5 Beste Steelstofzuigers Test van 2020

Laatste update: 17.09.20

 

Steelstofzuigers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

De meeste mensen komen graag thuis in een mooi en verzorgd huis. In de meeste huishoudens zul je dan ook wel een stofzuiger aantreffen. Indien je zelf nog op zoek bent naar een degelijke stofzuiger dan kunnen wij jou de steelstofzuigers echt wel aanraden. Ideaal om dat honden- of kattenhaar weg te krijgen. Uit grondig en lang onderzoek is gebleken dat de Dyson V8 Absolute veruit één van de beste steelstofzuigers is. Dit heeft te maken met het feit dat de stofzuiger over een bijzonder krachtige motor beschikt en daardoor het hardnekkigste vuil helemaal verwijdert. De Dyson V10 Absolute Steelstofzuiger is alvast een meer dan waardig alternatief. Bovendien wordt het toestel geleverd inclusief heel wat handige opzetstukken en accessoires.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Steelstofzuigers koopgids

 

Om je huis proper te houden is het nodig om af en toe eens te stofzuigen. Mensen met huisdieren weten dat dit geregeld nodig is om het haar van de honden of katten te verwijderen. Je kunt een steelstofzuiger kopen om dit te verwezenlijken, ze zijn compacter en makkelijker op te bergen dan een sledestofzuiger. We bespreken even de voor- en nadelen van een steelstofzuiger en de punten waar je moet op letten bij het kopen van zo’n toestel zoals de prijs, het vermogen en de zuigkracht en de functies.

 

 

Voor- en nadelen van een steelstofzuiger

De klassieke stofzuiger die normaal gebruikt wordt bij iemand thuis is de sledestofzuiger. Deze stofzuigers zijn krachtig en nemen veel ruimte in beslag. Je moet ze achter je aantrekken en het beschikt over een relatief groot stofreservoir. Dit type is de beste keuze voor grote oppervlakten en werkt altijd met snoer. Je hebt dus een stopcontact nodig om het te gebruiken.

Een steelstofzuiger is daarentegen compacter dus je kunt het toestel makkelijk opbergen wanneer je het niet gebruikt. Het is extreem wendbaar en hier hoef je niet te trekken maar je duwt het vooruit. Het stofreservoir zit in de steel van de stofzuiger en is bijgevolg veel kleiner dan van een sledestofzuiger. Hoewel deze vroeger ook met een snoer te verkrijgen waren, werken de meeste modellen tegenwoordig enkel op batterij. Dit type is geschikt voor kleine oppervlakten maar heeft vaak een minder goede zuigkracht.

Zoals je ziet heeft een steelstofzuiger dus meerdere voor- en nadelen ten opzichte van een sledestofzuiger. Je kunt dit product ook bedienen met één hand en je beschikt over meer bewegingsvrijheid. Door de batterij beschik je echter over een beperkte gebruiksduur en deze accu moet vaak ook voor een lange tijd opladen.

 

Vermogen en zuigkracht

In tegenstelling tot wat velen denken, is het vermogen niet van een stofzuiger niet echt belangrijk. Het zegt niet zoveel over de zuigkracht als we zouden willen denken. Je moet daar dus niet teveel aandacht aan schenken wanneer je op zoek gaat naar een stofzuiger. Besteed liever meer aandacht aan de zuigkracht van het apparaat.

De meeste stofzuiger beschikken over de mogelijkheid om de zuigkracht te regelen. Dit komt omdat niet elke vloer hetzelfde is en je sommige vloeren niet op maximale zuigkracht mag stofzuigen. Bij gevoelige vloeren loop je het risico dat de vloer los laat als je een te hoge zuigkracht gebruikt. Bij een steelstofzuiger zal dit probleem niet zo vlug voorkomen omdat de zuigkracht minder is dan bij een sledestofzuiger.

