fbpx

5 Beste Split Unit Airco’s Test van 2019

Laatste update: 15.10.19

 

Split Unit Airco’s – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Als je op zoek gaat naar een split unit airco dan is het belangrijk om eerst op voorhand goed rekening te houden met de verwachtingen die je van het toestel hebt. Dit zal je namelijk helpen om al iets gerichter op zoek te gaan. Het is niet altijd eenvoudig het juiste toestel te vinden en daarom hebben wij verschillende modellen met elkaar vergeleken en grondig bestudeerd. We hebben hierbij rekening gehouden met de reviews van kopers maar ook met de prijs en het vermogen van deze toestellen. Uit het onderzoek is gebleken dat de LG Standard Plus PC09SQ.NSJ één van de betere split unit airco toestellen is. Het is een krachtig apparaat dat gemakkelijk te besturen is. Ook de Mitsubishi Airco SRK/SRC is een waardig alternatief dat bovendien heel weinig energie zal verbruiken en dus uiteindelijk milieuvriendelijker zal zijn.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Split unit airco’s koopgids

 

De split unit airco’s gebruiken veel minder energie dan andere soorten airco’s en maken ook minder geluid. Vanwege deze twee belangrijke voordelen is het een aanbeveling om een split unit airco aanbieding te kopen. Toch zijn er bepaalde kenmerken waarmee je rekening moet houden als je de beste split unit airco’s wilt vinden. Denk maar aan de installatie, het geluidsniveau, het koel- en verwarmingsvermogen, het energieverbruik en eventueel ook de luchtfiltering.

 

 

Installatie

Een split unit airco moet geïnstalleerd worden door een bedrijf dat gespecialiseerd is in de installatie van airco’s. Dit bedrijf heeft een STEK certificaat nodig die aantoont dat het gekwalificeerd is om airco’s te installeren. Je kunt zelf controleren of een bepaald bedrijf over dit certificaat beschikt door het online op te zoeken op stek.nl.

Een split unit airco beschikt over twee onderdelen, één indoor unit die in de kamer wordt gemonteerd en een outdoor unit die je buiten aan de muur bevestigt of op een terras of balkon plaatst. De indoor unit zorgt voor verkoeling of verwarming van de ruimte terwijl het geluid buitenshuis geproduceerd wordt door de outdoor unit. De plaatsing van de outdoor unit hangt af van de plaats waar de indoor unit geïnstalleerd wordt.

Het is beter om de outdoor unit aan een muur te bevestigen in plaats van het op een plat dak te plaatsen. Een muur geeft namelijk minder trillingen en minder geluid door dan een plat dak.

 

Geluidsniveau

Een indoor unit is nog altijd voorzien van een ventilator die natuurlijk iets van geluid zal maken. Let op het geluidsniveau van de airco zodat je kunt bepalen of het product geschikt is voor de ruimte waar je het wilt plaatsen.

Als je van plan bent om de airco in een woonkamer of een kantoor te plaatsen dan maakt het niet veel uit of het apparaat geluid maakt. Je kunt bijvoorbeeld makkelijk een unit met een geluidsniveau van 50 dB installeren. Als je het toestel echter koopt om te installeren in de slaapkamer dan ligt dit natuurlijk anders.

De prijs van de airco speelt hierbij een grote rol. De goedkope split unit airco’s maken over het algemeen meer geluid dan een duurder model. De meeste airco’s zijn voorzien van drie standen voor de ventilator. Bij een duur product heeft de laagste stand een geluidsniveau van slechts 20 dB.

De laagste stand is echter niet altijd even geschikt om een grote ruimte vlug af te koelen. Meestal is het aangeraden om de automatische stand in te schakelen. Zo wordt de ruimte eerst op de hoogste stand afgekoeld en daarna op temperatuur gehouden met de laagste stand.

 

Koel- en verwarmingsvermogen

De bedoeling van een airco is dat het een ruimte afkoelt. Het vermogen om een bepaalde ruimte af te koelen wordt uitgedrukt in watt. Je hebt ongeveer 40 watt nodig per kubieke meter van een ruimte om het effectief te kunnen koelen. Dus hoe groter de ruimte, hoe meer vermogen je nodig hebt. Meestal wordt op de verpakking meteen aangegeven voor welke ruimte het apparaat geschikt is.

De meeste airco’s kun je tegenwoordig ook gebruiken om een ruimte te verwarmen. Sommige toestellen zijn zelfs zuiniger dan een centrale verwarming, vooral tot aan het vriespunt. In hele koude landen is een airco minder efficiënt om te verwarmen, zelfs al blijft het functioneren bij een temperatuur tot -15º Celsius.

