Beste spelcomputer

Laatste update: 31.07.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Spelcomputers test van 2021

 

Ben je van plan om een degelijke spelcomputer aan te kopen maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan raden wij jou in eerste instantie aan om even onze koopgids grondig door te nemen. Daarin bespreken we een aantal factoren die je mogelijks kunnen helpen in de zoektocht naar de voor jou beste spelcomputer. Ben je echter dringend op zoek dan kun je gelijk verder scrollen naar onze top 3. Daaruit is gebleken dat je, onder andere met de Nintendo Wii + Sports Resort Bundel alvast voor een topproduct kiest. Dergelijk product staat garant voor een ruim assortiment aan Wii spellen maar biedt je ook de optie om Gamecube spellen te spelen. Ook met de Sony Playstation 4 Slim Console + 2de Controller mag je zeker zijn van een meer dan evenwaardig product. Niet alleen geschikt om games te spelen maar ook om je favoriete film en/ of serie te bekijken.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Spelcomputers koopgids

 

Ben je op zoek naar één van de beste spelcomputers? Dan loont het alvast de moeite om de verschillende mogelijkheden even grondig te bekijken en met elkaar te vergelijken. Het is een aanbeveling om hierbij rekening te houden met het type spelcomputer, de mogelijkheden en eventueel ook het prijskaartje. Aangezien niet alle producten tot de goedkope spelcomputers zullen behoren, is het aangewezen om eventuele aanbiedingen alvast niet uit de weg te gaan. En wie weet kun je zo nog wel een aantrekkelijke spelcomputer aanbieding spotten.

 

 

Wat is een spelcomputer en het nut ervan

Laten we misschien maar even beginnen met uit te leggen wat nu precies met een spelcomputer wordt bedoeld. In sommige gevallen zal men ook spreken van een spelconsole. Twee termen die perfect naar één en hetzelfde toestel zullen verwijzen. Een spelcomputer is dan ook een handig apparaat dat speciaal ontworpen is om spellen en games op te gaan spelen. In de meeste gevallen zul je de spelcomputer of spelconsole op het televisietoestel dienen aan te sluiten. Echter bestaan er vandaag de dag ook heel wat draagbare spelcomputers met een helder ingebouwd beeldscherm.

Maar waarom zou je dan eigenlijk een spelcomputer moeten aankopen? Het nut kan namelijk voor iedereen anders zijn. Indien je toch enkele uurtjes per dag aan gamen spendeert dan kan een degelijke spelcomputer alvast een welkome aanbeveling zijn. Verder biedt het ook de mogelijkheid om zo nu en dan met het hele gezin even een namiddag games te spelen. Zeker op een druilerige zondagnamiddag kan dat alvast voor heel wat sfeer en gezelligheid gaan zorgen. Je ziet, de motieven kunnen dan ook voor iedereen anders zijn.

Echter willen wij jou aanraden om niet zomaar de eerste de beste spelcomputer aan te kopen. Vandaag de dag bestaan er namelijk verschillende soorten. Zo heb je verschillende versies van de Xbox, maar je kunt ook kiezen voor een Nintendo, PlayStation of de Wii. Kortom, heel wat mogelijkheden en dus bijgevolg ook heel wat knopen om te moeten doorhakken.

 

Met welk budget hoef je rekening te houden

In de zoektocht naar de voor jou perfecte spelcomputer zul je niet alleen kunnen vaststellen dat er wel degelijk verschillende soorten bestaan, maar dat resulteert natuurlijk ook in verschillende prijskaartjes. Uiteraard beslis je helemaal zelf hoeveel geld je wilt maar vooral ook kunt spenderen hieraan. Ben je van plan om het toestel regelmatig te gebruiken of zo nu en dan eens een keertje? Afhankelijk van het merk kun je een degelijke spelcomputer aankopen voor maximum 100 euro maar er zijn er natuurlijk ook die ruim 400 euro kosten.