Denk er eerst even over na waarvoor je de stofzuiger juist wilt gebruiken. Een steelstofzuiger is niet geschikt om een gans huis mee te stofzuigen. Je zult dit product dus eerder gebruiken voor een bepaalde ruimte of bepaalde vloer.

 

Functies

Let vooral op de gebruiksduur van de batterij. Als je de steelstofzuiger voor een lange tijd nodig hebt dan wil je niet opeens zonder stroom vallen door een lege accu.

Sommige modellen worden verkocht met een aparte kruimelzuiger die je op de steel kunt bevestigen. Zo kun je tijdens het stofzuigen ook eens de zetel of enkele stoelen schoonmaken met de kruimelzuiger.

Andere steelstofzuigers beschikken over een dweilfunctie zodat je tijdens het stofzuigen ook meteen de vloer kunt dweilen. Zo hoef je geen dubbel werk te verrichten. De zuigmond van de stofzuiger is dan voorzien van een waterreservoir en een schoonmaakdoek. Je kunt ook kijken voor een model met een parkeerstand. Zo kun je de stofzuiger rechtop laten staan om even de tafel aan de kant te schuiven. Je stofzuiger valt niet om en je hoeft ook niet te bukken om het op de grond te leggen.

Als je van plan bent om de steelstofzuiger in de badkamer te gebruiken dan kun je best opteren voor een model dat ook nat kan zuigen. De meeste stofzuigers zijn gemaakt om enkel maar droog te zuigen. Als je echter ergens een plasje water op de vloer hebt dan kun je dat met een apparaat dat nat kan zuigen makkelijk schoonmaken.

 

 

Prijs van een steelstofzuiger

Dankzij de compacte vorm is dit type ook goedkoper dan een sledestofzuiger. Dit zal natuurlijk ook afhangen van het aantal functies die je op het toestel wenst. Hoe meer functies, hoe meer geld je zult moeten betalen. Als je geen zin hebt om je huis te verlaten door het slechte weer dan hebben we de perfecte aanbeveling voor jou.

Bezoek één van de vele websites die steelstofzuigers online verkopen en begin met het vergelijken van producten. Je kunt dagelijks mooie aanbiedingen vinden van producten die afgeprijsd zijn. Let er nog op als je geen verzendkosten moet betalen want anders zou je je wel eens kunnen vergissen.

 

5 Beste Steelstofzuigers (Reviews) van 2020

 

Laat het schoonmaken van jouw huis of een andere ruimte geen moeilijke klus meer zijn en koop een steelstofzuiger. Met dit apparaat kun je onder meubels en hoeken stofzuigen. Afhankelijk van het model kun je het omtoveren tot een kruimeldief en hogere oppervlakken hiermee stofzuigen. Handig dat je met 1 apparaat alles schoon kunt krijgen. Kies voor de beste steelstofzuiger.

 

 

1. Dyson V8 Absolute Steelstofzuigers

 

De Dyson V8 Absolute is in 1 woord een geweldig product, want het heeft een krachtige motor. Met dit product heb je een constante zuigkracht van 40 minuten op de normale modus en 7 minuten op de maximum modus.

Je kunt dit apparaat gebruiken voor alle vloertypen. Het wordt geleverd met een speciaal mondstuk waarmee je alle fijne en grove stukken vuil kunt opnemen van harde vloeren. Met de turboborstel kun je alle vuil van het tapijt weghalen. Handig van dit apparaat is dat je het kunt demonteren tot een kruimelstofzuiger.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope steelstofzuigers. En dat kun je ook merken aan de reviews, want een aantal gebruikers geven aan dat dit product een te hoge prijs heeft. Dit product is wel van goede kwaliteit en het is duurzaam. Het heeft ook een goede zuigkracht.

Wanneer mensen de merknaam Dyson horen vallen dan denken de meesten meteen aan kwaliteitsvolle stofzuigers. Het zal dan ook niet verwonderen dat Dyson vaak als het beste merk beschouwd wordt. Dit verklaart de vele positieve reacties bij deze steelstofzuiger dan ook meteen.