 

Energieverbruik

Als je het energieverbruik van een airco wilt kennen dan moet je letten op de energieklasse van het apparaat. Hoe beter de energieklasse, hoe minder je zult moeten betalen aan elektriciteitskosten op het einde van de maand. De beste apparaten beschikken over een A+++ energieklasse die het minste energie verbruikt. De slechtste energieklasse is D die je gelukkig niet veel meer terugvindt.

Veel mensen denken nog altijd dat een airco zorgt voor hoge energiekosten. Niets is minder waar. Deze apparaten zijn net heel zuinig. Je kunt op twee waarden letten bij het kopen van een airco. De SEER waarde geeft aan hoe goed de airco een ruimte kan koelen en de SCOP waarde is belangrijk voor het verwarmen. Hoe hoger de waardes, hoe zuiniger het apparaat.

 

 

Luchtfiltering

Bij het vergelijken van verschillende aanbiedingen kun je opteren voor een airco die naast koelen en warmen ook de lucht kan filteren. Er zijn verschillende soorten filters mogelijk, van een basismodel die grote stofdeeltjes verwijdert tot een model met een actieve koolstoffilter die zelfs nare geurtjes verwijdert.

Andere modellen beschikken over een ionisator die schadelijke stoffen uit de lucht haalt. Luchtfiltering is een extra voordeel en zal enkel maar ten goede komen van je gezondheid. Het is dus aanbevolen om een airco met deze functie te kopen. Het product zal iets duurder zijn maar het zorgt wel voor een betere leefomgeving.

 

5 Beste Split Unit Airco’s (Reviews) van 2019

 

Een split unit airco kan in vele gevallen voordeliger zijn dan een gewone airco. Met de split unit airco scheid je de delen van de airco en plaats je enkel het stuk die de koele lucht blaast binnen in de ruimte en het andere gedeelte die veel geluid maakt buiten zodat het niet stoort. Als jij ook een split unit airco verkiest voor bij jou thuis lees dan verder om over te gaan tot het kopen van de beste split unit airco.

 

1. LG Standard Plus PC09SQ.NSJ 2,5KW Split Unit airco

 

Ben je op zoek naar een degelijke en krachtige split unit airco? Dan kun je misschien alvast even dit apparaat van het bekende merk LG bekijken. Het is niet meteen één van de goedkope split unit airco’s, maar toch lijken de kopers zich daar tot op heden niet meteen aan te storen.

Je kunt deze split unit airco makkelijk inbouwen, maar toch wordt er aangeraden om dit door een erkend installateur te latne doen. Het is een krachtig apparaat dat makkelijk een ruimte met een oppervlakte van 35 m2 kan verkoelen of verwarmen. Ondanks het enorme vermogen, zul je merken dat het toestel bijzonder weinig energie verbruikt. Vandaar ook het erkende label dat het tot de energieklasse A++ behoort. Je kunt deze split unit airco van op afstand bedienen dankzij de meegeleverde infrarood afstandsbediening.

Tot op heden zijn er nog maar 2 kopers die een online review hebben geplaatst bij dit toestel. De gebruikers zijn het er duidelijk unaniem over eens dat het om een toestel van uitstekende kwaliteit gaat. Eén enkele klant vermeldt bovendien ook dat het apparaat zo goed als geluidloos werkt.

Het is niet altijd makkelijk om te weten wat nu precies een goede split unit airco is en wat niet. Deze kopers lijken alvast overtuigd te zijn van de kwaliteiten en de voordelen ervan. Dit apparaat zorgt niet alleen voor een verbeterde luchtkwaliteit maar je zult merken dat het toestel ook amper geluid maakt. En dat kunnen de klanten duidelijk waarderen.

Voordelen
Energiezuinig:

ondanks de kracht waarmee het toestel werkt, is het toch voorzien van het energielabel A++.

Gebruiksgemak:

het is een handig apparaat dat wordt geleverd met een duurzame afstandsbediening. Zo kun je de split unit airco gewoon vanuit je sofa inschakelen of uitschakelen.

Handig in gebruik:

je kunt de split unit airco makkelijk laten inbouwen. Het is een krachtig toestel met een groot vermogen. Daardoor kan het probleemloos een ruimte met een oppervlakte van 35 m2 aanpakken.

