5 Beste schuifdeur systemen Test Van 2020

Laatste update: 28.05.20

 

5 Beste schuifdeur systemen (Reviews) van 2020

 

Steeds meer gebruikers kiezen voor een handig en duurzaam schuifdeur systeem. Niet alleen handig in gebruik maar het oogt ook nog eens fraai. De installatie kan soms wel wat voeten in de aarde hebben, maar je kunt altijd beroep doen op één van de professionele installateurs. Vind je het moeilijk om een keuze te maken uit zoveel mogelijkheden? Wij selecteerden alvast 5 topproducten, gebaseerd op de online reviews en het advies van klanten. Zo kies jij makkelijk het voor jou beste schuifdeur systeem uit.

 

 

1. Intersteel schuifdeurbeslag mat zwart met hangrollen I 2000

 

Met dit unieke schuifdeur systeem van het bekende merk Intersteel, kies je meteen voor duurzaamheid en kwaliteit. Ben je van plan om de deur in de keuken of woonkamer om te toveren in een handige schuifdeur? Dan is dit product precies waar jij naar op zoek moet.

Het schuifdeur systeem is vervaardigd uit bijzonder duurzaam en stevig staal en kan dan ook best wel tegen een stootje. Je geniet hierbij een totale draagkracht die maar liefst 100 kilogram bedraagt. Er zijn dus heel veel deuren die deze maximale draagkracht niet overschrijden. Bijgevolg is er dus ook heel wat keuze. Het schuifdeur systeem is verder afgewerkt met een zwarte poedercoating die heel elegant en modern oogt.

Wat de installatie betreft, hoef je je alvast geen zorgen te maken. Alles, inclusief een duidelijke handleiding worden bij de aankoop van het product meegeleverd. Klanten reageren dan ook hoofdzakelijk positief en geven niet alleen een positief advies over de duurzaamheid maar ook over de kwaliteit.

 

Koop bij bol.com (€71.19)

 

 

 

 

2. Stark Totaal schuifdeur systeem Complete set Industrieel

 

Wil je toch liever niet zoveel budget vrijmaken voor een degelijk schuifdeur systeem? Dan loont het de moeite om dit product van Stark Totaal alvast even wat grondiger te bekijken. Vanwege de lage prijs zul je meteen het gevoel krijgen met een schuifdeur systeem aanbieding te maken te hebben.

Net zoals het vorige product is ook dit schuifdeur systeem gemaakt uit bijzonder stevig en makkelijk te onderhouden staal. Dit biedt je heel wat mogelijkheden ook op het gebied van maximale draagkracht die maar liefst 150 kilogram bedraagt. Het systeem heeft een maximale lengte van 200 cm, is ongeveer 2 cm hoog en 8 cm breed. Het product oogt vrij klassiek en is ideaal om binnenshuis te gebruiken.

Wanneer we de klantenreacties bekijken dan kunnen we meteen vaststellen dat de meerderheid van de klanten positief heeft gereageerd. Slechts één enkele koper is van mening dat bepaalde onderdelen aan het product vrij kwetsbaar zijn en dus sneller stuk gaan.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Schuifdeurexpert Recht 2 meter rail 200cm

 

Steeds meer gebruikers geven de voorkeur aan een uniek schuifdeur systeem. Het werkt niet alleen ruimtebesparend maar oogt bovendien ook heel modern en trendy. Een eenvoudige manier om bijvoorbeeld 2 ruimtes van elkaar te scheiden.

Dit unieke schuifdeur systeem, dat overigens helemaal uit staal vervaardigd is, wordt jou aangeboden door Schuifdeurexpert. Je geniet hierbij een draagkracht van ruim 120 kilogram. De verpakking telt niet alleen de stalen rails maar overigens ook het bevestigingsmateriaal, 2 praktische deurstoppers uit staal, 2 gelagerde hangers uit staal en afstandhouders om op de deur te plaatsen. Het schuifdeur systeem is afgewerkt met een prachtige zwarte poedercoating en is eenvoudig om te installeren.

We merken dat de klanten bijzonder positief reageren op dit product en dat de overgrote meerderheid dit unieke schuifdeur systeem meteen aanraadt. Het loont dan ook de moeite om dit product alvast even grondig te bekijken.

 

Koop bij bol.com (€64)

 

 

 

 

4. Xaptovi Smeedijzereffect met hangrollen 300 cm schuifdeur systeem XXL

 

Is het budget geen enkel probleem, dan zou je ook altijd nog even dit unieke schuifdeur systeem van XAPTOVi kunnen bekijken. Dit unieke product heeft een maximale breedte van 300 cm en beschikt over een totale draagkracht van maar liefst 100 kilogram.

Het zal je meteen opvallen dat het schuifdeur systeem voorzien is van voorgeboorde gaten. Dit maakt de installatie van het product meteen een pak eenvoudiger. De meegeleverde instructies en handleiding zorgen dat de installatie helemaal probleemloos verloopt. De levering omvat verder ook nog 2 deurstoppers uit staal, een praktische vloergeleider en uiteraard alle nodige bevestigingsmateriaal.

Klanten blijken voornamelijk positief advies te geven over de gebruiksvriendelijkheid en de unieke kwaliteit van het product. Ook het fraaie design is voor velen een belangrijk pluspunt. Bekijk dit unieke schuifdeur systeem even en wie weet is het wel precies waar jij naar op zoek bent.

 

Koop bij bol.com (€82)

 

 

 

 

5. Barnwood Schuifdeursysteem Spaakwiel 200CM Complete set met hangrollen en rail

 

In vergelijking met het vorige schuifdeur systeem, zul je dit product van Barnwood vast en zeker tussen de goedkope schuifdeur systemen kunnen spotten. Ideaal voor mensen met een beperkter budget of die liever niet zoveel geld spenderen.

Het product wordt geleverd inclusief hangrollen en stevige tweedelige rails. Het schuifdeur systeem heeft een maximale lengte van 200 cm en een totale draagkracht van maar liefst 125 kilogram. Het product is vervaardigd uit duurzame en stevige materialen die best wel tegen een stootje kunnen. Dankzij de meegeleverde handleiding is de installatie in een mum van tijd gebeurd.

Ben je op zoek naar een topproduct? Dan lijkt dit schuifdeur systeem misschien wel iets voor jou. Tot op heden hebben alle kopers het product unaniem beloond met de maximumscore van 5 sterren. Kortom, de moeite waard om het even te bekijken en misschien beantwoordt het wel helemaal aan jouw verwachtingspatroon.

 

Koop bij bol.com (€59.95)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status