Beste serveerwagen

Laatste update: 26.05.20

 

Serveerwagens test van 2020

 

Heb je de gewoonte om in de woonkamer te eten? Dan kan het vaak een lastig karwei zijn om de borden, het bestek en de glazen naar de woonkamer te brengen. Zodanig dat je dit allemaal in één keer kunt doen, kan een degelijke serveerwagen misschien wel een aanbeveling zijn. In onze koopgids hebben we geprobeerd om een aantal belangrijke factoren wat meer uit te diepen. Je zou natuurlijk ook gewoon onze top 3 kunnen raadplegen waarbij we jou de 3 best beoordeelde serveerwagens even kort voorstellen. Zo blijkt de Maxx Keukentrolley Glas serveerwagen alvast een topproduct te zijn. Bovendien heb je de mogelijkheid om te opteren voor een witte serveerwagen, of wil je toch liever een zwart exemplaar? Met de Relaxdays keukentrolley James L mag je zeker zijn van een meer dan waardig alternatief. Dankzij de 4 handige zwenkwieltjes kun je de trolley op een eenvoudige manier van de ene naar de andere ruimte verplaatsen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Serveerwagens koopgids

 

Een serveerwagen kan in bepaalde situaties best wel handig zijn. Toch is het niet altijd gemakkelijk om meteen een goede keuze te maken uit de beste serveerwagens. Zo heb je heel wat exemplaren in verschillende formaten en materialen. Sommige serveerwagens beschikken dan weer over iets meer kenmerken en opties en dit zul je dan uiteraard wel zien in de uiteindelijke prijsbepaling. Probeer daarom zoveel mogelijk toestellen met elkaar te vergelijken. Het is hierbij een goede aanbeveling om rekening te houden met de promoties. En wie weet kun je zo wel een leuke serveerwagen aanbieding tegenkomen.

 

 

Het nut van een degelijke serveerwagen

 

Wanneer je op zoek gaat naar een degelijke serveerwagen dan is het natuurlijk wel handig wanneer je weet wat dit precies inhoudt. Je zult meteen beseffen dat een serveerwagen in heel wat situaties best wel handig kan zijn. Wanneer je vrienden of familie over de vloer krijgt, dan kun je het servies en het bestek met de serveerwagen van de keuken naar het salon gaan verplaatsen. Je kunt er natuurlijk ook drank en hapjes mee verplaatsen.

Een serveerwagen kan natuurlijk ook altijd dienst doen als een soort van compact bijzettafeltje. Je kunt er dan je boek en je bril op leggen en eventueel een leuk plantje of een fotokader. Een serveerwagen is ook voor iets oudere personen of personen die minder goed te been zijn werkelijk ideaal. Je kunt er alle benodigdheden op plaatsen en op die manier hoef je niet steeds over en weer te lopen. Zo spaar je heel wat energie.

 

 

Materiaalsoorten en het formaat

 

Daarnaast is het ook belangrijk om even stil te staan bij het formaat en de mogelijke materiaalsoorten. Bepaalde serveerwagens zijn helemaal vervaardigd uit duurzaam en stevig metaal. Deze modellen kunnen dan ook zeker wel tegen een stootje. Indien je op zoek bent naar een echte blikvanger dan kun je altijd opteren voor een serveerwagen die vervaardigd is uit hout. In de meeste gevallen wordt hierbij gebruik gemaakt van bamboe of acaciahout omdat dit behoorlijk stevig is. Je hebt verder ook heel wat serveerwagens die bestaan uit degelijk RVS. Zelfs een combinatie van RVS en chroom behoort tot de mogelijkheden.

Het is verder ook raadzaam om even stil te staan bij het formaat van de serveerwagen. Om het formaat te bepalen van het product kun je eventueel nagaan wat je verwachtingen precies zijn. Ben je van plan om de serveerwagen te gebruiken om bepaalde dingen te verplaatsen? Of zie je het toch meer als handig bijzettafeltje. Daarnaast is het een goede aanbeveling om hierbij aandacht te besteden aan de beschikbare ruimte. Je hoeft natuurlijk niet meteen de grootste serveerwagen te nemen wanneer je in een vrij klein appartement woont. Ook bij kleine gezinnen, hoef je niet voor het grootste model te kiezen.

