5 Beste Smoothie blenders Test van 2020

Laatste update: 28.05.20

 

Smoothie blenders – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar een degelijke smoothie blender dan willen wij jullie zeker even op weg helpen. Het is namelijk niet altijd makkelijk om een goede keuze te maken en dat heeft vooral te maken met de verschillende soorten die er vandaag bestaan. Daarom hebben wij even gekeken wat nu precies de 3 best beoordeelde toestellen zijn. Zo hebben we mogen ontdekken dat de Trebs 99320 smoothie blender op heel wat positieve reacties van de klanten kan rekenen. Het is een degelijk toestel dat je eigenlijk ook gewoon als een handige drinkbeker kunt gebruiken. Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor de Severin SM 3739 smoothie blender. Dit product is voor het grootste gedeelte vervaardigd uit bijzonder stevig en duurzaam kunststof.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Smoothie blenders koopgids

 

Voor de liefhebbers van verse smoothies komt een smoothie blender goed van pas. Je kunt verschillende stukken fruit of groente mixen zodat je een lekker gezonde smoothie kunt drinken. Het is een aanbeveling om de beste smoothie blender te kopen zodat je er jarenlang gebruik van kunt maken voordat je een nieuw exemplaar moet kopen. Vergelijk verschillende aanbiedingen en houd rekening met de inhoud, de kracht, het formaat en de prijs van het toestel.

 

 

Hoeveel sap kun je maken met je blender

De meeste standaard blenders beschikken over een capaciteit van 1 liter zodat je toch zeker twee lekkere smoothies tegelijk kunt maken. Deze blenders zijn geschikt voor koppels en kun je dagelijks gebruiken om ‘s morgens je dosis vitamines in te nemen. Een ander voordeel van een compacte blenderkan is dat de ingrediënten beter gemixt worden.

Bij een grote blenderkan is het mogelijk dat stukken fruit of groente aan de wanden blijven plakken. Het gevolg is dat de smoothies minder goed gemixt worden en dat er kleine stukjes in het sap achterblijven. Dit komt omdat de centrifugale kracht niet groot genoeg is om het fruit naar beneden te trekken.

Je kunt kiezen tussen een ronde of vierkante blenderkan. We vergelijken even de voor- en nadelen van elk model. In een vierkante kan worden de ingrediënten beter naar beneden getrokken en worden ze beter door elkaar gemixt. Een ronde kan is makkelijker om te reinigen dankzij de afwezigheid van hoeken.

 

Vermogen of kracht van de blender

Een hoog vermogen is vooral handig als je van plan bent om harde ingrediënten te mixen. Je hebt verschillende standen en snelheden nodig om bijvoorbeeld bevroren fruit goed te kunnen mixen. Sommige personen houder er ook van om noten in hun smoothie te mixen, voor deze mogelijkheid heb je een apparaat nodig met een hoger vermogen en stevige messen.

Sommige blenders beschikken over een turbofunctie om op een snelle manier je smoothies te bereiden. Een andere nuttige functie is de powerfunctie die extra kracht gebruikt. Dit is vooral nuttig voor bevroren ingrediënten of noten.

Een powerblender met een vermogen van 1000 Watt of hoger kun je gebruiken voor alle soorten ingrediënten. Vanwege het hoge vermogen is deze blender perfect voor het mixen van harde groente of fruit. Je kunt er zelfs ijs mee crushen om in cocktails te gebruiken.

Als je enkel van plan bent om fruit en groente te mixen met sap dan heb je aan een toestel met een vermogen van 450 Watt al genoeg.

Let ook op de messen, zorg voor scherpe en stevige messen die bovendien ook nog eens roestvrij zijn.

 

Formaat van de blender

De grootte van het apparaat is een belangrijk punt, vooral voor personen die niet veel plaats hebben in de keuken. Je kunt dus best rekening houden met de beschikbare plaats in de keuken wanneer je op zoek gaat naar een smoothie blender aanbieding. Sommige blenders beschikken over meerdere kannen die je kunt gebruiken afhankelijk van het aantal personen waarvoor je een smoothie wilt maken.