Indien je echter twijfelt tussen meerdere spelcomputers dan kan het misschien wel helpen om de online reviews er alvast even bij te nemen. Daarin geven kopers hun ongezouten mening over een bepaald product, in dit geval dus de spelcomputers. Op die manier krijg je een beter beeld van de mogelijkheden en weet je meteen of het desbetreffende product al dan niet iets voor jou is.

 

Soorten spelcomputers en comfort

We hebben het al even vermeld maar er bestaan wel degelijk verschillende soorten spelcomputers. Eerst en vooral heb je de niet draagbare exemplaren die je dus dient aan te sluiten aan een televisietoestel. Denk maar aan de PlayStation, Wii of de verschillende versies van de Xbox. Handig om te installeren en ideaal indien je regelmatig thuis aan het gamen bent. Houd er echter wel rekening mee dat niet alle draagbare spelcomputers in de categorie van de goedkope producten te vinden zullen zijn.

Vandaag de dag heb je echter ook de mogelijkheid om te kiezen voor een draagbare spelcomputer. Dergelijke apparaten hoef je dus niet langer aan te sluiten op het televisietoestel omdat ze reeds voorzien zijn van een duidelijk leesbaar ingebouwd beeldscherm. Denk maar aan de Nintendo gameboy. Ideaal ook om mee te nemen wanneer je besluit op vakantie te trekken. Kortom, probeer voor jezelf uit te maken waar je precies naar op zoek bent.

 

 

Extra kenmerken, opties en mogelijkheden

Tenslotte zul je merken dat bepaalde toestellen over net iets meer mogelijkheden zullen beschikken. Maar zijn deze extra kenmerken en opties wel noodzakelijk? Dat kan opnieuw voor iedereen anders zijn. Indien je graag en vaak games speelt dan kunnen bepaalde extra functies wel een meerwaarde bieden. Zo kan het handig zijn indien er bij de aankoop van het product reeds heel wat toebehoren en accessoires worden meegeleverd. Denk onder andere maar aan de controller, oplaadbare batterijen, USB en HDMI kabel.

Daarnaast zul je kunnen vaststellen dat sommige apparaten voorzien zijn van een ingebouwde blu-Ray speler en de mogelijkheid om muziek van je smartphone te streamen. Ook een bluetooth functie kan altijd wel handig zijn net zoals de mogelijkheid om series en films te bekijken. Maak op voorhand voor jezelf uit wat je precies belangrijk vindt. Daardoor zal de zoektocht naar de perfecte spelcomputer alvast een pak makkelijker verlopen.

 

Spelcomputer Reviews – Top

 

De Atari spelcomputer was de eerste die op de markt werd uitgebracht. Inmiddels zijn er meer aanbieders. Welke is voor jou de beste spelcomputer? In sommige gevallen zoek je dezelfde als van je vrienden met wie je wilt spelen. Of zoek je één die ook compatibel is met andere spelcomputers? We hebben er een aantal op een rijtje gezet zodat de keuze wat eenvoudiger wordt.

 

 

Nintendo Wii + Sports Resort Bundel

 

Wat dacht je van deze Wii spelcomputer. Hij behoort tot de nieuwe game generatie en biedt heel veel mogelijkheden. Naast de Wii spellen kun je ook eenvoudig spellen van de Gamecube toevoegen zonder dat deze al te veel ruimte in beslag nemen. Meegeleverd wordt de Wii Sports met een selectie van sportgames op één schijf.

Naast de fraai vormgegeven Wii console worden onder andere meegeleverd een Wiimote controller, een Wii sensor bar en een Wii composiet kabel met koppelstuk voor scart. Via de draadloze Bluetooth technologie kun je het systeem uitbreiden tot 4 afstandsbedieningen om samen te spelen met vrienden en vriendinnen .

