5 Beste Speelgoed Tractoren Test Van 2020

Laatste update: 01.06.20

 

Speelgoed Tractor – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Is het binnenkort de verjaardag van je zoon of dochter? En heb je al gemerkt dat je kindje heel veel interesse vertoont in alles wat met tractoren en dergelijke te maken heeft? Waarom ga je dan bijvoorbeeld niet op zoek naar een degelijke speelgoed tractor. In onze koopgids proberen we jou wat meer uitleg te geven zodat je precies weet waarop je zoal kunt letten. Uiteraard kun je ook gewoon verder scrollen naar onze top 3. Zo blijkt de VTech Toet Toet Auto’s Tom Tractor & Hooiwagen alvast een goede aanbeveling te zijn. Ideaal voor de allerkleinsten en verzekerd van een leuk middagje speelplezier. Door te kiezen voor de Little Dutch Houten Tractor ¼ jaar kies je voor een uniek geschenk. Zowel te gebruiken als speelgoed alsook gewoon als origineel decoratiestuk.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Speelgoed tractoren koopgids

 

Het is niet altijd gemakkelijk om een geschikt verjaardagsgeschenk te vinden voor jouw zoon of dochter. Misschien kan één van de beste speelgoed tractoren dan ook een goede aanbeveling zijn. Toch willen wij jou graag aanraden om niet meteen het eerste het beste model aan te kopen. Het is altijd een goed idee om zoveel mogelijk speelgoed tractoren te bekijken en deze met elkaar te vergelijken. Je kunt hierbij eventueel aandachtig zijn voor het gebruiksgemak, het type, de prijs, het materiaal en de mogelijkheden. Wanneer je dan ook nog eens rekening houdt met eventuele promoties dan is het altijd mogelijk om een aantrekkelijke speelgoed tractor aanbieding te spotten.

 

 

Het gebruiksgemak van een degelijke speelgoed tractor

Je vraagt je misschien af wat nu het nut is van een degelijke speelgoed tractor. Toch komt een speelgoed tractor veel vaker voor dan je wel niet zou denken. Het is dan ook een ideaal geschenk voor jouw kindjes. Je zult merken dat je kindje zich er urenlang mee kan bezighouden en bovendien ook nog eens actief bezig is. Dit zorgt er dan weer voor dat je kindje ’s avonds zodanig uitgeput is en meteen in slaap valt. Wanneer je zelf op de boerderij werkt, dan kun je je kindje positief stimuleren door hem of haar te laten meehelpen met de speelgoed tractor.

Bovendien zijn  er vandaag de dag heel wat verschillende modellen op de markt gebracht waardoor het niet meer zo eenvoudig is om een snelle keuze te maken. Zo is een speelgoed tractor heel leeftijdsgebonden. Bepaalde modellen bevatten onderdelen die niet geschikt zijn voor alle leeftijden. Probeer daarom voor jezelf goed uit te maken waar je precies naar op zoek bent en welke verwachtingen je eigenlijk hebt. Je zult zien dat de zoektocht dan meteen een pak gemakkelijker zal verlopen.

 

Het soort speelgoed tractor

Het is ondertussen wel al min of meer duidelijk dat er heel wat verschillende soorten speelgoed tractoren op de markt gebracht zijn. Zo heb je de miniatuur speelgoed tractoren waarmee je kind zich urenlang kan vermaken al dan niet samen met de vriendjes. Deze modellen zijn werkelijk ideaal doordat je ze daarnaast ook gewoon als decoratie kunt gebruiken in de kinderkamer. Deze kleine speelgoed tractoren kun je gemakkelijk verplaatsen en na gebruik in een grote doos weer opbergen.

Daarnaast heb je ook heel wat speelgoed tractoren die voldoende groot zijn zodat jouw kind er ook effectief op kan gaan zitten. Het is dus eigenlijk een replica van een echte tractor maar dan op kinderformaat. Op die manier kan je kind zich buiten helemaal vermaken en urenlang in de weer zijn met de tractor. Sommige van deze modellen zijn voorzien van een handig trapsysteem, andere modellen zijn dan weer elektrisch gestuurd. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden.

 

Het mogelijke prijskaartje

Het zal niet verwonderen dat het prijskaartje afhankelijk is van verschillende factoren. Zo zal het design en het materiaal een zeer grote rol spelen. Net zoals ook de verschillende opties en extra kenmerken. Een tractor waar je kind zelf op kan plaatsnemen zul je bijvoorbeeld niet snel tussen de goedkope speelgoed tractoren kunnen spotten. Het is natuurlijk allemaal afhankelijk van het bedrag dat je bereid bent om uit te geven en de verwachtingen die je van het product hebt.

