fbpx

Beste sfeerhaard

Laatste update: 20.07.19

 

Sfeerhaarden test van 2019

 

 

Een sfeerhaard kan niet alleen voor warmte zorgen maar natuurlijk ook voor heel wat gezelligheid. Om het voor jou allemaal wat gemakkelijker te laten verlopen, zijn we op zoek gegaan naar 5 topproducten. We hebben hierbij niet alleen rekening gehouden met de verschillende online reviews maar ook met het advies van de klanten. Neem dus rustig je tijd om eventjes deze verschillende sfeerhaarden te bekijken en kies er dan voor jou de beste sfeerhaard uit. Dat kan een elektrische sfeerhaard zijn of misschien toch eerder een sfeerhaard op bio ethanol.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Classic Fire Chicago

 

Ben je al enkele weken op zoek naar een degelijke sfeerhaard? Maar wil je er liever ook niet zoveel geld aan spenderen? Dan is dit toestel van het bekende merk Classic Fire misschien wel iets voor jou. Zodra je het prijskaartje ziet dan zul je meteen het gevoel krijgen dat het hier om een sfeerhaard aanbieding gaat.

Deze inbouw sfeerhaard kun je ook als keramische kachel gebruiken. Het draagt dus niet alleen bij aan de gezelligheid van de woning met realistische vlammen maar het zal een ruimte ook gaan verwarmen. Dit toestel heeft een maximaal vermogen van maar liefst 1800 Watt waarbij je kunt kiezen uit 2 warmtestanden. Daardoor kun je probleemloos een ruimte met een oppervlakte van ruim 60 m2 gaan verwarmen.

De lampen die gebruikt worden in deze inbouw sfeerhaard zijn LED lampen die heel energiezuinig zijn en dus lange tijd meegaan. Verder is er ook gedacht aan een temperatuur veiligheid. We merken dan ook duidelijk op dat de meeste kopers niet alleen tevreden zijn over het design maar ook over de kwaliteit van het toestel.

 

Koop bij bol.com (€130)

 

 

 

 

Livin flame inzethaard Led Zurich

 

Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor deze leuke sfeerhaard van het bekende merk Livin. Je zult misschien net iets meer budget hoeven te voorzien in vergelijking met het vorige apparaat. Desondanks behoort de sfeerhaard nog altijd tot de goedkope producten.

Deze sfeerhaard is een soort van ventilatorkachel die over een maximaal vermogen van wel 2000 Watt beschikt. Je hebt hierbij de mogelijkheid om uit 2 verschillende warmtestanden te kiezen en 3 verschillende vlam instellingen. Er wordt ook hier gebruik gemaakt van LED lampen die niet alleen energiezuinig te werk gaan maar bovendien ook zorgen voor mooi en realistische vlammen.

Al deze voordelen en positieve elementen zorgen er voor dat werkelijk alle kopers momenteel echt zeer tevreden zijn over het toestel. Zo geven ze niet alleen een positief advies over de kwaliteit en het design maar ook over de correcte prijs ervan.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Bonn Bio-ethanol met regelbare brander

 

Tussen de goedkope sfeerhaarden zul je vast en zeker ook dit product van het al dan niet bekende merk Dfire kunnen spotten. Dit product is werkelijk ideaal voor kopers die op zoek zijn naar een degelijke sfeerhaard die tegelijk ook een echte blikvanger is. Zo heeft het product een donker rode kleur maar is het ook beschikbaar in 3 andere kleuren.

Deze sfeerhaard werkt op basis van bio-ethanol en zul je zonder twijfel tussen de krachtige toestellen kunnen spotten. Het is mogelijk om de sfeerhaard veilig en zonder problemen aan de wand te gaan monteren. De brander van het apparaat is gemaakt uit roestvrij staal en kun je makkelijk en probleemloos zelf gaan regelen.

De kopers die op dit moment een reactie hebben geplaatst bij de sfeerhaard, geven een duidelijk positief advies over de uitstekende kwaliteit en de duurzaamheid van het product. Daarnaast vinden heel wat klanten het prijskaartje ook zeer correct.

 

Koop bij bol.com (€164.95)

 

 

 

 

Euromac Eurom Woodland

 

Indien je niet alleen op zoek bent naar een degelijke sfeerhaard maar tegelijk ook naar een designvol stuk dan kun je dit product van Euromac even bekijken. Deze elektrische sfeerhaard is bijzonder krachtig en duurzaam en ziet er ook heel stijlvol en klassevol uit. Het is dus niet te verwonderen dat je voor dit apparaat net iets meer zult hoeven te betalen.

Het toestel heeft een totaal vermogen van maar liefst 2000 Watt en je kunt hierbij kiezen uit 2 warmtestanden. Verder is er ook gedacht aan een beveiliging tegen oververhitting. Het is mogelijk om de sfeerhaard aan de wand of de muur te hangen en je krijgt er ook een handige afstandsbediening bij. Verder zul je merken dat de behuizing van het apparaat gemaakt is uit een combinatie van glas en metaal.

De overgrote meerderheid van de kopers is duidelijk tevreden over de uitstekende kwaliteit en de duurzaamheid van het toestel. Het is dan ook een goede aanbeveling om deze sfeerhaard, ondanks de hoge prijs, even rustig te bekijken.

 

Koop bij bol.com (€379.95)

 

 

 

 

Classic Fire Lugano

 

Net zoals het eerste toestel is ook deze sfeerhaard afkomstig van het bekende merk Classic Fire. Bovendien zul je deze sfeerhaard met schouw ook kunnen spotten tussen de goedkope apparaten. Het prijskaartje is mooi en betaalbaar voor heel wat kopers.

Het toestel is vrij krachtig en voorzien van een maximaal vermogen van maar liefst 1800 Watt. Toch heb je slechts de mogelijkheid om één enkele warmtestand te gebruiken. Het is dan ook belangrijk om hier rekening mee te houden. Het is een degelijk toestel dat je ook als kachel kunt gebruiken en een ruimte van maximaal 24 m2 kan verwarmen.

De LED lampen zijn niet alleen energiezuinig maar zullen ook gedurende een lange periode meegaan. De meeste kopers zijn niet alleen tevreden over het prijskaartje maar ook over de kwaliteit van het toestel. Toch is één enkele gebruiker niet tevreden aangezien de sfeerhaard beschadigd was bij levering.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status