5 Beste Steelstofzuigers Test van 2022

Laatste update: 29.06.22

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Steelstofzuigers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Een netjes verzorgd en schoongemaakt huis is altijd aangenamer om binnen te stappen, en al zeker na een lange vermoeiende werkdag. Wil je toch nog snel even enkele pluisjes, dierenharen of andere vuiltjes verwijderen, dan is een degelijke steelstofzuiger de meest ideale oplossing. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor de Samsung VS20R9046S3EN steelstofzuiger die gekenmerkt wordt door een geïntegreerde kruimelzuiger en dankzij diverse geïntegreerde technologieën eveneens  op tapijten en vloerkleden kan worden gebruikt. Daartegenover staat de Bosch BSS8224 Unlimited 8 – Steelstofzuiger die dan weer gekenmerkt wordt door een kwalitatieve zuigmond met geïntegreerde ledverlichting én geheel automatische vloerdetectie.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Steelstofzuigers koopgids

 

Om je huis proper te houden is het nodig om af en toe eens te stofzuigen. Mensen met huisdieren weten dat dit geregeld nodig is om het haar van de honden of katten te verwijderen. Je kunt een steelstofzuiger kopen om dit te verwezenlijken, ze zijn compacter en makkelijker op te bergen dan een sledestofzuiger. We bespreken even de voor- en nadelen van een steelstofzuiger en de punten waar je moet op letten bij het kopen van zo’n toestel zoals de prijs, het vermogen en de zuigkracht en de functies.

Voor- en nadelen van een steelstofzuiger

De klassieke stofzuiger die normaal gebruikt wordt bij iemand thuis is de sledestofzuiger. Deze stofzuigers zijn krachtig en nemen veel ruimte in beslag. Je moet ze achter je aantrekken en het beschikt over een relatief groot stofreservoir. Dit type is de beste keuze voor grote oppervlakten en werkt altijd met snoer. Je hebt dus een stopcontact nodig om het te gebruiken.

Een steelstofzuiger is daarentegen compacter dus je kunt het toestel makkelijk opbergen wanneer je het niet gebruikt. Het is extreem wendbaar en hier hoef je niet te trekken maar je duwt het vooruit. Het stofreservoir zit in de steel van de stofzuiger en is bijgevolg veel kleiner dan van een sledestofzuiger. Hoewel deze vroeger ook met een snoer te verkrijgen waren, werken de meeste modellen tegenwoordig enkel op batterij. Dit type is geschikt voor kleine oppervlakten maar heeft vaak een minder goede zuigkracht.

Zoals je ziet heeft een steelstofzuiger dus meerdere voor- en nadelen ten opzichte van een sledestofzuiger. Je kunt dit product ook bedienen met één hand en je beschikt over meer bewegingsvrijheid. Door de batterij beschik je echter over een beperkte gebruiksduur en deze accu moet vaak ook voor een lange tijd opladen.

 

Vermogen en zuigkracht

In tegenstelling tot wat velen denken, is het vermogen niet van een stofzuiger niet echt belangrijk. Het zegt niet zoveel over de zuigkracht als we zouden willen denken. Je moet daar dus niet teveel aandacht aan schenken wanneer je op zoek gaat naar een stofzuiger. Besteed liever meer aandacht aan de zuigkracht van het apparaat.

De meeste stofzuiger beschikken over de mogelijkheid om de zuigkracht te regelen. Dit komt omdat niet elke vloer hetzelfde is en je sommige vloeren niet op maximale zuigkracht mag stofzuigen. Bij gevoelige vloeren loop je het risico dat de vloer los laat als je een te hoge zuigkracht gebruikt. Bij een steelstofzuiger zal dit probleem niet zo vlug voorkomen omdat de zuigkracht minder is dan bij een sledestofzuiger.

Denk er eerst even over na waarvoor je de stofzuiger juist wilt gebruiken. Een steelstofzuiger is niet geschikt om een gans huis mee te stofzuigen. Je zult dit product dus eerder gebruiken voor een bepaalde ruimte of bepaalde vloer.

 

Functies

Let vooral op de gebruiksduur van de batterij. Als je de steelstofzuiger voor een lange tijd nodig hebt dan wil je niet opeens zonder stroom vallen door een lege accu.

Sommige modellen worden verkocht met een aparte kruimelzuiger die je op de steel kunt bevestigen. Zo kun je tijdens het stofzuigen ook eens de zetel of enkele stoelen schoonmaken met de kruimelzuiger.

Andere steelstofzuigers beschikken over een dweilfunctie zodat je tijdens het stofzuigen ook meteen de vloer kunt dweilen. Zo hoef je geen dubbel werk te verrichten. De zuigmond van de stofzuiger is dan voorzien van een waterreservoir en een schoonmaakdoek. Je kunt ook kijken voor een model met een parkeerstand. Zo kun je de stofzuiger rechtop laten staan om even de tafel aan de kant te schuiven. Je stofzuiger valt niet om en je hoeft ook niet te bukken om het op de grond te leggen.