Voordelen
Oplaadtijd:

de steelstofzuiger heeft ongeveer 300 minuten nodig om volledig te kunnen opladen. Vervolgens kun je het toestel gedurende 40 minuten probleemloos gebruiken.

Hulpstukken:

bij de aankoop van dit toestel krijg je er ook heel wat accessoires bij zoals bijvoorbeeld een kierenzuigmond en een turbozuigmond. Maar ook een hulpstuk speciaal voor meubels en parket te reinigen.

Gebruiksgemak:

de steelstofzuiger is ook uitgerust met een ingebouwde kruimelzuiger die je gemakkelijk en handig kunt uitklappen.

Nadelen
Lawaai:

het toestel produceert tot 82 dB en maakt dus behoorlijk wat lawaai.

Prijzig:

ondanks de vele positieve reacties, vinden een aantal kopers de prijs toch wel behoorlijk hoog.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Dyson V10 Absolute Steelstofzuiger inclusief geïntegreerde kruimelzuiger

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar een degelijke en duurzame steelstofzuiger? Dan loont het de moeite om dit apparaat van het bekende merk Dyson alvast even wat grondiger onder de loep te nemen. De Dyson V10 steelstofzuiger behoort met een vermogen van 525 Watt, tot de krachtige steelstofzuigers. Hierbij heb je de mogelijkheid om tussen 5 standen te schakelen.

Op het moment dat de steelstofzuiger helemaal is opgeladen dan kun je deze maar lieft 60 minuten lang gebruiken. De maximale oplaadtijd bedraagt slechts 210 minuten. Naast het krachtige vermogen, geniet je bovendien ook een ruim stofreservoir van 0,8 liter inhoud. De steelstofzuiger weegt weinig en biedt daardoor heel wat comfort tijdens het werken.

Bovendien worden er bij de aankoop meteen ook een kierenzuigmond, een kleine zuigmond, een parketzuigmond en zelfs combizuigmond meegeleverd. Ook de geïntegreerde kruimelzuiger is alvast een pluspunt. Een enkele koper vindt, ondanks alles, het prijskaartje toch nog steeds te duur.

Wie kan nu niet genieten van een huis dat netjes en ordelijk oogt? Zo nu en dan een grondige stofzuigbeurt kan alvast wonderen doen. Bovendien is dat klusje, met behulp van deze krachtige Dyson V10 steelstofzuiger in een mum van tijd geklaard. De stofzuiger is verder uitgerust met een handige aan- en uitschakelaar en een praktisch indicatielampje.

Voordelen
Comfort:

het feit dat de steelstofzuiger oplaadbaar is, en dus bijgevolg draadloos werkt, zorgt voor heel wat meer bewegingsvrijheid. Ook het beperkte gewicht is een voordeel tijdens het stofzuigen.

Accessoires:

de levering omvat niet alleen een degelijke steelstofzuiger maar bovendien nog tal van handige accessoires en toebehoren. Ook de geïntegreerde kruimelzuigers biedt een aangename meerwaarde.

Vermogen:

de steelstofzuiger is bijzonder krachtig en is uitgerust met een totaal vermogen van wel 525 Watt. Ideaal om zelfs de hardnekkigste vuiltjes en stofjes te verwijderen.

Handig in gebruik:

je zult zien dat de stofzuiger makkelijk te hanteren is en bovendien aangeeft wanneer deze moet worden opgeladen. Het stofreservoir is makkelijk te legen en heeft een totale inhoud van 0,8 liter.

Nadelen
Prijzig:

jammer genoeg zul je toch net iets meer budget hoeven te voorzien aangezien de steelstofzuiger niet meteen over de laagste prijs beschikt.