Denk er ook aan dat een groter apparaat ook kan zorgen voor een grotere kost. Dit kan ook veroorzaakt worden door het vermogen. Hoe hoger het vermogen, hoe meer energie de blender zal verbruiken. Je kunt echter ook compacte apparaten kopen die krachtig, en bijgevolg prijzig, genoeg zijn.

Een kleiner apparaat is altijd makkelijker om op te bergen in de kast of als je het laat staan op het aanrecht neemt het minder plaats in. Er bestaan zelfs al mini blenders die geschikt zijn voor twee personen en die weinig ruimte innemen.

 

 

Hoeveel mag de blender kosten

Op het einde komen we altijd terug op de prijs. Jammer genoeg is het niet altijd mogelijk om de blender van je dromen te kopen dus in dit geval moet je terugvallen op de goedkope smoothie blenders. Controleer over welk budget beschikt voordat je verschillende modellen gaat vergelijken.

Als je natuurlijk meteen opteert voor een duurder model dan kan dit wel een goede investering op lange termijn zijn. Daarenboven zul je een duurder model ook kunnen gebruiken om meer en hardere ingrediënten te mixen. Denk bijvoorbeeld maar aan een powerblender. Dit type wordt over het algemeen gebruikt in cocktailbars of smoothie winkels. Je kunt kiezen uit verschillende standen en programma’s maar je hebt een hoger budget nodig.

Als je opteert voor goedkope smoothie blender dan moet je goed letten op de kwaliteit van het product. Let ook op het materiaal, meestal is een goedkoop product niet zo stevig en minder bestand tegen schokken.

 

5 Beste Smoothie blenders (Reviews) van 2020

 

Genieten van een heerlijke en gezonde smoothie moet te allen tijde kunnen. Hiervoor kun je het best je eigen smoothie blender aanschaffen. Met dit product kun je veel meer dan alleen smoothies maken. Dus voor een verkoeling na een lange werkdag en het maken van een heerlijke smoothie, kun je kiezen voor de beste smoothie blender.

 

1. Trebs 99331 Blender to Go

 

De Trebs 99320 Blender to Go kun je als een blender gebruiken en daarnaast als een drinkbeker. Ook krijg je 2 drinkbekers mee van elk 570 milliliter. Met dit product kun je zeer smakelijke milkshakes, smoothies en gezonde sportdranken klaarmaken.

De Trebs 99320 Blender to Go is ideaal om mee te nemen naar het werk, naar school en voor het sporten komt het ook heel goed van pas. De bekers hebben een antislip grip en ze zijn eenvoudig te reinigen.

De smoothie blender is eenvoudig te gebruiken en het is ook goed om ijs samen fijn te maken. De bekers zijn gemaakt van kunststof en ze zijn vaatwasserbestendig.

Om de Trebs 99320 Blender to Go te activeren moet je wel het knopje ingedrukt houden, maar verder is het erg stevig en compact. Dit product is ook handig om snel smoothies te maken.

Als je dol bent op het maken van heerlijke smoothies bij het ontbijt dan kun je eventueel dit apparaat van Trebs eens bekijken. Het kan rekenen op heel wat positieve reacties waardoor het misschien wel tot de populairste smoothie blenders van het moment behoort. Hieronder kun je alvast het overzicht van de voor- en nadelen ervan raadplegen.

Voordelen
Kostenplaatje:

indien je liever niet zoveel geld wenst uit te geven dan is dit model precies iets voor jou. Ondanks het feit dat het niet over de laagste prijs beschikt, is het toch zeker wel voorzien van een gunstig prijskaartje.

Handig in gebruik:

dit product is niet alleen een handige blender maar je ook meteen een stevige drinkbeker. Bovendien krijg je er als extraatje nog eens 2 fraaie drinkbeker bij.

Gebruiksgemak:

je zult merken dat het helemaal geen moeite kost om de blender schoon te maken aangezien deze in de vaatwasmachine kan. Daarnaast is dit model ook voorzien van een handige antislip grip.

Nadelen
Kwetsbaar:

volgens één enkele gebruiker zou deze smoothie blender toch wel behoorlijk kwetsbaar zijn en dus snel stuk gaan.

