fbpx

Beste serviesset

Laatste update: 15.10.19

 

Serviessets test van 2019

 

 

Ben je op zoek naar een origineel geschenk voor familie of vrienden? Dan heb je misschien vast al eens een complete serviesset overwogen. Bovendien heb je hierbij de keuze om te kiezen voor een serviesset voor 6 personen of bijvoorbeeld een serviesset voor 8 personen. Houd er wel rekening mee dat hoe meer personen, hoe duurder het prijskaartje zal worden. Met andere woorden je zult een serviesset voor 12 personen bijvoorbeeld niet meteen terugvinden tussen de goedkope serviessets. Bekijk alvast de 5 topproducten hieronder even en kies er vervolgens voor jou de beste serviesset uit. Lees eventueel ook eens de online reviews en het advies van de klanten.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Maxwell & Williams East Meets West

 

Met deze serviesset van het bekende merk Maxwell & Williams haal je alvast een topproduct in huis. Althans als we een kijkje nemen tussen de verschillende online beoordelingen. Toch zul je er rekening mee moeten houden dat dit product vanwege de hoge prijs helemaal geen serviesset aanbieding zal zijn.

Het is een degelijke serviesset die geschikt is voor maximaal 6 personen. Je zult dus merken dat de verpakking maar liefst 30 stuks telt. Je krijgt dus een aantal kopjes, een aantal bordjes en noem maar op. Deze 30-delige serviesset heeft een neutrale maar mooie en klassevolle witte kleur. Daardoor past dit serviesset bij om het even welk evenement en om het even welk interieur.

We merken vooral heel tevreden klanten op. Zo zijn er heel veel gebruikers die alvast een positief advies geven over de uitstekende kwaliteit van de set. Daarnaast ziet de set er ook bijzonder fraai uit en is het makkelijk te onderhouden.

 

Koop bij bol.com (€132.83)

 

 

 

 

Lite-Body Hermes

 

Je kunt natuurlijk ook altijd opteren voor deze serviesset van het misschien wat minder bekende merk Lite-Body. Toch zul je aangenaam verrast zijn zodra je het prijskaartje ziet. In vergelijking met het vorige product dat we hierboven besproken hebben, lijkt dit hier wel een koopje te zijn.

Je zult merken dat het hier om een 24-delige serviesset bestaat die ideaal is voor maximaal 6 personen. De set is gemaakt uit bijzonder duurzaam en stevig aardewerk en is afgewerkt in een mooie grijze kleur. Ideaal voor personen die niet op zoek zijn naar een standaard witte serviesset. Bovendien is het mogelijk om deze set ook nog in tal van andere kleurtjes te bekomen.

De verpakking telt onder andere 6 platte en 6 diepe borden net zoals er ook 6 ontbijtborden en 6 kommetjes worden meegeleverd. Al deze voordelen zorgen ervoor dat de kopers positief zijn over dit product en het dan ook meteen aan iedereen willen aanraden.

 

Koop bij bol.com (€48.95)

 

 

 

 

Dikkie Dik Meerkleurig

 

Ben je op zoek naar een leuke en aantrekkelijke serviesset voor je kind? Dan hebben wij alvast de ideale oplossing voor jou. Het volstaat gewoon om dit product van het bekende merk Bambolino eventjes goed te bestuderen. Je zult er meteen door verkocht zijn.

Het gaat hier om een 5-delige serviesset die bestaat uit een handige beker, een vorkje, een lepel, een kom en een groot bordje. De set is afgewerkt in tal van leuke en aantrekkelijke kleurtjes. De afbeelding van het katje maakt het voor kindjes meteen een pak aantrekkelijker. Daardoor zullen ze geneigd zijn om met veel meer plezier hun bordje leeg te eten.

De kopers geven aan dat de serviesset over een bijzonder leuk en aantrekkelijk ontwerp beschikt en dat ook de kwaliteit zeer goed is. Echter is een vrij kleine minderheid van de klanten toch niet helemaal overtuigd van deze serviesset.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Tokyo Design Studio Glassy Sushi Servies

 

Zijn jij en je partner dol op het eten van heerlijke Sushi? Dan is een Sushi serviesset misschien wel veruit één van de meest originele geschenken. Daarom willen wij jou even dit product voorstellen dat afkomstig is van het bekende merk Tokyo Design Studio. Deze serviesset is ideaal voor mensen die graag en vaak Sushi eten.

De set bestaat uit maar liefst 8 delen en is ideaal om gebruikt te worden door 2 personen. Zo krijg je er 2 paar chopsticks bij, 2 kommetjes met 2 borden en 2 leuke en aantrekkelijke sojasaus schaaltjes. De serviesset is vervaardigd uit een duurzame combinatie van aardewerk en glas. En vervolgens afgewerkt in een originele Turquoise kleur. Uiteraard heb je de mogelijkheid om ook voor een ander kleurtje te kiezen.

Het feit dat je deze serviesset ook gewoon in de vaatwasser mag stoppen en in de magnetron is voor heel wat kopers dan ook een pluspunt. Het zal niet verwonderen dat heel wat kopers deze Sushi serviesset aanraden.

 

Koop bij bol.com (€49)

 

 

 

 

Villeroy & Boch Vivo New Fresh

 

Tenslotte is er ook nog de mogelijkheid om te gaan kiezen voor de Villeroy & Boch serviesset. Deze set bestaat uit 18 delen en kun je aankopen tegen een behoorlijk prijskaartje. De set bestaat niet alleen uit een aantal schotels en platte borden maar ook uit 6 kopjes.

De set is dus ideaal om door maximaal 6 personen te worden gebruikt. Je zult merken dat deze serviesset volledig vervaardigd is uit bijzonder duurzaam en degelijk porselein. Het nadeel is natuurlijk wel dat porselein vrij kwetsbaar is en je het dan ook maar beter niet laat vallen.

Opnieuw merken we hoofdzakelijk positieve reacties op van de klanten. Zo is de koper niet alleen tevreden over de gebruiksvriendelijkheid maar ook over de uitstekende kwaliteit en het fraaie design.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status