Niet geluidloos:

de steelstofzuiger werkt, in vergelijking met andere gelijkaardige apparaten behoorlijk stil. Echter in de hoogste stand, zul je wel rekening moeten houden met iets meer lawaai dat als storend ervaren kan worden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Bosch Readyy’y BBH22042 Steelstofzuiger

 

Het schoonmaken van jouw huis of werkruimte zal nu echt met alle comfort en gemak geschieden als je de Bosch BBH22042 steelstofzuiger bezit. Door het lichtgewicht dat het heeft, is dit product gemakkelijk om te gebruiken. Het schoonmaken van dit apparaat is ook gemakkelijk vanwege het EasyClean System.

Hierdoor kun je het apparaat eenvoudig en snel los maken en reinigen. Dit product is voorzien van een flexibel mondstuk, zodat het nu gemakkelijk is om te stofzuigen onder en rondom je meubels.

Een groot deel van de kopers is blij met dit product, want het is licht van gewicht en het heeft een goede zuigkracht. Het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik, want het is snoerloos en je kunt het wel een poosje gebruiken zonder op te laden. Voor andere kopers heeft dit product een te hoge prijs en is de gebruikstijd kort, nadat je het zo lang moet opladen.

Aan de vele overwegend positieve reacties te zien, zou het niet verwonderen mocht deze steelstofzuiger van Bosch tot de populairste modellen behoren. De witte kleur laat de stofzuiger er heel modern en trendy uitzien. Laten we even een kijkje nemen naar de voor- en nadelen die dit toestel met zich meebrengt.

Voordelen
Kleur:

indien je de witte kleur van de steelstofzuiger maar niets vindt, dan kun je ook altijd het donkerblauwe model kiezen.

Gebruikstijd:

het toestel heeft 960 minuten nodig om volledig te kunnen opladen maar functioneert daarna wel ruim 44 minuten zonder problemen.

Handig in gebruik:

het apparaat beschikt ook over een ingebouwde kruimelzuiger. Daarboven krijg je er bij de aankoop ook een combizuigmond, een parketzuigmond en een turbozuigmond bij.

Nadelen
Oplaadtijd:

een kleine minderheid van de klanten vindt de oplaadtijd van het toestel toch wel behoorlijk lang in verhouding met de gebruiksduur ervan.

Prijskaartje:

enkele kopers zijn van mening dat de prijs van het toestel niet in verhouding staat met de kwaliteiten ervan.

Koop bij bol.com (€197)

 

 

 

 

4. Dyson V11 Absolute Steelstofzuiger Stofreservoir 0,8 liter met opzetstukken

 

Net zoals één van de vorige producten zul je merken dat ook deze steelstofzuiger jou wordt aangeboden door het bekende merk Dyson. Dit model behoort tot de Dyson V11 serie en wordt als de verbeterde versie van de V10 beschouwd. De stofzuiger wordt gekenmerkt door een maximaal vermogen van 545 Watt en de mogelijkheid om tussen de 5 beschikbare standen te schakelen.

In amper 270 minuten is de stofzuiger helemaal opgeladen en kun je die wel 60 minuten lang gebruiken. Verder is het apparaat voorzien van een bijzonder duurzame HEPA 14 filter in combinatie met een stofreservoir van 0,8 liter inhoud. De geïntegreerde kruimelzuiger is alvast een extra meerwaarde en verder is er ook een aan- en uitschakelaar voorzien, net zoals een handig indicatielampje.

Zodra je besluit om het toestel aan te kopen dan krijg je er meteen nog heel wat praktische opzetstukken bij. Denk bijvoorbeeld maar aan een kleine zuigmond, een meubelzuigmond, een dierenhaarborstel, een turbozuigmond en een parketzuigmond. Jammer genoeg vinden enkele klanten de stofzuiger te zwaar en te prijzig.