Je zou bijvoorbeeld ook altijd even kunnen stilstaan bij de verschillende online reviews die op het net geplaatst zijn. Daarin geven de klanten al dan niet een positief advies over het desbetreffende product. Indien je dus twijfelt over een bepaalde speelgoed tractor dan kunnen deze reacties misschien een doorslaggevende rol spelen. In elk geval is het ook belangrijk om zeker de aanbiedingen niet uit de weg te gaan. Het zou maar eens moeten lukken dat je een dure speelgoed tractor aan een verlaagd prijsje kunt bekomen.

 

 

Het design, de materiaalsoorten en eventuele accessoires

Daarnaast zul je merken dat er ook heel wat mogelijkheden zijn op het gebied van materiaalsoorten. Zo heb je heel wat speelgoed tractoren die gemaakt zijn uit bijzonder duurzaam en stevig hout. Deze modellen kun je bovendien ook heel als decoratiemateriaal gebruiken. Verder kun je ook speelgoed tractoren spotten die vervaardigd zijn uit kunststof, plastic of zelfs roestvrij metaal. Naast de materiaalsoorten zul je ook nog eens moeten nadenken wat betreft het design van de tractor.

Wil je liever een tractor in een rode kleur of wil je toch eentje met verschillende kleuren en designs. Dit kant misschien vooral afhankelijk zijn van het doel en de leeftijd. Wanneer je een speelgoed tractor vooral gebruikt om de kinderkamer wat op te fleuren dan zijn neutrale kleurtjes misschien eerder een aanrader. Langs de andere kant hebben kindjes ook graag een model dat opvalt en aantrekkelijk is. Sommige speelgoed tractoren worden zelfs geleverd met een leuke aanhangwagen of enkele poppetjes.

 

5 Beste Speelgoed Tractoren (Reviews) van 2020

 

Ben je op zoek naar een leuk geschenkje voor de verjaardag van je kind, dan is een speelgoed tractor misschien wel een leuk idee. Uiteraard raden wij je aan om enkel de beste speelgoed tractor aan te kopen die er qua kwaliteit en duurzaamheid tussenuit springt. Om het voor jou net iets gemakkelijker te maken, hebben wij een selectie gemaakt van 5 topproducten. We hebben ons gebaseerd op het advies en de gebruikerservaring van de klanten. Wie weet zit er zelfs een speelgoed tractor aanbieding tussen.

 

 

1. VTech Toet Toet Auto’s Tom Tractor & Hooiwagen

 

Met deze speelgoed tractor van het merk Vtech zul jij je zoontje beslist heel erg blij kunnen maken. Dit model met kar staat garant voor urenlang speelplezier. De speelgoed tractor is vervaardigd uit duurzaam kunststof en heeft een totale afmeting van 70 x 50 x 60 mm.

De vrolijke kleurtjes en afbeeldingen maken deze tractor met hooiwagen bijzonder aantrekkelijk voor jonge kindjes vanaf de leeftijd van 1 jaar. Dit mode werkt op basis van 2 AA batterijen die bovendien bij de aankoop worden meegeleverd. Je kunt de tractor ook in combinantie met de Magische Sensors gebruiken die je dan wel nog apart hoeft aan te kopen.

De overgrote meerderheid van de kopers vindt dat het product over een goede kwaliteit beschikt en garant staat vaar eindeloos speelplezier. Slechts enkele gebruikers zijn van mening dat de tractor vrij saai is en dat er toch wel toezicht voor nodig is.

Het is niet altijd makkelijk om een goede keuze te maken tussen de verschillende mogelijke speelgoed tractoren. VTech is alvast een bekend, zoniet het beste merk op het gebied van speelgoed. Het loont dan ook de moeite om de voordelen en de nadelen ervan alvast even tegenover elkaar te plaatsen.

Voordelen
Verpakking:

de verpakking telt niet alleen een degelijke speelgoed tractor maar meteen ook een stevige aanhangwagen.

Formaat:

het geheel heeft een totaal formaat van maar liefst 70 x 50 x 60 mm en is geschikt voor jonge kindjes tot maximaal 4 jaar oud.

Voeding:

het product maakt gebruik van maar liefst 2 krachtige AAA batterijen die je bij de aankoop van het product gewoonweg meegeleverd krijgt.

