Beste speelgoed paard

Laatste update: 03.06.20

 

Speelgoed paarden test van 2020

 

Heb je al gemerkt dat je zoon of dochter dol is op paarden en alles wat daarmee te maken heeft? Natuurlijk is de aanschaf van een echt paard vaak een grote kost. Kies daarom beter voor een degelijk en duurzaam speelgoed paard. Wees maar zeker dat je kindje er evenveel plezier zal van hebben. Om het voor jou allemaal wat eenvoudiger te maken, zijn we alvast even gaan uitzoeken wat nu precies de 3 best beoordeelde speelgoed paarden zijn. Zo hebben we gemerkt dat de VTech Zoef Zoef Dieren alvast een topproduct blijkt te zijn en bovenal ook nog eens betaalbaar. Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor de Playmobil Paardrijclub 6926. Dit product telt heel wat verschillende onderdelen en is dus ideaal voor iets oudere kindjes.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Speelgoed paarden koopgids

 

Indien je nog steeds op zoek bent naar een leuk kado en jouw kind duidelijk dol is op paarden dan hoef je gewoon de beste speelgoed paarden even te bekijken. Het is een goede aanbeveling om zoveel mogelijk producten te bekijken en deze met elkaar te vergelijken alvorens je iets aankoopt. Je kunt hierbij letten op het gebruiksgemak, het prijskaartje, het materiaal, het formaat en eventuele kenmerken of opties. Door rekening te houden met aanbiedingen kun je ook zomaar een leuke en aantrekkelijke speelgoed paard aanbieding spotten.

Het gebruiksgemak

 

Het is niet altijd makkelijk om een leuk en origineel geschenk te vinden voor de verjaardag van je zoon of je dochter. Als hij of zij dol is op dieren en dan vooral op paarden dan is een speelgoed paard een goede aanbeveling. Toch hoef je niet meteen het eerste het beste speelgoed paard aan te kopen. Er zijn tegenwoordig heel wat diverse exemplaren te vinden waardoor je meteen ook zeer veel keuzemogelijkheden hebt. Probeer voor jezelf eventjes na te denken waarmee jij je kind kunt plezieren.

Verder zul je ook even moeten nadenken over het formaat en de gebruikte materiaalsoorten. Zo kun je kiezen voor een paardenstal met paarden uit lego of toch eerder voor een speelgoed paard knuffel. Het kan misschien wel nuttig zijn om even de verschillende online reviews te bekijken. In deze reviews wordt vaak positief en negatief advies gegeven door andere klanten en gebruikers die het product al hebben aangekocht. Dit zou eventueel zeer handig kunnen zijn wanneer je twijfelt.

 

 

Nieuw of tweedehands

 

Net doordat er zoveel keuze bestaat tussen de verschillende speelgoed paarden, is het niet zo eenvoudig om uiteindelijk te kiezen. Bovendien heb je heel wat goedkope speelgoed paarden terwijl je voor andere exemplaren dan weer net iets duurder zult betalen. Probeer voor jezelf van tevoren even na te denken over het bedrag dat je maximaal kunt en wilt uitgeven aan een degelijke en kwalitatief speelgoed paard. Het kan misschien ook nuttig zijn om rekening te houden met het doel ervan.

Een speelgoed paard zou functioneel kunnen zijn. Dat wil zeggen dat je wilt dat je kindje ermee kan spelen. Verder kan een speelgoed paard ook een decoratieve functie hebben. In dat geval dient het niet meteen om mee te spelen maar kan het gebruikt worden om de huiskamer een beetje gezelliger te maken. Of om de kinderkamer iets vrolijker en aantrekkelijker te maken. In zo een geval zou je eventueel kunnen kiezen voor een tweedehands speelgoed paard dat vaak iets goedkoper is.

