n n
n
n
ᐅ Beste springkussens. Vergelijking en goedkope prijzen

5 Beste springkussens Test Van 2019

Laatste update: 11.12.19

 

5 Beste springkussens (Reviews) van 2019

 

Is het binnenkort de verjaardag van je zoon of dochter? En wil je voor hem of haar een onvergetelijk verjaardagsfeestje organiseren? Dan kan het beste springkussen alvast niet ontbreken. Je kiest uiteraard helemaal zelf of je voor een groot of een klein springkussen kiest. Hoe groter het product, hoe kleiner de kans dat het tot de goedkope springkussens zal behoren. Laat je echter niet meteen afschrikken en neem rustig de tijd om de 5 topproducten hieronder even grondig te bekijken.

 

 

1. Clown Happy Town Slide And Hoop Bouncer Inclusief springkussenblower

 

Ben je op zoek naar een echte springkussen aanbieding? Dan lijkt dit product van Clown Happy Town misschien niet echt te zijn waar jij naar op zoek bent. Ondanks de hoge prijs kunnen we vaststellen dat er toch heel wat klanten een positief advies geven over dit product. Bekijk dus zeker ook even de verschillende online reviews bij het product.

Het springkussen heeft een totale afmeting van 225 x 300 x 175 cm en is dus vrij groot. Houd hier dus rekening mee en zorg dan ook voor een goed plekje ergens in de tuin of op terras. Het product is bovendien uitgerust met een bijzonder krachtige 220/240 Volt blower en wordt geleverd inclusief een basketbalnet, 4 grondharingen, een reparatiesetje en zelfs een stevige draagtas. Bij voorkeur wordt het product niet aanbevolen voor kindjes die jonger zijn dan 2 jaar oud.

Een blik op de online beoordelingen leert ons dat er tot op heden nog maar 5 klanten een reactie geplaatst hebben. Alle klanten hebben bovendien unaniem een maximumscore van 5 sterren gegeven. Wat dus doet vermoeden dat het hier wel eens om een topproduct zou kunnen gaan.

 

Koop bij bol.com (€241.68)

 

 

 

 

2. Bestway Fisher Price Springkussen DS93463

 

Wil je niet meteen zoveel geld spenderen aan een degelijk en duurzaam springkussen? Of beschik je misschien over een budget dat net iets beperkter is? Dan hoef je je niet langer zorgen te maken, want dan lijkt dit product van Bestway misschien wel iets voor jou. Het is een iets compacter springkussen met een maximale afmeting van 175 x 173 x 135 cm. Ideaal voor kindjes vanaf de leeftijd van ongeveer 2 jaar oud tot en met de maximale leeftijd van zo’n 6 jaar oud.

Het springkasteel is vervaardigd uit duurzaam vinyl en wordt gekenmerkt door een opvallende blauwe met rode kleur. Echt een topproduct om eender welk verjaardagsfeestje extra mee op te fleuren. Het product staat dan ook garant voor heel wat uurtjes speelplezier.

Bij de aankoop van het product krijg je uiteraard niet alleen het springkussen meegeleverd maar ook een handige reparatieset. We merken dat de meeste klanten de uitstekende kwaliteit duidelijk kunnen waarderen en ook van mening zijn dat het product makkelijk te installeren is. Echter is een kleine minderheid van de klanten niet helemaal overtuigd van dit product.

 

Koop bij bol.com (€84.28)

 

 

 

 

3. Intex Springkussen Jump O Lene Castle Bouncer 175×135

 

Net zoals het vorige product, lijkt ook dit springkussen wel een echt koopje te zijn. Ideaal voor mensen die toch eerder op zoek zijn naar één van de goedkope springkussens. Het opblaasbare springkussen is makkelijk en zonder veel problemen op te blazen, en heeft de duidelijke vorm van een kasteel. De hoge muren zorgen meteen voor heel wat extra veiligheid.

Het is een duurzaam springkasteel dat vervaardigd is uit PVC en gekenmerkt wordt door een totale afmeting van 175 x 175 x 135 cm. Het product heeft bijgevolg een maximale draagkracht van zo’n 54 kilogram en is dus ideaal voor maximaal 3 kindjes tegelijk. Een topproduct dat meteen garant staat voor heel wat uurtjes speelplezier.

Jammer genoeg moeten we vaststellen dat de meningen toch eerder wat verdeeld zijn. Zo merken we heel wat positieve reacties op van klanten die duidelijk tevreden zijn over de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Anderen zijn dan weer minder overtuigd en vinden dat het springkussen helemaal niet aan de verwachtingen voldoet.

 

Koop bij bol.com (€62)

 

 

 

 

4. Loks Springkussen Kasteel opblaasbaar vinyl Inclusief reparatie sticker

 

Kies je voor het springkussen van Loks, dan kies je voor een product met een maximale afmeting van 175 x 175 x 135 cm. Ideaal dus voor maximaal 2 tot 3 kindjes die er tegelijk op springen. Het springkussen is vervaardigd uit duurzaam en makkelijk te onderhouden vinyl met een maximale dikte van zo’n 0,40 mm.

Verder is het springkussen ook nog eens uitgerust van stevige veiligheidsventielen en een handige reparatie sticker. De wanden van dit unieke springkasteel zijn afgewerkt met afneembaar netweefsel. Het product staat dan ook garant voor uren speelplezier en wordt aangeraden voor kindjes vanaf 3 jaar oud tot en met de maximale leeftijd van zo’n 6 jaar oud.

We moeten jammer genoeg vaststellen dat er nog helemaal geen online beoordelingen bij dit product zijn geplaatst. Daardoor durven wij vermoeden dat het hier misschien nog om een vrij recent springkussen gaat. Het kan ook zijn dat heel wat kopers het product reeds in huis hebben maar gewoon nog niet de tijd gevonden hebben om een reactie te plaatsen.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

5. Avyna Springkussen Fun Palace 6-1 Inclusief sprinkussenblower AVHB-SK02

 

Je kunt tenslotte ook nog altijd opteren voor het degelijke springkussen van Avyna. Indien je voor dit product kiest dan zul je echter wel rekening moeten houden met een hoger budget. Het springkussen is vervaardigd uit bijzonder duurzaam en stevig PVC en heeft een totale afmeting van 300 bij 210 cm. In vergelijking met de andere producten uit deze lijst, is dit veruit het grootste springkussen.

Bij de levering van het product wordt er meteen ook een krachtige springkussen blower meegeleverd. Het is een groot springkussen dat de vorm heeft van een kasteel en bovendien ook voorzien is van een leuke glijbaan. Kortom heel wat speelplezier voor kindjes vanaf de leeftijd van zo’n 3 jaar tot en met kindjes van maximaal 8 jaar oud.

Ook hier moeten we jammer genoeg vaststellen dat enige vorm van reactie ontbreekt. Het hoge prijskaartje zou hier mogelijks wel een verklaring voor kunnen zijn. Laat je echter niet meteen afschrikken door de hoge prijs en bekijkt de mogelijkheden van het product even rustig.

 

Koop bij bol.com (€526.76)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status