Nadelen

We merken dat er momenteel nog geen negatieve reacties bij deze split unit airco zijn geplaatst. De kopers zijn werkelijk tevreden met hun aankoop en raden het toestel dan ook meteen aan iedereen aan.

Koop bij bol.com (€1600)

 

 

 

 

2. Mitsubishi Airco SRK/SRC 2,5KW Split Unit Airco

 

Deze airco van Mitsubishi verbruikt weinig energie en ligt in energieklasse A++. Je kunt dit toestel het ganse jaar gebruiken om binnen in je huis een perfecte temperatuur te behouden. Het apparaat is uitgerust met een inverter warmtepomp om de ruimte te verkoelen of te verwarmen maar ook om te ventileren of te ontvochtigen.

De set bestaat uit een binnen- en buitenunit en wordt geleverd met een infrarood afstandsbediening. Het product heeft een koelcapaciteit van 2500 watt en is geschikt voor ruimtes tot 83 m3, afhankelijk van de isolering van deze ruimtes.

Ook hier heeft slechts één koper tot nu toe een beoordeling geschreven maar ook deze persoon is tevreden. De kwaliteit van het toestel is top en het koelt de ruimte goed af. De afstandsbediening is handig en de binnenunit heeft een aantrekkelijk design.

Voor deze split unit airco van Mitsubishi Heavy Industries zul je toch een iets groter budget hoeven te voorzien want het is niet meteen het model met de laagste prijs. Toch merken we dat de koper die dit product aangeschaft heeft, er wel helemaal tevreden mee is. Laten we dus even een grondig onderzoek doen naar de voor- en nadelen van dit apparaat.

Voordelen
Energielabel:

dit toestel is in het bezit van een energielabel A++. Dit wil dus zeggen dat het apparaat bijzonder energiezuinig werkt.

Handig in gebruik:

het apparaat is voorzien van een inverter warmtepomp. Dit maakt het mogelijk om de ruimte te verwarmen, af te koelen of zelfs te ontvochtigen.

Nadelen
Prijskaartje:

de koper is helemaal overtuigd van de kwaliteit en de voordelen van dit apparaat. Toch vrezen wij dat sommige gebruikers de hoge prijs misschien wel eens als een struikelblok zouden durven zien.

Koop bij bol.com (€879)

 

 

 

 

3. Trotec PAC 4600 Split Unit Airco

 

Met deze split unit airco van het bekende merk Trotec zul je niet meteen één van de meest goedkope apparaten in huis halen. Toch blijkt de koper zich daar helemaal niets van aan te trekken. Het toestel kun je makkelijk laten inbouwen en kan zonder problemen een ruimte aanpakken met een oppervlakte van 48 m2.

Verder beschikt het apparaat over maar liefst 3 ventilatiestanden waaruit je zelf kunt kiezen. Indien je dit wenst dan kun je ook gewoon opteren voor de automatische functie. Het is een krachtig apparaat dat over een bijzonder hoog koelvermogen beschikt. De luchtuitblaas gebeurt met behulp van de handige swing-functie.

Je kunt dit toestel tot 24 uur op voorhand gaan programmeren en er is ook een handige aan- en uitschakelknop voorzien. Je krijgt er bij de aankoop ook nog eens een degelijke IR afstandsbediening bij en verder is het mogelijk om de luchtfilter er uit te halen en deze schoon te maken. Kortom voor deze ene gebruiker is het echt wel een topproduct.

Wanneer je op zoek bent naar een degelijke split unit airco dan zul je vast en zeker ook dit toestel van Trotec tegenkomen. Trotec is een bekend merk en het loont dan ook de moeite om even op zoek te gaan naar wat nu precies de eigenschappen zijn van deze handige split unit airco.

Voordelen
Kracht:

het is een bijzonder krachtig apparaat dat is uitgerust met een degelijk en vrij hoog koelvermogen. Het toestel kan dus zonder problemen een ruimte met een oppervlakte van 48 m2 gaan afkoelen.

Luchtfilter:

het is mogelijk om de luchtfilter uit de split unit airco te halen. Dit maakt het makkelijker om de filter te reinigen en te onderhouden.

Gebruiksgemak:

je zult merken dat het toestel handig te bedienen is. Zo is er een aan- en uitknop voorzien net zoals meerdere ventilatiestanden. Het is ook mogelijk om de split unit airco maar liefst 24 uren van tevoren in te stellen.

Nadelen
Kostprijs:

wanneer je geïnteresseerd bent in dit apparaat dan zul je maar liever wat meer budget voorzien. Het is niet meteen één van de goedkope split unit airco toestellen.

