemaal net dat tikkeltje meer zijn? Dan kun je alvast even dit apparaat van het bekende merk Philips bekijken. Philips staat al jaren garant voor kwaliteit en duurzaamheid. De Saeco espressomachine maakt deel uit van de Saeco-Xelsis serie en is beschikbaar in 3 verschillende kleuren.

De machine is afgewerkt met een helder en duidelijk leesbaar touchscreen kleurendisplay waarop je alle gegevens kunt instellen en aflezen. Bovendien is deze Saeco espressomachine ook uitgerust met een automatische ontkalker wat de duurzaamheid van het apparaat bevordert. Kun je zo nu en dan genieten van een heerlijke cappuccino of espresso dan kun je gebruik maken van de aanwezige melkopschuimer. 

Je kunt kiezen uit wel 15 verschillende koffiesoorten en de sterkte en intensiteit ervan aanpassen naar je eigen wensen. Met het Latteduo-systeem kun je in een handomdraai een heerlijke cappuccino of latte macchiato bereiden. Verder is er ook een HygieSteam-functie aanwezig om vervelende melkresten veilig te verwijderen. Jammer genoeg moet je ook rekening houden met een hoger prijskaartje.

 

Koop bij bol.com (€1079)

 

 

 

 

Saeco PicoBaristo Deluxe SM5573/10

 

In vergelijking met het vorige product lijkt deze Saeco espressomachine wel een echte aanbieding te zijn. De machine maakt deel uit van de bekende Saeco – PicoBaristo serie en wordt geleverd in een zwarte of zilverachtige kleur. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit maar liefst 13 verschillende soorten koffie. Zo kun je nu eens kiezen voor een heerlijke cappuccino en later dan weer voor een perfecte latte macchiato.

Dankzij de keramische maalschijven waarover de machine beschikt, zul je merken dat de kwaliteit van de koffie steeds behouden blijft. Daarnaast kun je ook gebruiken maken van het ingebouwde melkreservoir. De automatische reinigingscyclus kan zure melk voorkomen en dankzij de ingebouwde waterfilter hoef je slechts heel sporadisch het apparaat even te ontkalken.

Het is een vrij compacte Saeco espressomachine die je makkelijk op het aanrecht ergens een plaatsje kunt geven. Deze voordelen en mogelijkheden zorgen voor een oprechte tevredenheid bij heel veel klanten. Houd er echter wel rekening mee dat deze Saeco espressomachine niet meteen voorzien is van een warmhoudplaat zodat de kopjes koffie lekker warm blijven.

 

Koop bij bol.com (€689.99)

 

 

 

 

Saeco PicoBaristo HD8927/01

 

Deze Saeco PicoBaristo espressomachine is het ideale geschenk voor echte koffieliefhebbers. Met dit apparaat kun je maar liefst 11 verschillende koffiesoorten klaarmaken. Je kunt zelfs 2 kopjes koffie op hetzelfde moment zetten.

Dit apparaat bevat een AquaClean filter waardoor je minder vaak hoeft te ontkalken. Dankzij de 12 knoppen die op het display staan, kun je bepalen welk type koffie je wilt en hoe sterk je die wilt. Het is ook mogelijk om een cappuccino te kiezen dankzij de daarvoor voorziene melkopschuimer.

Uit de reviews blijkt dat de meeste gebruikers echt wel lovend zijn over de goede prijs-kwaliteitverhouding van het product. Daarnaast is het eenvoudig te gebruiken en vooral makkelijk schoon te maken. Voor enkele kopers is het product net iets te kwetsbaar en daardoor te duur.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Saeco Incanto HD8917/01

 

In vergelijking met het vorige toestel is dit apparaat van Saeco net iets goedkoper. Hierdoor zou het misschien wel eens om een Saeco espressomachine aanbieding kunnen gaan. Je kunt kiezen uit 2 kleuren en beslissen welk apparaat het beste in jouw keuken past.

Dit apparaat beschikt over een automatische reinigingscyclus waardoor je de espressomachine gemakkelijk kunt onderhouden. De AquaClean filter zorgt er dan weer voor dat je de machine minder vaak moet ontkalken. Deze zaken dragen bij aan de duurzaamheid van het apparaat. Je kunt kiezen uit maar liefst 6 verschillende koffiesmaken. Zo hoef jij nooit meer met een slecht humeur wakker te worden.

Ondanks het feit dat sommige kopers het product heel prijzig vinden, zijn de meeste personen tevreden over de kwaliteit ervan. Het is een toestel dat je eenvoudig kunt hanteren en perfect past. Eén enkele koper mist wel de mogelijkheid om een decaf kopje koffie te zetten.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Saeco GranBaristo Avanti HD8977/01

 

Dit model behoort helemaal niet meer tot de goedkope Saeco espressomachines. Dit kan je duidelijk zien aan de hogere prijs in vergelijking met de andere toestellen. Toch krijg je er heel wat mogelijkheden voor in de plaats.

Met dit toestel kun je maar liefst 18 verschillende koffiesoorten zetten. Daardoor is het een ideaal apparaat voor iedereen die dol is op heerlijke koffie. Er is ook een melkopschuimer voorzien om van een lekkere cappuccino te genieten. De automatische ontkalker zorgt ervoor dat eventuele kalkvorming vermeden wordt. Verder kun je de temperatuur en de maalgraad naar keuze aanpassen.

Beide kopers zijn helemaal tevreden over de goede kwaliteit van dit product. Het toestel is gemakkelijk in gebruik en past ook perfect. Toch zijn beide personen er ook van overtuigd dat de prijs van dit toestel iets te hoog is.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Deze producten zijn niet langer beschikbaar

 

 

Saeco CA6706/00 Espresso

 

Als jij een Saeco espressomachine hebt dan is het belangrijk dat je die ook zo goed mogelijk probeert te onderhouden. Enkel op die manier zul je merken dat het apparaat duurzaam is.

In deze onderhoudskit is werkelijk alles aanwezig om ervoor te zorgen dat je je espressomachine goed kunt onderhouden. Zo is er een tablet aanwezig om koffieolieresten te verwijderen. Dankzij de 2 ontkalkers kun jij alle waterleidingsystemen perfect schoonmaken. De waterfilter zorgt er dan weer voor dat je altijd proper water hebt en dit maakt het apparaat veel duurzamer.

We merken dat de meningen hier eerder verdeeld zijn. Zo zijn er heel wat kopers die vinden dat deze onderhoudskit van een goede kwaliteit is en praktisch is. Andere gebruikers vinden dat het product toch net iets te prijzig is en dat de gebruiksaanwijzing niet zo duidelijk is.

 

 

Saeco AquaClean CA6903/22

 

Het is heel belangrijk dat je altijd proper water hebt. Enkel dan kun je vermijden dat je Saeco espressomachine kalkvorming krijgt. Met deze Saeco AquaClean kun je maar liefst 5000 kopjes koffie zetten zonder ook maar 1 keer te ontkalken.

Het AquaClean systeem zal ervoor zorgen dat het water goed en snel wordt gefilterd. Zo kun jij kalkvorming verminderen of zelfs voorkomen. Als je kalkvorming kunt verminderen dan hoef jij het apparaat ook veel minder vaak te ontkalken. Kortom deze AquaClean filter zorgt ervoor dat je machine niet verstopt raakt en ze langer meegaat.

De meeste kopers zijn wel tevreden over dit product en geven een positief advies over de prijs-kwaliteitverhouding ervan. Het is niet alleen duurzaam maar ook erg praktisch. Enkele gebruikers vinden de prijs van deze AquaClean filter aan de hoge kant.

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status