fbpx

Beste slowcooker

Laatste update: 15.10.19

 

Slowcookers test van 2019

 

 

Heb je een fulltime baan en houd je van stoofschotels? Dan ben je echt toe aan een slowcooker. Na een dag hard werken kom je ´s avonds thuis en is de perfecte maaltijd al bereid. Met deze wijze van koken worden meer vitaminen, voedingsstoffen en smaak behouden. Wij selecteerden 5 slowcookers voor je en baseerden ons hierbij op het advies van klanten.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Russell Hobbs MaxiCook

 

Je hebt besloten tot aanschaf van een slowcooker over te gaan. Het is niet alleen makkelijk maar ook heel gezond. Je wilt misschien ook niet een te kleine pan. In een grote pan kun je wel kleine porties maken maar in een kleine pan geen grote. Dan is deze Russel Hobbs slowcooker misschien wel de beste voor jou.

Hij heeft een grote aluminium binnenpan van 6 liter. Hiermee kun je maaltijden bereiden voor maar liefst 8 personen. De binnenpan kan gebruikt worden op gas en elektra. Op deze wijze kun je bijvoorbeeld vlees aanbraden en de pan daarna weer in de slowcooker zetten voor nagaren.

Kopers, die deze slowcooker reeds kochten geven een heel positief advies voor aankoop. De binnenpan van aluminium is heel licht en daarmee heel handzaam. De slowcooker laat zich makkelijk reinigen. Daarbij heeft hij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

CrockPot CR507

 

Je wilt ´s avonds niet nog eens een paar uur in de keuken staan om een maaltijd te bereiden. Dan is deze slowcooker met timer een heel goede aankoop voor jou. In de keramische binnenpan kun je maaltijden bereiden voor 4 á 5 personen. Bovendien is hij ook nog eens vaatwasmachine bestendig.

Met de timer kun je maaltijden bereiden in 30 minuten tot maximaal 20 uur. Hij heeft een automatische overschakeling naar de warmhoudstand en houdt je eten daarna lekker lang warm. Dit gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit van je maaltijden, in tegendeel. Met de keramische binnenpan zal je eten ook nooit meer aanbranden.

In de review wordt door klanten gesproken over een top product. De Crockpot slowcooker heeft een mooi design en is bovendien erg gebruiksvriendelijk. Hij houdt het eten lekker lang warm. De prijs-kwaliteitverhouding is hier zeker prima te noemen.

 

Koop bij bol.com (€82.5)

 

 

 

 

Tristar VS-3915

 

Je wilt het gemak van een slowcooker maar er niet te veel voor betalen. Deze valt in de categorie goedkope slowcookers. Met zijn leuke prijs krijg je het gevoel met een slowcooker aanbieding te maken te hebben. Deze Tristar slowcooker biedt voor een hele vriendelijke prijs alle gemakken, die je van een slowcooker verwacht.

Hij is geschikt voor het bereiden van maaltijden voor 4 personen. Hij is voorzien van een rijk ogende RVS behuizing en heeft een keramische binnenpan met een inhoud van 3,5 liter. Hij beschikt over twee warmtestanden, waarmee je de bereidingstijd kunt instellen tussen 3 tot 10 uur.

Kopers zijn het er unaniem over eens dat hier zeker sprake is van een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. Hij is heel handig in het gebruik en doet wat hij moet doen. Hij is daarnaast ook heel makkelijk te reinigen. Kortom een aanrader.

 

Koop bij bol.com (€28.95)

 

 

 

 

Moa Slowcooker

 

Met deze slowcooker kun je echt alles bereiden. Van groente- en aardappelgerechten tot aan de lekkerste stoofschotels toe. Daarnaast is hij natuurlijk ook heel handig om je eten weer op te warmen. Er kan geen vocht ontsnappen door het deksel en daarmee worden alle smaak en voedingsstoffen behouden. De beste slowcooker voor jou?

Hij beschikt over een keramische binnenpan, dus aanbakken behoort tot het verleden. De binnenpan heeft een inhoud van 3,5 liter en je kunt er gerechten in klaarmaken voor 4 -5 personen. Hij heeft geïsoleerde handgrepen en is dus makkelijk verplaatsbaar. Daarnaast heeft hij een glazen deksel zodat je altijd een oogje in het zeil kunt houden tijdens het gaarproces.

Deze MOA slowcooker wordt maar liefst met 5 sterren beoordeeld. Hij is van goede kwaliteit en levert je super mals vlees. Hij biedt voor een hele redelijke prijs veel kwaliteit. Het is ook plezierig dat hij makkelijk schoon te maken is en in de vaatwasser kan worden gezet.

 

Koop bij bol.com (€37.97)

 

 

 

 

Espressions Duo

 

Ben je naast het slowcooken ook verslingerd geraakt aan de sous-vide, dan is dit het apparaat voor jou. Hij doet namelijk beide. Bij vacuüm koken ontstaat helemaal geen invloed van buitenaf. Je sealt je producten vacuüm, al of niet gekruid en plaatst ze in deze slowcooker.

Je kunt dus beide functies onafhankelijk van elkaar gebruiken. Hij beschikt over een keramische binnenpan, die zich makkelijk laat reinigen. Voor de vacuümzakjes wordt een handig  sous-vide rekje meegeleverd voor 2 zakjes. De binnenpan heeft een inhoud van 5,5 liter en is daarmee geschikt voor 5 tot 6 personen.

Klanten spreken zeer lovend over dit apparaat. Als je beide manieren van eten bereiden wilt gebruiken, dan is dit de aankoop bij uitstek. Hij is heel gebruiksvriendelijk en makkelijk te reinigen. Ook voor professioneel gebruik is het zeker een aanrader.

 

Koop bij bol.com (€129)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status