Koop bij bol.com (€1495.95)

 

 

 

 

4. Olimpia Nexya S4E inverter 18 Split Unit Airco 5.3kW

 

Met deze split unit airco van het al dan niet bekende merk Olimpia Splendid mag je zeker zijn van een krachtig en energiezuinig apparaat. Zo is het toestel gezegend met de energieklasse A+++ waardoor je dus heel wat stroom zult kunnen besparen.

Het is een krachtige split unit airco die ervoor zorgt dat de juiste temperatuur bereikt wordt, in eender welke ruimte. Met een maximaal vermogen van maar liefst 5,3 kW is dit apparaat makkelijk inzetbaar in ruimtes met een totale oppervlakte van wel 60 m2. Dankzij zijn compacte formaat hoef je helemaal niet zoveel ruimte te voorzien om het toestel te installeren.

Je kunt het toestel makkelijk vanop een afstand bedienen door middel van de daarvoor voorziene app. Echter wordt er bij de levering ook een afstandsbediening meegegeven. Jammer genoeg zijn er nog geen online beoordelingen bij dit product geplaatst. Het is mogelijk dat het hoge prijskaartje daar misschien wel voor iets tussen zit.

Met deze handige split unit airco kun je om het even welke ruimte gaan verwarmen of verkoelen. Het is het ideale apparaat om het hele jaar door te gebruiken. Ondanks de kracht verbruikt het echter bijzonder weinig energie. Indien je benieuwd bent naar de verdere voordelen, kun je altijd het overzichtje hieronder even raadplegen.

Voordelen
Vermogen:

het toestel beschikt over een totaal vermogen van wel 5,3 kW waardoor het zonder problemen een ruimte met een oppervlakte van wel 60 m2 kan verwarmen of juist gaan verkoelen.

Energieklasse:

het apparaat behoort tot de energieklasse A+++ en verbruikt daardoor bijzonder weinig stroom. Wat altijd een pluspunt is.

Gebruiksgemak:

het apparaat wordt geleverd met een bijzonder praktische afstandsbediening. Uiteraard kun je deze split unit airco ook bedienen door gebruik te maken van de bijbehorende app.

Nadelen
Prijskaartje:

wanneer je besluit om deze split unit airco aan te kopen, dan zul je er echter wel rekening moeten mee houden dat je maar beter wat extra budget voorziet.

Beste Aanbod

 

 

 

 

5. Mitsubishi SRK/SRC 20 ZS-W 2KW Split Unit Airco

 

Voor mensen die op zoek zijn naar goedkope split unit airco’s is dit product het meeste aan te raden. Met de standaard inverter warmtepomp kun je gans het jaar door de ruimte van je keuze verwarmen of afkoelen maar ook ventileren of ontvochtigen. Het enige verschil met de andere Mitsubishi airco is de koelcapaciteit die met 2000 Watt iets lager ligt.

De airco is geschikt voor ruimtes tot 67 m3 afhankelijk van de isolatie van deze ruimtes en wordt geleverd met een infrarood afstandsbediening om het makkelijk te besturen. Dit product laat je het best installeren door een professionele monteur.

De lagere prijs is een groot pluspunt voor de kopers en ze zijn nog altijd tevreden over de kwaliteit die ze ervoor terugkrijgen. De airco werkt perfect, de afstandsbediening is handig en de units maken weinig geluid.

Deze split unit airco is afkomstig van het merk Mitsubishi Heavy Industries net zoals één van de voorgaande producten uit onze lijst. Het is niet meteen het duurste model maar ook zeker niet één van de goedkope split unit airco toestellen. Daarom is het verstandig om eerst de voor- en nadelen van het product eens grondig onder de loep te nemen.

Voordelen
Standaard inverter warmtepomp:

dankzij dit systeem is het mogelijk om te ruimte heel snel af te koelen of te verwarmen. Je kunt ook kiezen om te ventileren of te ontvochtigen.

Gebruiksvriendelijk:

het ideaal voor ruimtes tot 27 m2 en beschikt over het energielabel A++.

Nadelen
Exclusief installatiemateriaal:

je kunt het product bij je thuis laten leveren maar dan moet je er wel voor zorgen dat je alle installatiematerialen ook nog eens apart gaat bestellen.

