5 Beste Sigarettenmakers Test van 2021

Laatste update: 15.09.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Sigarettenmakers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Roken is niet alleen ongezond maar het kost ook heel wat geld. Indien het niet zo eenvoudig is om te stoppen met roken maar je wilt toch graag wat meer geld sparen dan kun je eventueel eens kijken voor een sigarettenmaker aan te kopen. Door zelf je eigen sigaretten te maken, kun je op jaarbasis heel wat geld gaan besparen. Alvorens je een sigarettenmaker aankoopt, kun je misschien eerst eens een kijkje nemen naar de koopgids. Op die manier krijg je een idee van de elementen waarop je kunt letten om een degelijk apparaat aan te kopen. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om even te kijken naar de top 3 van beste sigarettenmakers. Na een grondig onderzoek is gebleken dat je met de Figuretta Injector II werkelijk een topproduct in huis haalt. In slechts 2 seconden heb je zelf de eerste sigaretten gemaakt. De Poweroll 2 OBC hoeft uiteraard helemaal niet onder te doen. Bovendien is dit toestel zelfs voorzien van een handige drukknop. Daardoor heb je helemaal niet zoveel kracht nodig om de sigaretten te maken.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Sigarettenmakers koopgids

 

Heel veel mensen die regelmatig roken zullen het beamen dat een pakje sigaretten heel duur geworden is. Een goed alternatief zou zijn dat je vanaf nu je sigaretten zelf kunt maken. En dit is ook mogelijk. Kies daarom het voor jou ideale product uit de beste sigarettenmakers maar houd hierbij rekening met het gebruiksgemak, het type, de tabak en de accessoires.

 

Gebruiksgemak

Overal ter wereld zijn er mensen die roken. Sommige onder hen roken slechts sporadisch eens een sigaret, anderen roken dan weer heel erg veel. Allemaal echter zullen ze kunnen beamen dat een pakje sigaretten enorm duur is geworden. Uiteraard kun je beslissen om de sigaret helemaal links te laten liggen maar soms is dat niet gemakkelijk en hebben mensen daar echt wel nood aan. Een sigarettenmaker kan de kosten aanzienlijk doen verminderen.

Bovendien is het niet alleen veel goedkoper het werkt ook nog eens heel snel. Het enige dat je nodig hebt buiten het toestel is tabak en een huls om de sigaretten in te doen. Je kiest bovendien zelf de hoeveelheid tabak die je wilt gebruiken en je kunt dus helemaal zelf bepalen hoe sterk je de sigaret wilt hebben.

Het is ook belangrijk dat je weet dat je steeds jouw favoriete merk kunt blijven roken. De sigaretten die je zelf maakt hebben dus gewoon dezelfde smaak als degene die je in de winkel gaat kopen. Als je steeds een pakje sigaretten koopt van een bepaald merk, dan kun je nu gewoon een pot met tabak van dat ene merk gaan kopen. Op die manier zijn de sigaretten die je zelf maakt helemaal gelijk aan deze uit de winkel. Houd er wel rekening mee dat het zelf maken van sigaretten een vuil werkje is.

 

Soorten sigarettenmakers

Wanneer je toch nood blijft hebben aan sigaretten maar ze toch graag iets minder duur hebt, dan is een sigarettenmaker de oplossing. In de zoektocht naar de voor jou ideale sigarettenmaker aanbieding zul je merken dat er verschillende mogelijkheden bestaan. Het grootste onderscheid is terug te vinden in het feit of het toestel al dan niet elektrisch is.

De meest gekende toestellen zijn de handmatige sigarettenmakers waarbij je het toestel moet gaan openen en de tabak zo gelijkmatig mogelijk in de tabakssleuf moet gaan verdelen. Vervolgens sluit je de sigarettenmaker af en plaats je vooraan in het toestel een lege sigarettenhuls. Wanneer je dan de bovenzijde van het apparaat in een vloeiende beweging naar voren en terug naar achteren schuift, zorg je ervoor dat de huls met tabak wordt gevuld. Je hoeft nu enkel nog de sigaret eruit te halen en er eens kort mee op tafel te kloppen zodat de tabak goed blijft zitten.