Materiaalsoorten en het formaat

 

In de stukjes die we hiervoor besproken hebben, is al min of meer duidelijk geworden dat er heel wat keuze is op het gebied van speelgoed paarden. Zo kun je kiezen voor een speelgoed paard waar je kindje eventueel kan gaan opzitten. Deze exemplaren zijn vaak iets groter. Dit wil dus zeggen dat je net iets meer ruimte zult moeten voorzien om het speelgoed paard op te bergen of ergens te plaatsen. Deze producten zijn vaak uit stevige materialen gemaakt en zijn afgewerkt met pluche of een andere zachte stof.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor kleinere speelgoed paarden die je gewoon in je hand kunt vastpakken. Deze producten zie je vaak terugkomen bij het merk Lego en worden geleverd met heel wat extra hulpstukken en accessoires. Zo kun je bijvoorbeeld een volledige paardenstal krijgen met wat gereedschap en eventueel figuurtjes erbij. Deze producten zijn in de meeste gevallen vervaardigd uit plastic of stevige kunststof. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden wanneer jij op zoek wilt gaan naar de beste speelgoed paarden.

 

 

Extra kenmerken en mogelijke opties

 

In de informatie die we hierboven al even hebben gegeven, wordt duidelijk dat er heel wat keuze is wanneer je op zoek gaat naar het beste speelgoed paard. Dit wil natuurlijk ook zeggen dat bepaalde producten net iets meer mogelijkheden en opties zullen aanbieden dan andere speelgoed paarden. Het is maar wat je zelf het liefst wilt. Wanneer je op zoek bent naar een groot speelgoed paard waar je kind op kan zitten dan kun je daar eventueel een klein zadel of zitje bij krijgen.

Sommige van deze speelgoed paarden maken ook een soort van schommelbeweging of zijn voorzien van trappers zoals een fietsje. Wanneer het niet de bedoeling is om erop te gaan zitten dan kun je eventueel voor een paardenstal gaan. Daar krijg je dan vaak enkele figuurtjes bij in combinatie met enkele speelgoed paardjes en wat andere leuke accessoires. Kortom er zijn heel wat opties die mogelijk zijn.

 

 

Speelgoed paard Reviews – Top 5

 

 

Een speelgoed paard kan echt een leuk geschenk zijn voor je zoon of dochter indien hij of zij echt dol is op paarden. Het beste speelgoed paard is niet altijd even gemakkelijk te vinden aangezien er tegenwoordig een ruim assortiment op de markt is. Daarom hebben wij even een onderzoek gedaan en daaruit hebben wij een top 5 kunnen selecteren. Neem deze gerust even door en kies er dan voor jezelf het beste speelgoed paard uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

VTech Zoef Zoef Dieren

 

Indien je op zoek bent naar een speelgoed paard van een hoge kwaliteit maar je liefst niet teveel wenst uit te geven, dan hoef je zeker dit model van Vtech eens te bekijken. In de verpakking zit een paard met haar veulentje.

Uiteraard kun je ook nog kiezen uit 19 andere dieren. Dit speelgoed is ideaal voor zeer jonge kindjes vanaf de leeftijd van 1 jaar. Je kunt het veulentje aan Petra Paard koppelen of de snuitjes tegen elkaar zetten. Indien je ze over de Magische Sensors beweegt, kun je genieten van maar liefst 6 verschillende melodietjes en 3 leuke liedjes.

Een aantal gebruikers vinden dat het niet zo eenvoudig is om de paarden in elkaar te klikken en al zeker niet voor jonge kindjes. Echter vindt de overgrote meerderheid dan weer wel dat dit speelgoed van heel degelijke kwaliteit is en garant staat voor eindeloos speelplezier.

Heb je al gemerkt dat je zoontje of dochtertje dol is op dieren en dan vooral op paarden? En is je kindje nog vrij jong van leeftijd? Dan kan dit unieke speelgoed paard misschien wel iets voor hem of haar zijn. Het loont dan ook de moeite om de populairste voor- en nadelen ervan eens even op een rijtje te plaatsen.

Voordelen
Verpakking:

het product wordt geleverd in een stevige verpakking en telt niet alleen een merrie, of mama paard maar tegelijk ook haar kleintje; het veulen.

Prijskaartje:

het is misschien niet meteen het product met de laagste prijs maar toch zul je versteld staan van de betaalbare en aanvaardbare prijs ervan.