Als je van plan bent om de steelstofzuiger in de badkamer te gebruiken dan kun je best opteren voor een model dat ook nat kan zuigen. De meeste stofzuigers zijn gemaakt om enkel maar droog te zuigen. Als je echter ergens een plasje water op de vloer hebt dan kun je dat met een apparaat dat nat kan zuigen makkelijk schoonmaken.

Prijs van een steelstofzuiger

Dankzij de compacte vorm is dit type ook goedkoper dan een sledestofzuiger. Dit zal natuurlijk ook afhangen van het aantal functies die je op het toestel wenst. Hoe meer functies, hoe meer geld je zult moeten betalen. Als je geen zin hebt om je huis te verlaten door het slechte weer dan hebben we de perfecte aanbeveling voor jou.

Bezoek één van de vele websites die steelstofzuigers online verkopen en begin met het vergelijken van producten. Je kunt dagelijks mooie aanbiedingen vinden van producten die afgeprijsd zijn. Let er nog op als je geen verzendkosten moet betalen want anders zou je je wel eens kunnen vergissen.

 

5 Beste Steelstofzuigers (Reviews) van 2022

 

Laat het schoonmaken van jouw huis of een andere ruimte geen moeilijke klus meer zijn en koop een steelstofzuiger. Met dit apparaat kun je onder meubels en hoeken stofzuigen. Afhankelijk van het model kun je het omtoveren tot een kruimeldief en hogere oppervlakken hiermee stofzuigen. Handig dat je met 1 apparaat alles schoon kunt krijgen. Kies voor de beste steelstofzuiger.

 

1. Samsung VS20R9046S3EN Inclusief geïntegreerde kruimelzuiger

 

Ben je op zoek naar een kwalitatieve én goedkope steelstofzuiger dan is dit exemplaar van Samsung misschien niet meteen de best mogelijke aanbeveling uit het rijtje. Echter lijken de meeste klanten zich niet meteen aan het hoge prijskaartje te storen vanwege de uitstekende kwaliteit en goede zuigkracht die worden geleverd. Dit resulteert dan ook gelijk in een mooie gemiddelde eindscore van 5 sterren wat hem enigszins de moeite waard maakt om even van naderbij te bekijken.

Zo blijkt de Samsung VS20R9046S3EN steelstofzuiger uitgerust met een bijzonder krachtige 21,9 Volt batterij die probleemloos een vermogen levert tot 550 Watt en daardoor een uitstekende zuigkracht tot 200 Watt kan garanderen. Bovendien kan hij, indien de volledige oplaadtijd van 210 minuten werd gerespecteerd, makkelijk tot 60 minuten lang meegaan op eender welke stand.

Verder zorgt de combinatie van de multicyclonische luchtfilter én het 5-laagse Hepa filtersysteem ervoor dat zelfs de allerkleinste stofdeeltjes niet langer ontsnappen en kan hij dankzij de Anti-Tangle techniek zijn krachtige zuigkracht op eender welk vloerkleed behouden. Kortom, de moeite waard indien je bereid bent om iets meer te spenderen.

Voordelen
Gebruikstijd:

na een totale oplaadtijd van 210 minuten, kan deze steelstofzuiger een totale gebruiksduur leveren van 60 minuten, zelfs wanneer je hem in de turbostand gebruikt.

Vermogen:

dankzij de krachtige 21,9 Volt batterij is deze steelstofzuiger in staat om zonder problemen een ruim vermogen van 550 Watt te leveren. Dit betekent een maximale zuigkracht van wel 200 Watt.

Onderhoud:

je kunt het stofreservoir zonder problemen schoonmaken en net zoals het multicyclonische systeem ook moeiteloos wassen.

Gebruiksgemak:

hij wordt geleverd inclusief een zelfstaand Jet station met bijbehorende dubbele lader én een geïntegreerde kruimelzuiger.

Nadelen
Geluidsniveau:

met een maximaal geluidsniveau van 86 dB is het niet meteen één van de meest stille steelstofzuigers uit het lijstje.

Koop bij bol.com (€568)

 

 

 

 

2. Bosch BSS8224 Unlimited 8 – Steelstofzuiger // Geïntegreerde LED-verlichting in de zuigmond

 

De BSS8224 Unlimited 8 steelstofzuiger van Bosch staat bekend omwille van zijn optimale zuigkracht, langdurige werking en unieke duurzaamheid wat van hem meteen een toppertje maakt binnen dit segment. Gebruik makend van een krachtige oplaadbare 18V batterij garandeert hij een ruime gebruiksduur gaande van 10 tot 65 minuten afhankelijk van de zuigstand waarin hij vertoeft. Maar dat is nog niet alles; want bij aankoop wordt een tweede extra 18V accu meegeleverd waardoor de gebruiksduur zomaar verdubbeld wordt. Dankzij de bijbehorende snellader kan een lege accu overigens in amper 50 minuten opnieuw worden opgeladen.

