fbpx

Beste senioren smartphone

Laatste update: 23.10.19

 

Senioren smartphones test van 2019

 

 

Als je wat ouder wordt, dan kunnen sommige zaken misschien wat meer energie van je vergen. En dan is het echt wel een pluspunt als er ook aan jou gedacht wordt. Met een degelijke senioren smartphone hoef je ook helemaal niet achterwege te blijven. Je kunt kennismaken met de wereld van de smartphone zonder dat je hierbij last van zult ondervinden. De toetsen zullen misschien wat groter gemaakt zijn, het display wat duidelijker leesbaar. In elk geval hebben wij voor jou 5 topproducten geselecteerd. Bekijk deze producten even rustig en kies er dan voor jou de beste senioren smartphone uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Doro 8040

 

Ben je op zoek naar een senioren smartphone aan een betaalbaar prijskaartje? Dan is dit apparaat misschien niet direct iets voor jou. De hoge prijs doet vermoeden dat je het toestel niet meteen tussen de goedkope senioren smartphones zult vinden. Toch krijgt het apparaat heel wat positief advies, als we de online reviews bekijken.

De smartphone heeft een opvallende witte kleur en beschikt over een totale geheugencapaciteit van maar liefst 16 GB. Verder maakt deze smartphone gebruik van het Android 7.0 besturingssysteem en is het toestel volledig simlockvrij. Het grotere scherm is bijzonder duidelijk en makkelijk om mee te werken.

Tot op heden hebben er nog maar 3 kopers een reactie geplaatst bij dit apparaat. De klanten zijn het er unaniem over eens dat de smartphone over een uitstekende kwaliteit beschikt. Ook het heldere display en de verschillende gebruiksmogelijkheden zijn duidelijk pluspunten.

 

Koop bij bol.com (€249)

 

 

 

 

Wiko SeniorenMOB

 

Ook met de Wiko SeniorenMOB mag je zeker zijn van een uitstekende senioren smartphone. Het toestel is afgewerkt in een mooie neutrale zwarte kleur en beschikt over een groot en duidelijk leesbaar scherm van 5 inch. Dat is niet alleen makkelijk om mee te werken maar biedt ook iets meer comfort.

Het apparaat is voorzien van een maximale geheugencapaciteit van maar liefst 16 GB. Zo kun je al heel wat bestanden, foto’s en muziek bewaren. Verder maakt deze Wiko smartphone gebruik van het geavanceerde Android 8.1 besturingssysteem en is het volledig simlockvrij.

Jammer genoeg moeten we vaststellen dat er tot op heden nog helemaal geen online reviews bij dit product zijn geplaatst. Het is mogelijk dat het om een recent toestel gaat of dat sommige klanten de prijs gewoon te hoog vinden. Laat je er in elk geval niet door afschrikken, want misschien is deze senioren smartphone wel iets voor jou.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

SimPhone 3

 

Ben je toch op zoek naar een senioren smartphone met iets meer geheugencapaciteit? Dan zou dit apparaat van het al dan niet bekende merk SimPC misschien wel iets voor jou kunnen zijn. De senioren smartphone heeft een maximale geheugencapaciteit van maar liefst 32 GB. Dit is maar liefst het dubbele in vergelijking met de vorige 2 smartphones die we hiervoor besproken hebben.

Het scherm heeft een grootte van 5,5 inch en de smartphone maakt het gebruik van het 6.0 Android besturingssysteem. Verder zul je merken dat deze senioren smartphone heel makkelijk te bedienen is, en daardoor is het zo comfortabel. De smartphone ligt goed in de hand en is volledig simlockvrij.

Ook hier moeten we jammer genoeg vaststellen dat er nog steeds geen online beoordelingen zijn geplaatst. Het is mogelijk dat het nog om een vrij recent toestel gaat. Bekijk het alvast even en wees misschien wel de eerste persoon in het plaatsen van een leuke en oprechte online beoordeling.

 

Koop bij bol.com (€269)

 

 

 

 

Fysic F101

 

Je kunt natuurlijk ook nog altijd kiezen voor de senioren smartphone van het bekende merk Fysic. Je zult merken dat deze smartphone bijzonder makkelijk te bedienen is, en daardoor comfortabel is voor senioren. Zo heeft men eraan gedacht om het Android besturingssysteem iets eenvoudiger te maken door enkel aandacht te schenken aan de basis.

Dit maakt het navigeren tussen de verschillende apps een pak aangenamer en makkelijker. Verder beschikt het toestel over een scherm met een grootte van 5 inch. Bij de aankoop van deze senioren smartphone krijg je er bovendien ook nog eens 2 afzonderlijke en afneembare achterkantjes bij. Zo kun je kiezen tussen een witte of een zwarte achterkant.

We merken echter op dat de meningen over dit toestel nogal verdeeld zijn. De ene gebruiker vindt het duidelijk een topproduct  en is tevreden over de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid. Voor de andere koper is het niet meteen wat hij of zij ervan gedacht had.

 

Koop bij bol.com (€239)

 

 

 

 

Profoon PMA-1000

 

Tenslotte is er ook nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor dit apparaat van het merk Profoon. Profoon zal misschien niet bij iedereen een belletje doen rinkelen, maar toch lijkt het erop dat het om een senioren smartphone aanbieding gaat.

Het apparaat is voorzien van een duidelijk leesbaar scherm met een grootte van 4 inch. Verder maakt het toestel gebruik van het Android 5.1 besturingssysteem en beschikt het over een maximale geheugencapaciteit van maar liefst 512 MB. Bovendien is het toestel, net zoals de andere apparaten uit deze lijst, geheel simlockvrij.

Het is een handig en betrouwbaar toestel dat makkelijk te bedienen is. Toch is het scherm, in vergelijking met de andere apparaten, vrij klein en compact. En daardoor dus niet altijd duidelijk leesbaar.

 

Koop bij bol.com (€99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status