Koop bij bol.com (€39.95)

 

 

 

 

2. Severin SM 3739 Blender Smoothie Mix & Go

 

De Severin SM 3739 blender – smoothie Mix & Go is gemaakt van kunststof. Het heeft een ontwerp van RvS en het is een blender en tegelijkertijd een drinkbeker met een inhoud van 600 milliliter.

Hiermee kun je sportdranken, smoothies en milkshakes maken. Als je wilt gaan joggen, kun je na het mixen eenvoudig de afsluitdop op de beker plaatsen en kun je het gelijk meenemen.

Dit product wordt geleverd met twee extra drinkbekers met deksel inbegrepen en het heeft een extra puls-functie. De bekers zijn eenvoudig te reinigen, want ze zijn vaatwasser bestendig. Met een antislip bodem verschuift deze smoothie blender niet als het apparaat gebruikt wordt.

De Severin SM 3739 blender is gezien de prijs niet te plaatsen in de categorie van goedkope smoothie blenders. Toch raadt de koper van dit topproduct het aan voor toekomstige gebruikers.

Je kunt natuurlijk altijd kiezen voor deze handige smoothie blender. Dit model is afkomstig van één van de bekende merken en misschien ook wel het beste merk voor sommigen namelijk Severin. Deze handige smoothie blender is bovendien helemaal vervaardigd uit duurzaam en stevig RVS.

Voordelen
2-in-1 apparaat:

net zoals het voorgaande product is ook dit model niet alleen een blender maar tegelijk ook nog eens een stevige drinkbeker. Het product is voorzien van een ruim volume van ongeveer 600 milliliter.

Accessoires:

zodra je besluit om het apparaat aan te kopen dan zul je er meteen een aantal handige accessoires bij krijgen. Zo krijg je er nog eens 2 extra drinkbekers bij net zoals een stevig en handig afsluitdop.

Antislip bodem:

het apparaat is voorzien van een antislip bodem. Zo hoef je helemaal niet te vrezen dat de smoothie blender plots wegschuift.

Nadelen
Prijskaartje:

het is niet meteen het toestel met de laagste prijs en dat zou dan ook wel eens als een struikelblok kunnen beschouwd worden.

Koop bij bol.com (€42.89)

 

 

 

 

3. Medion Blender Smoothie-to-go maker met 2 bekers

 

Wil jij snel en eenvoudig diverse lekkere fruit-, groentesappen, milkshakes en smoothies bereiden, dan is dat mogelijk met de smoothie blender MD15424 van Medion. Met 2 handige drinkbekers met elk een volume van 570 milliliter en een deksel kun je van meerdere varianten tegelijk genieten. Je hoeft je drank niet meer over te gieten, want dit deksel heeft een handige drinktuit.

De bekers kun je na gebruik gemakkelijk schoonmaken en opbergen voor de volgende keer. De flessen zijn heel duurzaam, voor meerdere keren te gebruiken en het past in de bekerhouder van een fiets en van een auto. De blender heeft een vermogen van 300W.

Dit product werkt snel en perfect voor de persoon die het gebruikt en deze gebruiker geeft goed advies voor de Medion Blender MD15424, want de flessen die je hierbij krijgt zijn echt ideaal voor iemand die werkt.

Een smoothie blender zoals dit model van Medion kun je bovendien ook gemakkelijk gebruiken tijdens het sporten. Doordat het apparaat van een handige afsluitdop voorzien is, kun je de drinkbeker gewoon tijdens het lopen of de training meenemen. Laten we daarom even kijken naar de verschillende kenmerken van het apparaat.

Voordelen
Drinkbekers:

het apparaat wordt geleverd in combinatie met 2 drinkbekers. Deze hebben elk een inhoud van ruim 570 milliliter.

Handig in gebruik:

de drinkbekers zijn voorzien van een degelijk afsluitdop met drinktuit. Zo hoef je niet de volledige dop af de beker te schroeven.

Kracht:

je zult deze smoothie blender zeker en vast tot de krachtige apparaten kunnen rekenen. De motor heeft een ruim vermogen van maar liefst 300 watt.