Zoals reeds aangegeven biedt de Bosch steelstofzuiger maar liefst 3 verschillende zuigstanden aan inclusief een ECO- en turbostand en maakt hij gebruik van een krachtige hygiënefilter. Bij aankoop worden tevens ook tal van opzetstukken en accessoires meegeleverd zoals de befaamde AllFloor HighPower borstel die gekenmerkt wordt door een ingebouwde ledverlichting én automatische vloerdetectie.

Maar dat is natuurlijk niet alles want zijn gebruiksgemak wordt verder aangedikt met een 180º rotatie die bijdraagt aan een optimale flexibiliteit, een 0,4 liter opvangreservoir én de mogelijkheid tot 10 jaar motorgarantie nadat je bij Bosch geregistreerd bent. Klanten reageren alvast enthousiast en belonen dit apparaat met 4,6 sterren.

Voordelen:
Docking station:

bij aankoop wordt eveneens een docking station aangeboden die tevens ook als wandhouder functioneert en geschikt is om de accu’s op te laden.

Voeding:

de Bosch Unlimited 8 maakt gebruik van een 18V accu die makkelijk kan worden opgeladen met behulp van het docking station. Bij aankoop worden overigens 2 aparte 18V accu’s geleverd.

Gebruiksduur:

de gebruiksduur varieert naargelang de gebruikte zuigstand en kan - voor 1 accu - variëren van 10 (turbostand) tot maximaal 65 minuten (ECO stand).

Oplaadtijd:

dankzij de snellader kan de accu in een recordtempo van amper 50 minuten volledig worden opgeladen.

Nadelen:
Te zwaar:

volgens één enkele koper weegt deze steelstofzuiger van Bosch wel behoorlijk zwaar, wat een minpunt blijkt.

Koop bij bol.com (€496)

 

 

 

 

3. Philips SpeedPro Max Aqua FC6904/01 – Steelstofzuiger  – Inclusief uniek mondstuk

 

Net zoals de bekende steelstofzuigers van Bosch en Dyson behoort ook dit exemplaar van Philips tot de populaire en kwalitatief goede steelstofzuigers. Zo wordt de Philips SpeedPro Max Aqua FC6904/01 gekenmerkt door zijn unieke veelzijdigheid die de optie van stofzuigen én dweilen aanbiedt dankzij het meegeleverde zuig- én dweilmondstuk. Bovendien bevat het mondstuk ook ledverlichting waardoor je zelfs op de meest donkere plekjes perfect het vuil en de stofdeeltjes kunt zien liggen.

De zakloze Philips steelstofzuiger is voorzien van een krachtige HEPA 13 filter en biedt een ruim opvangreservoir van 28 liter aan. Hij is voorzien van een krachtige ingebouwde oplaadbare 25,2 Volt batterij die een maximale oplaadtijd kent van 300 minuten. Vervolgens kan de gebruiksduur variëren van zo’n 30 tot 75 minuten afhankelijk van de stand waarin het apparaat wordt gebruikt.

Het totale plaatje wordt verder aangevuld met een aan- én uitschakelaar, een indicatielampje en een parkeerstand. Hoewel het apparaat vrij zwaar weegt en behoorlijk veel lawaai maakt, zijn de meeste klanten duidelijk tevreden.

Voordelen:
Verpakkingsinhoud:

de Philips steelstofzuiger wordt geleverd inclusief een wisselstroomadapter, een microvezelpad, een geïntegreerde kruimelzuiger, een extra filter en een TurboPet mondstuk.

Standen:

de steelstofzuiger biedt verschillende standen aan gaande van een turbostand tot een normale stand en/ of ECO stand.

Gebruiksduur:

de gebruiksduur - rekening houdend met een volle batterij - is afhankelijk van de gebruikte stand. Zo wordt in de turbostand een gebruiksduur van 30 minuten gegarandeerd, in de normale stand 35 minuten en in de ECO stand maar liefst 75 minuten.

Nadelen:
Te luid:

met een maximaal geluidsniveau van maar liefst 84 dB is dit niet meteen één van de meest stille steelstofzuigers.

Te zwaar:

een kleine minderheid van de klanten is van mening dat de steelstofzuiger toch behoorlijk zwaar weegt.

Koop bij bol.com (€549.99)

 

 

 

 

4. Princess 339490 Rapido Instapmodel met een geïntegreerde Kruimelzuiger

 

Wil je liever niet zoveel geld spenderen maar tegelijk zeker zijn van een uitstekende kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid? Dan zou je misschien kunnen kiezen voor dit unieke instapmodel dat jou wordt aangeboden door Princess. Bovendien is hij eveneens voorzien van een geïntegreerde kruimelzuiger wat hem bijzonder handig en comfortabel in gebruik maakt.