Mag het toch allemaal net een tikkeltje meer zijn? Dan zou je altijd nog kunnen kiezen voor deze unieke Dyson V11 steelstofzuiger. Het mag ondertussen al geen twijfel meer leiden dat Dyson door velen als het beste merk wordt beschouwd. Een krachtige steelstofzuiger met maar liefst 545 Watt aan totaal vermogen en een inhoud van ruim 0,8 liter. Hieronder meer voor- en nadelen.

Voordelen
Opzetstukken:

je zult merken dat de levering ook een handige kleine zuigmond en een dierenhaarborstel telt, net zoals er ook een turbozuigmond, een parketzuigmond, een meubelzuigmond en een kierenzuigmond worden meegeleverd.

Gebruiksduur:

op het moment dat de steelstofzuiger helemaal is opgeladen dan kun je deze makkelijk 1 uur lang gebruiken.

Handig in gebruik:

de steelstofzuiger wordt aangevuld met een handige geïntegreerde kruimelzuiger en de mogelijkheid om de intensiteit van de zuigkracht te bepalen. Zo schakel je probleemloos tussen de 5 verschillende standen.

Nadelen
Te zwaar:

ondanks het beperkte gewicht, blijkt een enkele koper de stofzuiger toch nog steeds te zwaar vinden.

Prijzig:

ook het prijskaartje is voor sommige klanten toch wel een domper op de vreugde.

Koop bij bol.com (€542.1)

 

 

 

 

5. Rowenta Air Force All In One 360 RH9057

 

Indien het toch allemaal wat meer en wat krachtiger mag zijn dan zou je ook kunnen kiezen voor deze unieke steelstofzuiger van Rowenta. Rowenta staat vooral bekend vanwege z’n jarenlange ervaring en kwaliteit. Het zal dan ook niet verwonderen dat de overgrote meerderheid van de klanten een positieve reactie heeft geschreven.

Het gaat hier bovendien om een multifunctioneel toestel dat voorzien is van een krachtige geïntegreerde kruimelzuiger. Bij de aankoop van het apparaat krijg je er meteen nog een combizuigmond en een turbozuigmond bij. Met een stofreservoir van 0,4 liter hoef je je verder dan ook geen zorgen te maken.

Het is een duurzame steelstofzuiger die in een mum van tijd helemaal is opgeladen en klaar is voor gebruik. Houd er echter wel rekening mee dat de stofzuiger wel wat lawaai maakt. En dat zou eventueel voor sommige klanten misschien wel als een minpuntje kunnen worden beschouwd.

Door te kiezen voor deze steelstofzuiger van het merk Rowenta kies je niet alleen voor kwaliteit en duurzaamheid maar ook voor design. Het is een krachtig apparaat dat jou de mogelijkheid biedt om je huis grondig schoon te maken. Hieronder alvast een overzichtje van de verschillende voor- en nadelen.

Voordelen
Oplaadtijd:

in slechts 180 minuten is het mogelijk om deze steelstofzuiger volledig op te laden.

Multifunctioneel:

bij de aankoop van het product wordt er meteen ook een turbo- en combizuigmond meegeleverd. De stofzuiger zelf beschikt bovendien reeds over een geïntegreerde kruimelzuiger.

Stofreservoir:

het apparaat is voorzien van een bijzonder stevig en duurzaam stofreservoir met een maximale capaciteit van 0,4 liter.

Nadelen
85 dB:

jammer genoeg maakt deze stofzuiger ook heel wat lawaai en dat kan best als vervelend ervaren worden.

Koop bij bol.com (€225.04)

 

 

 

 

Deze producten zijn niet langer beschikbaar

 

 

Philips PowerPro Duo FC6162/02 Steelstofzuiger 2 in 1

 

Met de Philips PowerPro Duo FC6162/02 steelstofzuiger wordt het schoonmaken aangenamer gemaakt dan tevoren. Dit product is geschikt voor harde vloeren en kan zelfs haren van jouw huisdieren opzuigen.