Je hebt nu ook de elektrische modellen waardoor het allemaal nog net iets gemakkelijker wordt doordat het minder kracht vereist. Doordat het sneller en gemakkelijker kan, kun je dus ook veel meer sigaretten op korte tijd gaan maken. Uiteraard zal het je niet verwonderen dat dit tot uiting zal komen in de prijs ervan. Zo zul je de elektrische apparaten niet in de categorie van goedkope sigarettenmakers moeten gaan zoeken. Probeer daarom ook zoveel mogelijk aanbiedingen met elkaar te vergelijken en misschien kun je zo wel een goedkoper elektrisch apparaat spotten.

 

Tabak en accessoires

Het lijkt misschien heel nutteloos maar toch is het belangrijk dat je ook denkt aan de tabak. Stel dat je al jaren een bepaald merk van tabak rookt dan hoef je zeker en vast geen schrik te hebben dat je van merk zult moeten veranderen. Net zoals je naar de winkel gaat om een pakje sigaretten van jouw lievelingsmerk kun je ook gewoon een pot met jouw favoriete tabak kopen. Dit kan gemakkelijk in een krantenwinkeltje of in een tabaksspeciaalzaak. Wanneer je niet echt een houdt van een specifiek merk dan kun je uiteraard de mogelijkheden gaan testen. Nog beter is om de medewerker van de zaak waar je de tabak koopt om advies te vragen.

Zodra je een sigarettenmaker aankoopt is het mogelijk om extra toebehoren aan te schaffen. Bij sommige toestellen is het mogelijk dat het zelfs in de prijs zit inbegrepen. Zodra jij jouw sigaretten gemaakt hebt, is het belangrijk dat je ze ook op een goede manier gaat bewaren. Het is daarom een aanbeveling om uit te kijken naar een sigaretten bewaarbus. Op die manier kun je ervoor zorgen dat de tabak in de sigaret zo vers mogelijk blijft. Uiteraard kun je ze ook bewaren in een oud sigarettendoosje en op die manier ook gemakkelijk meenemen onderweg.

Het roken van sigaretten is al niet zo gezond en daarom is het misschien een idee om uit te kijken naar een pijpfilter. Je plaatst je sigaret in deze filter en op die manier worden zoveel mogelijk schadelijke stoffen uit de sigaret gefilterd.

 

5 Beste Sigarettenmakers (Reviews) van 2021

 

De sigaretten worden altijd maar duurder en duurder dus veel mensen schakelen over op roltabak. Het nadeel daarvan is dat je zelf nog je sigaretten moet rollen en er een filter voor maken. Maar wat als je nu een toestel koopt die meteen de sigaretten voor je maakt? Om de beste sigarettenmaker te kopen neem je best een kijkje naar de volgende informatie.

 

 

1. Figuretta Electrische Sigarettenmaker

 

Deze elektrische sigarettenmaker maakt een sigaret voor je in maximum twee seconden. Zet de figuretta injector II gewoon aan, daarna plaats je de tabak in het reservoir.

Nu moet je de V-groef vullen met tabak en deze aandrukken, wel niet te hard. Je moet een beetje experimenteren met het apparaat om tot jouw perfecte sigaret te komen.

Je kunt de sigaretten altijd uit elkaar halen om opnieuw te proberen. Op de hulzenhouder van het toestel plaats je een sigarettenhuls en als je dan de hendel naar beneden duwt zal de figuretta de tabak precies afsnijden en de huls vullen met tabak.

De kopers raden dit product zeker aan. Je kunt zelf de sterkte van je sigaretten kiezen en in slechts enkele seconden is je sigaret al gemaakt. De goede kwaliteit is een pluspunt voor de gebruikers en hoewel het nogal duur is, is het zijn prijs meer dan waard.

Het is misschien niet meteen de goedkoopste sigarettenmaker maar misschien zou het wel eens tot de populairste modellen kunnen behoren. Dit kun je duidelijk opmaken uit de vele positieve reacties van klanten. De sigarettenmaker is afkomstig van het merk Figuretta injector II en is een elektrisch model. In een mum van tijd zul je dus een heleboel sigaretten gemaakt hebben.

Voordelen
Duur:

met dit apparaat kun je in slechts enkele seconden een sigaret klaarmaken zoals jij dat wenst.

Werkwijze:

je hoeft enkel maar het toestel aan te schakelen en de tabak in het daarvoor voorziene reservoir te plaatsen. Vervolgens hoef je de V-groef op te vullen met tabak naar keuze en het geheel gaan aandrukken.