De Princess 339490 steelstofzuiger wordt gekenmerkt door een bijzonder krachtige, én bovendien oplaadbare batterij met een voltage van 220 Volt. Daardoor kun je makkelijk 32 minuten stofzuigen als je hem in de laagste stand gebruikt, en tot wel 18 minuten in de turbostand. Verder is hij uitgerust met een bijzonder ruim opvangreservoir van 0,8 liter en een duurzame Hepa luchtfilter.

De steelstofzuiger blijkt eveneens te beschikken over een indicatielampje en een aan- en uitschakelaar en is voorzien van een in hoogte verstelbare steel. We stellen vast dat klanten bijzonder tevreden zijn over het unieke design, het compacte ontwerp en de prijs-kwaliteitverhouding. Slechts één koper is van mening dat de zuigkracht beter had gekund.

Voordelen
Comfort:

je zult zien dat de steelstofzuiger makkelijk kan worden versteld in hoogte en daarnaast over heel wat extra comfort beschikt. Denk maar aan een indicatielampje en een eenvoudig te gebruiken aan- en uitschakelaar.

Budgetvriendelijk:

je zult meteen aangenaam verrast zijn bij het zien van het betaalbare prijskaartje.

Kruimelzuiger:

bovendien is ook dit apparaat voorzien van een krachtige en makkelijk te gebruiken kruimelzuiger.

Nadelen
Weinig zuigkracht:

één koper had misschien net iets meer zuigkracht gewenst en dat is jammer.

Koop bij bol.com (€119)

 

 

 

 

5. Aeg CX7-2-S360 – Animal Edition – Steelstofzuiger – Animal Care Mondstuk

 

We sluiten het rijtje af met de steelstofzuiger van AEG die geleverd wordt inclusief een geïntegreerde kruimelzuiger en een kwalitatief animal care mondstuk dat speciaal bedoeld is om dierenharen te verwijderen. De steelstofzuiger van AEG is uitgerust met een krachtige én makkelijk oplaadbare 18V accu die in ongeveer 240 minuten helemaal is opgeladen. Vervolgens varieert de gebruikstijd van 19 tot maximaal 45 minuten afhankelijk van de gebruikte stand.

Ondanks de enorme zuigkracht die wordt gegarandeerd, betreft het een relatief lichtgewicht toestel wat alvast bijdraagt in het uiteindelijke gebruiksgemak en comfort. Dit alles wordt verder aangevuld met een handige brush-roll clean, ledverlichting op de zuigmond, een aan- én uitschakelaar, een indicatielampje en een handige parkeerstand.

We stellen dan ook vast dat de meeste klanten duidelijk enthousiast zijn met hun aankoop wat de mooie score van 4,6 sterren verklaart. Houd er wel rekening mee dat hij niet tot de stille steelstofzuigers behoort en evenmin voorzien is van een HEPA-filter.

Voordelen:
Verpakkingsinhoud:

de steelstofzuiger wordt jou aangeboden inclusief een laadstation, een handige geïntegreerde kruimelzuiger, een kierenborstel, een extra compacte zuigmond en een informatieve handleiding.

Voeding:

het apparaat maakt gebruik van een 18V accu die je zonder problemen opnieuw kunt opladen.

Gebruiksduur:

de gebruiksduur is afhankelijk van de geselecteerde stand en kan variëren van 19 tot maar liefst 45 minuten.

Animal care mondstuk:

het bijgeleverde animal care mondstuk maakt deze steelstofzuiger bijzonder geschikt voor dierenliefhebbers.

Nadelen:
Geen HEPA-filter:

doordat de steelstofzuiger geen HEPA-filter gebruikt, is hij minder geschikt voor mensen die te kampen hebben met een stofallergie.

Geluidsniveau:

met een geluidsniveau van ongeveer 79 dB in de hoogste stand, is dit apparaat niet meteen geluidloos te noemen.

Koop bij bol.com (€197)

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Bosch Readyy’y BBH22042 Steelstofzuiger

 

Het schoonmaken van jouw huis of werkruimte zal nu echt met alle comfort en gemak geschieden als je de Bosch BBH22042 steelstofzuiger bezit. Door het lichtgewicht dat het heeft, is dit product gemakkelijk om te gebruiken. Het schoonmaken van dit apparaat is ook gemakkelijk vanwege het EasyClean System.

Hierdoor kun je het apparaat eenvoudig en snel los maken en reinigen. Dit product is voorzien van een flexibel mondstuk, zodat het nu gemakkelijk is om te stofzuigen onder en rondom je meubels.

Een groot deel van de kopers is blij met dit product, want het is licht van gewicht en het heeft een goede zuigkracht. Het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik, want het is snoerloos en je kunt het wel een poosje gebruiken zonder op te laden. Voor andere kopers heeft dit product een te hoge prijs en is de gebruikstijd kort, nadat je het zo lang moet opladen.