Nadelen

We merken dat de koper werkelijk helemaal overtuigd is van de voordelen en de kwaliteit van deze smoothie blender. Daardoor is het voor ons niet zo eenvoudig om eventuele nadelen te ontdekken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Enrico M-line Easy To Go smoothie Blender

 

Wil jij jezelf overtuigen dat de drankjes die je drinkt gezond zijn, dan kun je het liever zelf klaarmaken. En dit kan natuurlijk met de M-line Easy To Go smoothie Blender van Enrico. Dit handige en compacte apparaat komt goed uit voor eenieder die graag wil genieten van verse smoothies en milkshakes en met weinig moeite wil opruimen aan het eind.

Na het mixen is de schroefdop met een afsluitbaar deksel te vervangen om deze blenderkan tot een drinkfles te transformeren. Dit product heeft een inhoud van 570 milliliter. Voor betere houdbaarheid is het handig om bevroren fruit met genoeg vloeistof te mengen.

Dit product lijkt wel in de smoothie blender aanbieding te zijn, want het is in prijs goedkoper dan de meeste blenders. Helaas heeft dit product nog geen beoordeling genoten van personen die de Enrico M-line Easy To Go blender hebben aangeschaft.

Ben je niet alleen op zoek naar een degelijke smoothie blender maar moet deze ook een echte blikvanger zijn dan hoef je zeker dit product eens te bekijken. De smoothie blender is afkomstig van het bekende merk Enrico en ziet er met de opvallende kleur wel heel speciaal en gedurfd uit.

Voordelen
Formaat:

in vergelijking tot sommige andere toestellen zul je merken dat deze smoothie blender best wel compact is qua formaat. Daardoor is het iets eenvoudiger om het apparaat op te bergen of ergens te plaatsen.

Handig in gebruik:

je kunt na het blenden de schroefdop eenvoudigweg veranderen door een afsluitdop. Je kunt de blender dus ook als een drinkbeker gebruiken. Het model beschikt over een ruim volume van ongeveer 570 milliliter.

Nadelen
Geen beoordeling:

op dit moment zijn er helemaal nog geen online beoordelingen bij dit product geplaatst. Dit zou andere kopers kunnen tegenhouden om de blender alsnog aan te kopen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Kiwi smoothie blender/smoothie to go KSB2202

 

De Kiwi smoothie blender heeft slechts 1 snelheid met een continu- of puls actie. Met een vermogen van 350 Watt en heel duurzame messen kan dit product bevroren fruit, groenten en ijs met of zonder vloeistof malen.

Het is ideaal om voor een groot gezin overheerlijke mix drankjes te maken. En het is met de 2 meeneembekers ook mogelijk om de zelfgemaakte smoothies te brengen naar je plaats van bestemming. De kom is gefabriceerd uit kunststof van goede kwaliteit.

Met dit product krijg je extra toebehoren erbij zoals een maatbeker met deksel en die zijn allemaal vaatwasser veilig. Deze smoothie blender heeft een compact design, waardoor het niet veel ruimte in beslag neemt als je het wilt opbergen. Het gewicht is onder 1500 gram met 1 snelheid en de mogelijkheid om ijs te malen. De Kiwi smoothie to go blender heeft nog geen reviews.

Tot slot is er dan ook nog deze leuke Kiwi smoothie to go blender. Doordat de motor over een vermogen van maar liefst 350 watt beschikt, zul je deze smoothie blender zeker en vast tot de krachtige apparaten kunnen rekenen. Hieronder krijg je een overzicht van de verschillende kenmerken van het toestel.

Voordelen
Extra’s:

je krijgt er bij de aankoop van deze handige smoothie blender meteen ook 2 extra drinkbekers bij. Daarnaast wordt er ook nog een maatbeker en een afsluitdop voorzien.

Onderhoud:

het is mogelijk om de losse onderdelen van deze smoothie blender zonder problemen in de vaatwasmachine te wassen.

Nadelen
1 snelheid:

het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de smoothie blender over slechts 1 enkele snelheidsstand beschikt.

Geen beoordelingen:

momenteel moeten we vaststellen dat er nog geen online reviews zijn geplaatst.

Koop bij bol.com (€40)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status