5 Beste shampoo’s Test Van 2020

Laatste update: 28.05.20

 

5 Beste shampoo’s (Reviews) van 2020

 

Je zult ervan versteld staan hoeveel verschillende soorten shampoo’s er tegenwoordig op de markt worden aangeboden. Zo heb je shampoo’s speciaal ontwikkeld voor blonde haren, voor futloos haar of zelfs gekleurd haard. Je kunt kiezen voor natuurlijke of sulfaatvrije shampoo’s. En indien je te kampen hebt met antiroos, dan bestaan er ook daar heel wat oplossingen voor. Wij bieden een aantal topproducten aan waaronder de shampoo van Fudge, Andrélon en Alpecin. Neutral is voorlopig niet in het rijtje opgenomen maar dat wil niet zeggen dat je dergelijke shampoo niet kunt bestellen. Neem een kijkje en kies er de voor jou beste shampoo uit.

 

 

1. Fudge Clean Blond Violet Toning Shampoo 1000 ml

 

Deze zilvershampoo van het, al dan niet bekende merk Fudge is een echte aanrader voor blondines. De shampoo wordt geleverd in een duurzame en stevige verpakking en heeft een totale inhoud van maar liefst 1000 ml. Toch vinden sommige kopers het prijskaartje bijzonder duur en zul je het product daarom niet meteen tussen de goedkope shampoo’s hoeven te verwachten.

Heb je last van gele en/ of koperkleurige tonen in je prachtige blonde lokken? Dan kies je maar beter voor de zilvershampoo van Fudge die dergelijke vlekken zal reinigen en neutraliseren. Dankzij de aanwezigheid van het Hydrating Hair Drink Complex, zal deze shampoo het haar ook voeden, gezonder en extra glanzend maken. Verder wordt de shampoo aangevuld met Guarana extracten die het haar versterken.

Het is een degelijke en duurzame shampoo die je makkelijk kunt aanbrengen en die het haar bovendien ook beschermt tegen de schadelijke UV zonnestralen. Echter is het belangrijk om niet met de hoeveelheid shampoo te overdrijven.

 

Koop bij bol.com (€34.95)

 

 

 

 

2.  Andrélon Langer Fris Shampoo 6 x 300 ml Voordeelverpakking

 

Het zal misschien een belletje doen rinkelen bij sommigen, en bij anderen misschien niet. Toch is ook Andrélon een bekende en vaste waarde op het gebied van duurzame shampoo’s. Dit product maakt bovendien deel uit van de Andrélon Langer Fris serie en wordt geleverd in een voordeelverpakking. Dat wil dus zeggen dat je met maar liefst 3 flacons shampoo huiswaarts keert, die elk een inhoud hebben van 300 ml.

Het gaat hier om een normale shampoo die geschikt is om zowel door mannen als vrouwen te worden gebruikt. Hierbij maakt het niet uit welk huid- of haartype je hebt. Het is echter een goede aanbeveling indien je vaak last hebt van vettig haar. Het product bevat heel wat milde natuurlijke producten zoals bijvoorbeeld watermeloen. Vandaar ook de frisse geur.

Een blik op de vele online reviews toont aan dat de meeste klanten een positief advies geven over de correcte verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Ook de duurzaamheid van het product wordt door heel wat klanten beloond. Echter is er een kleine minderheid van de kopers die minder overtuigd blijkt te zijn.

 

Koop bij bol.com (€20.99)

 

 

 

 

3.  Alpecin Caffeine Shampoo 250 ml

 

Door te kiezen voor de Alpecin Caffeine Shampoo van het gelijknamige merk Alpecin, kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor betaalbaarheid. In vergelijking met sommige andere shampoo’s valt het prijskaartje hier behoorlijk goed mee en lijkt het wel om een shampoo aanbieding te gaan.

De shampoo wordt geleverd in een stevige verpakking met een maximale inhoud van ongeveer 250 ml. Het is de ideale shampoo, gecreeerd voor mannen die last hebben van haaruitval. De unieke formule van de shampoo zal de haargroei optimaal gaan stimuleren en eventuele tekenen van fijn en futloos haar vrijwel meteen gaan aanpakken. Bovendien mag je dit type shampoo ook dagelijks gebruiken.

Een blik op de online beoordelingen leert ons dat de meningen tot enigszins verdeeld zijn. Zo zijn er heel wat gebruikers die overtuigd zijn van de kwaliteit en het effect terwijl anderen het dan weer weggesmeten geld vinden. Neem de tijd om het product te bekijken en oordeel vooral zelf.

 

Koop bij bol.com (€6.55)

 

 

 

 

4. Schwarzkopf Professional Goodbye Yellow Sulfaatvrije Shampoo 300ml

 

Ben je op zoek naar een kwalitatieve sulfaatvrije shampoo? Dan loont het alvast de moeite om dit product van het bekende merk Schwarzkopf Professional alvast even wat grondiger onder de loep te nemen. De shampoo wordt geleverd in een stevige verpakking met een totale inhoud van 300 ml. Er is ook de mogelijkheid om een flesje van dergelijke shampoo aan te kopen met een inhoud van 1000 ml maar dan zal het prijskaartje wel lichtjes wijzigen.

De shampoo kan gebruikt worden door mannen en vrouwen en is speciaal gericht op gebruikers met blond haar. Deze zilvershampoo is volledig vrij van enige vorm van sulfaten en is daardoor bijzonder mild. Eventuele beschadigingen van het haar worden hierdoor vermeden. Toch is de shampoo nog voldoende sterk om eventuele lichte verkleuringen in het haar aan te pakken.

Wanneer we de online beoordelingen bekijken dan kunnen we tot op heden alleen maar positieve reacties van klanten waarnemen. Kopers reageren positief en hebben het product unaniem met een maximumscore van maar liefst 5 sterren beoordeeld.

 

Koop bij bol.com (€15.28)

 

 

 

 

5. Weleda Haver Herstellende Shampoo 190 ml Natuurlijk

 

Ben je op zoek naar een 100% natuurlijke shampoo? Dan kunnen wij jou alvast dit product van Weleda sterk aanraden. De shampoo maakt deel uit van de Weleda Haver serie en bevat een totaal volume van maar liefst 190 ml.

Heb je last van droog en/ of beschadigd haar? Is je haar de laatste tijd bijzonder futloos of heb je vooral heel erg dun en fijn haar? Heb je misschien te kampen met pluizend en/ of dof haar? In dergelijke gevallen kun je maar beter voor deze shampoo en zijn unieke natuurlijke formule kiezen. De shampoo is vooral geschikt voor vrouwen met om het even welk haartype. Het product biedt niet alleen een voedende maar ook versterkende werking aan.

De meeste klanten blijken helemaal overtuigd te zijn van de aangeboden kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Bijgevolg wordt het product ook meermaals aangeraden. Echter is er toch één enkele koper die het prijskaartje als een struikelblok ziet.

 

Koop bij bol.com (€10.61)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status