Het heeft een oplaadtijd van 16 uren, waarna je het 20 tot 25 minuten lang kunt gebruiken. Handig is dat je de steel eraf kunt halen om dit apparaat te transformeren in een kruimelzuiger voor de iets moeilijker te bereiken plekken.

De meeste kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Dit product heeft een goede prijs en een sterke zuigkracht. Het is eigenlijk zonde om deze stofzuiger in de kast te zetten, want het ziet er ook nog mooi uit. Voor enkele kopers heeft dit product een matige kwaliteit en gaat de batterij niet lang mee. De zuigkracht mag wat krachtiger en het heeft een brede voet.

Net zoals Dyson is ook Philips één van de meest gewaardeerde merken op gebied van huishoudtoestellen. Met deze steelstofzuiger van Philips haal je dan ook een degelijk en duurzaam product in huis. Dit model is zelfs voorzien van de laagste prijs in vergelijking met de andere 4 steelstofzuigers die we hebben geselecteerd.

Voordelen
Kruimelzuiger:

de steelstofzuiger is voorzien van een handige kruimelzuiger die je er snel en probleemloos kunt afhalen.

Kleur:

bij de aankoop krijg je de keuze tussen een blauwe of een rode steelstofzuiger.

Inhoud:

de steelstofzuiger is voorzien van een stofreservoir dat een volume heeft van maar liefst 0,6 liter. Toch wordt aangeraden om het reservoir na gebruik telkens grondig te legen.

Nadelen
Oplaadtijd:

het toestel heeft 960 minuten nodig om volledig te kunnen opladen om vervolgens 25 minuten te functioneren.

Matige kwaliteit:

volgens een kleine minderheid van de klanten is de zuigkracht niet optimaal.

 

 

AEG CX7-2-30GM Steelstofzuiger

 

Ben je op zoek naar een degelijke en duurzame steelstofzuiger? Dan zul je vast en zeker dit apparaat van het bekende merk AEG kunnen spotten. Aan de online beoordelingen te zien, kan dit product rekenen op heel wat tevreden klanten.

Het is een duurzame steelstofzuiger met een ruim vermogen van maar liefst 17 Watt en een voltage van 14,4 Volt. De stofzuiger is voorzien van een stevig opvangreservoir met een maximale inhoud van ruim 0,5 liter. Het is een krachtige stofzuiger die je makkelijk in amper 180 minuten volledig kunt opladen. Het product is voorzien van een geïntegreerde kruimelzuiger en wordt geleverd met een handige turbozuigmond.

We merken vooral heel wat positieve reacties op van klanten die niet alleen een positief advies geven over de kwaliteit maar ook over de gebruiksvriendelijkheid ervan. Echter is één enkele koper toch niet helemaal overtuigd. Zo zou deze stofzuiger niet echt handig zijn om onder kasten en meubels te stofzuigen.

We begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om op zoek te gaan naar de voor jou beste steelstofzuiger. Dit product, jou aangeboden door AEG, staat bekend omwille van z’n kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien heb je de mogelijkheid om te kiezen uit 2 beschikbare kleuren.

Voordelen
Vermogen:

het is een krachtige steelstofzuiger met een totaal vermogen van wel 17 Watt.

Oplaadtijd:

in vergelijking met sommige andere steelstofzuigers zul je merken dat dit product behoorlijk snel oplaadt. In amper 180 minuten is de steelstofzuiger helemaal gebruiksklaar.

Multifunctioneel:

het is een multifunctioneel product aangezien het voorzien is van een geïntegreerde kruimelzuiger. Bij de levering krijg je er ook nog een turbozuigmond bij.

Nadelen
Geluidsniveau:

met een totaal geluidsniveau van 79 dB is het niet meteen één van de meest stille stofzuigers.

 

 

Electrolux Ergorapido ZB3105

 

Met de Electrolux Ergorapido ZB3105 steelstofzuiger kun je nu met plezier jouw omgeving schoonhouden. Het is een snoerloze en veelzijdige stofzuiger, waarmee je met gemak kunt stofzuigen.