 

 

Mogelijke prijskaartje

 

Net zoals er heel wat keuze is op het gebied van materiaal en formaat, zal het niet verwonderen dat er ook heel wat verschil in het prijskaartje kan zitten. Zo heb je de goedkope serveerwagens maar je hebt natuurlijk ook de hele dure modellen. Je kiest uiteraard helemaal zelf welk bedrag je er wilt aan spenderen. Het kan misschien een hulpmiddel zijn om voor jezelf een bepaald budget uit te stellen dat je maximaal wilt en kunt uitgeven. Ga hierbij eventuele aanbiedingen zeker en vast niet uit de weg.

Daarnaast zal het prijskaartje ook beïnvloedt worden door eventuele kenmerken en extra opties. Sommige serveerwagens beschikken nu eenmaal over iets meer mogelijkheden in vergelijking met andere modellen. Dit kan heel erg handig zijn maar zul je dus wel voelen in de uiteindelijke prijsbepaling. Het kan hierbij handig zijn om de verschillende online reviews even door te nemen. Daarin komen vaak heel wat handige tips en ervaringen aan bod.

 

 

De eventuele extra kenmerken en opties

 

Bepaalde serveerwagens bieden net iets meer opbergruimte in vergelijking met andere modellen. Het is hierbij belangrijk om rekening te houden met je eigen wensen en verwachtingen. Veel opbergruimte kan handig zijn maar is daarom niet altijd noodzakelijk. Sommige modellen zijn bovendien ook helemaal handgemaakt. Dit heeft als voordeel dat je dan altijd met een uniek stuk naar huis gaat. Het nadeel is dan weer het prijskaartje dat vaak iets hoger zal liggen.

Het is altijd een goed idee om een serveerwagen aan te kopen die over transportwieltjes beschikt. Houd hierbij rekening of het gaat om zwenkwielen of niet. Zwenkwielen zijn namelijk iets handiger doordat ze gemakkelijker en soepeler te draaien zijn. Sommige van deze zwenkwielen zijn al dan niet voorzien van een remsysteem. Dit kan handig zijn omdat je dan op die manier de serveerwagen kunt vergrendelen. Op die manier hoef je niet te vrezen dat deze plots weg rolt of verschuift.

 

 

Serveerwagen Reviews – Top 5

 

 

Een serveerwagen kan altijd handig zijn. Het kan een groot gemak zijn als je bestek en gerechten van de keuken naar de woonkamer wilt verplaatsen. Maar je kunt het evengoed als een soort bijzettafeltje gebruiken. Je zult versteld staan van de keuzemogelijkheden die er momenteel zijn. Daarom wilden wij het voor jou net iets gemakkelijker maken. We hebben een selectie gemaakt van 5 topproducten gebaseerd op de reviews en het advies van onze kopers. Nu hoef jij er enkel nog maar de beste serveerwagen uit te kiezen.

 

 

Maxx Keukentrolley Glas

 

Als je op zoek bent naar een degelijke serveerwagen dan zul je met dit product van het merk Maxx zeker en vast een aanwinst in huis halen. Je kunt zelfs kiezen tussen een witte of een zwarte serveerwagen. Zo kies jij het model dat het beste in jouw interieur past.

De keukentrolley is gemaakt uit 3 laden en is uitgerust met 2 bladen. Het model is gemaakt uit een combinatie van glas en metaal. Daardoor is het niet alleen heel stevig maar ziet het er ook heel elegant en stijlvol uit. Zo kun jij gemakkelijk een hapje en een drankje naar buiten verplaatsen.

We merken dat de kopers overwegend positief zijn over deze serveerwagen. De meeste gebruikers zijn overtuigd van de correcte prijs-kwaliteitverhouding van het product en het fraaie design. Daarnaast is er voldoende ruimte voorzien om benodigdheden op te bergen.

Het is niet altijd makkelijk om een goede keuze te maken uit de verschillende soorten serveerwagens die voorhanden zijn. Dit exemplaar wordt jou bijvoorbeeld aanbevolen door het merk Maxx en biedt heel wat mogelijkheden en opties. Hieronder alvast een overzicht van de populairste kenmerken.

Voordelen
Design:

het is een vrij stevige en duurzame serveerwagen die je kunt bekomen in 2 verschillende kleuren; wit of zwart.

Ontwerp:

je kunt gebruik maken van de 3 laden die beschikbaar zijn in combinatie met de 2 afzonderlijke bladen.