Nadelen
Vooral voor kleintjes:

het is het ideale speelgoed voor kleine kindjes maar misschien voor iets oudere kindjes best wel saai en dus niet echt aanbeveling.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Little Dutch Houten Tractor 1/4 jaar

 

Indien je liever niet zoveel geld spendeert en toch een leuk geschenkje wilt aankopen dan kan deze speelgoed tractor van Little Dutch misschien wel iets voor jou zijn. Aan de lage prijs te zien, behoort het zeker en vast tot de goedkope speelgoed tractoren.

Dit model is gemaakt uit dik en stevig hout en is beschikbaar in 4 verschillende modellen en kleuren. Zo kies jij de wagen die je het mooiste vindt. De speelgoed tractor is geschikt voor kindjes tussen 1 en 4 jaar en heeft een totale afmeting van maar liefst 16,1 x 12,3 x 6,1 cm.

Uit de vele beoordelingen kunnen we opmaken dat het hier wel eens om een topproduct zou kunnen gaan. Er zit werkelijk geen enkele negatieve review tussen. Voor de kopers staat deze speelgoed tractor garant voor eindeloos speelplezier en een degelijke kwaliteit.

Je zou uiteraard ook nog altijd kunnen opteren om voor deze unieke speelgoed tractor van het bekende en sterk gewaardeerde merk Little Dutch te kiezen. Dit stuk speelgoed is speciaal ontworpen voor jonge kindjes maar kun je ook makkelijk gebruik om de speelkamer of de kinderkamer mee op te vrolijken.

Voordelen
Prijskaartje:

wil je liever niet zoveel geld spenderen aan een degelijke en duurzame speelgoed tractor? Dan loont het echt wel de moeite om dit product alvast even onder de loep te nemen. Het zou zomaar eens over de laagste prijs kunnen beschikken.

Materiaal:

je zult merken dat deze prachtige speelgoed tractor vervaardigd is uit duurzaam natuurlijk hout. Eventuele scherpe randjes en kantjes zijn volledig verwijderd.

Leeftijdscategorie:

het is de ideale speelgoed tractor voor kindjes met een leeftijd van minimaal 1 jaar oud en maximaal zo’n 4 jaar oud.

Formaat:

de speelgoed tractor wordt gekenmerkt door een maximaal formaat van wel 16,1 x 12,3 x 6,1 cm.

Nadelen
Niet voor oudere kindjes:

voor iets oudere kindjes kan dit speelgoed misschien net iets te saai zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. New Classic Toys Tractor met Aanhanger Melkbus

 

Deze tractor met aanhanger van het bekende merk New Classic Toys zal bij jouw kind zeker en vast heel goed scoren. Het is misschien niet het goedkoopste model maar ook al zeker niet het duurste.

Deze speelgoed tracto is gemaakt uit hout en is ideaal voor kinderen vanaf de leeftijd van 1 jaar. Bovendien is dit model verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren waaronder blauw, rood en groen. Je krijgt er meteen ook de aanhanger bij net als ook de chauffeur en 2 hooibalen. Het is mogelijk om de aanhanger zelfs helemaal los te koppelen. Je moet rekening houden met het feit dat het product ongeveer 24,1 cm lang is, 7,5 cm breed en ongeveer 9,5 cm hoog.

Uit de vele reacties kunnen we opmaken dat de klanten echt helemaal enthousiast zijn over de aankoop van dit product. Haast je dus zeker naar de winkel want misschien is deze speelgoed tractor wel net het model waar jij naar op zoek bent.

Ook New Classic Toys behoort vast en zeker tot de bekende merken op het gebied van speelgoed tractoren. Dit product wordt jou bovendien aangeboden inclusief een stevige en duurzame aanhanger. Laten we toch maar even een kijkje nemen naar de populairste kenmerkende eigenschappen van het product.

Voordelen
Materiaal:

het is een duurzame speelgoed tractor die hoofdzakelijk vervaardigd is uit stevig natuurlijk hout.

Design:

je hebt de mogelijkheid om deze unieke speelgoed tractor in tal van verschillende designs en kleuren te bestellen. Denk maar aan een blauwe, rode of zelfs groene kleur.

Toebehoren:

de verpakking van deze speelgoed tractor telt ook 2 hooibalen, een aanhanger en zelfs een chauffeur.

Nadelen
Prijskaartje:

het is mogelijk dat sommige klanten het prijskaartje misschien wel als iets te duur zullen ervaren en dat is uitermate jammer.

Koop bij bol.com (€17.99)

 

 

 

 

4. Bruder Laadwagen met Draaibaar Onderstel 8/99 jaar

 

Indien het budget niet meteen een probleem is, dan zou deze speelgoed tractor van Bruder misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Dit model wordt geleverd met een laadwagen en is zelfs uitgerust met een draaibaar onderstel.