Nadelen
Prijskaartje:

hoewel de overgrote meerderheid duidelijk tevreden is over de kwaliteit van het toestel, zou het hogere prijskaartje toch wel een klein struikelblok kunnen zijn voor sommigen.

Koop bij bol.com (€79.95)

 

 

 

 

2. Poweroll 2 OBC Sigarettenmaker

 

Met de Poweroll 2 OBC sigarettenmaker kun je zelf in enkele seconden je eigen sigaretten maken. Dit apparaat werkt met een drukknop zodat het ook makkelijk in gebruik is voor mensen met beperkte armfuncties. Je vult de tabakskamer eerst en daarna druk je de klep omlaag, dit activeert een knop die de Poweroll 2 in werking laat treden.

De injector zal dan de huls vullen met tabak en die loslaten zodat je de volgende huls kunt plaatsen. Je kunt de machine gemakkelijk vullen met het stampertje die meegeleverd wordt. Als het verstopt raakt dan wordt je daarover geïnformeerd via een LED indicatie.

De kopers geven enkel maar goed advies over deze machine. Het apparaat is van topkwaliteit en is handig in gebruik. Het is het perfecte toestel voor mensen met minder kracht in hun handen of armen. Het design valt ook in de smaak bij de kopers.

In vergelijking met de andere sigarettenmakers uit onze lijst, beschikt dit toestel zeker niet over de laagste prijs. Toch behoort het niet voor niets in onze top 5. We merken dat het heel wat kopers tevreden zijn over het merk Ocb en het zelfs als het beste merk beschouwen. Laten we even kijken naar de voor- en nadelen van deze handige sigarettenmaker.

Voordelen
Handig in gebruik:

met dit handige toestel heb je slechts enkele seconden nodig om de voor jou ideale sigaret te maken.

Voordelig:

door je sigaretten met dit handige apparaatje voortaan zelf te rollen, kun je op lange termijn tot wel 1600 euro per jaar gaan besparen.

Gebruiksvriendelijk:

je hebt helemaal niet zoveel kracht nodig om dit apparaatje te bedienen. Een simpele drukknop is namelijk voldoende om de sigaret te maken. Daardoor is het ook ideaal voor iets oudere personen of mensen die minder kracht hebben.

Veiligheid:

zodra het toestel verstopt raakt dan zul je dit merken doordat er dan een LED lichtje zal beginnen branden.

Nadelen
Kwetsbaar:

een kleine minderheid van de kopers vindt dat het apparaatje bijzonder kwetsbaar is en dus snel kapot gaat.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Coney Elektrische Sigarettenmaker Dubbel

 

Deze elektrische sigarettenmaker van het merk Coney is geschikt om 2 sigaretten tegelijk mee te maken. Je kunt er zowel sigaretten van normaal formaat als king size mee maken. Het snoer van het toestel heeft een lengte van 2 meter. Dit is het perfecte product voor personen die liever goedkope sigarettenmakers kopen.

Hoewel de meeste reviews over deze sigarettenmaker aanbieding positief zijn, halen de kopers toch ook enkele negatieve punten aan. Voor één koper blokkeerde het apparaat al na een paar uur en is het dus niet duurzaam. Een andere koper is niet tevreden over het design van deze sigarettenmaker.

Voor de rest is dit toestel makkelijk in gebruik en het is ook nog eens goedkoop. Je kunt de tabak goed aandrukken met het bijgeleverde stampertje en het ontwerp valt toch bij de meeste gebruikers in de smaak.

Dankzij deze Coney sigarettenmaker kun jij vanaf nu maar liefst 2 sigaretten tegelijkertijd gaan maken. Dit bespaart je heel wat tijd en dat kan voor velen als een sterk voordeel ervaren worden. Alvorens je besluit om het toestel aan te kopen, bekijkt je best even de voor- en nadelen ervan.

Voordelen
Handig in gebruik:

met dit handige apparaat kun je maar liefst 2 sigaretten per keer klaarmaken. Bovendien heb je de keuze uit normaal en king size.

Onderhoud:

je zult merken dat je deze sigarettenmaker behoorlijk gemakkelijk en snel uit elkaar kunt halen. Op die manier kun je de verschillende onderdelen ook veel beter schoonmaken.