Aan de vele overwegend positieve reacties te zien, zou het niet verwonderen mocht deze steelstofzuiger van Bosch tot de populairste modellen behoren. De witte kleur laat de stofzuiger er heel modern en trendy uitzien. Laten we even een kijkje nemen naar de voor- en nadelen die dit toestel met zich meebrengt.

Voordelen
Kleur:

indien je de witte kleur van de steelstofzuiger maar niets vindt, dan kun je ook altijd het donkerblauwe model kiezen.

Gebruikstijd:

het toestel heeft 960 minuten nodig om volledig te kunnen opladen maar functioneert daarna wel ruim 44 minuten zonder problemen.

Handig in gebruik:

het apparaat beschikt ook over een ingebouwde kruimelzuiger. Daarboven krijg je er bij de aankoop ook een combizuigmond, een parketzuigmond en een turbozuigmond bij.

Nadelen
Oplaadtijd:

een kleine minderheid van de klanten vindt de oplaadtijd van het toestel toch wel behoorlijk lang in verhouding met de gebruiksduur ervan.

Prijskaartje:

enkele kopers zijn van mening dat de prijs van het toestel niet in verhouding staat met de kwaliteiten ervan.

 

 

Dyson V7 Animal Steelstofzuiger Licht, krachtig en met veel accessoires

 

Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor de Dyson V7 steelstofzuiger die voorzien is van een geïntegreerde kruimelzuiger én geleverd wordt met tal van handige accessoires en opzetstukken. Denk bijvoorbeeld maar aan een turbozuigmond, een kierenzuigmond, een kleine zuigmond, een combizuigmond en zelfs een dierenhaarborstel.

De V7 Animal mag dan wel over een enorme zuigkracht beschikken en ideaal zijn om dierenhaar van je meubels te verwijderen, toch zul je rekening moeten houden met een geluidsniveau van 85 dB. De zakloze steelstofzuiger, die voorzien is van een 0,5 liter ruim opvangreservoir, beschikt over een Hepa 13 luchtfilter en een 22,5 Volt oplaadbare accu die een vermogen van 350 Watt kan leveren. Door de accu gedurende 210 minuten op te laden, kun je hem makkelijk 30 minuten op de laagste stand gebruiken. Gebruik je de turbostand, dan moet je tevreden zijn met 6 minuten.

De steelstofzuiger blijkt daarnaast ook voorzien van een indicatielampje en een aan- en uitschakelaar én blijkt zelfs in staat om vloeistoffen op te zuigen. Deze pluspunten leiden alvast tot een mooie score van 4,6 sterren en heel wat tevreden klanten. Slechts één iemand vindt de kwaliteit van de oplaadbare batterij eerder matig.

Voordelen
Opzetstukken:

op het moment van aankoop krijg je er gelijk heel wat verschillende soorten opzetstukken bij. Denk bijvoorbeeld maar aan een dierenhaarborstel, een combizuigmond en een kleine zuigmond.

Gebruiksduur:

een volle batterij levert een gebruiksduur van maar liefst 30 minuten op, op voorwaarde dat je hem op de laagste stand gebruikt. Op de turbostand kun je rekenen op ongeveer 6 minuten.

Filtersysteem:

je hoeft je alvast geen zorgen te maken over de reiniging en de duurzaamheid daar hij voorzien is van één van de meeste krachtige Hepa 13 luchtfilters.

Kruimelzuiger:

net zoals heel wat andere steelstofzuigers uit deze lijst, zul je zien dat ook dit apparaat over een geïntegreerde kruimelzuiger beschikt.

Nadelen
Matige kwaliteit:

een blik op de online reviews toont aan dat één koper toch wel wat meer verwacht had van de kwaliteit.

 

 

Dyson V8 Absolute Steelstofzuigers

 

De Dyson V8 Absolute is in 1 woord een geweldig product, want het heeft een krachtige motor. Met dit product heb je een constante zuigkracht van 40 minuten op de normale modus en 7 minuten op de maximum modus.

Je kunt dit apparaat gebruiken voor alle vloertypen. Het wordt geleverd met een speciaal mondstuk waarmee je alle fijne en grove stukken vuil kunt opnemen van harde vloeren. Met de turboborstel kun je alle vuil van het tapijt weghalen. Handig van dit apparaat is dat je het kunt demonteren tot een kruimelstofzuiger.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope steelstofzuigers. En dat kun je ook merken aan de reviews, want een aantal gebruikers geven aan dat dit product een te hoge prijs heeft. Dit product is wel van goede kwaliteit en het is duurzaam. Het heeft ook een goede zuigkracht.

Wanneer mensen de merknaam Dyson horen vallen dan denken de meesten meteen aan kwaliteitsvolle stofzuigers. Het zal dan ook niet verwonderen dat Dyson vaak als het beste merk beschouwd wordt. Dit verklaart de vele positieve reacties bij deze steelstofzuiger dan ook meteen.

Voordelen
Oplaadtijd:

de steelstofzuiger heeft ongeveer 300 minuten nodig om volledig te kunnen opladen. Vervolgens kun je het toestel gedurende 40 minuten probleemloos gebruiken.