Materiaal:

je zult merken dat de serveerwagen best wel tegen een stootje kan en bijzonder kwalitatief is. Zo is het product vervaardigd uit duurzaam metaal in combinatie met transparant glas.

Handig in gebruik:

de serveerwagen is voldoende groot om even snel een lekker glaasje en bijbehorend hapje van de ene naar de andere ruimte te verplaatsen. Er zijn bovendien ook transportwieltjes voorzien.

Nadelen
Kleur:

het is altijd mogelijk dat sommige klanten toch liever iets meer keuze hadden gehad in het design of kleur van de serveerwagen.

Koop bij bol.com (€74.99)

 

 

 

 

Relaxdays  keukentrolley James L

 

Deze serveerwagen van Relaxdays zul je zeker en vast tussen de goedkope serveerwagens kunnen spotten. En dit zullen heel wat kopers zeker kunnen appreciëren. Zo hoef jij niet teveel geld te spenderen aan een kwalitatieve trolley.

Dit model is gemaakt uit bamboe waardoor het niet alleen heel stevig is maar er ook een natuurlijke en rustgevende uitstraling gecreëerd wordt. De serveerwagen is voorzien van een lade, een wijnrek en 2 dienbladen die je er kunt afhalen.

Beide kopers die een reactie geplaatst hebben bij dit product zijn helemaal overtuigd van de goede kwaliteiten en de vele mogelijkheden van deze serveerwagen. Verder is de trolley heel handig te gebruiken en ziet het er ook gewoon goed uit. Wij vermoeden dat dit hier wel eens een serveerwagen aanbieding zou kunnen zijn.

Je zou uiteraard ook altijd kunnen kiezen voor deze prachtige serveerwagen van Relaxdays. Relaxdays is een bijzonder bekend en sterk gewaardeerd merk. Het zal dan ook niet verwonderen indien heel wat klanten het als veruit het beste merk gaan beschouwen. Of het ook over de laagste prijs beschikt, dat valt nog even af te wachten.

Voordelen
Budget:

je zult meteen aangenaam verrast zijn van het mooie economische prijskaartje van deze serveerwagen.

Materiaal:

het is een duurzame serveerwagen die hoofdzakelijk vervaardigd is uit natuurlijk bamboe.

Ontwerp:

je kunt gebruik maken van een stevige lade in combinatie met een degelijk wijnrek en 2 afzonderlijke dienbladen. Bovendien kun je de dienbladen ook makkelijk verwijderen.

Nadelen
Matige kwaliteit:

slechts één enkele koper blijkt toch nog niet helemaal overtuigd te zijn van het geleverde product en dat is best wel jammer.

Koop bij bol.com (€69.9)

 

 

 

 

Trolley met afneembaar dienblad

 

Met deze serveerwagen haal je echt een heel mooi product in huis. Dit model is gemaakt uit acaciahout dat niet alleen heel stevig maar ook duurzaam is. Tegelijk biedt het een rustgevende en natuurlijke uitstraling. Ideaal als je dus op zoek bent naar een serveerwagen die er heel natuurlijk uitziet.

De serveerwagen is voorzien van 2 grote wielen waardoor je de trolley heel eenvoudig en snel kunt verplaatsen. Bovendien is het ook volledig handgemaakt. Er is een dienblad voorzien dat je er tevens handig kunt afhalen. Op de onderste lade is dan weer een drankhouder voorzien.

Uit de enkele review die bij dit artikel geplaatst werd, kunnen we opmaken dat de koper helemaal tevreden is over de serveerwagen. Het is niet alleen heel erg handig om te gebruiken maar beschikt ook nog eens over een correcte prijs-kwaliteitverhouding. Voor deze gebruiker is dit dus echt wel een topproduct.

Door te kiezen voor deze unieke serveerwagen kies je niet alleen voor kwaliteit maar duidelijk ook voor gebruiksgemak en gebruiksvriendelijkheid. Het loont dan ook de moeite om het product even van naderbij te bekijken. Op die manier weet je of het al dan niet iets voor jou is.

Voordelen
Materiaal:

je zult merken dat de serveerwagen in eerste instantie bijzonder stevig is en vervaardigd werd uit duurzaam acaciahout.

Comfort:

het wordt wel heel makkelijk om de serveerwagen van de ene naar de andere ruimte te verplaatsen met behulp van de grote wielen.

Dienblad:

het dienblad is bijzonder stevig en kun je bovendien zonder problemen van de serveerwagen verwijderen.