In de review van klanten wordt heel lovend gesproken over deze spelcomputer. Hij is geschikt voor alle leeftijden. Door zijn fraaie vormgeving en draadloze afstandsbediening kun je hem heel eenvoudig op elke gewenste plek in je woonkamer plaatsen.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Sony Playstation 4 Slim Console + 2de Controller

 

Het onlangs door Sony op de markt gebrachte Playstation 4 behoort niet direct tot de categorie goedkope spelcomputers. Daar staat tegenover dat hij klein en compact is met een zeer fraaie vormgeving. Je verwacht van het merk Sony ook niet echt anders. Wil je naast het spelen van games ook genieten van je favoriete films en tv-series, dan kies je voor deze.

Met de ingebouwde blu-ray speler kun je ook eenvoudig muziek streamen via Spotify. Hij is geschikt voor de Bluetooth versie 4.1 Naast de game console worden twee controllers meegeleverd. Ook zitten een PS chat headset, een AC power adapter, een HDMI kabel en een USB kabel in het pakket.

Kopers van deze spelcomputer gaven een gemiddelde beoordeling met maar liefst 4.9 sterren. Als positieve punten werden genoemd dat de harde schijf voldoende ruimte biedt en dat een tweede controller wordt meegeleverd. Hij is vrij stil en past daarom ook prima in de woonkamer.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Energizer Xbox One Dual Charge System

 

Dit oplaadstation is geschikt voor controllers van het Xbox One systeem. Zo beschik je altijd over opgeladen controllers. Door zijn fraaie vormgeving is hij in iedere woonkamer te plaatsen. Hij wordt geleverd met twee 700 mAh Energizer oplaadbare batterijen die je voor ca. 40 uur spelplezier geven.

Een blauw en een groen ledlampje geven aan wat de oplaadstatus van de batterijen is. Het systeem werkt draadloos dus je kunt hem overal in je kamer neerzetten. Wanneer je met Xbox One werkt, is dit oplaadstation eigenlijk een aanrader voor jou.

In het advies van eerdere kopers wordt aankoop van dit oplaadstation zeker aangeraden. Hij is van goede kwaliteit en past in elk interieur. Ook de accu´s zijn van prima  kwaliteit. Kortom, een top oplaadstation.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Xbox One S console 1 TB + Forza Horizon 3 Hot Wheels

 

Met de Xbox One S heeft Microsoft de kleinste en meest compacte spelcomputer op de markt gebracht. Hij kenmerkt zich door een strak design en is uitgevoerd in een fraaie “robotwitte” kleur. De voeding van het apparaat is geïntegreerd in de console. Met deze spelcomputer kun je ook de Xbox One 360 games spelen.

Je kunt hem zowel horizontaal als verticaal plaatsen. Om het apparaat verticaal te plaatsen, heb je wel een verticale standaard nodig, die niet wordt meegeleverd. Hij beschikt over een 4x hogere resolutie dan de standaard HD. Dit levert mooie, rijke en heldere kleuren op. De draadloze controller werkt op Bluetooth technologie. Hiermee kun je games spelen op je telefoon, tablet en computer.

Kopers van deze spelcomputer zijn zeer tevreden over hun aankoop. Zij beleven veel game plezier. Hoewel je hier niet echt kunt spreken over een spelcomputer aanbieding wordt wel lovend gesproken over de prijs-kwaliteitverhouding.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Atari Retro PC USB Joystick – Vault Bundle

 

Atari is de producent van de eerste spelcomputer. Sindsdien is Atari moeiteloos meegegroeid in de ontwikkeling van de spelcomputers en zorgt wereldwijd nog steeds voor heel veel spelplezier. Ben je verknocht aan de zo bekende joystick van Atari, dan is dit mogelijk jouw spelcomputer.

Hij wordt geleverd met een joystick met een knop bovenop. Daarnaast ontvang je 100 games, waarbij een selectie is gemaakt van de meest gespeelde. Misschien is dit wel de spelcomputer voor je kind als je op vakantie gaat binnenkort. Deze spelcomputer van Atari wordt geleverd inclusief USB kabel.

Deze Atari spelcomputer is pas recent aan ons assortiment toegevoegd. Helaas beschikken wij nog niet over reviews van onze klanten.

 

Koop bij bol.com (€49)

 

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status