De speelgoed tractor is volledig gemaakt uit kunststof dat niet alleen heel erg stevig maar ook bijzonder duurzaam blijkt te zijn. Door de kleinere onderdelen is het vooral geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van 8 jaar. De speelgoed tractor heeft een maximale afmeting van 40 x 15,3 x 18,2 cm.

Volgens één gebruiker blijft de laadbak soms in de vergrendeling hangen. Ondanks dit kleine minpuntje zijn de meeste kopers helemaal overtuigd van de goede kwaliteit en verhoudingen van het product. Bovendien is het ook heel gemakkelijk en snel te reinigen.

Door te kiezen voor deze unieke Bruder laadwagen en tractor kies je niet alleen voor kwaliteit en duurzaamheid maar ook voor design. Het spreekt voor zich dat het prijskaartje misschien wel net een tikkeltje hoger zal zijn maar toch biedt het product op zich heel wat mogelijkheden.

Voordelen
Verpakking:

je zult merken dat de verpakking niet alleen een tractor bevat maar ook een degelijke en prachtige laadwagen die voorzien is van een draaibaar onderstel.

Materiaal:

je zult merken dat het product vervaardigd is uit stevig kunststof en dan ook best wel tegen een stootje kan.

Leeftijdscategorie:

aangezien de verpakking ook enkele kleinere onderdelen bevat, is de aanbevolen minimale leeftijd ongeveer 8 jaar oud.

Formaat:

het is degelijk en duurzaam speelgoed met een totale afmeting van maar liefst 40 x 15,3 x 18,2 cm.

Nadelen
Matige kwaliteit:

een kleine minderheid van de klanten is van mening dat de kwaliteit van de laadbak soms wel wat te wensen overlaat.

Te duur:

echter zul je toch wel net iets meer budget hoeven te voorzien bij de aankoop van deze prachtige speelgoed tractor.

Koop bij bol.com (€27.69)

 

 

 

 

5. Bruder John Deere-tractor 7930 8/99 jaar

 

Voor deze John Deere speelgoed tractor zul je net iets meer budget hoeven te voorzien. Net zoals het voorgaande product, is ook deze tractor afkomstig van het bekende speelgoed merk Bruder. De tractor is helemaal uit kunststof vervaardigd dat bijzonder stevig en duurzaam is. Je kunt rekenen op een tractor met een maximaal formaat van ruim 39 x 19,2 x 21,9 cm.

Dit speelgoed wordt aangeraden voor kinderen vanaf de leeftijd van 8 jaar omdat het toch een aantal kleine onderdeeltjes bevat. Bovendien bevat de tractor verschillende speelfuncties die heel waarheidsgetrouw en realistisch zijn.

Werkelijk alle kopers zijn laaiend enthousiast over dit product. Het ziet er niet alleen heel leuk uit maar het is ook nog eens grappig en van een degelijke kwaliteit. Het staat werkelijk garant voor eindeloos speelplezier. Kortom dit lijkt ons zeker en vast een topproduct en misschien is het precies waar jij naar op zoek bent.

Net zoals het vorige product zul je merken dat ook deze unieke speelgoed tractor jou wordt aangeboden door het bekende merk Bruder. Het product wordt aanbevolen voor kindjes met een minimale leeftijd van ongeveer 8 jaar oud.

Voordelen
Formaat:

deze unieke speelgoed tractor heeft een totale afmeting van maar liefst 39 x 19,2 x 21,9 cm. Kortom een prachtig stuk speelgoed om heel wat uurtjes mee te spelen.

Handig in gebruik:

je zult merken dat deze unieke speelgoed tractor voorzien is van heel wat opties en mogelijkheden die bovendien bijzonder realistisch blijken te zijn.

Materiaal:

deze unieke speelgoed tractor is volledig vervaardigd uit stevig en kwalitatief kunststof dat best wel tegen een stootje kan.

Nadelen
Prijskaartje:

vanwege hoge prijs zul je deze speelgoed tractor niet meteen hoeven te verwachten tussen de goedkope producten en dat is best wel jammer.

Koop bij bol.com (€37.94)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ko Poppe
Ko Poppe
7 months ago

Bij de informatie over het speelgoed zouden ook de afmetingen vermeld moeten worden.

10top Team
Admin
10top Team
7 months ago
Reply to  Ko Poppe

Bedankt voor de reactie. We brengen dit zo snel mogelijk in orde.

DMCA.com Protection Status