Handig in gebruik:

het is een bijzonder duurzame serveerwagen die werkelijk van alle comfort voorzien is. Zo is er zelfs gedacht aan een praktische drankhouder.

Nadelen
Prijskaartje:

het is mogelijk dat de prijs voor sommige klanten misschien toch net een tikkeltje te hoog is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Horeca RVS Vogue 3 Bladen

 

De serveerwagen van Vogue ziet er meteen heel professioneel en duurzaam uit. Dit zou meteen ook de iets hogere prijs van de trolley kunnen verklaren. Doordat de trolley op wieltjes staat, kun je het gemakkelijk en op een snelle manier van de ene ruimte naar de andere verplaatsen.

De serveerwagen is gemaakt uit heel stevig en duurzaam RVS. Het is heel eenvoudig te monteren en bestaat uit 3 plateaus. Van de 4 wieltjes, zijn 2 wieltjes uitgerust met een rem. Zo kun je ervoor zorgen dat de serveerwagen niet onverwacht gaat verschuiven.

Eén enkele koper oppert dat de wieltjes toch net iets soepeler hadden mogen zijn. Toch is de meerderheid van de gebruikers overtuigd van de kwaliteiten en mogelijkheden van deze serveerwagen. Zo is het een handig product dat er gewoon ook nog eens heel fraai uitziet.

Ook Vogue staat garant voor een degelijke en bijzonder kwalitatieve serveerwagen. Echter is het niet de bedoeling om het product meteen aan te kopen. Bekijk daarom op voorhand even de verschillende kenmerkende eigenschappen ervan.

Voordelen
Comfort:

de serveerwagen is niet alleen voorzien van stevige handvatten maar beschikt ook over 4 duurzame zwenkwieltjes. Extra handig dus indien je de serveerwagen snel en makkelijk wenst te verplaatsen.

Materiaal:

het is een bijzonder duurzame serveerwagen die hoofdzakelijk uit RVS vervaardigd is en dan ook best wel tegen een stootje kan.

Nadelen
Matige kwaliteit:

wanneer we de verschillende online beoordelingen bekijken dan stellen we vast dat sommige klanten toch wel wat problemen blijken te ondervinden met de wieltjes. Dat is uiteraard best wel vervelend.

Koop bij bol.com (€118)

 

 

 

 

Hendi met 2 bladen

 

Deze serveerwagen van Hendi lijkt misschien een beetje op het voorgaande product maar bestaat slechts uit 2 bladen. Het is dus iets kleiner in vergelijking met de vorige trolley en daardoor ook net iets goedkoper.

De serveerwagen is gemaakt uit een combinatie van RVS en chroom voor extra stevigheid en glans. De trolley biedt dankzij de 2 bladen voldoende ruimte om gerechten en bestek te plaatsen. De 4 zwenkwielen bieden dan weer net iets meer comfort. 2 van de 4 wieltjes zijn verder nog eens uitgerust met een rem.

Voor de kopers blijkt dit een topproduct te zijn zonder minpunten. De serveerwagen is gemaakt van degelijk en kwalitatief hoogstaand materiaal en het ziet er ook nog eens heel leuk uit.

We kunnen tenslotte het rijtje afsluiten met deze unieke serveerwagen van het bekende merk Hendi. Het product lijkt misschien een beetje op de vorige serveerwagen die we hier besproken hebben, maar dan net een tikkeltje compacter.

Voordelen
Prijskaartje:

indien je liever niet zoveel geld spendeert aan een degelijke en duurzame serveerwagen dan loont het de moeite om dit product alvast even te bekijken.

Formaat:

de compactheid van de serveerwagen maakt het handiger om het product op te bergen of ergens te plaatsen.

Materiaal:

het is een duurzame serveerwagen die best wel tegen een stootje kan en vervaardigd is uit een combinatie van verschillende materiaalsoorten. Zo is er gebruik gemaakt van chroom en RVS.

Handig in gebruik:

de zwenkwieltjes maken het net iets eenvoudiger om de serveerwagen te verplaatsen. Verder kun je gebruik maken van de 2 bladen waarop je heel wat dingen kunt plaatsen.

Nadelen
Te klein:

het is mogelijk dat de serveerwagen voor sommigen misschien toch net iets te klein is.

Koop bij bol.com (€104.99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
DMCA.com Protection Status