Met dit apparaat kun je onder je meubels en in alle hoeken stofzuigen doordat het mondstuk 180 graden draaibaar is. Handig is dat het aan de voorkant een Dust spotter Led verlichting heeft, waardoor je goed kunt zien op donkere plekken. Het is een 2 in 1 apparaat want je kunt de stofzuiger gemakkelijk ombouwen tot een kruimeldief.

Het grootste deel van de kopers is tevreden met de aanschaf van dit product en geeft er positief advies over. Dit apparaat is van goede kwaliteit en het past perfect. Het is eenvoudig in gebruik en is een zeer goede aankoop. Voor enkele kopers heeft dit product een te hoge prijs en is het te lawaaierig.

Als we op de reacties van de klanten mogen afgaan dan haal je met de steelstofzuiger van Electrolux zeker en vast een degelijk apparaat in huis. Toch is het altijd belangrijk om de voor- en nadelen van een product eens grondig te bestuderen en met elkaar te vergelijken. Achteraf kun je dan nog altijd beslissen of het iets voor jou is of juist niet.

Voordelen
Oplaadtijd:

de steelstofzuiger moet ongeveer 240 minuten opladen zodat je het gedurende een half uurtje kunt gebruiken.

Gebruiksgemak:

dit is eigenlijk een 2 in 1 apparaat aangezien er ook een ingebouwde kruimelzuiger aanwezig is die je er eenvoudig kunt afhalen.

Nadelen
Lawaai:

het apparaat produceert 79 dB en is dus niet meteen geluidloos.

Accu:

de meeste kopers zijn het erover eens dat het toestel behoorlijk snel oplaadt. Toch gaat de batterij ook weer vrij snel leeg.

 

 

Aeg CX7-21-EB

 

De AEG CX7-21-EB steelstofzuiger is een geweldig product dat jou veel opties en gemak biedt. Dit apparaat heeft een korte oplaadtijd van maar 3 uren, waarna je het ongeveer 22 minuten kunt gebruiken. Doordat het 180 graden wendbaar is kun je met gemak onder meubels of in hoeken stofzuigen.

Het heeft ook een afneembare kruimeldief die je kunt gebruiken voor hogere oppervlakken. Als je op het pedaal drukt, dan verwijdert het alle haar en ander vuil van de borstel.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het wel op een steelstofzuiger aanbieding en dat kun je merken aan de reviews die er over dit product geschreven staan. Bijna alle kopers zijn tevreden met dit product en voor enkele gebruikers is het zelfs een top product. Het is van goede kwaliteit en heeft een compact design. Voor enkele kopers is de opvangbak te klein en is de prijs te hoog.

Ook AEG biedt vaak heel wat kwaliteitsvolle en duurzame huishoudtoestellen aan. Het is dus niet onlogisch dat deze steelstofzuiger afkomstig is van het merk AEG. Het toestel is beschikbaar in 2 verschillende kleuren en is zelfs voorzien van een ingebouwde kruimelzuiger die je er eenvoudig kunt afnemen.

Voordelen
Gebruikstijd:

indien het toestel volledig is opgeladen, kun je het ruim 21 minuten lang gebruiken.

Oplaadtijd:

de steelstofzuiger heeft ongeveer 180 minuten nodig om helemaal te kunnen opladen.

Hulpstukken:

dit apparaat is niet alleen voorzien van een handige ingebouwde kruimelzuiger maar beschikt bovendien ook nog eens over een handige turbozuigmond.

Nadelen
Matige kwaliteit:

niet alle kopers zijn tevreden over de kwaliteit. Zo heeft de steelstofzuiger niet voldoende zuigkracht en wordt er slechts een heel klein oppervlak gepoetst per beweging.

Prijzig:

het is zeker niet de duurste steelstofstuiger uit de lijst. Toch vindt een kleine minderheid van de kopers het toestel nog net iets te duur.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status