Nadelen
Kwetsbaar:

we merken op dat er een aantal kopers zijn die vinden dat het toestel behoorlijk snel stuk gaat en dus vrij kwetsbaar is.

Lawaai:

een enkele gebruiker vindt dat de sigarettenmaker behoorlijk veel lawaai maakt op het moment dat je de sigaretten maakt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Elektrische Sigarettenvuller

 

Mayoc staat voor MAke Your Own Cigarettes en is al sinds enkele jaren een succesvol product. Met een druk op de knop kun je in slechts enkele seconden twee sigaretten tegelijk maken. Door het gebruik van de knop heb je geen fysieke kracht meer nodig om de sigaretten te maken en het is zo makkelijker voor oudere mensen om het te gebruiken.

Het toestel beschikt over een beveiliging die maakt dat je geen te vaste sigaretten maakt, voor de rest kun je zelf de dichtheid van je sigaret bepalen. Je kunt dit toestel gebruiken met elk soort tabak en het is beveiligd tegen misbruik.

Voor één koper heeft het product een te hoge prijs maar dit wordt tegengesproken door de rest van de kopers. Zij zijn heel tevreden over de gunstige prijs/kwaliteitsverhouding en vinden dat het apparaat heel makkelijk sigaretten rolt.

Mayoc is misschien niet meteen het bekendste merk op het gebied van sigarettenmakers, toch blijken heel wat kopers best tevreden te zijn over dit apparaatje. Met deze elektrische sigarettenmaker zul je nooit echt lang hoeven te wachten op je sigaretje en bovendien is het ook veel goedkoper wanneer je ze zelf maakt.

Voordelen
Comfortabel:

je hebt helemaal geen fysieke kracht nodig om je sigaretten te maken. Een simpele drukknop zorgt ervoor dat je binnen enkele seconden van een sigaret kunt genieten. Dit zou bijvoorbeeld ideaal zijn voor iets oudere personen.

Handig in gebruik:

je kunt maar liefst 2 sigaretten per keer maken en bovendien kun je ook zelf de dichtheid van de sigaret gaan bepalen. Je kunt dit toestel met om het even welke soort tabak gebruiken.

Veiligheid:

het toestel is voorzien van verschillende beveiligingsmethoden waardoor het bij normaal gebruik amper stuk te krijgen is.

Nadelen
Prijskaartje:

we merken op dat zo goed als alle kopers helemaal overtuigd zijn van dit product. Eén enkele koper vindt de prijs toch net een tikkeltje te hoog.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Elektrische Sigarettenmaker Zwart

 

Deze elektrische sigarettenmaker is eenvoudig in gebruik en is uitgerust met een antislip onderzijde zodat het stevig blijft staan.

Met de vijf verschillende standen kun je zelf de dichtheid van je sigaret bepalen en dankzij de compacte vorm van het toestel kun je het makkelijk thuis gebruiken.

Je kunt het ook eenvoudig meenemen op verplaatsing. Het apparaat wordt geleverd met een adapter en een borsteltje. Dit toestel wordt aangeboden tegen een lage prijs en maakt dus deel uit van de goedkope sigarettenmakers.

De meningen over dit product zijn verdeeld maar over het algemeen zijn de kopers tevreden. Je moet even uitzoeken hoe het werkt maar de prijs/kwaliteit verhouding is top.

Met de elektrische sigarettenmaker van het bekende merk WT Trading B.V. kun jij vanaf nu in een handomdraai zelf je sigaretten gaan maken. Bovendien kun je op die manier ook heel wat geld besparen. Het lijkt ons daarom zeker de moeite waard om dit apparaat eens grondig onder de loep te nemen.

Voordelen
Handig in gebruik:

het apparaat is voorzien van een ergonomisch design voor extra comfort en antislip aan de onderkant. Dit biedt net iets meer stabiliteit.

Dichtheid:

deze sigarettenmaker is voorzien van maar liefst 5 verschillende standen waaruit je kunt kiezen en de dichtheid kunt bepalen.

Compact:

het is een compact apparaatje dat je overal mee naartoe kunt nemen. Verder krijg je er ook nog een adapter en een handig borsteltje bij.

Nadelen
Lawaai:

een kleine minderheid van de kopers merkt op dat het toestel toch best veel lawaai maakt.

Koop bij bol.com (€23.95)

 

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status