Hulpstukken:

bij de aankoop van dit toestel krijg je er ook heel wat accessoires bij zoals bijvoorbeeld een kierenzuigmond en een turbozuigmond. Maar ook een hulpstuk speciaal voor meubels en parket te reinigen.

Gebruiksgemak:

de steelstofzuiger is ook uitgerust met een ingebouwde kruimelzuiger die je gemakkelijk en handig kunt uitklappen.

Nadelen
Lawaai:

het toestel produceert tot 82 dB en maakt dus behoorlijk wat lawaai.

Prijzig:

ondanks de vele positieve reacties, vinden een aantal kopers de prijs toch wel behoorlijk hoog.

 

 

Dyson V10 Absolute Steelstofzuiger inclusief geïntegreerde kruimelzuiger

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar een degelijke en duurzame steelstofzuiger? Dan loont het de moeite om dit apparaat van het bekende merk Dyson alvast even wat grondiger onder de loep te nemen. De Dyson V10 steelstofzuiger behoort met een vermogen van 525 Watt, tot de krachtige steelstofzuigers. Hierbij heb je de mogelijkheid om tussen 5 standen te schakelen.

Op het moment dat de steelstofzuiger helemaal is opgeladen dan kun je deze maar lieft 60 minuten lang gebruiken. De maximale oplaadtijd bedraagt slechts 210 minuten. Naast het krachtige vermogen, geniet je bovendien ook een ruim stofreservoir van 0,8 liter inhoud. De steelstofzuiger weegt weinig en biedt daardoor heel wat comfort tijdens het werken.

Bovendien worden er bij de aankoop meteen ook een kierenzuigmond, een kleine zuigmond, een parketzuigmond en zelfs combizuigmond meegeleverd. Ook de geïntegreerde kruimelzuiger is alvast een pluspunt. Een enkele koper vindt, ondanks alles, het prijskaartje toch nog steeds te duur.

Wie kan nu niet genieten van een huis dat netjes en ordelijk oogt? Zo nu en dan een grondige stofzuigbeurt kan alvast wonderen doen. Bovendien is dat klusje, met behulp van deze krachtige Dyson V10 steelstofzuiger in een mum van tijd geklaard. De stofzuiger is verder uitgerust met een handige aan- en uitschakelaar en een praktisch indicatielampje.

Voordelen
Comfort:

het feit dat de steelstofzuiger oplaadbaar is, en dus bijgevolg draadloos werkt, zorgt voor heel wat meer bewegingsvrijheid. Ook het beperkte gewicht is een voordeel tijdens het stofzuigen.

Accessoires:

de levering omvat niet alleen een degelijke steelstofzuiger maar bovendien nog tal van handige accessoires en toebehoren. Ook de geïntegreerde kruimelzuigers biedt een aangename meerwaarde.

Vermogen:

de steelstofzuiger is bijzonder krachtig en is uitgerust met een totaal vermogen van wel 525 Watt. Ideaal om zelfs de hardnekkigste vuiltjes en stofjes te verwijderen.

Handig in gebruik:

je zult zien dat de stofzuiger makkelijk te hanteren is en bovendien aangeeft wanneer deze moet worden opgeladen. Het stofreservoir is makkelijk te legen en heeft een totale inhoud van 0,8 liter.

Nadelen
Prijzig:

jammer genoeg zul je toch net iets meer budget hoeven te voorzien aangezien de steelstofzuiger niet meteen over de laagste prijs beschikt.

Niet geluidloos:

de steelstofzuiger werkt, in vergelijking met andere gelijkaardige apparaten behoorlijk stil. Echter in de hoogste stand, zul je wel rekening moeten houden met iets meer lawaai dat als storend ervaren kan worden.

 

 

Dyson V11 Absolute Steelstofzuiger Stofreservoir 0,8 liter met opzetstukken

 

Net zoals één van de vorige producten zul je merken dat ook deze steelstofzuiger jou wordt aangeboden door het bekende merk Dyson. Dit model behoort tot de Dyson V11 serie en wordt als de verbeterde versie van de V10 beschouwd. De stofzuiger wordt gekenmerkt door een maximaal vermogen van 545 Watt en de mogelijkheid om tussen de 5 beschikbare standen te schakelen.

In amper 270 minuten is de stofzuiger helemaal opgeladen en kun je die wel 60 minuten lang gebruiken. Verder is het apparaat voorzien van een bijzonder duurzame HEPA 14 filter in combinatie met een stofreservoir van 0,8 liter inhoud. De geïntegreerde kruimelzuiger is alvast een extra meerwaarde en verder is er ook een aan- en uitschakelaar voorzien, net zoals een handig indicatielampje.