Design:

indien je toch liever op zoek bent naar andere diertjes of figuurtjes dan heb je daar ook de mogelijkheid toe. Je hebt namelijk de keuze uit maar liefst 19 verschillende dieren.

Handig in gebruik:

je zult merken dat er tal van mogelijkheden zijn met dit speelgoed paard. Zo kun je ze achter elkaar plaatsen of gewoon met de snuitjes naar elkaar toe. Verder kun je ook gebruik maken van de diverse melodietjes en liedjes door de Magische sensor te gebruiken.

Nadelen
Niet gebruiksvriendelijk:

een bijzonder kleine minderheid van de klanten is niet helemaal overtuigd van de gebruiksvriendelijkheid van het product.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Playmobil Paardrijclub 6926

 

Met dit speelgoed van Playmobil kun jij je kind of kinderen echt urenlang speelplezier bezorgen. In de verpakking zitten maar liefst 350 onderdelen die allemaal samen één grote paardrijclub vormen. Door de kleine onderdelen is het vooral geschikt voor iets oudere kindjes vanaf de leeftijd van 5 jaar.

Je zult merken dat je kind er urenlang plezier aan zal hebben aangezien er in een paardrijclub altijd wel wat te doen valt. Zo hoef je de stallen uit te mesten en de paarden te verzorgen. Indien je kind dol is op paarden is dit werkelijk het ideale geschenk.

Een aantal kopers waarschuwen voor de kleine onderdelen die niet zo geschikt zijn voor kinderen. Er is dus wel degelijk toezicht nodig. Ook de prijs is voor sommigen een klein minpunt. Toch vinden de meeste gebruikers het een degelijk product waarin het kind alle fantasie in kwijt kan.

Indien de kindjes al iets ouder zijn dan zou je ook kunnen kiezen voor dit prachtige speelgoed paard van Playmobil. Playmobil staat voor kwaliteit en duurzaamheid en wordt dan ook door heel veel gebruikers vaak als het beste merk beschouwd.

Voordelen
Verpakking:

de verpakking telt maar liefst heel wat verschillende onderdelen, 350 om precies te zijn. Op die manier kun je helemaal zelf een grote paardrijclub bouwen en oprichten.

Leeftijdscategorie:

dit product wordt vooral aangeraden voor iets oudere kindjes van ongeveer 5 jaar oud en meer.

Handig in gebruik:

je zult vrijwel meteen kunnen vaststellen dat dit unieke product van Playmobil voor heel wat speelplezier zorgt.

Nadelen
Te kleine onderdelen:

echter is het wel belangrijk om rekening te houden met de aanwezigheid van kleine onderdelen. Niet echt veilig dus voor jonge kindjes die dergelijke onderdelen in hun mond kunnen stoppen.

Te duur:

sommige klanten vinden dat de prijs van dit speelgoed paard toch wel vrij duur is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Schleich Pick-Up 42346

 

Als je kind ook zo dol is op paarden en alles wat daarmee te maken heeft, dan is het misschien een leuk idee om dit speelgoed van Schleich eens te bekijken. Het behoort niet meteen tot de goedkope speelgoed paarden maar is zeker ook niet het duurste exemplaar.

In de verpakking zit een pick-up in combinatie met een paardenaanhanger. Het volledige geheel is helemaal gemaakt uit kunststof die heel stevig en duurzaam is. Dit speelgoed wordt aangeraden voor kindjes vanaf de leeftijd van ongeveer 3 jaar.

Uit één enkele review leren we dat de koper het product redelijk prijzig vindt. Toch is de overgrote meerderheid van de gebruikers duidelijk tevreden over dit product. Ze geven niet alleen een positief advies over de goede kwaliteit maar ook nog eens over het leuke ontwerp ervan.

Door te kiezen voor deze unieke pick-up van Schleich kies je niet alleen voor kwaliteit en duurzaamheid maar ook voor heel wat uurtjes speelplezier. Ideaal om alleen te spelen of met vriendjes en vriendinnetjes. Hieronder alvast een overzicht van de voor- en nadelen.

Voordelen
Verpakking:

de verpakking telt niet alleen een stevige pick-up maar tegelijk ook een duurzame paardenaanhanger.

