n n
n
n
ᐅ Beste slaapmaskers. Vergelijking en goedkope prijzen

5 Beste slaapmaskers Test Van 2019

Laatste update: 11.12.19

 

5 Beste slaapmaskers (Reviews) van 2019

 

Of je nu op reis gaat of gewoon thuis van een goede nachtrust verzekerd wilt zijn, een slaapmasker kan dan alvast een goede aanbeveling zijn. Zo biedt Tempur heel wat degelijke slaapmaskers aan, net zoals ook tal van andere merken een goed alternatief op de markt gebracht hebben. De 5 topproducten hieronder, maken het voor jou iets makkelijker om een keuze te maken uit het ruime aanbod. Neem rustig de tijd om de opties te bekijken en kies er dan vervolgens het voor jou beste slaapmasker uit.

 

 

1. Tempur drukverlagend materiaal 63 g katoen en polyester

 

Het is misschien niet meteen één van de meest goedkope slaapmaskers uit onze lijst maar toch krijgt dit product van TEMPUR alvast heel wat positieve online reviews. Het slaapmasker is vervaardigd uit bijzonder stevige en drukverlagende materiaalsoorten. Zo heeft men gewerkt met 75% katoen in combinatie met 25% polyester.

Deze materialen zorgen niet alleen voor een totale verduistering maar bieden ook een comfortabele pasvorm aan. Ideaal als je onder de middag even van een dutje wilt genieten. Om ervoor te zorgen dat het slaapmasker zo proper en hygiënisch mogelijk blijft, wordt aangeraden om het masker regelmatig even af te wrijven met een vochtig doekje.

Het is niet mogelijk om de beschermhoes van het slaapmasker te halen, noch het product in de wasmachine te stoppen. Echter zijn de meeste klanten wel overtuigd van het product en geven dan ook een positief advies over de duurzaamheid en de uitstekende pasvorm.

 

Koop bij bol.com (€22.75)

 

 

 

 

2. Simia Luxe Pouch Verstelbaar Zijdezacht Opbergtasje Unisex Zwart

 

Ben je op zoek naar een degelijk slaapmasker dat zowel door mannen als vrouwen kan worden gebruikt? Dan is dit unisex exemplaar van het bekende merk SIMIA alvast een goede aanbeveling. Het slaapmasker is teven te verkrijgen in tal van verschillende kleuren.

Het slaapmasker is vervaardigd uit bijzonder duurzaam en degelijke zijde en voelt bijzonder zacht aan op de huid. Dankzij het lichte gewicht en de ideale pasvorm, mag je zeker zijn dat het slaapmasker comfortabel aanvoelt. Of je nu op de bank een dutje wilt doen of op het vliegtuig zit, het is allemaal mogelijk. Het masker wordt gekenmerkt door een elastische band die je bovendien ook probleemloos kunt verstellen.

Het unieke slaapmasker wordt bij jou thuis geleverd in combinatie met een stevig en praktisch zijden opbergtasje. Kopers zijn dan ook tevreden over de kwaliteit, de prachtige afwerking en tevens ook over de snelle en vlotte levering.

 

Koop bij bol.com (€11.11)

 

 

 

 

3. Emoji-Store Unicorn goud 20 x 9 cm 50 gram

 

Indien je binnenkort met het gezin een lange vliegreis maakt, en je nog steeds op zoek bent naar een slaapmasker voor je kind, dan kan dit product alvast een goede aanbeveling zijn. Het slaapmasker wordt geleverd door het merk Emoji-Store en is afgewerkt binnen het thema van de „unicorns”.

Het slaapmasker heeft een totale afmeting van ongeveer 20 cm bij 9 cm en weegt amper 50 gram. Het lichte gewicht en de perfecte pasvorm zorgen voor een aangenaam en comfortabel gevoel zodra je het maskertje opzet. Bovendien voelt het masker bijzonder zacht aan doordat het vervaardigd is uit pluche. Na gebruik kun je het slaapmasker zonder problemen op een standaard wasprogramma van 30 graden Celsius wassen.

Een blik op de online beoordelingen leert ons dat er tot op heden nog geen enkele negatieve reactie is geplaatst. De kopers geven niet alleen een positief advies over de uitstekende kwaliteit maar ook over het fraaie design ervan. Kortom, vast en zeker een aanbeveling!

 

Koop bij bol.com (€12.95)

 

 

 

 

4. Yumeko masker biologisch jersey katoen grijs fairtrade 4-seizoenen

 

Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor het slaapmasker van het, al dan niet bekende merk Yumeko. Dit slaapmasker is volledig vervaardigd uit duurzaam en kwalitatief biologisch jersey katoen. Je hebt de mogelijkheid om tussen een grijs of blauw slaapmasker te kiezen, beide worden geleverd in een degelijk en praktisch opbergtasje.

Het slaapmasker weegt bijzonder weinig en zorgt voor een aangename pasvorm en een comfortabel gevoel. Het biedt een totale verduistering zodat je makkelijker in slaap kunt raken. Of je nu thuis zit of op het vliegtuig. Verder zul je merken dat het biologisch katoen niet alleen milieuvriendelijk is maar bovenal ook makkelijk qua onderhoud.

Ondanks het feit dat sommige kopers van mening zijn dat het slaapmasker toch wel wat te klein is, zijn de meeste klanten overtuigd van de kwaliteit en de duurzaamheid. Het loont dan ook de moeite om dit product even van naderbij te bekijken.

 

Koop bij bol.com (€19.95)

 

 

 

 

5. Roze masker met toekans 24 x 1 x 10 cm polyester

 

Ben je op zoek naar een degelijk slaapmasker dat wordt geleverd aan een mooi en betaalbaar prijskaartje? Dan kunnen wij jou alvast geruststellen met dit product. Vanwege de lage prijs zouden we durven zeggen dat het hier misschien wel eens om een slaapmasker aanbieding gaat.

Het masker, dat ook als oogmasker kan omschreven worden, heeft een totale afmeting van 24 x 1 x 10 cm en weegt behoorlijk weinig. Dat maakt de pasvorm ideaal en het comfort nog zo groot. Het slaapmasker is vervaardigd uit duurzaam polyester dat makkelijk te onderhouden is. De roze kleur in combinatie met de afbeeldingen van prachtige toekans en planten zorgt voor een waar vakantiegevoel.

Een enkele koper is echter van mening dat het slaapmasker een tikkeltje te groot en daardoor niet gebruiksvriendelijk is. Echter zijn de meeste klanten wel degelijk overtuigd van de geleverde kwaliteit in verhouding met de correcte en lage prijs. Kortom, een echt topproduct!

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status