Zodra je besluit om het toestel aan te kopen dan krijg je er meteen nog heel wat praktische opzetstukken bij. Denk bijvoorbeeld maar aan een kleine zuigmond, een meubelzuigmond, een dierenhaarborstel, een turbozuigmond en een parketzuigmond. Jammer genoeg vinden enkele klanten de stofzuiger te zwaar en te prijzig.

Mag het toch allemaal net een tikkeltje meer zijn? Dan zou je altijd nog kunnen kiezen voor deze unieke Dyson V11 steelstofzuiger. Het mag ondertussen al geen twijfel meer leiden dat Dyson door velen als het beste merk wordt beschouwd. Een krachtige steelstofzuiger met maar liefst 545 Watt aan totaal vermogen en een inhoud van ruim 0,8 liter. Hieronder meer voor- en nadelen.

Voordelen
Opzetstukken:

je zult merken dat de levering ook een handige kleine zuigmond en een dierenhaarborstel telt, net zoals er ook een turbozuigmond, een parketzuigmond, een meubelzuigmond en een kierenzuigmond worden meegeleverd.

Gebruiksduur:

op het moment dat de steelstofzuiger helemaal is opgeladen dan kun je deze makkelijk 1 uur lang gebruiken.

Handig in gebruik:

de steelstofzuiger wordt aangevuld met een handige geïntegreerde kruimelzuiger en de mogelijkheid om de intensiteit van de zuigkracht te bepalen. Zo schakel je probleemloos tussen de 5 verschillende standen.

Nadelen
Te zwaar:

ondanks het beperkte gewicht, blijkt een enkele koper de stofzuiger toch nog steeds te zwaar vinden.

Prijzig:

ook het prijskaartje is voor sommige klanten toch wel een domper op de vreugde.

 

 

Philips PowerPro Duo FC6162/02 Steelstofzuiger 2 in 1

 

Met de Philips PowerPro Duo FC6162/02 steelstofzuiger wordt het schoonmaken aangenamer gemaakt dan tevoren. Dit product is geschikt voor harde vloeren en kan zelfs haren van jouw huisdieren opzuigen.

Het heeft een oplaadtijd van 16 uren, waarna je het 20 tot 25 minuten lang kunt gebruiken. Handig is dat je de steel eraf kunt halen om dit apparaat te transformeren in een kruimelzuiger voor de iets moeilijker te bereiken plekken.

De meeste kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Dit product heeft een goede prijs en een sterke zuigkracht. Het is eigenlijk zonde om deze stofzuiger in de kast te zetten, want het ziet er ook nog mooi uit. Voor enkele kopers heeft dit product een matige kwaliteit en gaat de batterij niet lang mee. De zuigkracht mag wat krachtiger en het heeft een brede voet.

Net zoals Dyson is ook Philips één van de meest gewaardeerde merken op gebied van huishoudtoestellen. Met deze steelstofzuiger van Philips haal je dan ook een degelijk en duurzaam product in huis. Dit model is zelfs voorzien van de laagste prijs in vergelijking met de andere 4 steelstofzuigers die we hebben geselecteerd.

Voordelen
Kruimelzuiger:

de steelstofzuiger is voorzien van een handige kruimelzuiger die je er snel en probleemloos kunt afhalen.

Kleur:

bij de aankoop krijg je de keuze tussen een blauwe of een rode steelstofzuiger.

Inhoud:

de steelstofzuiger is voorzien van een stofreservoir dat een volume heeft van maar liefst 0,6 liter. Toch wordt aangeraden om het reservoir na gebruik telkens grondig te legen.

Nadelen
Oplaadtijd:

het toestel heeft 960 minuten nodig om volledig te kunnen opladen om vervolgens 25 minuten te functioneren.

Matige kwaliteit:

volgens een kleine minderheid van de klanten is de zuigkracht niet optimaal.

 

 

AEG CX7-2-30GM Steelstofzuiger

 

Ben je op zoek naar een degelijke en duurzame steelstofzuiger? Dan zul je vast en zeker dit apparaat van het bekende merk AEG kunnen spotten. Aan de online beoordelingen te zien, kan dit product rekenen op heel wat tevreden klanten.

Het is een duurzame steelstofzuiger met een ruim vermogen van maar liefst 17 Watt en een voltage van 14,4 Volt. De stofzuiger is voorzien van een stevig opvangreservoir met een maximale inhoud van ruim 0,5 liter. Het is een krachtige stofzuiger die je makkelijk in amper 180 minuten volledig kunt opladen. Het product is voorzien van een geïntegreerde kruimelzuiger en wordt geleverd met een handige turbozuigmond.

We merken vooral heel wat positieve reacties op van klanten die niet alleen een positief advies geven over de kwaliteit maar ook over de gebruiksvriendelijkheid ervan. Echter is één enkele koper toch niet helemaal overtuigd. Zo zou deze stofzuiger niet echt handig zijn om onder kasten en meubels te stofzuigen.

We begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om op zoek te gaan naar de voor jou beste steelstofzuiger. Dit product, jou aangeboden door AEG, staat bekend omwille van z’n kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien heb je de mogelijkheid om te kiezen uit 2 beschikbare kleuren.

