fbpx

Beste smartwatch voor heren

Laatste update: 15.10.19

 

 

Smartwatches voor heren test van 2019

 

Ben je op zoek naar een uniek geschenk voor de verjaardag van je vader, vriend of echtgenoot? Dan heb je misschien vast en zeker een smartwatch overwogen? Zo kun je kiezen voor een exemplaar dat met het Android besturingssysteem functioneert alhoewel er ook smartwatches zijn die gebruiken maken van het iOS systeem. Om het jou wat makkelijker te maken, hebben we een selectie gemaakt van 5 topproducten. Daarbij hebben we niet alleen rekening gehouden met het advies en de reviews maar ook met de gebruikerservaringen. Neem rustig de tijd en maak vervolgens een keuze uit de beste smartwatches voor heren.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Apple Watch Series 3

 

Als je op zoek bent naar een degelijke smartwatch voor heren dan zul je deze Apple Watch vast en zeker tegenkomen. Deze smartwatch wordt geleverd door het bekende merk Apple en kun je in maar liefst 6 verschillende kleuren bekomen. Houd er wel rekening mee dat, vanwege de hoge prijs, het product niet meteen tussen de goedkope smartwatches voor heren te vinden zal zijn.

De smartwatch biedt echter heel wat waar voor zijn geld. Zo kun je gebruik maken van een handige GPS functie net zoals er ook sprake is van een hartslagfunctie. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld eender welke sportactiviteit wilt beoefenen. Verder kun je het toestel ook onderwater gebruiken aangezien deze smartwatch helemaal waterdicht is. Inkomende telefoongesprekken of notificaties worden ook altijd weergegeven en bovendien heb je de keuze om al dan niet te reageren.

Ondanks het hoge prijskaartje merken we toch vooral heel wat positieve reacties van klanten op. Zo geven kopers niet alleen een positief advies over de uitstekende kwaliteit maar bovendien ook over de gebruiksvriendelijkheid van het toestel.

 

Koop bij bol.com (€299.99)

 

 

 

 

Samsung Gear S3 Frontier

 

In vergelijking met het vorige product lijkt het hier wel om een smartwatch voor heren aanbieding te gaan. De smartwatch is beschikbaar in een universele maat en is afgewerkt in een robuuste doch elegante zwarte kleur. Het product wordt geleverd door het bekende merk Samsung en maakt deel uit van de Samsung Gear S3 serie. Zodanig dat je de smartwatch eventueel ook kunt gebruiken in combinatie met een iOS mobiele telefoon.

Je kunt gebruik maken van verschillende handige functie. Zo is er bijvoorbeeld aandacht besteed aan een betrouwbare GPS functie. Verder kun je ook beroep doen op de aanwezigheid van een hartslagfunctie en een ingebouwde muziek bedieningsfunctie. Ondanks de verschillende berichtgevingen dat het toestel waterdicht zou zijn, blijkt dit niet echt het geval te zijn.

Desondanks zijn de reacties van kopers op het product overwegend positief en zijn er ook velen die deze smartwatch voor heren willen aanraden.

 

Koop bij bol.com (€219)

 

 

 

 

Fitbit Versa – Special Edition

 

Met deze unieke smartwatch voor heren van het bekende merk Fitbit, haal je niet alleen een kwalitatief sterke smartwatch in huis maar bovendien ook een designvol stuk. Ideaal indien je ook belang hecht aan het design van het product.

De Fitbit smartwatch wordt geleverd in combinatie met tal van handige functie die het alledaagse leven een pak aantrekkelijker kunnen maken. Zo kun je gebruik maken van de aanwezigheid van de GPS functie of de hartslagfunctie. Verder is deze smartwatch ook waterdicht dus het maakt niet uit of het nu plots begint te regenen of wanneer je dol bent op het beoefenen van watersporten.

Een blik op de online beoordelingen leert ons dat de meerderheid van de klanten duidelijk bijzonder tevreden is met de kwaliteit en de duurzaamheid van het toestel. Echter is het wel belangrijk om goed te beseffen dat je de GPS functie alleen maar zult kunnen gebruiken door middel van je smartphone. En dat zou voor sommige klanten misschien wel een minpuntje kunnen zijn.

 

Koop bij bol.com (€169)

 

 

 

 

Fossil Q Explorist Gen 4 FTW4017

 

Door te kiezen voor de Fossil smartwatch voor heren, kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor duurzaamheid en design. De smartwatch is beschikbaar in een universele maat en te verkrijgen in maar liefst 6 verschillende kleuren.

Het toestel staat garant voor heel wat plezier en tal van handige functies. Zo kun je onder andere beroep doen op de aanwezigheid van de GPS functie. Indien je graag en vaak gaat sporten kun je door middel van de hartslagfunctie je hartslag in de gaten houden. Verder is het apparaatje ook ideaal om onderwater te gebruiken.

Wanneer we de verschillende online reviews even bekijken dan kunnen we wel vaststellen dat de meeste klanten bijzonder positief reageren op de mogelijkheden van deze smartwatch. Echter vindt een beperkte minderheid van de kopers dat de batterij vrij snel leeg gaat. Zo heeft de smartwatch een maximale batterijduur van slechts 48 uur.

 

Koop bij bol.com (€195)

 

 

 

 

Michael Kors Grayson

 

Het rijtje wordt afgesloten met de Michael Kors smartwatch voor heren. Deze unieke smartwatch wordt gekenmerkt door z’n aparte groene kleur. Kortom, met dit exemplaar haal je meteen ook een echte blikvanger in huis.

De smartwatch wordt gekenmerkt door een helder en duidelijk leesbaar touchscreen. Verder kun je gebruik maken van een enorm grote geheugencapaciteit van wel 512 MB. Zodra het toestel helemaal is opgeladen dan kun je tot wel 24 uur genieten van maximaal comfort. De smartwatch is verder volledig waterdicht en dit bovendien tot op wel 10 meter diepte.

Het product is vervaardigd uit duurzame materialen zoals roestvrij staal en kan dus best wel tegen een stootje. Jammer genoeg kunnen wij jou hier geen verder advies over geven aangezien er tot op heden nog geen enkele koper een reactie heeft geplaatst.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status