Materialen:

je zult merken dat dit speelgoed paard bijzonder duurzaam is en vooral uit stevig en kwalitatief kunststof werd vervaardigd.

Leeftijdscategorie:

het is uniek speelgoed dat vooral wordt aangeraden voor jongens en meisjes met een minimale leeftijd van ruim 3 jaar oud.

Nadelen
Te duur:

jammer genoeg zul je wel rekening moeten houden met een prijskaartje dat iets boven het gemiddelde ligt.

Koop bij bol.com (€59.95)

 

 

 

 

My Little Pony Crystal Empire Explore Equestria

 

Met dit speelgoed van het bekende merk My Little Pony zul jij je kind echt een heel groot plezier doen. Bovendien zul je versteld staan van de voordelige prijs. Het zou hier zo maar eens om een speelgoed paard aanbieding kunnen gaan.

In de verpakking zitten in totaal 19 onderdelen zoals een aantal pony’s, een jurk, een spiegel, een kam en enkele juwelen. Bovendien kun je het kasteel langs alle kanten betreden en gebruiken. Kortom je kind zal zich hier urenlang mee kunnen vermaken. Het wordt aangeraden voor kindjes vanaf de leeftijd van 3 jaar.

Op dit moment werden er nog geen reacties geplaatst bij dit artikel. Dit hoeft uiteraard niet meteen te betekenen dat de kwaliteit van dit speelgoed slecht is. Wij vermoeden dat het hier wel eens om een vrij recent product zou kunnen gaan.

Is je kindje dol op alles wat met My Little Pony te maken heeft? Dan kun je eventueel dit unieke speelgoed wel even in overweging nemen. Om te weten te komen of het product al dan niet aan jouw verwachtingen voldoet, loont het de moeite om de voor- en nadelen ervan even te bekijken.

Voordelen
Prijskaartje:

je zult werkelijk meteen staan kijken van de mooie en bovenal betaalbare prijs van dit unieke speelgoed.

Verpakking:

de verpakking telt niet alleen verschillende pony’s maar tevens ook heel wat handige andere accessoires en toebehoren. Denk maar aan een spiegel en een kam, juwelen en kledij.

Leeftijdscategorie:

vanwege bepaalde kleine onderdelen wordt dit speelgoed aangeraden vanaf de minimale leeftijd van ruim 3 jaar oud.

Nadelen
Veel kleine onderdelen:

echter is het wel belangrijk om toezicht te houden indien jonge kindjes met dit speelgoed willen spelen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

PonyCycle Lichtbruin met Witte bles

 

Met dit speelgoed paard van PonyCycle zul je net iets meer budget hoeven te voorzien want het is niet meteen het goedkoopste exemplaar. Toch zul jij er je kind een heel groot plezier mee doen.

Bovendien is het mogelijk voor je kind om op dit speelgoed paard te rijden en je hebt er helemaal geen batterijen of motoren voor nodig. Door de simpele sta-zit beweging kan je kind ervoor zorgen dat het paard vooruit gaat. Het is geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van 4 jaar.

De hoge prijs zou een reden kunnen zijn waarom er nog geen beoordelingen geplaatst werden. Het is ook mogelijk dat verschillende kopers het product reeds in huis hebben maar gewoon de tijd nog niet gevonden hebben om een reactie te schrijven.

Tenslotte is er dan ook nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor dit unieke speelgoed paard van het bekende merk PonyCycle. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, zetten wij alvast de voordelen en de nadelen van dit product even grondig op een rijtje.

Voordelen
Handig in gebruik:

het is leuk en duurzaam speelgoed waarmee je kindje vast en zeker urenlang speelplezier zal hebben. Door het uitvoeren van de eenvoudige “sta-zit” beweging, is het mogelijk om het paardje voort te bewegen.

Leeftijdscategorie:

het is een uniek speelgoed paard waarbij de minimale leeftijd ongeveer 4 jaar oud blijkt te zijn.

Nadelen
Te duur:

indien je interesse hebt in dit product dan zul je er echter wel rekening mee hoeven te houden dat het prijskaartje een tikkeltje hoger ligt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status