Voordelen
Vermogen:

het is een krachtige steelstofzuiger met een totaal vermogen van wel 17 Watt.

Oplaadtijd:

in vergelijking met sommige andere steelstofzuigers zul je merken dat dit product behoorlijk snel oplaadt. In amper 180 minuten is de steelstofzuiger helemaal gebruiksklaar.

Multifunctioneel:

het is een multifunctioneel product aangezien het voorzien is van een geïntegreerde kruimelzuiger. Bij de levering krijg je er ook nog een turbozuigmond bij.

Nadelen
Geluidsniveau:

met een totaal geluidsniveau van 79 dB is het niet meteen één van de meest stille stofzuigers.

 

 

Electrolux Ergorapido ZB3105

 

Met de Electrolux Ergorapido ZB3105 steelstofzuiger kun je nu met plezier jouw omgeving schoonhouden. Het is een snoerloze en veelzijdige stofzuiger, waarmee je met gemak kunt stofzuigen.

Met dit apparaat kun je onder je meubels en in alle hoeken stofzuigen doordat het mondstuk 180 graden draaibaar is. Handig is dat het aan de voorkant een Dust spotter Led verlichting heeft, waardoor je goed kunt zien op donkere plekken. Het is een 2 in 1 apparaat want je kunt de stofzuiger gemakkelijk ombouwen tot een kruimeldief.

Het grootste deel van de kopers is tevreden met de aanschaf van dit product en geeft er positief advies over. Dit apparaat is van goede kwaliteit en het past perfect. Het is eenvoudig in gebruik en is een zeer goede aankoop. Voor enkele kopers heeft dit product een te hoge prijs en is het te lawaaierig.

Als we op de reacties van de klanten mogen afgaan dan haal je met de steelstofzuiger van Electrolux zeker en vast een degelijk apparaat in huis. Toch is het altijd belangrijk om de voor- en nadelen van een product eens grondig te bestuderen en met elkaar te vergelijken. Achteraf kun je dan nog altijd beslissen of het iets voor jou is of juist niet.

Voordelen
Oplaadtijd:

de steelstofzuiger moet ongeveer 240 minuten opladen zodat je het gedurende een half uurtje kunt gebruiken.

Gebruiksgemak:

dit is eigenlijk een 2 in 1 apparaat aangezien er ook een ingebouwde kruimelzuiger aanwezig is die je er eenvoudig kunt afhalen.

Nadelen
Lawaai:

het apparaat produceert 79 dB en is dus niet meteen geluidloos.

Accu:

de meeste kopers zijn het erover eens dat het toestel behoorlijk snel oplaadt. Toch gaat de batterij ook weer vrij snel leeg.

 

 

Aeg CX7-21-EB

 

De AEG CX7-21-EB steelstofzuiger is een geweldig product dat jou veel opties en gemak biedt. Dit apparaat heeft een korte oplaadtijd van maar 3 uren, waarna je het ongeveer 22 minuten kunt gebruiken. Doordat het 180 graden wendbaar is kun je met gemak onder meubels of in hoeken stofzuigen.

Het heeft ook een afneembare kruimeldief die je kunt gebruiken voor hogere oppervlakken. Als je op het pedaal drukt, dan verwijdert het alle haar en ander vuil van de borstel.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het wel op een steelstofzuiger aanbieding en dat kun je merken aan de reviews die er over dit product geschreven staan. Bijna alle kopers zijn tevreden met dit product en voor enkele gebruikers is het zelfs een top product. Het is van goede kwaliteit en heeft een compact design. Voor enkele kopers is de opvangbak te klein en is de prijs te hoog.

Ook AEG biedt vaak heel wat kwaliteitsvolle en duurzame huishoudtoestellen aan. Het is dus niet onlogisch dat deze steelstofzuiger afkomstig is van het merk AEG. Het toestel is beschikbaar in 2 verschillende kleuren en is zelfs voorzien van een ingebouwde kruimelzuiger die je er eenvoudig kunt afnemen.

Voordelen
Gebruikstijd:

indien het toestel volledig is opgeladen, kun je het ruim 21 minuten lang gebruiken.

Oplaadtijd:

de steelstofzuiger heeft ongeveer 180 minuten nodig om helemaal te kunnen opladen.

Hulpstukken:

dit apparaat is niet alleen voorzien van een handige ingebouwde kruimelzuiger maar beschikt bovendien ook nog eens over een handige turbozuigmond.

Nadelen
Matige kwaliteit:

niet alle kopers zijn tevreden over de kwaliteit. Zo heeft de steelstofzuiger niet voldoende zuigkracht en wordt er slechts een heel klein oppervlak gepoetst per beweging.

Prijzig:

het is zeker niet de duurste steelstofstuiger uit de lijst. Toch vindt een kleine minderheid van de kopers het toestel nog net iets te duur.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status