Koop bij bol.com (€799)

 

 

 

 

Deze producten zijn niet langer beschikbaar

 

 

Qlima SC 3431

 

Deze split unit airco van Qlima kun je gebruiken om ruimtes tot 80 m³ te verwarmen of te koelen. Het display van het toestel kun je dimmen zodat je ‘s nachts ook geen last hebt van teveel licht. De installatie van dit apparaat is eenvoudig doordat er al voor vier meter aan flexibele leidingen zijn voorgemonteerd aan de unit van de airco.

Dit toestel brengt de ruimte in een vlug tempo op de gewenste temperatuur en schakelt daarna over naar een lager werkingsniveau om de temperatuur constant te houden. Zo verbruikt dit apparaat minder energie dan de conventionele modellen. De warmtepomp kun je in de zomer gebruiken om de binnenlucht te verkoelen en in de winter om de lucht te verwarmen.

Op dit moment staat er slechts één review online voor dit toestel maar de koper geeft positief advies. Ze hebben de airco zelf kunnen installeren en het werkt perfect. Het apparaat is eenvoudig in gebruik en heeft een uitstekende prijs- en kwaliteitverhouding.

Met een split unit airco kun je enkel en alleen het apparaat dat de koele lucht verplaatst, in de kamer plaatsen. Het andere deel van de airco dat iets teveel lawaai maakt, kun je dan buiten plaatsen. Dit model van Qlima is misschien niet meteen het goedkoopste maar toch blijkt de koper daar helemaal geen probleem mee te hebben. Voor hem is Qlima veruit het beste merk.

Voordelen
Capaciteit:

deze split unit airco is geschikt om in ruimtes te plaatsen tot 80 m3. Je kunt de volledige ruimte verwarmen of afkoelen.

Display:

het toestel is voorzien van een display waarop je alles kunt aflezen. ’s Nachts is het display verlicht maar het is mogelijk om het licht te dimmen zodat je er niet teveel last van hebt.

Gebruiksvriendelijk:

eenmaal de ruimte de gewenste temperatuur bereikt heeft, schakelt het toestel automatisch over naar een iets lager werkingsniveau. Zo blijft de temperatuur constant. Dankzij het energielabel A weet je dat het toestel energiezuinig werkt.

Nadelen

De koper is werkelijk helemaal tevreden over deze split unit airco en voor hem of haar zijn er geen minpunten aan te ontdekken. Dit maakt het voor ons extra moeilijk om je advies te geven over eventuele nadelen.

 

 

Galanz AUS-18

 

De split unit airco van Galanz zorgt voor een perfect binnenklimaat. Naast koelen en verwarmen kun je er ook ruimtes mee ventileren en ontvochtigen.

Het apparaat is geschikt voor ruimtes tot 68 m2 en heeft het energielabel A+ gekregen. Het heeft een krachtig vermogen van 2400 Watt en een geluidsniveau van 38 dB.

Twee kopers hebben deze split unit airco aanbieding beoordeeld en geven er goed advies over. Het apparaat maakt weinig geluid en is krachtig genoeg om de ruimte vlug af te koelen.

De kwaliteit van het product is top en de prijs is voor de gebruikers ook aanvaardbaar. Beide kopers raden dit product aan.

In vergelijking met de voorgaande producten, is deze split unit airco net een tikkeltje goedkoper. Daardoor zou het apparaat misschien wel eens tot de populairste split unit airco toestellen uit onze lijst kunnen behoren. Dit model is trouwens afkomstig van het bekende merk Galanz.

Voordelen
Capaciteit:

met deze split unit airco kun je ruimtes tot 68 m2 gaan koelen of verwarmen. Verder is het ook mogelijk om de ruimte te ventileren of zelfs ontvochtigen.

Energiezuinig:

je hoeft helemaal geen schrik te hebben want dit apparaat is bijzonder energiezuinig. Dit wordt ook extra bevestigd dankzij het energielabel A+.

Prijs-kwaliteitverhouding:

als we naar de reacties van de kopers gaan kijken, dan merken we dat beide gebruikers echt wel vinden dat de kwaliteiten en de voordelen in verhouding staan met het apparaat.

Nadelen
Prijskaartje:

ondanks het feit dat beide kopers helemaal tevreden zijn en er voor hen geen nadelen zijn, verwachten wij dat sommige gebruikers de hoge prijs als een struikelblok zullen zien.

 

 

Soler & Palau Meteor-EC

 

Indien je nog steeds op zoek bent naar een degelijke split unit airco dan loont het vast en zeker de moeite om even dit product te bekijken. Deze split unit airco is afkomstig van het bekende merk Soler & Palau en heeft een zeer positief advies gekregen van de koper.

