fbpx

Beste scheermesje

Laatste update: 15.10.19

 

Scheermesjes test van 2019

 

 

Veel mannen maar ook vrouwen hebben een duidelijke voorkeur voor de klassieke manier van scheren. Zij zijn van mening dat dit een gladdere huid oplevert dan scheren met behulp van een elektrisch apparaat. Er is dan ook een groot aanbod van scheermesjes. Wij hebben een vijftal scheermesjes geselecteerd. Zo kun jij makkelijk het beste scheermesje voor jou kiezen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Gillette Fusion5 ProGlide 

 

Deze niet goedkope scheermesjes van Gillette zijn alweer een verbetering ten opzichte van de Mach3 van dezelfde producent. Zij hebben een combinatie gemaakt van de beste scheermesjes en een handgreep, die vervaardigd is volgens de FlexBall technologie.

Door een maximaal contact met de huid pak je zo veel mogelijk haartjes mee en wordt er zo min mogelijk aan de haartjes getrokken. Aan de achterzijde zijn deze Gillette Fusion scheermesjes voorzien van een precisietrimmer voor de moeilijk bereikbare plekken als neus en bakkebaarden.

Gebruikers van deze mesjes geven in hun review aan zeer tevreden te zijn over dit product. De huid is mooi glad na het scheren en wordt ook niet rood. De mesjes gaan lang mee en hoewel ze niet goedkoop zijn, is er dus een prima prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€26.28)

 

 

 

 

Gillette Mach 3

 

Deze wegwerpmesjes worden in een verpakking van 16 stuks geleverd. Veel kopers gaven aan dat zij hier het gevoel hadden met een scheermesjes aanbieding te maken te hebben. De drie individueel verende mesjes scheren dicht op de huid en pakken daarmee zo veel mogelijk haartjes mee.

Deze Mach3 scheermesjes zorgen voor een mooie gladde huid. Na het scheren wordt de huid niet rood en wondjes behoren tot het verleden. Ze zijn voorzien van een geavanceerd draaiend scheerhoofd dat moeiteloos de lijnen van het gezicht volgt. Bij normaal scheergedrag hebben de mesjes een lange levensduur van ongeveer een maand.

In het advies van gebruikers wordt aankoop van deze mesjes zeker aanbevolen.De huid voelt na het scheren zacht en glad aan en wordt niet rood. Met hun scherpe prijs en goede kwaliteit is het echt een top product.

 

Koop bij bol.com (€24.25)

 

 

 

 

Muhle Double Edge Safety Razor

 

Deze Duitse fabrikant is een begrip op het gebied van klassiek scheren. Of het nu om scheerkwasten of scheermesjes gaat. Zij kunnen het allemaal leveren. Deze Safety razor, vervaardigd uit chrome, is het meest populaire scheermes. Een scheermesje wordt meegeleverd.

Hij kan geleverd worden met een open of een dichte kam. Bij de dichte kam ligt het scheermesje minder bloot en is dus wat zachter voor de gevoelige huid. Hij is eigenlijk bedoeld voor gebruik door mannen, maar ook dames gebruiken deze Safety razor. Het voordeel hier is dat de losse double edge scheermesjes heel goedkoop zijn.

Kopers van dit product zijn zeer positief. Onder de beoordelaars zijn ook een aantal dames. Zij raden dit scheermesje ook zeker aan voor mooie gladde benen en oksels. Het is ook heel geschikt voor de gevoelige huid. Hier is ook echt sprake van een goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€39.95)

 

 

 

 

Gillette Venus

 

Zoals de naam al doet vermoeden worden deze Venus scheermesjes geleverd voor dames. De mesjes zijn zo afgesteld, dat ze dicht op de huid scheren en in een beweging alle haartjes meepakken. Dit product wordt geleverd in een verpakking van 4 stuks. Ze passen op alle Venus scheersystemen.

Ze zijn voorzien van een duurzame glijstrip met een vleugje aloë vera voor een zachte en gladde huid. Daarnaast hebben de mesjes beschermende kussentjes, zodat de huid niet beschadigt. De strips van het mesje verkleuren, wanneer de mesjes aan vervanging toe zijn.

Kopers van dit product zijn zeer tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding. De mesjes zorgen voor mooie gladde benen en ze blijven ook lang scherp. Ze zijn heel handig in het gebruik met een eenvoudig kliksysteem. De mesjes vallen ook niet van de houder af.

 

Koop bij bol.com (€11.99)

 

 

 

 

Wilkinson Sword

 

Deze leverancier is inmiddels ook een begrip wanneer het om ontharingsproducten gaat. Deze Wilkinson scheermesjes beschikken elk over 4 mesjes, die nauwgezet gesynchroniseerd zijn. Ze zijn zowel door mannen als vrouwen te gebruiken en zorgen voor een mooie gladde huid.

Ze beschikken over een compact ronddraaiende kop. De twee conditioningstrips zijn voorzien van een vleugje aloë vera en vitamine E en zorgen voor een zachte huid. De mesjes zullen zeker geen wondjes achter laten en de huid zal na gebruik ook niet rood worden.

Kopers van deze scheermesjes zijn zeer te spreken over de goede prijs-kwaliteitverhouding. De mesjes gaan bovendien erg lang mee en de huid voelt na gebruik zacht en glad aan.

 

Koop bij bol.com (€12.95)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status