Je zult dit product zonder twijfel tussen de krachtige split unit airco apparaten kunnen vinden. Het toestel is voorzien van een motor die over een maximaal vermogen van maar liefst 2200 Watt beschikt en daardoor probleemloos middelgrote ruimtes kan verkoelen. Het toestel is maar liefst 435 mm breed, 205 mm diep en 432 mm hoog. Het is dus vrij compact maar toch behoorlijk krachtig.

Op dit moment stellen we vast dat er nog maar één enkele beoordeling bij dit product is geplaatst. Toch is de koper helemaal te vinden voor dit apparaat. Zo is de gebruiker niet alleen tevreden over de uitstekende kwaliteit maar ook over het prijskaartje ervan en de gebruiksvriendelijkheid van het toestel. Het werkt namelijk volledig elektrisch.

Het is belangrijk om even verschillende split unit airco toestellen te bekijken alvorens je er ook effectief eentje besluit aan te kopen. Wij willen jou alvast helpen door een opsomming te maken van de voordelen en de nadelen van deze handige split unit airco.

Voordelen
Elektrisch:

je zult merken dat deze split unit airco volledig elektrisch werkt en dus draadloos is. Daardoor hoef je niet steeds op zoek te gaan naar een stopcontact en heb je iets meer bewegingsvrijheid.

Vermogen:

het is een krachtig apparaat dat over een ruim vermogen beschikt van maar liefst 2200 Watt. Je zult het dus zeker tussen de krachtige split unit airco toestellen kunnen vinden.

Gebruiksgemak:

doordat het toestel vrij compact is en weinig weegt, kun je het ook makkelijk van de ene naar de andere ruimte verplaatsen.

Nadelen

De koper is duidelijk helemaal enthousiast over deze unieke split unit airco. Het is een compact maar krachtig toestel dat middelgrote ruimtes probleemloos aankan. Dit maakt het voor ons natuurlijk niet eenvoudig om jou advies te geven over mogelijke nadelen ervan.

 

 

Qlima SC 3425

 

De Qlima SC 3425 is vergelijkbaar met de SC 3431. Het apparaat kan ruimtes tot 65 m3 koelen en verwarmen en het display is dimbaar zodat je ‘s nachts geen last hebt van teveel licht. Het toestel kun je zelf eenvoudig installeren dankzij de spanner snelkoppeling en de voorgemonteerde flexibele leidingen.

Net zoals het eerste toestel in onze lijst brengt deze airco de ruimte heel snel op de gewenste temperatuur en schakelt het daarna over naar een lager niveau om de temperatuur constant te houden. Dit product levert 4 kW warmte voor slechts 1 kW stroom, op deze manier bespaar je energiekosten.

De review die online staat laat er geen twijfel over bestaan. De koper van dit product is heel tevreden over de aankoop. De kwaliteit van deze airco is top en het is zijn geld meer dan waard.

Net zoals het eerste apparaat is ook deze split unit airco afkomstig van het bekende merk Qlima. Dit doet ons vermoeden alleen maar bevestigd zien dat het misschien niet alleen het beste merk maar ook veruit één van de populairste merken zal zijn. Bekijk hieronder even met ons de sterke punten van het apparaat en de eventuele zwakke punten ervan.

Voordelen
Oppervlakte:

met deze split unit airco kun je ruimtes tot en met 65 m3 gaan koelen en verwarmen.

Scherm:

het toestel is voorzien van een verlicht display. Toch is het mogelijk om het licht van het display ’s nachts te dimmen zodat je niet gestoord wordt tijdens het slapen.

Nadelen
Kostenplaatje:

ook hier vermoeden wij dat de prijs voor sommige kopers misschien iets aan de hoge kant ligt.

 

 

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
10top TeamFrank Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Frank
Guest
Frank

Bah wat een waardeloze test. Als eerste keuze: Soler & Palau METEOR-EC Wit – Split Unit aircoOFFERTE VAN DE DAG

Wat blijkt dit is helemaal geen airco maar een ventilator. Koelvermogen 1 BTU!!!

Als je serieus genomen wilt worden doe dan je huiswerk beter als automatosch copieeren en plakken.

10top Team
Admin
10top Team

Beste,

Bedankt voor de oprechte reactie.
We hebben het product verwijderd en vervangen door een nieuwe split unit airco.
Bedankt nogmaals voor de interesse en de oprechte reactie.

Met vriendelijke groet

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 4.86 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status